Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Virbac hundefoder - Den bedste kost til din hund

Det franske brand Virbac, der blev etableret i Frankrig i 1968, er pionerer indenfor hundefoder og andre produkter til de firbenede venner i husstanden. Produkterne, der alle er indeholder essentielle ingredienser, spænder fra Virbac hundefoder til kosttilskud og plejeprodukter.
Af 
 Opdateret d. september 7, 2022
Virbac hundefoder

Fælles er, at de gennem gode ingredienser af høj kvalitet sikrer, at din hund opnår en god trivsel og sundhed. Læs med nedenfor, hvor vi dykker ned i Virbacs store sortiment af hundefoder til hunde i alle livets faser. 

Kost til alle livets faser, racer og størrelser

Når jagten sættes ind på det bedste hundefoder til den pelsede ven derhjemme, er det ganske essentielt, at du har flere parametre med i dine overvejelser. Hvilken race er din hund, hvad er dens alder, størrelse og har den nogle særlige behov. 

Alle ovennævte faktorer kan nemlig være af væsentlig betydning for din hunds sundhed og generelle trivsel. Virbac tilbyder specialfremstillet hundefoder, der sikrer, at din hund får alle de næringsstoffer, den har behov for, for at opretholde en sund og aktiv livsstil. 

Ligesom tilfældet er for os menneske, ændrer en hund sig også gennem årene. Nye behov opstår, mens gamle behov sættes til side. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at kosten er tilpasset hundens behov.

Til hvalpe og små racer tilbyder Virbac hundefoder, der består af et højt indhold af animalsk protein. Det er vigtigt at hvalpe får tilpas mængder af energi via deres kost, fordi de vokser hurtigt.

Når hvalpestadiet er overstået vil energiniveauet typisk mindskes. Det betyder også, at din hund ikke i samme grad har brug for Virbac hundefoder til hvalpe med meget engeri. Det kan nemlig i værste tilfælde medføre overvægt hos de firbenede. I stedet bør du gå efter hundefoder fra Virbac der er egnet til Junior hunde.

Har du derimod en voksen hund - der er stor eller mellemstor - kan du med fordel gå efter hundefoder fra Virbab der er egnet store hunde. Dette hundefoder indeholder gode råvarer, som sikrer og vedligeholder hundes led og musker. Faktorer som kan være medvirkende til, at din hund barer en god bevægelighed.

Interreseret i Virbac hundefoder?

Se mere om hundefoderet her.

Derfor skal du vælge Virbac hundefoder

Virbac hundefoder er blandt det bedste på markedet. Det skyldes at Virbac serien HPM er baseret på dét hunden egentlig er - eller var - nemlig et rovdyr. Et rovdyr, der i mange tusinde år har fanget sit eget bytte i form af kød.

Da mennesket kom ind i hundens liv blev dens kost til en vis grad også omlagt og prdukter som korn, kartofler og herunder stivelse blev en stor del af kosten. Men det ændrer ikke på, at det stadig er kød, der er det fortrukne for de pelsede venner.

Virbac hundefoder fra serien HPM er baseret på netop hundens ophav. Det betyder at den består af en yderst lav andel af stivelse og derudover er 100% fri fra korn. Desuden indeholder det populære hundefoder fra Virbac op imod 30% mere protein end tilfældet er for mange andre på markedet.

Ingredienslisten er nytænkende og spændende og det betyder også, at det franske brand har et stort fokus på animalsk protein, der er godt for både celler og immunforsvar. Den særlige serie af kost til hunden består desuden af vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der sammen med et indhold af vitaminer og mineraler sikrer, at din hund opretholder en god, sund og fylding hud og pels.

Kost uden gluten

Som det fremgår af ovenstående er der mange gode grunde til, at vælge det specialdesignede foder til din hund. Endnu en god grund hertil er, at man ved at vælge dette produkt undgår risikoen for at den pelsede ven udvikler glutenallergi. 

Desuden er den høje andel af animalsk protein god i forhold til forebyggelse af sygdomme og velsmag. Samtidig kan animalsk protein over være med til at styrke reproduktionen blandt de firbenede ligesom at kosten sikrer en hurtig og længere mæthedsfornemmelse, som på lang sigt kan hjælpe mod overvægt. 

Se også vores guide til den bedste hundefoder her, hvis du har brug for råd og vejledning om, hvor du finder de bedste tilbud. 

Du kan også se en kort introduktion til brandet og filosofien bag i videoen nedenfor.

Se relaterede artikler til hundefoder

Læs vores guide om det bedste hundefoder og kvalitet hundefoder her.

Har din hund allergi eller andet? Så læs med her:

Er du efter hundefoder på til en skarp pris? Så læs med her:

Af gode mærker af hundefoder, kan følgende nævnes:

Se også disse:

Angivelse af kilder og test

  • Petfoodprocessing har lavet en test - se den her.
  • Thesprucepets har været inde og bedømme det forskellig Vibrac hundemad. Se testen her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle