Spring til indhold

Vi er Produkteksperten

Produkt Eksperten hjælper dig med at finde de bedste produkter. Det gør vi ved at samle alt research i guides og informative artikler, så du ikke behøver at skulle lave din research selv. Vi bruger mange timer på vores kvalitetsresearch, så artiklerne er i orden. Produkterne der bliver anmeldt her på Produkt Eksperten er de bedste du finder.
 
Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har nogle spørgsmål, eller er interesseret i at høre mere om de forskellige produkter vi anmelder. Du vil måske også gerne have nogle produkter anmeldt? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vores mission

Vores mission er at hjælpe dig, så du hurtigst muligt finder det rette produkt til den rette pris – og til dine behov. Vi sparer dig for en masse research, så du kan læne dig tilbage og gøre dig et hurtigt køb.

Vi vil altså blive ved med at teste en masse produkter såsom el ladcykel, mini køleskab, sengetøjhundefoder, ledningsfri støvsuger, køleboks til bil, græsslåsmaskiner og mange flere produkter.

Dette gør vi så du hurtigt kan købe det, som giver dig værdi, så du ikke ender med et produkt som du ikke kan bruge til noget.

 

Betingelser

Når du klikker ind på en vare på Produkteksperten handler du ikke direkte med os, som udbyder, men den specifikke forhandler. På siderne kan derfor forekomme sponsoreret indhold, som kan være med kommission. Vi tjener altså kommission, når du trykker ind på en webshop og køber noget derfra, igennem vores links.

Priser kan variere og du kan derfor opleve ændringer i priser på diverse sider. Priserne kan påvirkes af kampagner, tilbud, rabatter og andre prisnedsætninger. Der skal derved også tages højde for trykfejl, prisændringer, tekniske fejl på siden.

Produkteksperten fraskriver sig ethvert ansvar for produktet, hvoraf ansvaret ligger hos forhandleren og producenten af indholdet. Dit køb fortages på forhandlers side, og de har derved også det fulde ansvar for kortoplysninger, fortrydelsesretten m.m. Læs her de specifikke betingelser på den rette side.

Ved reklamation eller erstatningskrav skal du rette henvendelse til forhandler eller leverandør, og Produkeksperten har ingen ret til at udbetale erstatning for eventuelle tab.

Det kan forekomme at siden kan være under teknisk ombygning, men vi tilstræber os på at denne side er tilgængelig til enhver tid.

Rettigheder: Det er ikke tilladt at kopiere indhold fra siden til egen offentliggørelse, jævnfør ophavsretsloven. Hvilket derfor kan føre til straffelige sanktioner.

Vi kan ikke stå til ansvar for hvordan du som bruger oplever produktet subjektivt og kan ikke give 100 % garanti for produktets specifikationer og nøjagtighed.

Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik på følgende underside, og læs mere om hvordan vi behandler dine persondata.

Vi tester ikke selv produkterne, men samler anbefalinger og anmeldelser. Al reklamation påfalder producenten.

Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er er opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer produkter fra partnerskaber og dermed sponsoreret indhold.

 

Sådan anmelder og udvælger vi produkterne

For at kunne give dig den bedste beslutningsproces og købsproces, har vi skabt guides, overblik, anbefalinger og sammenfatninger af de bedste produkter i diverse kategorier. Dette med henblik på at vejlede dig i produktspecifikationer, samt hvilke produkter der er bedst i test.

Dette gør vi på baggrund af forskellige anmeldelser online, kunde udtalelser og kommentarer samt andre testvindere fra nationale samt internationale test virksomheder. Vi researcher de specifikke produkter og deres fordele og ulemper.

Få af produkterne har vores eksperter personligt testet, men hovedparten er sammenfatninger af eksterne anmeldelser.

Vi sørger altid og finde de bedste produkter til vores læsere, men alt efter behov og ønsker, bliver produkter vurderet subjektivt, og ét produkt kan være relevant for en og ikke for en anden. Derfor fremhæver vi i vores guides forskellige typer og modeller for at vise diversitet i vores anbefalinger.

I disse anbefalinger påpeger vi fordele og ulemper ved de enkelte produkter, så du kan beslutte dig på velinformeret grundlag. Vi anmelder derfor både på baggrund af deres fordele og ulemper samt eksterne produkt anmeldelser.

Vi har øje for, hvilke produkter der hitter i de forskellige perioder, og vi udvælger derfor vores kategorier og produkt-emner på baggrund af trends og efterspørgsel. Vi analyserer os frem til, hvilke områder der er forespørgsel og søgninger på, og udvælger derfor disse produkter.

Vi vil dog altid anbefale, at du selv også søger rundt og finder test på det produkt, som du udvælger. Så du er sikker i dit valg.

 

Sådan finder vi gode deals

Vi elsker, at finde både de gode produkter og de gode deals og tilbud. Det gør vi, så du kan spare penge og tid på selv at lede med lys og lygte efter de rabatter og kampagner, som fordeler sig ud alle steder.

Først og fremmest finder vores redaktører de gode deals på baggrund af egne favoritter, og kendskab til tilbud, rabatter, kampagner og anden research. Derudover har vi et skarpt øje på, hvad der rør sig af deals og tilbud, så du hele tiden får det sidste nye og opdaterede.

De forskellige produkter er at finde på tilbud på forskellige dage og tidspunkter, og vi kan derfor ikke med sikkerhed sætte specifikke priser på produkterne, da disse kan variere løbende.

Med vores mere end 100 anmeldelser af produkter, kender vi til, hvordan vi udser os de helt rette deals og produkter. Vi er transparente angående produkternes priser, så du kan vurdere deres kvalitet holdt oppe i mod deres pris.

Når vi taler om et godt tilbud, så er det baseret på produktets tidligere priser, og hvorvidt denne nye pris afviger markant fra normalprisen. Nogle steder opgør vi tilbuddet eller rabatten i procent, så du kan vurdere besparelsen ud fra normalprisen.

 

Hvordan vi udvælger troværdige forhandlere

De fleste af vores produkter forhandles og produceres af et hav af forhandlere og webshops. Vi hjælper derfor dig med at udvælge en eller flere forhandlere, hvor du kan købe det specifikke produkt – hvilket varierer.

De forskellige forhandlere kan både være selve producenten og brandet, men det kan også være en tredjeparts forhandler, såsom en webshop eller lignende. Vi holder øje med, hvem der har de gode tilbud og fremlægger et udvalg, så du selv kan træffe valget om, hvor du ønsker at købe dit produkt.

Hos Produkt Eksperten finder du også flere steder affiliate partnerskaber, som derved også gør at der er tilføjet udvalgte forhandlere til listen. Vi sørger dog altid at finde den bedste pris og de bedste produkter uanset sideløbende partnerskaber.

Vi udvælger og fremhæver kun forhandlere, som er pålidelige og troværdige. Disse forhandlere og selskaber vurderer vi ud fra deres anmeldelser, stjerner, Trustpilot og andre tilbagemeldinger på forhandleren.

Vores kvalitetstjek af forhandleren gøres ligeledes med et ønske om, at du som forbruger og læser for den bedste oplevelse, også når du har bestilt din vare og modtager denne.

Ofte fremhæver vi velkendte og velbesøgte forhandlere, som er tillidsfulde og større virksomheder. Det kan være alt fra Elgiganten, Pricerunner, Imerco, Bilka, Punkt1 og mange andre. Disse velkendte navne sikrer også forbrugeren, og hvor der her er mulighed for at kontakte forhandlere i tilfælde af produktfejl.

 

Læs også andre anmeldelser på nettet - og ikke kun Produktekspertens

Vi kan anbefale, at du først og fremmest undersøger det givne produkt på producentens hjemmeside, hvis dette er muligt. Dog kan producentens beskrivelse af produktet ofte være mangelfuld, når der er tale om ulemper, hvorfor det er relevant at finde anbefalinger.

Det relevante ved at finde en test eller to, udover denne fra Produkt Eksperten, er, at du potentielt kan finde andre synspunkter og udtalelser på dit produkt samt fremhævelse af andre relevante egenskaber.

Du er derudover altid velkommen til at kontakte os, hvis du finder vores guides mangelfulde og har inputs, ris og ros til vores anmeldelser. Vi elsker at blive bedre til det, vi gør. Vi stræber efter hver dag at blive endnu bedre til at finde de helt rette anmeldelser og produkter.

Produktekspertens team af eksperter

Vi er en samling nørder, eksperter og ildsjæle, som elsker at finde de helt rigtige produkter til dig. Derudover vil vi aldrig nøjes, og vi finder altid de bedste produkter til dig, så du selv slipper for den store research.

Du finder ofte nye produkt anbefalinger her på siden. Vi opdaterer løbende vores guides og anbefalinger, da markedet ligeledes hurtigt ændrer sig, og der kommer nye produkter på banen. Vi har øje for ændringer, opdateringer og trends, så du hele tiden kan være opdateret på de bedste.

Hos Produkt Eksperten har vi længe anmeldt produkter, og vi har derfor stor erfaring med at udvælge de rette forhandlere, producenter, produkter og priser. Vi bruger data, analyser og research for at finde de bedste muligheder til dig.

Produkter og kunder, såvel som vores team, har stor diversitet, og det har vi øje for. Derfor anbefaler vi aldrig kun ét produkt, men adskillige, så du kan udvælge det produkt der passer dine behov og ønsker.

Det kan være, at du helst ønsker det billigste, det største, den mindste, den hurtigste eller det dyre kvalitets produkt. Det er derfor forskelligt, hvad du, vores ekspert og en helt tredje mener er den bedste.

Produkt Eksperten er grundlagt i 2022 af PK Medier, og vi er siden da vokset og fået et hav af indsigter i produkter og anmeldelser. Vi har forskellige affiliate partnerskaber, som vi sideløbende tjener kommission af. Det indebærer fortjenester ved henvisninger til forskellige forhandlere og webshops.

Hvem står bag produkteksperten.dk?

Produkteksperten.dk er en del af det digitale bureau PK MEDIER ApS.

Vores informationer

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 København S
CVR: 37296783