Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Orijen hundefoder - Bedst i test foder til din hund eller hvalp

Orijen hundefoder er et populært brand, der har vundet mange bedst i test priser gennem årene. Dette er blandt andet pga. den gode sammensætning af næringsstoffer såsom protein, som er supergodt for din hunds sundhed.
Orijen hundefoder

Top 4 bedste Orijen hundefoder:

Orijen Original hundefoder

Orijen hundefoder - Kun det bedste til din firbenede ven

Orijen har lavet mange typer foder til hunde, herunder meget tørfoder, med en masse gode råvarer, der bidrager til din hunds sundhed. Foderet indeholder meget store mængder kød end øvrige konkurrenters foder, og du kan sagtens finde det med et godt tilbud, hvorfor du ikke skal betale meget mere for dette brand og deres hundefoder. Vi har samlet et overblik over det bedste hundefoder i test for dig.

Orijen hundefoder anbefales blandt andet til hunde med pelsproblemer eller allergi, men den er selvfølgelig også meget populær blandt ganske almindelige hunde, og findes både som hvalpefoder og foder til senior hunde også.

orijen hundefoder til hvalpe

Orijen Puppy hvalpefoder

Foder til alle aldre - Hundefoder, hvalpefoder og seniorfoder

Adult Small Breed er et eksempel på et test vindende produkt, der er meget populær hvad angår Orijen hundefoder. Det indeholder fjerkræ, æg, fisk og en masse andet, der især er godt til mindre hunde. Det indeholder en stor mængde kød, som er særligt skånsomt for små hunde, og kan oftest fås på tilbud på deres egen hjemmeside.

Orijen Puppy hvalpefoder er et eksempel på test vindende hundefoder, som er udviklet specifikt til hvalpe. Denne typer foder er korn og kartoffelfrit og indeholder en stor mængde kød. Denne type foder er særligt produceret med fokus på at skåne hvalpens sarte mavesæk, og kan oftest fås på tilbud på deres egen hjemmeside.

Orijen Senior hundefoder er lavet til seniorhunde af alle racer. Det indeholder en lavere kaloriemængde, der også passer til et lavere aktivitetsniveau og stofskifte, så din hund fortsat kan holde en sund vægt i sine seniorår.

orijen hundefoder

Orijen Small Breed Adult

Mange flere varianter

Orijen hundefoder sælges i masser af testvindende varianter, hvorfor du kan finde en variant til enhver hund. Hvis du er i tvivl om, hvilken type foder der passer bedst til din hund, så kan du med fordel læse meget mere om de forskellige produkter på virksomhedens hjemmeside.

Det test vindende hunde- og hvalpefoder er ofte at finde på tilbud, hvis du køber det over nettet. Dog kan der også være gode tilbud at hente hos udvalgte forhandlere såsom MaxiZoo mm. Hvis du er medlem af MaxiZoo, vil du desuden kunne få besparelser på alle dine køb.

Det rigtige hundefoder er afgørende for at have en sund og glad hund. Derfor er det vigtigt at undersøge hundens behov inden valg af foder.

hundefoder
Orijen hundefoder

Orijen Senior hundefoder

Produktinformation om foderet

Hvis du er interesseret i en mere detaljeret beskrivelse af hvad, Orijen hundefoder består og hvor det kommer fra, kan du læse med i dette afsnit, hvor vi gennemgår foderets produktinformationer. 

Hunde spiser fra naturens side ikke korn, hvorfor mange vil mene, at hundefoder uden korn, er det bedste for deres hundes sundhed. Mange hunde udvikler pelsproblemer eller hudproblemer, når de spiser foder med korn i. Denne producent går op i at lave foder, der er udviklet på baggrund af hundes biologi, som ikke skaber problemer for din hund. 

Ingredienser i Orijen hundefoder

Foderet er lavet af de bedste bæredygtige ingredienser fra Canada og indeholder mængder af frisk frilands fjerkræ, hele redelagte æg, vildtfangede fisk og ranchopdrættet kød ud over det sædvanlige. 

Orijen hundefoder indeholder ifølge test hele 85 % kød fra muskler, organer og brusk i en blanding af frisk, råt kød og dehydreret kød der er tørret langsomt. Alle næringsstoffer er derfor bevaret og det indeholder 38 % proteiner i høj kvalitet. 

Proteinerne kommer ikke kun fra det velsmagende kød i foderet, der er også grøntsager, frugt, æg, fisk og planteekstrakter med vitaminer i, som også er med til at regulere fordøjelsen. Da tørfoder er hundens primære kostkilde, er det væsentligt for deres sundhed, at de får den rette næring og nok proteiner gennem deres foder. 

For at tage hensyn til følsomme kæledyr, er der også tilsat zink samt frysetørret lever i Orijen hundefoder. Hvis din hund har allergi eller intolerence overfor en bestemt type foder, indeholder dette foder ikke korn, kartofler, tapioka, vegetabilske proteinkoncentrater eller gluten og sukker. Det indeholder kun 19 % kulhydrater og stort set ingen kunstige tilsætningsstoffer. Det er derfor rigtig godt i test når det kommer til allergier.

Din hunds alder og størrelse har også en indflydelse på, hvilken og hvor meget foder din hund skal have. Undersøg derfor altid, hvor meget af den foder du har købt, din hund skal have.

Hvilken mængde Orijen hundefoder skal din hund have?

Det er selvfølgelig vigtigt at sørge for, at ens hund får den rigtige og rette mængde af hundefoder. Det vigtigste er, hvor gammel ens hund er. Hvis man har fået en hvalp, og leder efter bedst i test hundefoder, så er Orijen hvalpefoder oplagt. Hvis du har en seniorhund, er der selvfølgelig også foder at finde hos Orijen. 

Derefter afhænger mængden af foder som din hund skal have dagligt, selvfølgelig også af vægten og størrelsen på din hund. Der er forskel på, hvor meget foder en lille chihuahua skal have sammenlignet med en Grand Danois. 

Aktivitetsniveauet er også en vigtig faktor for, hvor meget din hund skal have. Hvis din hund vejer 5 kg og er aktiv anbefales det, at den får ca. 90 g foder, hvor hvis den er mindre aktiv anbefales det at den får 60 g. 

Vejer din hund 50 kg og er aktiv, anbefales det, at den får 570 g foder og hvis den er mindre aktiv er det 390 g. Der er altså en markant forskel på mængden af foder afhængigt af aktivitetsniveau og kropsvægt på din hund. 

Det er vigtigt at din hund får den rette mængde foder dagligt, så du kan med fordel lave en Orijen hundefoder test over en periode og se, hvor meget den spiser, og dermed få en fornemmelse for, om du skal ændre nogle forhold.

Hundefoder til hundens behov

Noget af det der gør Orijen hundefoder til en testvinder er, at det er produceret og udviklet efter hundens behov. Det er ikke lavet ud fra, hvad vi mennesker synes er lækkert, men hvad hunde selv ville jage ude i naturen. Maden er altså udviklet ud fra det, som hunde biologisk set ville spise, og det vil derfor med stor sandsynlighed falde i god smag hos din hund, hvis den ikke er altædende samtidig med, at det vil tilfredsstille hundens naturlige behov. 

Derudover er det også lavet til din hunds alder, så du kan være helt sikker på at få en hundefoder, der passer til netop din hund gennem hele dens liv.

Orijen hvalpefoder - Optimal ernæring til hvalpe

Du finder også foder til hvalpe hos Orijen. Orijen hvalpefoder er godt for hvalpens led, knogler og organer, og er lavet til at støtte din hvalps udvikling. Det er vigtigt, at man sørger for, at ens hvalp får den helt rigtige næring fra starten af. 

Hvalpefoderet indeholder 85 % kød såsom lever, hjerte, nyre og brusk. Det er også tilsat vegetabilske grøntsager, planteekstrakter og frugt, der stimulerer fordøjelsen. Alle disse ingredienser sørger for, at din hvalp holder sig sund, glad og i topform med Orijen hvalpefoder.

Det bedste du kan gøre for din hvalp, hund eller senior

Orijen hundefoder er førsteklassesfoder, består af kun naturlige og bæredygtige ingredienser og indeholder stort set ingen unaturlige tilsætningsstoffer. Derfor fungerer det også rigtig godt til hunde med allergi eller foderintolerance. Hvis du leder efter hundefoder uden gluten, så har vi også lavet en guide over det. 

 

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle