Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Orijen hundefoder - De bedste varianter i test på tilbud

Orjen hundefoder er et populært brand, der har vundet mange bedste i test priser gennem årene. Dette er blandt andet pga. den gode sammensætning af næringsstoffer såsom protein, som er supergodt for din hunds sundhed.
Af 
 Opdateret d. oktober 10, 2022
orijen hundefoder

Orijen hundefoder - populære varianter i test

Orijen har lavet mange typer foder till hunde, herunder meget tørfoder, med en masse gode råvarer, der bidrager til din hunds sundhed. Foderet indeholder meget store mængder kød end øvrige konkurrenters foder, og du kan sagtens finde det med et godt tilbud, hvorfor du ikke skal betale meget mere for dette brand.

Orijen hundefoder anbefales blandt andet til hunde med pelsproblemer eller allergi, men den er selvfølgelig også meget populær blandt ganske almindelige hunde.

Adult Small Breed er et eksempel på et test vindende produkt, der er meget populær hvad angår Orijen hundefoder. Det indeholder fjerkræ, æg, fisk og en masse andet, der især er godt til mindre hunde. Det indeholder en stor mængde kød, som er særligt skånsomt for små hunde, og kan oftest fås på tilbud på deres egen hjemmeside.

Orijen Puppy hvalpefoder er et eksempel på test vindende foder, som er udviklet specifikt til hvalpe. Denne typer foder er korn og kartoffelfrit og indeholder en stor mængde kød. Denne type foder er særligt produceret med fokus på at skåne hvalpens sarte mavesæk, og kan oftest fås på tilbud på deres egen hjemmeside.

Det rigtige hundefoder er afgørende for at have en sund og glad hund. Derfor er det vigtigt at undersøge hundens behov inden valg af foder.

hundefoder

Mange flere varianter

Orijen hundefoder sælges i masser af testvindende varianter, hvorfor du kan finde en variant til enhver hund. Hvis du er i tvivl om, hvilken type foder der passer bedst til din hund, så kan du med fordel læse meget mere om de forskellige produkter på virksomhedens hjemmeside.

Det test vindende foder er ofte at finde på tilbud, hvis du køber det over nettet. Dog kan der også være gode tilbud at hente hos udvalgte forhandlere såsom MaxiZoo mm. Hvis du er medlem af MaxiZoo, vil du desuden kunne få besparelser på alle dine køb.

Produktinformation om foderet

Hvis du er interesseret i en mere detaljeret beskrivelse af hvad, denne hundemad består og hvor det kommer fra, kan du læse med i dette afsnit, hvor vi gennemgår foderets produktinformationer. 

Foderet er lavet af de bedste bæredygtige ingredienser fra Canada og indeholder mængder af frisk frilands fjerkræ, hele redelagte æg, vildtfangede fisk og ranchopdrættet kød ud over det sædvanlige. 

Deres foder indeholder hele 85 %kød fra muskler, organer og brusk i en blanding af frisk, råt kød og dehydreret kød der er tørret langsomt. Alle næringsstoffer er derfor bevaret og det indeholder 38 % proteiner i høj kvalitet. 

Proteinerne kommer ikke kun fra det velsmagende kød i foderet, der er også grøntsager, frugt, æg, fisk og planteekstrakter med vitaminer i, som også er med til at reguelre fordøjelsen. Da tørfoder er hundens primære kostkilde, er det væsentligt for deres sundhed, at de får den rette næring og nok proteiner gennem deres foder. 

For at tage hensyn til følsomme kæledyr, er der også tilsat zink samt frysetørret lever. Hvis din hund har allergi eller intolerence overfor en bestemt type foder, indeholder dette foder ikke korn, kartofler, tapioka, vegetabilske proteinkoncentrater eller gluten og sukker. Det indeholder kun 19 % kulhydrater og stort set ingen kunstige tilsætningsstoffer. 

Hunde spiser fra naturens side ikke korn, hvorfor mange vil mene at hundemad uden korn, er det bedste for deres hundes sundhed. Mange hunde udvikler pelsproblemer eller hudproblemer, når de spider foder med korn i. Denne producent går op i at lave foder, der er udviklet på baggrund af hundes biologi, som ikke skaber problemer for din hund. 

Hvilken mængde skal din hund have?

Mængden af foder som din hund skal have dagligt, afhænger selvfølgelig først og fremmest af vægten og størrelsen på din hund. Der er forskel på, hvor meget foder en lille chihuahua skal have sammenlignet med en Grand Danois. 

Aktivitetsniveauet er også en vigtig faktor for, hvor meget din hund skal have. Hvis din hund vejer 5 kg og er aktiv anbefales det, at den får ca. 90 g foder, hvor hvis den er mindre aktiv anbefales det at den får 60 g. 

Vejer din hund 50 kg og er aktiv anbefales det, at den får 570 g foder og hvis den er mindre aktiv er det 390 g. Der er altså en markant forskel på mængden af foder afhængigt af aktivitetsniveau og kropsvægt på din hund. 

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle