Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Ledningsfri støvsuger test - Bedste trådløs modeller på tilbud i 2022

Alle bør have en ledningsfri og trådløs støvsuger i hjemmet. Se vores guide til de bedste 2022 støvsugere i test uden ledning. Flere modeller fås både billig, lille og støjsvag. Vi anmelder både, Dyson,  hjemli h70, mini h55 og en række andre modeller på tilbud.
Af 
 Opdateret d. september 9, 2022
bedste ledningsfri støvsuger i test

Med en god lille støvsuger på batteri skal du ikke bekymre dig om bevægeligheden og at skifte stik fra rum til rum. Vi anbefaler nedenstående støvsugere og løbende tilbud, der er bedst i test.

Vores udvalgte ledningsfri støvsuger

ledningsfri støvsuger fra Xiaomi

Xiaomi Mi Light BHR4636

God til dyrehår
Kan stå selv
Har god sugeevne
OBH Nordica ledningsfri støvsuger - X-pert 3.60

OBH Nordica ledningsfri støvsuger

Vægt 2,2 kg
43 minutter brugstid
Nem at rengøre
ledningsfri støvsuger test

OBH Nordica X-Force Essential

Selvstående
2 sugestyrker
Lys i mundstykket
ledningsfri støvsuger

Philips Speedpro max 8000

God til dyrehår
Fleksibel og nem at håndtere
2 i 1 enhed
støvsuger bedst i test

Dyson V11 (2022)

Bevarer sugeevnen
2-1 støvsuger
60 minutters brugstid

Interesseret i flere støvsugere?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af støvsugere, kan du trykke videre i på de forskellige webshops herunder med flere gode tilbud.

ElgigantenCoopProshopCoolshopFrishop
ledningsfri støvsuger test

Inden for de seneste år er det blevet meget populært at eje en støvsuger uden ledning. Det skyldes flere ting, men blandt andet at en ledningsfri støvsuger fylder mindre, når den ikke er i brug. Det er smart i særligt mindre hjem, hvor pladsen er trang.

En billig støvsuger uden ledning er dog også smart at have i større hjem. Måske i et bryggers, tæt på køkkenet, hvor der ofte er behov for ekstra rengøring. Det kan også være du har et kæledyr, der fælder, og her klarer den trådløse støvsuger sig i flere tests også upåklageligt.

Læs vores guides om følgende støvsugere her

Ved du ikke helt præcis hvilken ledningsfri - eller måske bare en normal støvsuger du skal købe? Så læs vores guides og test her:

RobotstøvsugerStøvsuger tilbudTilbehør støvsugerDyson støvsuger tilbud
ledningsfri støvsuger test

Overvejer du at investere og leder du efter en ledningsfri støvsuger test - så læs med nedenfor, hvor vi har samlet en oversigt over de bedste ledningsfri støvsugere på markedet. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Tilbud og bedste billig ledningsfri støvsuger i 2022

Ud fra bedst-i-test har vi her lavet et overblik over, hvilke ledningsfri støvsugere, som vi finder gode og endda som de bedste i test. Vi tester hjemli h70 og en række andre modeller fra Dyson samt andre kendte brands.

Bedst i test ledningsfri støvsuger:

Bedste samlet set: Dyson V11

Bedste funktionelle: Miele Triflex

Bedste praktiske: Philips Speedpro

I denne artikel

Denne test og guide omkring støvsugere starter med at kigge på udvalget i markedet. Her kigge vi både på hvad det vil koste at købe en billig lille støvsuger, men også på hvad de mere luksus modeller som er støjsvag koster.

De bedste trådløse støvsugere

anbefalet
Dyson - ledningsfri støvsuger bedst i test
Bedste samlet set

Dyson V11 (2022) Absolute Extra

ledningsfri støvsuger test

Prisklasse: 2000-2500 kr.

Type: Ledningsfristøvsuger

Kapacitet: 0.83

Funktioner: God til hårde gulve

Fordele:

Bevarer sugeevnen - støvoptag falder ikke
2-i-1 støvsuger - håndholdt og almindelig
Op til 60 minutters brugstid

Ulemper

Kan ikke stå selv

Hvorfor netop Dyson V11?

Denne lille Dyson ledningsfri støvsuger er især god til at støvsuge hårde gulve, i sprækker, langs vægge, paneler og møbler, og så har den en kraftig sugeevne, som får alt støvet med i første omgang.

Den ledningsfri støvsuger har en støvbeholder kapacitet på 0,83 liter, hvilket betyder, at der er god plads til opfangelse af støv, krummer og mere.

Derudover er denne batteri støvsuger let at bruge, og dermed nem at komme omkring med. Dyson er derfor vores absolut bedste i test støvsuger. Bedst af alt kommer modellen løbende på tilbud.

Lyder denne model som noget for dig, så anbefaler vi også at du kigger på hjemli og deres model h70 og h55. Samtidigt kan det ses at der er tale om en billig og støjsvag model.


Læs mere om Dyson V11 her
bedste trådløs ledningsfri støvsuger test
Bedste funktionelle

Miele Triflex HX1 - Rengøring uden problemer

bedste ledningsfri støvsuger

Pris: 2495 kr.

Type: Ledningsfristøvsuger

60 minutters brugstid

Funktioner: 3-i-1

Fordele:

God til dyrehård
Kan stå selv
Har god sugeevne

Ulemper

Er i den tunge ende
Har ikke lys i mundstykket

Hvorfor netop Miele Triflex?

Denne ledningsfrie støvsuger fra Miele kan justeres til ethvert formål. Det gælder fordi det er en 3-i-1 enhed som kan justeres til forskellige sammenhænge. Det gælder hvad end om det er til støvsugning af gulve, lofte eller noget helt andet. På den måde, kan du opnå en hurtig rengøring med dens brede overflade, som gør at man får det hele med.

Når der foretages ledningsfri støvsuger test kigger og sammenligner man også produkter ud fra, hvad enheden kan. Tilbyder den flere løsninger og services i én eller kan modellen alene én ting. Det kan være en god idé at kigge nærmere på flere trådløse støvsuger test, for at finde den model, der passer til netop dine behov.

Kan du lide denne model? Så se også efter Hjemli h55 og h70. De er begge to rigtige gode modeller som løbende er på tilbud.


Læs mere om Miele Triflex her
ledningsfri støvsuger bedst i test
Bedste praktiske

Philips Speedpro max 8000

ledningsfri støvsuger bedst i test

Pris: 3999 kr.

LED-belysning

60 minutters brugstid

Funktioner: 360° støvsugerhoved

Fordele:

God til dyrehår

Fleksibel og nem at håndtere

Ulemper

Lang opladningstid

Det skal du vide, før du køber Philips Speedpro max 8000

Denne Philips model er ganske smart da den har en 2-i-1 funktion, hvilket gør at den også kan bruges til gulvvask. Den er perfekt til det travle menneske og velegnet til hjem med både dyr og børn. Den har flere funktioner, så alt efter hvilken type ledningfri støvsuger man bedst kan håndtere, er det muligt med de forskellige tilbehør. 

På trods af størrelsen, har den en god sugeevne, den er nem og enkel at tømme, hurtig opladning og med dets mange mundstykker er alt slags engøring muligt. Derudover har denne støvsuger uden ledning lys foran hovedet, som gør at du nemt og hurtigt kan se det snavs som er der. Noget der også ofte vægtes højt i trådløse støvsuger tests.

Læs også om Hjemli h55 i vores test her i artiklen.


Læs mere om Philips Speedprox her
støvsuger bedst i test
Bedste luksuriøse

Dyson V15 Detect Absolute (lille)

støvsuger bedst i test

Pris: 5590 kr.

Kraftfuld motor

LCD-skærm

Funktioner: Laserdetektering

Fordele:

God til dyrehår
Fleksibel og nem at håndtere

Ulemper

Lang opladningstid

Det skal du vide, før du køber en billig Dyson V15 Detect Absolute

Denne Dyson model er en kraftfuld støvsuger uden ledning til at opfange især skidt, støv og dyrehår som ofte kan være plagene. Yderligere har den en laser teknologi som gør at snavs og skidt er ekstra nemt at se, hvilket at denne er bedst til. Der er nemlig ikke noget som kan gemme sig, når denne trådløse støvsuger og dens laser kommer frem.

Så hvis du ønsker en grundig rengøring uden at der kommer en ledning i vejen, kan det være værd at investere i denne bedste ledningsfri støvsuger. Den har et lavt støjniveau til trods for at motoren er kraftig og på den måde leverer denne støvsuger uden ledning god sugeevne til både skidt og dyrehår.

electrolux pure f9
Bedste luksuriøse

Electrolux Pure

Fordele:

Lang batterilevetid
Lækkert ekstra tilbehør

Ulemper

Lidt dyr

Det skal du vide, før du køber Electrolux Pure

Nu er der ingen undskyldninger tilbage. For med en batterilevetid på op til 50 minutter har du rig mulighed for at komme hele hjemmet rundt på én opladning. 

Denne Electrolux Pure er en populær batteri støvsuger uden ledning i flere test blandt forbrugere. Det skyldes blandt andet, at modellen kommer med en lang række tilbehør og ekstraudstyr, som gør det nemt at komme rundt i alle hjemmets afkroge. 

Det skal dog pointeres, at ekstraudstyr og batteritid koster. I hvert fald, når vi har med denne lækre model at gøre. Den ligger nemlig i den klart dyrere prisklasse (men kommer ofte på tilbud). Til gengæld får du også et kvalitetsprodukt, hvor der er tænkt over detaljer og funktioner.

Lyder modellen fra Electrolux interessant, så synes vi også du skal tage et kig på hjemli h55.


Læs mere om Electrolux Pure her
electrolux pure f9
Bedste luksuriøse

Roidmi R15

Det skal du vide, før du køber Roidmi R15

Har du hørt om Roidmi før? Hvis ikke er du formentlig ikke den eneste. Brandet, der er af kinesisk herkomst, er nemlig relativt nyt. Det betyder dog ikke, at Roidmi ikke ved, hvad de laver. Den bedste ledningsfri støvsuger har nemlig en yderst kraftig sugeevne og en langbatteridriftstid, som også gør den bedst i test.

Designet er tilmed klassisk, slankt og elegant og kommer med et magnetisk vægophæng, så den trådløse støvsuger nemt kan hænges op og gemmes væk, når rengøringen er klaret.

Den bedste i test støvsuger, Roidmi R15, har en driftstid på op til 50 minutter på én opladning. Med andre kan du altså nå hele huset rundt.

Læs også om Hjemli h55 i denne test. Den er noget for dig, hvis Roidmi R15 lyder tiltalende.

Fordele

Klassisk og enkelt design
Lang batterilevetid

Ulemper

I den dyrere prisklasse
Lille beholderkapacitet

Samsung Jet 70 - løbende på tilbud

Det skal du vide, før du køber Samsung Jet 70

Denne Samsung Jet 70 er kåret som bedste ledningsfri støvsuger i test af Forbrugerrådet Tænk i oktober 2021 - og det siger ikke så lidt. Denne model leverer nemlig en yderst præcis, praktisk og effektiv rengøring.

Det skyldes ikke alene det lette og praktiske design, men også en batterilevetid på op til 40 minutter og et Jet Cyclone-system, som sikrer en optimal luftvej.

Den ledningsfri støvsuger fra Samsung har en høj ydeevne, og kan nemt rengøre flere forskellige typer gulve og gulvtæpper. Takket være en digital skærm på den trådløse støvsuger kan du hele tiden tjekke status på modellen. Heunder om enheden fungerer optimalt, strømniveau og det monterede børstehoved.

Med denne støvsuger uden ledning, Samsung Jet 70, skal du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt ledningen er for lang eller kort til at komme rundt i huset. Ledningen er selvsagt fjernet og med op til hele 40 minutters batterilevetid er der rig mulighed for at komme rundt i alle hjemmest afkroge.

Modellen kommer med en række forskelligt ekstraudstyr, der muliggør, at du på bedste vis kan rengøre dit hjem. Se også hjemli h70 hvis disse faktorer er vigtige for netop dig. 

Vær opmærksom på gode tilbud, vi har løbende set denne lille og støjsvag model være billig at finde online.

Fordele

Lang batterilevetid
God ydeevne
Høj sugekraft

Ulemper

Lang batterilevetid

OBH Nordica Air Force 260

Det skal du vide, før du køber OBH Nordica Air Force 260

Med den næste bedste i test støvsuger, nemlig OBH Nordica Air Force 260, kan du gøre dit hjem rent fra top til tå. Med den smarte 2-i-1 funktion kan du nemlig nå fra kælder til kvist, da den smarte ledningsfri håndholdte støvsuger muliggør at du kan nå støv og snavs i alle hjemmest afkroge.

Med denne ledningsfri støvsuger, der har en effektiv cyklonisk teknologi og et genopladeligt batteri kan du nemt og enkelt rengøre dit hjem. Tilmed uden ondt i ryggen, da OBH Nordica Air Force 260 er designet til komfort. For eksempel sørger den ergonomiske krop med en smart tryk-og-slip funktion for, at det ikke er nødvendigt at presse dysen, når du støvsuger.

Denne støvsuger uden ledning er udstyret med LED-lys, som sikrer, at du har svært ved at overse pletter, snavs og andet under rengøring. Desuden kommer den ledningsfri enhed med et litium-ion batteri, som sikrer op til 25 minutters brug efter 3 timers opladning.

Fordele

2-i-1 enhed
Designet til komfort
Udstyret med LED-lys

Ulemper

Kort batterilevetid

Leifheit Regulus

Det skal du vide, før du køber Leifheit Regulus

Denne Leifheit Regulus er ganske smart, og da også bedst i test, da den er udstyret med en såkaldt 2-i-1 funktion. Her får du altså 2 enheder i én krop. Skal du eksempelvis bruge den ledningsfri støvsuger til vindueskarme eller lofter, er den håndholdte model oplagt. Til de større flader, gulve og gulvtæpper kan du nemt anvende den fritstående støvsuger.

Leifheit ligger i den billigere prisklasse, men byder alligevel på flere funktioner. Den ledningsfri Leifheit Regulus kommer nemlig både med LED-lys og et 20-V Litium-ion batteri med en levetid på op til 40 minutter pr. opladning.

Er pladsen trang derhjemme, er denne model blevet rost af forbrugere i ledningsfrie støvsuger tests. Modellen kan nemlig klappes sammen og gemmes væk på meget lidt plads. Perfekt, hvis du har en lille pulterrum eller et mindre skab med plads til den smarte og innovative trådløse støvsuger.

Fordele

I den billigere prisklasse
Designet til komfort
Lang batterilevetid
LED-lys

Ulemper

Kun to sugetilstande

Bosch Readyy y 2in1

Det skal du vide, før du køber Bosch Readyy y 2in1

Denne ledningsfri støvsuger fra Bosch har fået rosende ord med sig i forskellige trådløse støvsuger tests. Det skyldes blandt andet, at denne enhed har en smart 2-i-1 løsning, ligesom at den ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Overvejer du at investere i en støvsuger uden ledning er denne fra Bosch derfor et godt sted at starte, da både pris og kvalitet er i top. Bosch Readyy y 2in1 er desuden foldbar - så er pladsen trang, er denne model et oplagt valg.

Modellen er elegant og gør rengøringen lidt sjovere og lettere. Med den smarte, elektriske børste, rengører den alle gulve med minimal indsats og maksimal effekt. Desuden er filteret fuldt ud vaskbart og apperatet kan derfor nemt holdes rent og pænt.

Denne model på batteri har et genopladeligt, miljøvenligt NiMH-batteri, med et levetid på op til 36 minutter. Du har derfor rig mulighed for at komme godt omkring i hjemmet på en enkelt opladning.

Fordele

I den billigere prisklasse
Elegant design
Foldbar

Ulemper

Mindre batterilevetid

Hjemli G50

Det skal du vide, før du køber Hjemli G50

Er du helt vild med din Hjemli støvsuger, men trænger til en ny, eller er det første gang du hører om Hjemli? I så fald har du i den grad noget i vente. Hjemli byder nemlig på en masse vis af ledningsfri støvsuger, som nemt kan svinges rundt i hele hjemmet. I vores batteri støvsuger test, er vi helt vilde med denne Hjemli støvsuger.

Hjemli G50 byder på et smukt, let og lyst design som passer ind i de fleste hjem uanset indretning. Forbrugerne af Hjemli G50 giver denne støvsuger 5 ud af 5 stjerner, og skriver blandt andet at de ikke har oplevet en anden batteri støvsuger uden ledning kunne samle hundehår helt så godt op, som denne Hjemli støvsuger.

Særligt sugekraften er også en vinder blandt forbrugerne, når det kommer til en ledningsfri støvsuger test. Derudover vurdere flere forbruger også at prisen er rimelig. Denne Hjemli støvsuger tør altså helt klart siges, er en støvsuger som har fortjent sin plads i denne bedst i test.

Fordele

Rigtig god sugekraft
Let, lyst design
Rimelig prist
Nem at bruge i svære afkroge

Ulemper

Fås kun i en farve

BOSCH Athlet BBH52550

Det skal du vide, før du køber BOSCH Athlet BBH52550

Denne lille ledningsfri støvsuger, BOSCH Athlet, er populær blandt anmeldere i flere trådløse støvsuger test. Det udmærker sig ved, at den blandt forbrugere har fået op imod 5 stjerner - så den er helt klart i toppen af bedst i test.

Denne støvsuger uden ledning roses i særdeleshed for sine gode betjeningsmuligheder, fleksibilitet og sugevne.

En anden årsag til, at denne BOSCH Athlet klarer sig godt i ledningsfrie støvsugere tests er, at produktet er en 2 i en løsning. Den består nemlig både af en ledningsfri håndstøvsuger og et funktionelt stativ. Denne bedste i test model er derfor ideel til alt fra vindueskarme og møbler til gulvtæpper og trægulv - vi ser den ind imellem på tilbud.

Afslutningsvist har BOSCH Athlet en såkaldt Sensor Control, der dels kontrolerer ydeevnen, dels indikerer nødvendigheden af at rengøre filtret via en LED lampe.

Fordele

Nem at betjene
Har en god sugeevne
Sensor Control
2 i 1 produkt

Ulemper

Dyt ift. Værdi
Intet ekstraudstyr

Hjemli H55

Det skal du vide, før du køber Hjemli H55

Vil du have værdi for pengene? Så er denne ledningsfri støvsuger fra Hjemli et rigtig godt bud. Den kraftfulde motor har et lavt støjniveau, der sikrer, at dit hjem vil stå knivskarpt efter et tur med den trådløse støvsuger, der er blevet rost af forbrugere i en række ledningsfri støvsuger test.

Hjemli H55 kommer med en række forskelligt ekstraudstyr. Blandt andet børster og hoveder, som muliggør rengøring af alt slags snavs. Med de medfølgende børstehoveder er der heller ingen undskyldninger for, ikke at komme helt ind under sofaen. Det sikrer de fleksible mundstykker nemlig.

Som om, at det kan blive bedre, er batteri støvsugeren Hjemli H55 også let i vægt, og med en beholderkapacitet på 1,3 L er der plads til masser af skidt og snavs.

Fordele

Lavt støjniveau
Meget ekstraudstyr
Stor motor
1,3 L beholderkapacitet

Ulemper

Høj efterspørgsel og dermed ofte udsolgt

Billig Roborock MACE H6

Det skal du vide, før du køber en Roborock MACE H6

Hvis du skal investere i en ledningsfri støvsuger, som har alsidige muligheder i skift af hoveder og muligheder, er denne fra Roborock et fantastisk bud. Med denne støvsuger uden ledning, har du mulighed for at komme ind i alle former for kroge, så din rengøring kan bliver ekstra effektiv. Dens lette batteri samt lange brugstid, har vundet bedst i test op til flere gange.

Denne batteri støvsuger er især god fordi den har multiple funktioner, som fungerer på næsten alle slags overflader og små afkroge der måtte være i hjemmet.

Fordele

Alsidige mundstykker
Suveræn sugeevne
Oled skærm med information mens den bruges

Ulemper

Dyrere model

Dyson V8 Absolute - god til hjem med dyr

dyson v8

Det skal du vide, før du køber Dyson V8 Absolute

Denne støvsuger er, af Forbrugerrådet TÆNK, blevet kåret til bedst-i-test til allround brug. Det betyder, at den batteri støvsuger især har udmærket sig ved at kunne klare alt fra støv, hårdgulve, tæpper og meget mere på bedste vis.

Denne Dyson støvsuger, er i samme trådløs støvsuger test, blevet rost for dens evne til at suge støv og krummer op fra både hårdt gulv og ned i spækker mellem, eksempelvis, gulvbrædder.

Desuden er produktet billig, hvilket gør den som lille og støjsvag relevant for flere forbrugere. 

Fordele

2-i-1 løsning - håndholdt og almindelig
Suveræn sugeevne
Masser af tilbehør

Ulemper

Kortere batterilevetid

Nilfisk Easy 28V max 2in1

Det skal du vide, før du køber Nilfisk Easy 28V max 2in1 på tilbud

Nilfisk, som er et dansk mærke og dermed også et kvalitetssikret og professionelt mærke, som producerer rengøringsløsninger og er forgængere indenfor implementering af bæredygtige tiltag. Deres soriment er bredt, og lige præcis denne ledningsfrie støvsuger, er en fantastisk en af slagsen.

Denne trådløse støvsuger er bedst i test i forhold til brugervenlighed samt utrolig nem at manøvrere rundt omkring i hjemmet. Den er perfekt til den hurtige rengøring, eller i lejligheden hvor der ikke er så store områder eller overflader som skal støvsuges.

Modellen kan ofte findes på et godt tilbud inden dit køb online.

Fordele

2-i-1 løsning - håndholdt og almindelig
Suveræn sugeevne
Hurtig opladnin

Hvad gør en ledningsfri støvsuger særlig?

Det helt særlige ved en ledningsfri støvsuger er naturligvis, at den ingen ledning har. Det betyder, at denne type støvsuger er drevet af en batteri, der skal genoplades, når det løber tør, eller blot mellem hver støvsugning.

En ledningsfri støvsuger er således en elektrisk støvsuger, der er nem at manøvrere rundt. Designet af en støvsuger uden ledning er desuden også mere praktisk. Det er nemlig ofte formet som en lang stang, der typisk har en beholder øverst på maskinen, og ellers findes beholderen nede ved støvsugerhovedet.

Dette giver også denne typisk støvsuger på batteri et kælenavn, nemlig en stangstøvsuger. Dette kommer af formen på støvsugeren, der er meget særprægen. Du kan både få en stangstøvsuger som én støvsuger, men det er også muligt at få én, der har en lille, håndholdt støvsuger, som du kan tage af og bruge separat.

Du behøver således ikke at hive rundt på en stang, der er sat sammen med en behold på hjul ved hjælp af en plastikrør, men kan føre hele støvsugeren foran dig. Det gør støvsugningen nemmere, mindre bøvlet og mere fleksibel

se hvilken ledningsfri støvsuger som er bedst

Ledningsfri støvsugere som hjemli h70, der virker

Foruden ovenstående tre bud, så findes der et hav af andre ledningsfri støvsugere, der i lige så høj grad brillerer, når det kommer til batterilevetid, sugevene og meget mere i flere trådløse støvsuger tests.

Vi har valg at anbefale ovenstående på baggrund af den samlede oplevelse af den ledningsfri støvsuger, og her er især Dyson dygtige til at lave støvsugere, der har kraftig sugeevne, får alle krummerne med og som virker upåklageligt.

Ligeledes har Bosch demonstreret gode kvaliteter, som ethvert hjem bør nyde godt af i flere forskellige tests af støvsugere uden ledning. Derfor anbefaler vi ovenstående tre støvsugere. Nilfisk, Philips og Electrolux laver også gode ledningsfri støvsugere, der kan bruges i ethvert hjem, og som oftes er rost i ledningsfri støvsugere test. Vi anbefaler at du læser videre om modellen hjemli h70 - den klare flere af disse faktorer. Du kan også vælge at kigge efter den anden model fra hjemli, nemlig h55.

Det bedste ved en ledningsfri støvsuger på tilbud

Gennem de sidste mange år er det blevet ekstremt populært med ledningsfri støvsugere. Dette kommer af, at de er nemme at håndtere og bruge, hurtigt og nemt kan tages frem og gemmes væk, og så er de væsentligt mindre klodset end en almindelig støvsuger med ledning.

Det er især børnefamilier og familier med dyr i hjemmet, som har særligt glæde af en ledningsfri støvsuger - både på grund af anvendeligheden og funktionaliteten.

Dog skal det ikke begrænse dig, hvis du hverken har børn endnu, ingen hjemmeboende børn har eller ingen dyr har, for en stangstøvsuger på batteri er nemlig for alle. Den er til de rene og pæne hjem, der bare skal have en hurtigt tur daglig, til de mere rodede hjem, eller til dem, der bare gerne vil have en nem, hurtig og effektiv støvsugning, når tid er.

Vi vil her give vores bud på den allerbedste ledningsfri støvsuger på markedet, som både klarer støvet, hår, og hvad der nu eller er røget på gulvet.

trådløs ledningsfri støvsuger vinder i test

Bedst-i-test - vælg rigtigt

Når du skal vælge støvsuger til dit hjem, er det vigtigt at overveje hvilke funktioner, din støvsuger skal have. Skal den kunne suge mange dyrehår op, krummer op af sprækkerne, støv ud af krogene, eller noget helt fjerde?

Det er vigtigt at få afklaret dette, inden du går på jagt efter den bedste for dig. Bedst-i-test vejledninger er og bliver vejledninger, og derfor er det i sidste ende op til dig og dine behov, hvad der bedst. Måske er det ikke engang en ledningsfri?

Hos ProduktEksperten har du rig mulighed for at finde vidt forskellige produkter inden for alle kategorier. Du kan ved hjælp af vores gratis artikler, læse dig frem til alle de produkter som har gjort sig bedst i test, samt hvilke som passer bedst til dine behov. På den måde, er du sikret, at du investere og bruger penge i et godt produkt, som er kvalitetssikret.

Dette angår naturligvis også for en trådløs stangstøvsuger, uanset mærke og model. Vi kigger på alle de muligheder, er findes, og så udvælger vi netop de produkter, som vi mener er de bedste - så en støvsuger bedst i test uden ledning fra ProduktEksperten er uden tvivl en anbefaling, du kan tage dig til dig.

Du skal naturligvis ikke bare gå efter netop støvsuger bedst i test, for den er bedst i test, men fordi den matcher dine behov, uanset om det er én med masser af sugekraft, flot design, sensitivitet for gulv og tæpper, en lille én eller om det er en ledningsfri støvsuger på batteri, der både kommer godt ind i hjørnerne og ind under sofaen.

Find den bedste ledningsfri støvsuger her.

Børne og legetøjs støvsuger

Det bør du overveje, inden du køber en støvsuger uden ledning

Der er ingen tvivl om, at den ledningsfrie støvsuger er smart. Du kan frit bevæge dig rundt, uden at tænke på ledninger og manglende stikkontakter. Men det er også vigtigt at pointere, at en trådløs støvsuger ikke er for alle. Det gælder både personer - men også hjem. For i nogle hjem giver det bare bedre mening at have en af de ledningsfrie støvsuger test vindere.

En ledningsfri støvsuger er et super godt valg, hvis du f.eks. bor i lejlighed og på flere etager. I en lejlighed er der ofte lidt snævert med pladsen og det kan derfor godt være lidt voldsomt at slæbe rundt på en normal støvsuger, hvor ledningen skal krænges ind i alle hjørner og fra rum til rum. 

Hvis der er trapper i dit hjem, kan det også være super besværligt at støvsuge trappen og slæbe den op og ned, hvis den vejer meget og har en ledningen hængende efter sig. 

En ledningsfri støvsuger bedst i test er også, når man kan nå at støvsuge hele hjemmet, før den løber tør for strøm. Den er derfor oplagt at have, hvis man ikke bor på mega meget plads og gerne vil have at rengøringen er så nem og effektiv som muligt uden det store besvær.

Hvor stort er dit hjem?

Før du invisterer i det smarte stykke elektronik, er der et par parametre, der kan være værd at overveje. Et af disse er størrelsen på dit hjem. For bor du i en mindre lejlighed eller bolig, er en støvsuger uden ledning et oplagt valg. Du kan nemlig med stor sandsynlighed nå hele hjemmet rundt på blot én opladning. Se også mange gode tilbud på nye billige batterier online.

Bor du i en lille gammel lejlighed kan det også være, at stikkontakter ikke er dét, der er flest af. Med en støvsuger uden ledning slipper du for den bekymring og kan nemt og hurtigt komme alle rum rundt, uden at snuble i en lang ledning. 

Bor du derimod i en stor lejlighed eller bolig kan det diskuteres til i hvilken grad, du vil have gavn af en ledningsfri model. For den er naturligvis nem og god i brug, hvis køkkenet skal have en hurtig rengøring, men påtænker du at rengøre hele hjemmet med en ledningsfri støvsuger, så kan det godt gå hen og blive et projekt. 

Modeller med de bedste batterier og den bedste ledningsfri støvsuger har omkring 50 minutters støvsugning i sig pr. opladning. Det er derfor værd at overveje, om du kan nå hele huset rundt på én opladning. Er dette ikke tilfældet, er selv den bedste ledningsfri støvsuger måske ikke det oplagte valg for dig. Du skal i hvert fald genoverveje om du også vil bruge tid på, at vente på, at batteriet er fuldt opladt.   

Brugstid i forhold til opladningstid

I relation til ovenstående er det vigtigt at pointere, at en ledningsfri støvsuger selvsagt ikke holder strøm for evigt. I nogle tilfælde langt fra. I din jagt på den bedste trådløse støvsuger er det essentielt at være opmærksom på, hvor lang tid hver enkelt model kan anvendes, før den skal oplades igen. 

Dette er vigtigt in mente i jagten på den bedste ledningsfri støvsuger, fordi du ikke får meget glæde af en model, hvor du ikke kan nå ud i alle hjemmest afkroge - hvis dette altså er hensigten. 

Der findes dog mange trådløse støvsugere, som holder længere batteri og er udviklet til formålet om at opnå en længere batteritid. Dette betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at gå på kompromis med batteritid men måske kan finde en trådløs variant, der kan holde batteri så længe, du har behov for det. 

Blandt overstående “bedst i test” modeller som hjemli h70 kan du også finde en udgave, der har længere holdbarhed. En udgave som hjemli h55 er også meget god at have i sit sortiment af rengøringsudstyr.

Et godt tip: Husk at lade din støvsuger være tilsluttet opladeres så længe, at du ikke benytter den, så du altid er garanteret, at der er strøm på den, når du skal klare din rengøring.

Funktioner og features

I dine overvejelser og søgning på den bedste trådløse støvsuger test, er det også væsentligt at se nærmere på, hvilke funktioner og features modellerne indeholder. Ovenstående gennemgang og test af de bedste ledningsfrie støvsugere er et glimrende eksempel på, at modellerne kommer med mange forskellige funktioner, features og tilbehør. 

Bor du i en hus af ældre dato, med mange finurlige afkroge, kan det være en fordel af finde en model, der har LED-lys og med forskellige børstehoveder er i stand til at nå snavs og skidt i selv de inderste hjørner. 

Bor du småt kan det også være rart at kunne gemme din ledningsfri støvsuger væk i et skab eller lignende. Her er det oplagt, at kigge efter den bedste ledningsfri støvsuger, der kan klappes sammen, da den kan klemmes ind på relativt lidt plads. 

Ovenstående er blot et par eksempler på, hvad du bør være opmærksom på i test af ledningsfrie støvsugere. Måske har du eller dit hus andre og særlige behov, der også er værd at have med i overvejelserne. Derfor er det essentielt at du gennemgår flere forskellige trådløse støvsuger test - og herudfra vurdere, hvilken der er bedst til dig og dine behov. 

En støvsuger uden ledning er dog også smart at have i større hjem. Måske i et bryggers, tæt på køkkenet, hvor der ofte er behov for ekstra rengøring. Det kan også være du har et kæledyr, der fælder, og her klarer den trådløse støvsuger sig i flere tests også upåklageligt.   

Overvejer du at investere og leder du efter den bedste ledningsfri støvsuger test - så læs med nedenfor, hvor vi har samlet en oversigt over de bedste ledningsfri støvsugere på markedet.

Kan den trådløse model erstatte den klassiske?

Selvom det er et smart produkt, som de fleste vil have stor glæde af, kan den ledningsfrie udgave dog ikke i alle tilfælde erstatte en klassisk model. 

Kraften i sugeevnen er i mange tilfælde ikke ligeså høj som i en model med ledning. Derfor skal du vurdere hvilke behov, du har, før du kan vurdere, om den trådløse variant kan opfylde dine behov. 

Hvis der bor en allergiker i dit hjem, skal der nemlig en meget kraftig støvsuger til for at kunne opfange alle støvpartikler. Dog findes der i dag mange varianter af den ledningsfrie, som er udviklet til at kunne opfange selv de mindste støvpartikler i dit hjem, er derfor menes at være ligeså effektive som en klassiske støvsuger. 

Som nævnt ovenover er størrelsen på dit hjem og en relevant faktor at tage i overvejelse. Hvis du bor i et stort hjem, hvor rengøringen forventes at tage mere end 60 minutter, skal du med en trådløs udgave forvente, at du skal oplade dens batteri undervejs i din rengøring. 

Der findes dog mange udgaver, der opfylder disse behov. Selvom modellerne med meget kraftig sugeevne er dyrere, vil du opleve, at den kan erstattes med den klassiske, og de dermed er penge godt givet ud. 

Disse to overvejelser er faktisk de eneste, vi mener, der er relevante at fortage inden man erstatter produktet med en den klassiske model. Hvis du dog vurdere, at du stadig har behov for at have en udgave med ledning i dit hjem, kan du sagtens opnå store fordel ved at købe den trådløse som et supplement. Dermed kan du nemt hive den frem for skabet og klare den hurtige overflade-rengøring. 

Der findes uttalige varianter, som dækker ethvert behov, og du behøver ikke at lede hele internettet igennem - vi har gjort det nemt for dig ved at samle de “bedst i test” udgaver i 2022.

Vælg en trådløs model der er bedst i test

Der findes utallige udgaver på markedet, og det kan nærmest føles som en umulig opgave at skulle vælge den helt rigtige til dig og din families behov. Vi anbefaler derfor, at du følger vores “bedst i test” vejledning, hvor vi har udvalgt de produkter på markedet, der er blevet testet og vurderet til at være de bedste blandt eksperterne. Ud over at få hjælp til at finde en god trådløs model, kan du også vælge lige den udgave, der passer til dig og din hver dag. 

Produkterne er nemlig udvalgt på baggrund af ekspertvurdering og dermed folk, der har stor erfaring indenfor emnet. Lad os guide dig til at finde den rigtige model, hvad end den har til formål at fjerne dyrehår, støvpartikler eller noget helt andet. 

Der er masser af fordele ved at vælge en trådløs stangstøvsuger uden ledning, herunder både den fleksibilitet det giver, men også effektiviteten. En støvsuger bedst i test på batteri behøver nemlig ikke at være mindre kraftig end en støvsuger med ledning, og derfor kan det både være pladsbesparende og nyttigt at vælge en ledningsfri støvsuger.

Garanterer en nemmere hver dag med støvsuger på batteri

Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det de færreste, der har overskud til at hive den tunge støvsuger frem og fjerne det støv, der ligger henne i hjørnet. Desværre er det oftest sådan, at de fleste med en almen støvsuger oplever deres rengøring. Det behøves heldigvis ikke længere at være en sur eller uoverskueligt pligt, hvis man investerer i en trådløs støvsuger, da det både er meget tidsbesparende og nemt. Uanset om du bor alene, med venner, mand, børn eller dyr vil alle have glæde af denne maskine - det kan endda være, at dine børn får lyst til at klare rengøring, hvis det er så nemt. Lyder det ikke bare dejligt? 

Der er ingen tvivl om, at du med en trådløs udgave garanterer en lettere hverdag. Modellen egner sig især til børnefamilien, hvor der nemt kan opstår rod og behov for oftere støvsugning. Du kan nemlig have maskinen stående i et skab, hvor du let kan hive den frem til at klare en hurtig overflade-rengøring. 

Støvsugeren opleves blandt samtlige brugere at være en fantastisk investering, som bidrager til en nemmere hverdag. Dens smarte design gør det næsten umuligt at kunne kalde støvsugning for en sur pligt, og det er svært at forestille sig, at du vil komme til at fortryde købet. Læs f.eks. Anmeldelserne for vores “bedst i test” støvsugere. 

Hvis ikke du har læst om hjemli h55, skal du gøre det nu. Det er en af de bedste ledningsfristøvsugere på markedet.

Se relaterede ledningsfri støvsugere

Har du set Dyson kører en masse tilbud? Læs vores artikel om Dyson støvsuger tilbud her.

Skal du have en mini støvsuger til bil? Så du hurtigt kan støvsuge din bil på farten? Så læs vores guide her.

Læs også vores bedste robotstøvsuger test her.

Har du mange hundehår i bilen, så er det måske på tid at få den bedste støvsuger til hundehår.

Er de billige trådløse også gode?

Vi forstår godt, at du er i tvivl hvorledes, du kan nøjes med at købe en billigere udgave. Der findes nemlig utallige modeller, som kan variere helt fra 1000kr-7000kr. 

Ifølge ekspertvurderinger vides det, at man sagtens kan finde en billig støvsuger, der kan opfylde de flestes behov - nogle af dem er nævnt ovenfor som “bedst i test” produkter. Hvis du f.eks. Vælger en udgave som koster 1000kr vil du nok opleve, at du skal gå på kompomis med nogle ting, som en dyrere model i stedet indeholder. 

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan finde en billig model, som stadig har god sugeevne og dermed klarer rengøring upåklageligt. Det betyder i stedet, at du måske skal gå på kompromis med elementer som b.la. En 2-i-1 støvsuger, som for nogen er et vigtigt element i støvsugeren og for andre er fuldstændig ubetydeligt. 

Til gengæld anbefaler vi, at du altid er opmærksom på, hvilke behov du ønsker opfyldt, før du køber en støvsuger med batteri. Men de billigere udgaver skal du som nævnt ofte gå på kompromis med nogle features - hvad end det er sugeevne, funktioner eller battertid. 

Nogle test viser også, at det ikke er alle dyre støvsuger, der er værd at smide penge efter. Nogen af dem kommer nemlig med mange funktioner, som virker unødvendigt for de fleste mennesker. Læs derfor vores “bedst i test” udgaver og få en guide til, hvilken model du smide dine penge efter. 

2-i-1

Noget af det smarteste ved en trådløs model, er det unikke 2-i-1 design. Designet betyder, at både har en almindelig støvsuger uden ledning, med samtidig kan afkoble en håndholdt udgave, så du nemt kan når op i hjørner og støvsuge små områder uden at skulle hive hele maskinen frem. 

Den er især populær hos børnefamilierne efter middag, hvor du hurtigt og uden problemer kan støvsuge madrester op. Du kan også bruge den lille håndholdte udgave til at støvsuge din bil, så du slipper for at bøvle med den tunge ledning på tankstation. Den lille ugave holder også godt batteri, hvorfor du ikke batteriet oplades samtadig med resten af støvsugeren.

En håndholdt støvsuger er næsten et must have, hvis du enten har dyr eller børn, der ofte krummer eller sviner hist og her. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at slippe af med spildte ting som mel, krummer, jord fra en potteplante eller sand fra flyverdragten. 

Det smarte ved en 2-i-1 støvsuger er, at den håndholdte blot kobles til skaftet på den ledningsfri støvsuger og dermed nemt opbevares. Ingen gider at have utallige maskiner at opbevare, så det er super smart at købe 2-i-1 løsninger, der opbevares i hinanden. 

Det smarte ved en håndholdt støvsuger er også at du nemt kan støvsuge overflader, som man ellers ikke normalt ville gøre med en lang støvsuger til gulvet. Nu kan du støvsuge din sofa, stole, puder og endda støv eller spindelvæv oppe i afkroge og hjørner. 

Hvis du ved en fejl er kommet til at støvsuge noget op som f.eks. en lego klods, en hår elastik eller andet, som du gerne vil have ud igen, så kan du også nemt gøre det i beholderen fremfor at rode i en beskidt støvsugerpose, der støver ud over det hele. 

Gode råd til den bedste støvsugning i hjemmet

Et godt råd er at lufte ud imens du støver af og gør rent derhjemme. Der florerer en masse støvpartikler rundt, som du kan lukke ud ved at have åbne vinduer eller døre. 

Det er bedst at støve dine møbler af efter du ahr støvsuget, selvom mange skrøner faktisk anbefaler det modsatte.

Hvilke mærker er bedst i test blandt ledningsfri støvsuger?

Dyson

Dyson vinder gang på gang ‘bedst i test’ ifølge eksperterne. Dyson blev stiftet i 1979 af englænderen James Dyson, som var træt af, at sugeevnen i hans støvsuger aldrig var tilstrækkelig. Efter at have skilt komponenterne ad opdagede han, at den dårlige sugeevne skyldes, at posen i maskinen var fyldt med støv, hvilket resulterede i, at sugeevnen blev forværret.

Derfor besluttede han sig for at udvikle en poseløs model. Med 50.000 prototyper blev produktet meget populært, og især japanerne var vilde med ideen og den nye poseløse støvsuger. Siden da har Dyson ikke skuffet; virksomheden har fra start formået at udvikle sine produkter ud fra hvilke efterspørgsler, der opstår på markedet.

I dag bliver Dyson støvsugeren forhandlet i 65 lande og den trådløse model vinder ‘bedst i test’ gang på gang. De gør sig især indenfor deres meget høje kvalitet og unikke funktioner til enhver smag. Maskinerne findes i utallige varianter og med forskellige funktioner, hvorfor der findes en ledningsfri model til ethvert behov. De har især formået at udvikle modeller med så kraftig en sugeevne, at den uden betydning kan erstattet med en almindelig støvsuger.

I vores bedst i test guide finder du de Dyson modeller, der er vurderet til at være de bedste ledningsfrie modeller på markedet. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om indholdet af de enkelte trådløse maskiner.

Se desuden aktuelle 2022 tilbud, i august hvor denne artikel er opdateret har vi set flere modeller være billig netop nu. 

Dyson har lavet en model som både er lille, støvsvag og trådløs. Det er altså en stor luksus sammenlignet med andre støvsugere i markedet.

Nilfisk

Nilfisk er også en meget populær model blandt eksperterne og vinder meget ofte bedst i test blandt samtlige trådløse modeller. Nilfisk er et mærke de fleste kender, og de har formået at udvikle de bedst støvsugere igennem generationer - både hvad angår ledningsfri såvel som almindelig støvsuger. Med deres mange års erfaring har de stor ekspertise indenfor udviklingen af støvsugeren, og du vil med dette mærke opnå en model af høj kvalitet.

Nilfisk gør sig især indenfor udviklingen af kvalitetssikrede produkter, som både kan fås premium såvel som discount udgaver. Du beøver derfor ikke at investere mange penge i en god model med en masse funktioner, men du kan blot vælge en billigere mode, som stiller de flestes behov. Følg vores bedst i test guide og find den bedste ledningsfri Nilfisk støvsuger på markedet.

Miele

Et andet klassisk mærke er Miele. Du kender helt sikkert godt dette mærke, og har måske endda ejet en trådløs model før? Mærket har med deres store markedindsigt formået at udvikler de bedste modeller på batteri til enhver smag.

De udvikler både modeller der er lavet med et tidsløst, flot design og har samtidig stort fokus på energiforbrug og sugeevne. De laver utallige modeller som opfylder forskellige behov, og du kan finde mærket hos nærmeste forhandler såsom Elgiganten.

Du får med andre ord et rigtig effektivt produkt, hvis du vælger en stangstøvsuger på batteri fra Miele. Der findes et væld af modeller, så der findes helt sikkert en til dig og dine behov, hvad end det er den klassiske støvsuger med ledning, en elektrisk, ledningsfri støvsuger på batteri, eller sågar en lille håndholdt støvsuger uden ledning til de små opgaver.
Læs mere om Miele og find de bedste modeller her.

Bosch

Bosch er også blandt de mærker, der gentagelsesvis vinder prisen for bedst i test indenfor trådløse modeller. Bosch gør sig især indenfor deres stilrene og brugervenlige design, der passer ind til ethvert hjem.

De har udviklet unikke modeller med længere holdbarhed i batteriet, hvilket er en stor fordel for mange, hvis rengøring tager mere end 60 minutter. Denne funktion er ret unik, da de fleste trådløse modeller har en levetid på maks 60 minutter.

Bosch udvikler konstant deres trådløse modeller, og vinder samtlige bedst i test konkurrencer ved deres innovative og løsningsorienterede produktudvikling.

Electrolux

Hvis du leder efter den bedste trådløse model, er mærket electrolux måske kommet frem iblandt. Du skal vælge Electrolux for det enkle og fleksible design, som gør din rengøring nemmere.

De bedste modeller vinder nemlig prisen på baggrund af deres meget brugervenlige og nemme design, og de kommer ikke med en masse funktioner, du alligevel ikke vil komme til at benytte. I stedet har de formået at udvikle de bedste trådløse modeller på baggrund af viden om, at det enkelte ofte er godt nok.

På trods af dette går du ikke på kompromis med kvaliteten - maskinerne er nemlig stadig udviklet med en kraftig sugeevne, således at du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af din rengøring.

Hjemli

En ledningsfri støvsuger fra Hjemli er nogle af de bedste, hvis du er til den lidt mere simple og god model, som bare skal have de mere basale funktioner. De har gennem mange år været testvinder i adskillige bedst i test, og klarer sig stadig godt i 2022. Især Hjemli h55 skulle være en af de bedste på markedet.

Med en ledningsfri støvsuger fra Hjemli får du altså et rigtig godt produkt, der giver dig de bedste muligheder for nem og effektiv rengøring. Hjemli H70 er kåret til testvinder i støvsuger bedst i test af svenske Konsumenthjälpen, der henviser til forbrugernes høje tilfredshed og rosende ord om denne stangstøvsuger uden ledning.

Philips

Philips kender du måske for et af deres utallige andre interessante produkter - men vidste du godt, at Philips også laver trådløse støvsugere, da er vurderet blandt eksperterne til at være bedst i test? Ud over at uvikle produkter af højeste kvalitet, formår de samtidig at designe æstetiske maskiner, der passer ind til ethvert hjem.

De fleste modeller er udstyret med en masse smarte funktioner, hvorfor du opnår en alt-i-en støvsugning med deres modeller. Med deres bedst i test modeller vil du få udstyr til at dække ethvert behov og være garanteret høj kvalitet.

For deres smarte maskiner må du dog af med en mindre sum penge. Priserne ligger nemlig i den høje ende, hvis du ønsker at eje den bedste Philips model på markedet - men til gengæld vil du få en støvsuger af bedste kvalitet og design.

Dog kan du ofte finde en trådløs støvsuger, hvad end den er af mærket Philips eller et helt andet brand, på tilbud hos nogle hvidevareforhandlere. Så du kan med fordel drømme om en Philips elektrisk stangstøvsuger uden ledning uden at det er ønsketænkning.

Hvor køber jeg så disse mærker?

Samtlige af ovenstående mærker sælges hos nærmeste forhandler såsom Elgiganten eller Power. Hjemli h55 køber du fx hos Proshop. Det kan i nogle tilfælde være en fordel, at købe din maskine hos en fysisk forhandler fremfor at købe den online. Ved f.eks. at købe maskinen i den nærmeste Elgiganten har du mulighed for at prøve støvsugeren, inde du træffer en beslutning. Der kan være store fordele i at prøve maskinen først, hvis du efter at have læst vores guide stadig er i tvivl om, hvilken der passer bedst til dig. Desuden kan der være stor forskel på vægten og designet af de forskellige modeller, som kan være svært at gøre sig klog på, hvis du ser maskinen igennem en skærm.

Et godt tip: Du kan jævnligt få gode tilbud på de bedste maskiner i test, hvis du vælger at købe dem online. Derfor kan du med fordel teste modellen i din nærmeste forhandler og derefter undersøge, om du kan skaffe gode tilbud online.

Selvom om produkterne ofte er dyre, så kan selv en støvsuger bedst i test findes til billige penge på tilbud. Derfor er det en god ide at overveje, om du bør vente lidt og se, om den ledningsfri støvsuger, som du har kigget på, ikke skulle komme på tilbud inden længe.

Læs om tandretning her på siden, hvor vi kommer ind på hvad en Invisalign bøjle kan bruges til.

Hvad bør man aldrig støvsuge op?

Det kan være fristende at tage sin ledningsfri støvsuger og give den gas, når man har spilt eller tabt noget, eller hvis der skulle være kommet nas på gulvet. Dog er der nogle ting, som du bestemt bør holde dig fra at suge op i din ledningsfri støvsuger. Vi gennemgår her en liste over hvad man ikke bør støvsuge op.

Glasskår

Med en ledningsfri støvsuger kan det være risikabelt at støvsuger glasskår op, fordi filteret i støvsugeren kan blive hullet. I mange støvsuger uden ledning, på batteri, vil snavset blive hevet rundt via det vakuum, der skabes, som kan laves skader på maskinen og dens funktioner.

Det er altså bedst at feje glasskår op med en kost og en fejebakke, selvom en støvsuger bedst i test. Desuden bør du heller ikke smide glasskårene ud i din skraldespand, men tage det med på genbrugsstationen og smide det ud der.

Friske planter og fugtigt pottemuld

Skulle vinden eller katten tage din potteplante og smide den på gulvet, så er det en skidt ide at begynde at suge jordresterne og planten op. Den fugtige jord og planten kan nemlig starte et helt økosystem inde i din ledningsfri støvsuger på batteri. 

I værste tilfælde kan du også ende med en skimmelvækst inde i din støvsuger udden ledning, der, udover at være sundhedsfarligt, kan skabe lugtgener. Derfor anbefales, at du her også bruge kost og fejebakke, når uheldet er ude.

Skulle der være tale om en gammel, tør plante, der ikke har fået vand i lang tid, så kan du godt støvsuge jorden og planteresterne op, men sørg for at få tømt filteret på din støvsuger så godt og så hurtigt efter som muligt, så du ikke risikerer ubehagelige overraskelser.

Hår

Har du haft besøg af en frisør, har du selv været i gang med saksen, eller er din hund kommet ind i en periode, hvor pelsen falder af i større totter, så bør du ikke bruge din støvsuger uden ledning her. På samme måde, som man ser det i afløb, så vil håret nemlig lave filterede propper, der kan stoppe både filter, rør og mundstykke til.

Brug en kost og en fejebakke til at få fjernet håret fra gulvet. Det ser du også hos frisøren. Enkelte hår, en støvsugning af et tæppe eller sofa gør bestemt ikke noget. Men større mængder hår kan dine din støvsuger på batteri problemer.

Vand

Du bør kun støvsuge vand op, hvis du har med en vandstøvsuger at gøre. Disse er nemlig lavet til at suge vand op, og dermed har de også både et system og en beholder, der kan klare vandet.

Al form for fugt kan have en negativ indvirkning på din ledningsfri støvsuger. Dette gælder også vanddråber fra gulvet på badeværelset og i køkkenet. De kan nemlig komme ind og påvirke støvsugerens elektroniske dele og gøre, at din støvsuger uden ledning brænder sammen.

Foruden de elektroniske problemer, så kan du også risikere skimmelvækst, hvis du begynder at støvsuge væsker op. Tør i stedet vand og anden væske op med en klud, og støvsug kun tørre områder, for der er en støvsuger bedst i test.

Make-up rester

Det kan være problematisk at støvsuge make-up rester op, hvis du skulle have tabt din pudder eller måske din læbestift, fordi produkterne kan begynde at smelte inde i din støvsuger på batteri. Dette kan komme til at belaste motoren i din støvsuger uden ledning, såden til sidst vil brænde sammen.

Desuden kan make-up resterne sætte sig fast inde i din ledningsfri støvsuger, så der kan opstå lugtgener. Brug derfor i stedet en fejebakke og en kost, når du taber dine make-up produkter på gulvet, det kan du nemlig meget bedre vaske af.

Forstå vores kilder

Hvorfor har vi valgt de kilder vi har gjort, og hvad kan de forskellige tilbyde af viden og ekspert historier. Vi vil sætte dig lidt ind i hvordan vi har fundet den bedste ledningsfri støvsuger gennem de forskellige bedst i test gennem mediehuse, anmeldere og meget andet. 

Vi søger at finde forskellige typer af anmeldelser og dermed også kilder. Derfor varierer vores kilder i alt en god velkendt afsender som Forbrugerrådet tænk og til lidt mindre anbefalings sider såsom udenlandske TestFakta og kundeudtalelser på de forskellige forhandlere såsom Hjemli. 

Vi gennemsøger markedet for produkternes kritik og anbefalinger, så du bedst muligt kan vælge din næste støvsuger eller andet produkt. Vores team af skribenter har næse for området, og ved hvilke sider der er troværdige og pålidelige.

Derudover kan du herunder få en større forståelse af nogle af vores udvalgte kilder i vores søgen efter den bedste ledningsfri støvsuger bedst i test i 2022 til dig.

bedste sotevsuger

Alt hvad du skal vide før du finder den bedste ledningsfri støvsuger til dig. 

Udforsk vores kilder

Tech Radar: Her har vi en kilde som gerne gårr kritisk til værks og anbefaler et hav af forskellige produkter indenfor teknologiens grænser. De er gode til at fremhæve både fordele og ulemper ved deres produkter, hvilket vi som redaktion elsker. Det viser at de tager stilling til produktet og ikke blot fremhæver fordele og produktspecifikationer. Dette anmeldelses site har eksisteret i mange år, og de huser et hav af erfarne skribenter og folk som foretager bedst i test - de har blandt andet også anbefalet den bedste ledningsfri støvsuger i 2022. 

Phillips: Når vi taler om en god ledningsfri støvsuger og de bedste produkter på dette område er det ofte uundgåeligt at dykke ned i forhandlerne ellerr producenterne. Derfor er det, for os, relevant at søge viden hos forhandleren selv også. Dog er de selvstændigt ikke nok, da producenten selv ofte blot fremhæver de gode ting og fordele ved deres eget produkt. Derfor er det nødvendigt med andre mere kritiske syn på produktet. 

Dyson: I samme dur har vi derfor også Dyson på listen over vores kilder, da de er fremtrædende på markedet, når du skal finde den bedste ledningsfri støvsuger i test i 2022. De er innovative og ønsker at finde de bedste produkter med eller uden ledning til deres forbruger. De er verdenskendt, og mange hele verden over benytter og ejer en trådløs støvsuger herfra. De er ofte et mærke der vinder bedst i test, når det handler om en ledningsfri støvsuger i 2022 og mange år tilbage - forhåbentlig også mange frem.

Hvorfor har vi valgt de kilder vi har gjort, og hvad kan de forskellige tilbyde af viden og ekspert historier. Vi vil sætte dig lidt ind i hvordan vi har fundet den bedste ledningsfri støvsuger gennem de forskellige bedst i test gennem mediehuse, anmeldere og meget andet. 

Vi søger at finde forskellige typer af anmeldelser og dermed også kilder. Derfor varierer vores kilder i alt en god velkendt afsender som Forbrugerrådet tænk og til lidt mindre anbefalings sider såsom udenlandske TestFakta og kundeudtalelser på de forskellige forhandlere såsom Hjemli. 

Vi gennemsøger markedet for produkternes kritik og anbefalinger, så du bedst muligt kan vælge din næste støvsuger eller andet lille produkt. Vores team af skribenter har næse for området, og ved hvilke sider der er troværdige og pålidelige.

Derudover kan du herunder få en større forståelse af nogle af vores udvalgte kilder i vores søgen efter den bedste ledningsfri støvsuger bedst i test i 2022 til dig.

En lille støjsvag hjælper til rengøring

Det var alt hvad vi havde for denne test af den bedste ledningsfri støvsuger i august 2022. Som gennemgået længere oppe har vi kigget på både en billig variant, en lille udgave og de produkter som har fokus på at være støjsvag. Generelt har vi forsøgt at finde de bedste tilbud, samtidigt med at der har været fokus på produkterne uden ledning på batteri for at gøre det så nemt som muligt. 

Inden du laver dit køb, så anbefaler vi dig at gå på jagt efter et godt tilbud - da der er mange penge at spare online. En lille støvsuger til hjemmet kan være en stor luksus, hvis det gør tingene nemmere i din hverdag. Uanset om du skal rengøre hjemmet for hundehår, eller have støvsugeren med ud i bilen, så afsæt tiden til at finde den bedste maskine der passer til netop dit behov og ikke bare den billigste du kan finde i øjeblikket. 

Angivelse af kilder og tests:

Burgess, Joel. (01/14/2020). Dyson V11 review. TechRadar. Fundet [06/02/2022]. Se kilde her.

Damkjær, Julie. (09/27/2021). Ledningsfri støvsuger: Fordele og ulemper. Tænk. Fundet [06/02/2022]. Se kilde her.

Lövström, H. (09/21/2021). De ledningsfri støvsugere taber hurtigt pusten. TestFakta. Fundet [06/02/2022]. Se kilde her.

Philips. SpeedPro Max - Rengør hele hjemmet ledningsfrit. Philips. [06/02/2022]. Se kilde her.

Dyson. Ledningsfrie støvsugere fra Dyson. Dyson. [06/02/2022]. Se kilde her.

Læs også disse anmeldelser og tilbud

Står din hund og mangler en hundeseng? Så læs vores guide over hundseng test her på siden.

FAQ - Bedste ledningsfri støvsuger

Hvilken ledningsfri støvsuger er den bedste at købe?
Den bedste ledningsfri støvsuger i vores test er Dyson V11 (2022) Absolute Extra. Med dens kraftige sugeevne, er blandt de allerbedste støvsugere på markedet.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en ledningsfri støvsuger?
Du skal være opmærksom på især batterti-tiden på din kommende støvsuger, så du ikke skal oplade den midt i din rengøring hver gang.
Hvordan tester man en ledningsfri støvsuger?
Man tester en ledningsfri støvsuger ud fra forskellige parametre, såsom sugeevne på forskellige underlag, batterilevetid, samt brugervenlighed.
Hvor lang tid holder en ledningsfri støvsuger?
En ledningsfri støvsuger kan holde i mange år. Det kommer an på hvor meget du bruger den. På nogle støvsugere kan du skifte delene ud, så de holder længere.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle