Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Aktiv hundefoder - Foder til den aktive voksen hund

Med en aktiv hund har man brug for noget andet foder end det, som andre, mere rolige hunde, får. Derfor har Aktiv, et dansk hundefoderbrand udviklet hundefoder til de aktive hunde - til en voksen hund i enhver alder, størrelser og med forskellige aktivitetsniveauer.
Af 
 Opdateret d. september 14, 2022
aktiv hundefoder forsidebillede

Der er udviklet forskellige typer af hundefoder til en aktiv hund, som du, som hundeejer kan drage fordel af. Aktiv hundefoder er udviklet med særligt fokus på den aktive hund, og derfor kan du med fordel vælge dette, hvis du har en firbenet ven derhjemme med krudt bag i.

Aktiv hundefoder er hundemad, som kan bruges til affodering af den aktive hund. Her er der typisk tale om den større hunde og de større hunderacer, såsom Husky, Schæfer og lignende hunde, som har brug for mere aktivering. Dog begrænser det sig ikke kun til aktive hunde.

Dansk produceret med høj kvalitet

Aktiv er, som nævnt, et dansk brand, der producerer premium hundemad, som du bestemt ikke må misse ud på. Her får du nemlig en rigtig god serie af produkter, som du kan fodre til de fleste hunderacer, alt fra den mere stille Mops til den store aktive Labrador eller Schæfer.

Aktiv hundefoder har et højt indhold af kostfribre, herunder roefibre, der medvirker til god fordøjelse, samt masser af animalsk protein fra blandt andet fjerkræ og fisk. Dette betyder også, at det er propfyldt med gode fedtstoffer og omega-3. 

Aktiv hundefoder har et højt indhold af kostfribre, herunder roefibre, der medvirker til god fordøjelse, samt masser af animalsk protein fra blandt andet fjerkræ og fisk. Dette betyder også, at det er propfyldt med gode fedtstoffer og omega-3.  

Læs her om flere slags hunderfodder.

Afbalanceret kost med Aktiv hundefoder

Din hund sikres en afbalancerte kost, hvis du vælge hundemad fra netop dette premium brand. Dette sker, fordi det, som nævnt, indeholder masser af gode ting, som kostfibre, kulhydrater, mineraler og vitaminer, der alle er vigtige for den aktive hund og dens helbred. Det indeholder blandt andet fuldkornshvede, majs og byg, der alle er gode for energien.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle