Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gasgrill Test - 10 bedste tilbud på en lille grill på gas

En lille gasgrill kan være den perfekte måde at forkæle gæsterne i haven henover sommeren 2022. Vi har samle det fulde overblik over aktuelle tilbud her. 
Af 
 Opdateret d. juni 13, 2022

At tænde op i en grill med kul kan både være tidskrævende og risikabelt, når der skal laves mad til en række gæster udendørs. Mange foretrækker derfor at tænde op med gas, så man i stedet kan fokusere på selskabet og den gode mad.

Tilbud på gasgrill i 2022:

Er du på jagt efter en billig gasgrill, eller er du villig til at investere en smule mere for at komme helt op i kvalitet? vi har samlet det fulde overblik over de bedste modeller i markedet netop nu.

Læs flere af vores artikler 

Læs mere om både ministøvsuger, støvsuger tilbehør og støvsugerposer her

Mangler du et glattejern? læs mere her.

Weber Q 1200 Gasgrill

 • Prisklasse: under 3.000 kr.

Bor du i lejlighed, kan det være en fordel at have en lidt mindre grill, som kan passe ind på små områder. Den bedste gasgrill til netop det er denne Weber Q 1200 version, som kan stå på jorden eller på en mindre bord.

Det er ofte muligt at finde denne Weber på tilbud eller til en god pris de fleste steder online. Det er en klar vinder, når du spørger forbrugerne, da den passer til de fleste steder - hus og lejlighed. Det gør, at netop den er en populær model.

Udover dens gode størrelse er denne Weber version også generelt rigtig god til prisen. Den koster ofte et sted mellem 2.500-3.000 kr., hvilket er rigtig fint for en gasgrill. Den har været i gennem en del forskellige test, hvor den har fået rigtig gode anmeldelser med på vejen.

Ofte omtales den som en god og en af de bedste transportable Weber grill i test, som både kan stå som fast inventar til altanen, men hvor du samtidig også kan tage den med rundt på tur, i campingvogn, sommerhuset eller andre steder. 

Derudover er denne lille gasgrill også udstyret med en non-stick overflade, som både gør din madlavning nemmere samt din efterfølgende rengøring. Noget som denne lille Weber model også gør, er at den gør brugervenligheden bedre med sine to små sideborde - til aflastning. Hvilket også gør den til en af de bedste i test.

 • Transportabel
 • Non-stick overflade
 • God til prisen
 • Lille gasgrill til altanen

Ulemper:

 • Kun én brænder

Weber Q 3000

 • Prisklasse: 3-4.000 kr.

Hvis du har pladsen til en lidt større, og ikke behøver en lille gasgrill, så er denne Weber model en af de bedste. Den står tit til et godt tilbud på prisen, så du kan blive ejer af en god gill, uden at skulle slippe store summer.

Denne grill er god til at varmefordele, så du kan tilberede mange madvarer i den samtidig. Det giver dig mulighed for at have mange ting derinde samtidig, uden at du skal tage højde for, hvad der ligger hvor. Den kan på den måde også både tilberede kødet godt, og fortsat lave en god og sprød skorpe. 

Denne gasgrill, om den er på tilbud eller ej, er et godt køb, da den er robust og kan holde mange år frem. Den er udformet i solidt materiale, og du kan samtidig styre varmen med dens “varmekontrol”. Den har derudover et integreret termometer, hvilket ofte fremhæves i dens test.

Denne bedste Weber grill er egentlig en af de mindre grill, hvis man undlader den lille model. Det gør også, at den bliver mere fleksibel og transportabel. Du kan nemt flytte den rundt på hjul, uden at bruge for mange kræfter. 

 • Forhandles mange steder
 • God varmefordeling
 • Integreret termometer
 • 2 brændere

Ulemper:

 •  

Napoleon TravelQ PRO285-X

 • Prisklasse: 2.500-3.000

Ligesom vores anbefalinger fra Weber er dette også en god lille gasgrill, som du nemt kan flytte rundt, uden de store problemer. Den er udstyret med gode robuste hjul, som kan trække den over flere forskellige typer terræn. Hvilket giver der bedste forudsætninger for omgivelserne. 

Du finder den uden tilbud ofte på alt mellem 2.500-3.500 kr., og den ligger derfor i den middel men billige ende. Hvis den er på tilbud er der ofte op til 40% af sparer. 

Denne gasgrill vurderer anmeldere som hurtigt arbejdende og effektiv. Denne effektive model kan du nemt pakke sammen og tage med dig, uden at skulle fylde hele bilen med stort udstyr. Det giver dig fleksibilitet. Tag den med på stranden, i sommerhuset eller et tredje sted.

Du får med denne lille eller medium gasgrill en stor sikkerhed, da den er CE-certificeret - og den bedste i test af slagsen. Den vejer 29 kilo, som ikke er meget, og du slipper derfor for skader, når du skal løfte den rundt. Den har to brændere, som gør, at du kan benytte den ene, hvis den anden skulle gå i stykker.

Den forhandles flere steder, men følg med i prisen online herover, så du kan finde det helt rette og bedste tilbud. 

 • Kompakt design
 • Mulighed for at klappe den sammen
 • CE-certifikat
 • Grill rist af støbejern

Cadac Carri Chef 2

 • Prisklasse: under 3.000

Hvis du elsker en god camping tur eller tur ud i det fri, så er denne model fra Cadac den bedste. Den har en masse smart funktioner, som er gode til camping. Det første man nemlig ønsker at fremhæve ved denne model er dens kogeplade funktion.

Du kan med denne model skifte din overflade ud, så du både kan grille, stege som på en normal kogeplade. Det er der flere anmeldere og kundeudtalelser som påpeger denne funktionelle fordel.

Den er ikke udstyret med så mange funktioner, og den er derfor mere simpel, når der er tale om funktioner som termometer og mange af de andre funktioner som ovennævne Weber gasgrill i både stor og lille også har. 

Uden at være på tilbud er denne model fortsat rigtig billig, og du kan derfor spare en del penge på denne model uanset tilbud eller ej. Den har et simpelt design, som er meget minimalistisk og genkendeligt. Den gør derfor ikke et stort væsen ud af sig selv visuelt.

Det er en lille gasgrill på blot 15 kilo, og den er derfor nem og elegant at have med på sin camping. Det er en af de bedste i test til camping og kompakt madlavning. Du finder ofte denne grill i en prisklasse under de 3.000 kr., hvilket gør den til en af de billige af slagsen. Men det gør dog ikke at den er dårligere, tværtimod. 

 • Kogeplade funktion
 • God til camping
 • Billig
 • Flot simpelt design
 • Lav vægt på 15 kilo

Hvad er fordele ved en lille gasgrill?

Inden du kigger på gasgrill til din næste udendørs område er der mange ting du kan overveje og lægge vægt på, også når du holder øje med guides og bedste i test anmeldelser. Du skal inden starten på din søgen klarlægge hvad dine behov er, og hvad du har ønsker til. Derudover er det værd at overveje din prisklasse, og dermed hvad dit budget til modellen er.

Hvis dit ønske er en lille gasgrill, så kan vi godt forstå dig. En lille model har bestemt sine fordele. Først og fremmest, når vi blandt andet ser på tilbud, så er de små ofte at finde til gode priser - med eller uden tilbud. 

 • Transportabel: Du kan hurtigt og nemt tage din grill med rundt. Det er en klar fordel for dig, som ønsker at bruge den mere end blot hjemme på terrassen. Du har på denne måde mulighed for at købe lækkert ind, tage den med udendørs på offentlige områder. Den bedste måder at samle sig om en aktivitet udendørs.
 • Nem rengøring: Ofte når du bliver ejer af en lille gasgrill, såsom de små Weber grille, så er der mindre rengøring, da overflade og størrelse selvfølgelig er mindre. Men de er også mere brugervenlige til rengøringen. 
 • Fleksibel: Ofte kan du med en lille model placere den de fleste steder. Det gør, at du kan benytte den på en stor såvel som en lille terrasse. Det giver dig fleksibilitet, så du eventuelt også kan tage den med op på din altan, og grille lidt oppe i højderne. Vi anbefaler på det kraftigste at du kun benytter gasgrill på altaner og ikke grill på kul.
 • Tilbud: Du finder dem (også de bedste i test) tit på tilbud, da der er stor efterspørgsel og de fleste forhandlere godt ved at forbrugerne elsker den lille størrelse. Vi har oplevet at de overraskende tit kommer på tilbud, så du kan spare en del penge.

Vælg en gasgrill i stedet for en kul grill

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge en gasgrill frem for en kulgrill. Vi vil komme omkring nogle af dem herunder, så du ved hvorfor du holde øje med tilbud på dem som er drevet på gas og ikke kul. De fleste test, som fremhæver de bedste kommer også ofte med følgende gode grunde til at eje en gasgrill fremfor n kul grill. 

Først og fremmest er det det bedste for miljøet, at du ikke skal benytte kul og nyt kul hver gang du ønsker at tilberede din mad på denne måde. Det kan godt være at gas kan være dyrt, men det har dog en større effekt, og du skal ikke benytte meget af gangen.

Hurtig optænding. Når du er ejer af en gasgrill, finder du hurtigt ud af det praktiske i, at du kan tænde den med det samme. Du skal derfor ikke stå og vente i en times tid på at dine kul varmer op, og i første omgang blot kan starte op. Med gas kan du tænde så nemt som med dit komfur. Alt afhængig af din grill - lille eller stor - så tager det omkring 5 minutter at opnå den helt rette temperatur.

Du kan holde en konstant temperatur, og du skal derfor ikke vente til den gyldne periode i kul, hvor der er den perfekte varme. På den måde kan du stege større madvarer over en længere periode, da varmen ikke aftager. 

På de lidt større og bedste grill med gas er der ofte flere områder, som man kan tænde op. Så du på den måde kan lave en sauce på siden, grille lidt brød ved lav varme og stege bøffer på midten. Du kan finde flere af de bedste gasgrill i test på tilbud i mange størrelser, og de kan virkelig varierer fra helt små fleksible til store maskiner, med et hav af indstillinger.

Angivelse af kilder og test

 1. Med kilde fra denne større amerikanske test.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle