Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Rampe til robotstøvsuger - få din robot støvsuger over dørtrin

De fleste med en robot støvsuger kender problematikken ved, at den ikke kan køre over dine dørtrin. Derfor er det især smart, at der er udviklet en rampe til robotstøvsuger, der gør det muligt for din maskine at komme over kanter.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
Rampe til robotstøvsuger - få din robot støvsuger over dørtrin

Rampe til robotstøvsuger - hvad er det?

Bor du i et hjem med høje dørtrin men ønsker at have robot støvsuger så er en rampe en genial løsning. Produktet hjælper din robot støvsuger over de høje kanter ved dine dørtrin, sålede at den kan komme rundt på hele etagen uden du behøver at flytte rundt på den.

For at sikre at din rampe til robotstøvsuger passer bedst til din dør, kommer den i for det meste i 4 dele. Dette indeholder to midterdele samt 2 afrundede endetrykker, som skal sættes sammen manuelt. Den har naturligvis et design og en form, der gør det muligt for alle slags robot støvsuger at køre over et dørtrin.

Dette produkt indeholder en gummi overflade, der gør, at din robotstøvsuger kan køre over uden at gå i stykker. Gummiet betyder også, at børsten ikke tager skade af at køre over.

Der findes naturligvis forskellige forhandlere og varianter af en rampe til robotstøvsuger, og det er først og fremmest vigtigt at måle, hvor højt dit dørtrin er for at sikre, at din robot støvsuger din komme over.

Læs vores store guide om de bedste robotstøvsugere her, hvis du er i tvivl om hvilken du skal købe.

Makita robotstøvsuger

Hvilke udgave bør du købe?

Hvilken model du bør købe afhænger blandt andet af, hvilket look du ønsker. Nogle designs er mere diskrete og pæne end andre, så hvis dette er en vigtig prioritet for dig, kan du med fordel finde en rampe til robotstøvsuger, som er lavet med et diskret og pænt design.

Ydermere kan højden variere, hvorfor det er vigtigt, at du måler dit dørtrin inden køb. Den ville være ærgerligt, hvis du købte en rampe til robotstøvsuger, der ikke er stort nok til at nå rundt om dit dørtrin, og din robot støvsuger dermed ikke kan køre over.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 8

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle