Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Rampe til robotstøvsuger – få din robot støvsuger over dørtrin

Rampe til robotstøvsuger - få din robot støvsuger over dørtrin

Indholdsfortegnelse

De fleste med en robot støvsuger kender problematikken ved, at den ikke kan køre over dine dørtrin. Derfor er det især smart, at der er udviklet en rampe til robotstøvsuger, der gør det muligt for din maskine at komme over kanter.

Rampe til robotstøvsuger - hvad er det?

Bor du i et hjem med høje dørtrin men ønsker at have robot støvsuger så er en rampe en genial løsning. Produktet hjælper din robot støvsuger over de høje kanter ved dine dørtrin, sålede at den kan komme rundt på hele etagen uden du behøver at flytte rundt på den.

For at sikre at din rampe til robotstøvsuger passer bedst til din dør, kommer den i for det meste i 4 dele. Dette indeholder to midterdele samt 2 afrundede endetrykker, som skal sættes sammen manuelt. Den har naturligvis et design og en form, der gør det muligt for alle slags robot støvsuger at køre over et dørtrin.

Dette produkt indeholder en gummi overflade, der gør, at din robotstøvsuger kan køre over uden at gå i stykker. Gummiet betyder også, at børsten ikke tager skade af at køre over.

Der findes naturligvis forskellige forhandlere og varianter af en rampe til robotstøvsuger, og det er først og fremmest vigtigt at måle, hvor højt dit dørtrin er for at sikre, at din robot støvsuger din komme over.

Læs vores store guide om de bedste robotstøvsugere her, hvis du er i tvivl om hvilken du skal købe.

Hvilke udgave bør du købe?

Hvilken model du bør købe afhænger blandt andet af, hvilket look du ønsker. Nogle designs er mere diskrete og pæne end andre, så hvis dette er en vigtig prioritet for dig, kan du med fordel finde en rampe til robotstøvsuger, som er lavet med et diskret og pænt design.

Ydermere kan højden variere, hvorfor det er vigtigt, at du måler dit dørtrin inden køb. Den ville være ærgerligt, hvis du købte en rampe til robotstøvsuger, der ikke er stort nok til at nå rundt om dit dørtrin, og din robot støvsuger dermed ikke kan køre over.

Dørtrin rampe til robotstøvsuger - er det nødvendigt?

Der er ingen tvivl om, at en dørtrin rampe til robotstøvsuger er genialt at eje, hvis du er træt af, at din robot støvsuger kunne kan køre i ét rum ad gangen. Hvis du er hjemme imens din robot støvsuger kører rundt, så er det dog ikke sikkert, at du vil synes, at det er nødvendigt med en dørtrin rampe til robotstøvsuger.

Hvis du hjemme har du selv mulighed for at rykke din robot støvsuger fra ét rum til et andet, hvorfor det ikke vil være nødvendigt med at dørtrin rampe til robotstøvsuger. Dog kan det i mange tilfælde være en dejlig mulighed, for at din robot støvsuger kan klare rengøring i flere rum, uden du bliver nødt til at rykke på den.

Selvom en dørtrin rampe til robotstøvsuger er en super smart opfindelse, er den selvfølgelig ikke usynlig. Rampen er naturligvis synlig i dit hjem, hvorfor det er værd at overveje, om du har lyst til at have den fremme. Dog er den designet til at være meget nem at fjerne og påsætte igen, hvorfor du nemt kan fjerne din dørtrin rampe til robotstøvsuger, når du kommer hjem, og din robot støvsuger ikke længere skal køre rundt.

Er du også på udkig efter bambus pudebetræk, så læs vores guide her. 

Hvor kan du købe rampen til din robot støvsuger?

Er du på jagt efter en dørtrin rampe til robotstøvsuger men er i tvivl om, hvordan den kan købes? Det kan være svært at få fat i det smarte design, og du kan med fordel købe rampen til din robot støvsuger på nettet, hvis opgaven virker umulig.

Det kan godt være umuligt at få fat i rampen i fysiske butikker, hvorfor du med fordel kan købe den hos f.eks. Mackabler.dk eller Evermat. Disse forhandlere sælger endda flere varianter af den smarte rampe, hvorfor du kan finde der passer perfekt til dit hjem og dør.

Prisen er varierende og ligger med et gennemsnit på 200 kr. Prisen vil være varierende alt efter kvalitet, materiale og størrelse, men alt andet lige kan du altid regne med, at rampen til din robot støvsuger ikke er en dyr fornøjelse.

Angivelse af kilder og test

  1. tomsguide.com
  2. theverge.com
  3. nytimes.com
     
     
Scroll to Top