Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Masterfit romaskine - Integreret computer og god modstand

Denne Masterfit romaskine er en super god og professionel maskine, som du kender fra træningscenteret. Den har en kraftig og stabil konstruktion med en vægt på 40 kg. Den har samtidig et luftbaseret modstanssystem, hvilket gør den rigtig god at bruge.
Af 
 Opdateret d. juni 30, 2022
masterfit romaskine

Med de i alt 9 modstandsniveauer kan du nemt tilpasse maskinen, så den passer til dit træningsniveau. Det er derfor den bedste maskine til dig, som er nybegynder eller til dig som er vant til at ro meget i din træning. Kvaliteten i maskinen er høj, hvilket kan mærkes i hvert rotag. Kædetrækket giver også et meget jævnt og kraftigt træk. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Den integreret computer på denne Masterfit romaskine giver dig mulighed for at opsætte dit ønskede mål for din træning. Her kan du vælge imellem ønsket afstand, kalorieforbrug, tid eller måske et spil, som kan gøre træningen endnu mere sjov. Computeren beregner samtidig watt under din træning. 

Hvis du er en af dem, som godt kan lide at se serier, imens du træner, har du i denne Masterfit maskine mulighed for at placere din smartphone øverst på computeren og sætte din yndlings serie på, hvor at få underholdning under din træning. 

En sidste fordel med denne Masterfit romaskine, er at du har mulighed for at skille den ad på midten og dele den i to, så du bedre kan opbevare den nemt og praktisk. 

Maskinen ligger til en god pris, da du her får rigtig meget kvalitet for pengene. Det kan nemlig godt betale sig at investere i en lidt dyrere maskine, som du kan få glæde af i mange år. Hold eventuelt øje med tilbud, da denne Masterfit romaskine oftes kan findes med rabat på udvalgte hjemmesider. 

Masterfit romaskinen minder på mange punkter om vores anden bedst i test romasine fra Concept 2, som man ofte kan finde i fitnesscentrene.Det danske fitnessmedie FitFact har i deres bedst i test faktisk kaldt denne Masterfit romaskine for en stort set identisk kopi af Concept 2. Den har nemlig samme høje kvalitet og giver samme gode træningsoplevelse. Prisen af Masterfit maskinen er dog noget lavere. 

Læs vores fulde guide til de bedste romaskiner i test her

cogclockmenu-circlecross-circle