Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Invisalign pris - Hvor meget koster Invisaligns behandling?

Hvor meget koster Invisaligns behandling? Har du altid drømt om at have et flot, lige smil, hvor alle tænderne sidder helt lige, men er du ikke så glad for tanken om en bøjle? Læs mere om Invisalign pris, hvor du kan få en usynlig behandling med deres bøjle. Resultatet er noget, du vil sætte pris på resten af dit liv.
Af 
 Opdateret d. december 29, 2022
Invisalign pris

Men hvad koster så sådan en behandling? En sådan behandling burde naturligvis ikke være til at sætte en Invisalign pris på, da det vil være noget, der vil ændre dit liv på en positiv måde. Derfor er det helt sikkert en investering, du gerne vil lave i og på dig selv.

De førende specialister til tandregulering med Invisalign pris

Du kan få lavet et godt tilbud hos din lokale tandlæge eller ekspert inden for de gennemsigtige aligners, som også kan hjælpe dig igang med de forskellige processer ved en behandling med de banebrydende skinner. Hvordan du får det billigt eller billigst muligt er svært at sige, da processen også har en standard omkostning i forbindelse med de anvendte produkter.

Clearli - Vores anbefaling Invisalign pris

Læs mere om invisalign pris her på siden

Fordele:

Specialuddannet tandlæger
Førende i Danmark
Få fast Invisalign pris før du starter
5 stjerner på Google med 5 anmeldelser

Specifikationer

  • Bøjle som er usynlig
  • Forløb uden de store smerter
  • Nem rengøring
  • Bøjle sidder ikke hele tiden tænderne
  • Prisen kommer an på dit behov
  • Forløbets tid er cirka 6 - 18 måneder - alt efter éns behov.

Få dit drømmesmil med Invisalign pris

Det helt særlige ved bøjlen er naturligvis, at det laves helt usynligt. Derfor kan du også som granvoksen få netop det drømmesmil, som du måske altid har gået og drømt om, men du mener, at du har været for gammelt til at få. Det kan du nu, og det vil være noget, du vil sætte stor pris på at gøre for dig selv. 

Dette kan gøres nemt og helt usynligt med en Invisaslign bøjle, som flere forskellige tandlæger og eksperter kan hjælpe dig med, forskellige steder i landet. Hvad det koster for en behandling med Invisalign varierer fra sted til sted og ud fra, hvor lang og omfattende et forløb, du behøver. Dette kan en ekspert hjælpe med at vurdere.

Opsøg din tandlæge først

Du vil først skulle opsøge din tandlæge eller en ekspert i København, som vil lave målinger, 3D-scanninger og tage røntgenbilleder af dine tænder, som sendes til producenten af selve produktet.

Når dine personlige skinner er lavet færdig, vil de blive sendt til dig, og du kan starte med den første skinne. Hver skinne vil skulle sidde på i 7 til 14 dage i 22 timer af døgnet. Dette vil regulere dine tænder med 0,25-0,33 mm for hver skinne. Dette er effektivitet, du vil skabe stor værdi for din tandregulering.

Invisalign pris - Hvor meget koster Invisalign behandling?

Hvor meget koster invisalign? Det er forskelligt fra behandler til behandler, hvad en process med de gennemsigtige aligners koster, men du kan altid påsøge en ekspert nær dig og høre om hvad en behandling koster samt tilbud, og så vil de helt sikkert kunne hjælpe dig med en god pris eller et billigt tilbud, som også kan passe dit budget.

Dog kan du nok forvente at en behandling med de gennemsigtige skinner ligger på mellem 15.000 kr og 45.000 kr - alt efter, som sagt, hvor langt dit forløb er. Længden af forløbet vil afhænge af, hvor skæve dine tænder er, samt antallet af skinner, du skal bruge. Dertil vil de endelige omkostninger forbundet med din behandling matche de behov netop du og dine tænder har. Læs mere om før efter her.

Vores anbefaling

Vi anbefaler at gøre brug af sum.dk når det kommer til alt sundhed.

Tilbud på Invisalign pris

Vi kender allesammen det med at have været hos tandlægen og stå ved disken og frygte for regningen, for alt der har med tænder at gøre, er bare ikke så billigt at slippe for. Det kan derfor friste mange at opsøge tilbud og at finde de billigste muligheder, når det handler om at korrigere sit udseende. 

Det kan dog i nogen tilfælde være noget du vil fortryde resten af dit liv, hvis du ikke undersøger behandlerne og de produkter, som de bruger, inden du kaster dig ud i det. Når man lægger sin tillid og sit udseende i andre menneskers hænder, er det yderst vigtigt at gøre en grundig research inden, og evt. høre fra tidligere kunder om deres oplevelse med stedet eller behandlerne.

Få tilskud til din tandregulering

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark kan du få et tilskud til din tandregulering, som kan være en stor hjælp på det ellers lidt uoverskuelige beløb, så du kan få det billigt. Det er en metode, som sikrer dig at du ikke foretager et dårligt lån eller tager imod et tilbud, som måske ikke er helt i orden. 

Inden du beslutter dig for en invisalign behandler, kan du hos de fleste komme til en gratis forundersøgelse, hvor de kigger på dine tænder og i samspil med dig, kan planlægge en passende proces og pris for din behandling. Det er ikke bindende, så du gør blot dig selv en tjeneste ved at gøre et godt forarbejde uden forhastede beslutninger. 

Flere klinikker har også tilbud om at dele betalingen for behandlingsforløbet op eller at du kan foretage et lån hos dem, som du kan betale af på løbende. Det kan være smarte løsninger, hvis du ikke har pengene til rådighed med det samme, men husk altid at kontakte din bank og have orden i din økonomi inden du tager lån. Hvor meget koster invisalign, kommer an på dit behov for en bøjle. Læs mere om behandlingen

Andre specialister, som laver tandregulering med Invisalign København

Hvor lang til varer behandlingen?

Drømmer du om at få rettet dine tænder med det teknologiske vidunder, der på bedste vis regulerer dine tænder nemt og diskret? Men er du bange for i hvilket omfang, det vil påvirke din hverdag og ikke mindst dit sociale liv? 

Så kan det også være, at du har overvejet hvor lang tid en behandling varer - og i så fald om det er prisen værd, at være under behandling. Ligesom prisen på hvad din behandling koster kan variere fra tandsæt til tandsæt, kan varigheden af et behandlingsforløb også. Er det små korrektioner, der skal foretages kan det gøres på omkring 6 måneder. Oftest vil det dog vare lidt længere tid, hvis tandreguleringen er mere omfangsrig. Læs mere om bøjlen her.

Hvad koster invisalign?

Du skal derfor regne med, at tandreguleringen, der ikke nødvendigvis er billig, kan vare omkring 1-1,5 år alt efter dine behov. Når det er sagt, høres det dog fra tidligere patienter, der har været under samme behandling, at det er både tid og penge værd. 

Det er aldrig for sent at få rettet tænderne

Det er en typsik fortælling og forestilling, at man kun kan få rettet sine tænder som barn, teenager eller ung. Sandheden er dog en noget anden. For med de gennemsigtige aligners, har tandregulering stort set ingen alder. 

For mange ældre kan det især være tanken om at skulle bære togskinner i en alder, der normalt ikke er typisk for dette virke skræmmende. Med de gennemsigtige aligners er snakken dog en anden. For der sker reguleringen af dine tænder helt uden at man kan se det. Du skal være opmærksom på løbende at skifte skinnerne, ligesom de skal tages ud ved indtagelse af mad - men det syner nu alligevel at være en pris, der er til at betale. Hvis du fx har overbid, kan du læse om det her.

Alle pengene værd

Selvom Invisalign pris er alle pengene værd, er det ikke nødvendigvis en billigt behandling, og vi har også tidligere været inde på, hvad det koster.  Alligevel er det en investering i dig og dit liv, og derfor kan det synes som det hele værd, når du sidder med dit nyrettede tandsæt. 

Om du er 20 eller 50 er det altså aldrig for sent at få rettet dine tænder - særligt ikke, når det sker med det gennemsigtige vidunder, der skaber synlige resultater - hver gang. 

Få hurtigt overblik over placering for de forskellige klinikker:

KlinikClearliTandreguleringKBHNioclai Yde
Vores vurdering#1 Vores anbefaling#2 Førende specialister med gode Invisalign pris#3 God Invisalign pris
AdressePeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergPeter Bangs Vej 7A, 2000 FrederiksbergHovedvagtsgade 4, 1103 København
Telefonnummer72 10 88 9972 10 88 9933 14 62 78

Hvordan påvirker behandlingen dit liv?

Vi har tidligere været inde på ovennævnte spørgsmål i mindre grad, for hvordan påvirker behandlingen dit liv og hvad koster det dig af kompromiser? Sandheden er den, at det ikke påvirkes synderligt. Fordi skinner er gennemsigtige, kan de næsten ikke ses af dine omgivelser. Du kan derfor få rettet dine tænder, uden at skulle bekymrer dig om tankerne fra dine omgivelser. 

Du skal løbende skifter skinnerne. Ofte får du en række skinner med fra din tandlæge på én gang. Det betyder derfor, at du blot skal huske løbende at udskifte skinnerne efter anvisningerne fra din tandlæge. Læs om tandregulering med denne type for bøjle.

Ingen store smerter

Der kan opleves en smule ømhed i forbindelse med, at du skifter skinnerne. Dine tænder rykker sig, så det er helt naturligt - og den pris, der betales. Når det er sagt aftager ømheden hurtigt - og det koster dig derfor ikke mange smerter. 

Det betyder derfor, at du ikke skal gå meget på kompromis med din nuværende livsstil, hvis du beslutter dig for at igangsætte en behandling med de gennemsigtige skinner. 

Kilder og tests

FAQ Invisalign pris

Hvad koster invisalign?
Der findes ikke en entydig pris på den usynlige bøjle, da priser er forskellige fra behandler til behandler. Alt efter dit behov og om du skal have i både over- og undermund, kan du forvente at skulle betale fra omkring 15.000-50.000 kr. Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud på op til 5000 kr.
Hvilken løsning er billigst?
Hvis du gerne vil have rettet dine tænder med invisalign, er det billigst, hvis du har et minimalt behov, som udelukkende er kosmetisk og eventuelt kun er enten i over- eller undermunden. Du kan få en personlig pris på dit specifikke behov, hvis du kontakter en klinik.
Kan man finde tilbud på invisalign?
Der findes tilbud på invisalign, som kan lyde fristende, men husk altid grundigt at undersøge behandleren inden du tager imod et tilbud, der kan lyde lidt for godt.
Svar

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle