Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Invisalign pris - Hvad koster denne unikke behandling

Har du altid drømt om at have et flot, lige smil, hvor alle tænderne sidder helt lige, men er du ikke så glad for tanken om en bøjle? Med Invisalign kan du få dette med en usynlig behandling. Resultatet er noget, du vil sætte pris på resten af dit liv.
Af 
 Opdateret d. september 16, 2022
Invisalign pris

Men hvad koster så sådan en Invisalign behandling? En sådan behandling burde naturligvis ikke være til at sætte en pris på, da det vil være noget, der vil ændre dit liv på en positiv måde. Derfor er det helt sikkert en investering, du gerne vil lave i og på dig selv.

Du kan få lavet et godt tilbud hos din lokale tandlæge eller ekspert inden for Invisalign, som også kan hjælpe dig igang med de forskellige processer ved en behandling med Invisalign. Hvordan du får det billigt eller billigst muligt er svært at sige, da processen også har en standard pris for produkterne.

Få dit drømmesmil

Det helt særlige ved Invisalign er naturligvis, at det laves helt usynligt. Du vil først skulle opsøge din tandlæge eller en ekspert i København, som vil lave målinger, 3D-scanninger og tage røntgenbilleder af dine tænder, som sendes til producenten af selve produktet.

Når dine personlige skinner er lavet færdig, vil de blive sendt til dig, og du kan starte med den første skinne. Hver skinne vil skulle sidde på i 7 til 14 dage i 22 timer af døgnet. Dette vil regulere dine tænder med 0,25-0,33 milimeter for hver skinne. Dette er effektivitet, du vil sætte pris på.

Priser på Invisalign

Det er forskelligt fra behandler til behandler, hvad en process med Invisalign koster, men du kan altid påsøge en ekspert nær dig og høre om priser og tilbud, og så vil de helt sikkert kunne hjælpe dig med en god pris eller et billigt tilbud, som også kan passe dit budget.

Læs også om:

Vores anbefaling

Vi anbefaler at gøre brug af Clearli og TandreguleringKBH, når det gælder en Invisalign bøjle.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle