Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hundelegetøj - Det bedste og billigt legetøj til hunde

Alle hunde er forskellige, og derfor er der også behov for forskellige typer af hundelegetøj, når du skal have aktiveret din hund. Dette kan både være for at få forbrændt noget energi, så din hun ikke styrter rundt, men også for at styrke dens mentale helbred.
Af 
 Opdateret d. september 6, 2022
Bedste hundelegetøj

Der findes både legetøj, der er godt for din hund at bide i, for at styrke tænderne, for at hjælpe din hund til bedre mundhygiejne, til at aktivere dem mentalt og fysisk og meget mere. Derfor vil du også i det nedenstående finde forskellige bud på, hvad verdenen for hundelegetøj har at tilbyde, og hvad du kan aktivere din egen hund med.

I denne artikel

I det følgende vil du finde en liste af vores anbefalinger til forskellige typer af hundelegetøj, som du med fordel kan bruge, når du skal have aktiveret din hund på den ene eller den anden måde. Vi har taget et kig på og vurderet forskellige typer og brands for at finde de bedste bud.

Kom til sagen - Hvad er det bedste hundelegetøj i 2022?

I det følgende vi vil komme med nogle gode bud på, hvad du kan søge efter, når du er på udkig efter godt hundelegetøj i 2022. Vi gennemgår nemlig nogle af de gode brands, som du ofte kan finde på tilbud, hvis du gerne vil give din hund en sjov hverdag.

Det bedste hundelegetøj til ethvert formål

Herunder gennemgår vi vores favortiter af hunde legetøj, som du kan give til din hund, hvis den skal aktiveres. Her kommer vi både ind på legetøj til hunde i den større klasse, hvad der er godt for tænderne, samt hvordan du holder din hund aktiveret, stimuleret og underholdt.

Bedste bidelegetøj

KONG Extreme Dental reb

Prisklasse: 169 - 215 kr.

Type: bidelegetøj

Funktion: Tandhygiejne, aktivering af større hunde

Fordele:

Kan ikke bides i stykker
Fremmer hundens mundhygiejne
God for tænderne

KONG Extreme Dental bidelegetøj er et godt valg til den større hund, der behøver mere aktivering og mere voldsom leg. Den er især god til hunde, som har en tendens til at bide deres hunde legetøj helt i stykker, da dette KONG legetøj til hunde er nær umuligt at bide i stykker. Derfor kan din hund bide og bide i timevis, uden at der sker noget.

Med dets rebform, kan du kaste rundt med det og hive lidt rundt med din hund, når den skal lege med sit hundelegetøj. Det giver altså mulighed for, at både du og hunde kan lege sammen, men også for, at hunden selv kan holde sig aktiveret med dette stykke hunde legetøj fra KONG. Derfor er det klart én af vores anbefalinger.

Du har måske hørt om KONG brandet før. Det er i hvert fald et meget kendt og anerkendt brand, der laver gode typer af legetøj til hunde, så de kan blive aktiveret på både lugtesansen, mentalt og fysisk. Du kender måske allerede KONG Wobbler, der er et godt legetøj til aktivering med godbidder og til hunde, der spiser maden lidt for hurtigt.


Læs mere om produktet her
Bedste legetøj til store hunde

Buster Food Cube Large

Prisklasse: 129 - 199 kr.

Type: Aktivitetslegetøj

Funktion: Aktivering af sanser, udfordrer tålmodighed, belønningslegetøj

Fordele:

Labyrint-indre, der går det sværere for hunden at få gevinsten
Kan bruges til hunde, der spiser for hurtigt
Kan bruges til store hunde
Dyreverdenen sælger hundesenge
Køb dit hundelegetøj her

Her får du et godt, billigt bud på aktivitetslegetøj, som kan bruges af de større hunde. Dette hundelegetøj måler 12x12x12 cm, og er mere udfordrende for hunden, fordi den ikke har den klassiske runde form, så den ikke triller. I stedet er hunden nødt til at skubbe terningen om på den enkelte sider for at få maden ud.

Opgaven er desuden besværliggjort af, at det indre er udformet som en labyrint, så selv hvis hunden får vippet dette hunde legetøj om på den rigtige side, som kommer der måske ikke noget ud, fordi godbidden eller foderet ikke er kommet gennem labyrinten.

Dette hundelegetøj, der er beregner til hunde over 10 kg, er lavet i hård plast, så den ikke kan bides i stykker. Desuden har den en sværhedsgrad på 2 ud af 3, som gør den udfordrende for de fleste hunde.

Bedste aktivitetslegetøj

Trixie snusebog

Prisklasse: 169 - 209 kr.

Type: Aktivitetslegetøj

Funktion: Aktiverer lugtesansen, afhjælper hurtigspisning

Fordele:

Undeholder hunden i lang tid
Lærer hunden at bruge sin lugtesanse
Kan afhjælpe hunde fra at sluge mad eller spise for hurtigt
Dyreverdenen sælger hundesenge
Køb dit hundelegetøj her

Dette sjove aktivitetslegetøj er udformet med store lag af fleese, der gør det muligt for hunden at vende rundt og snuse mellem de mange forskellige lag, hvor imellem du kan ligge godbidder eller ligge al maden, så du undgår at din hund sluger maden eller spiser for hurtigt.

Angivelse af kilder og test

  1. Dog Food Advisor har lavet en gennemgang af hundefoder på tilbud. Læs her
  2. K9 of mine har testet en lang række af foder. Læs testen her
  3. Discover Magazine har lavet en guide omkring foder til hunde. Læs den her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle