Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

GHD krøllejern - super populært hårstylingsprodukt

GHD er kendt for at være et mærke af høj kvalitet. Alle deres produkter er udviklet af eksperter indenfor hårstyling og -pleje. De tilbyder alt fra hårtilbehør, glattejern, hårtørrer og krøllejern.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
Krøllejern bedste i test 2022

Tanken bag producenten er at du skal kunne udfolde og udtrykke din indivdualitet med spændende frisure og styling af dit hår. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Alle krøllejern, der kan købes fra dette mærke, er udviklet ud fra en unik ultra-zone teknologi, der sikrer, at dine krøller holder utrolig godt i håret, så din frisure kan holde hele dagen. Teknologien bidrager endvidere til at varmebeskyttelse af håret, så du kan style det igen og igen uden at skade det. 

GHD har udviklet flere forskellige typer af glattejern og krøllejern, så du kan finde dét, der passer allerbedst til netop din hårstruktur. Bølgejernene har funktioner til lige dén frisure, du ønsker. 

Er du mest til naturlige krøller, stramme poptrækkerkrøller eller fine, definerede bølger, så vil der helt klart være et krøllejern for dig. 

Ønsker du yderligere beskyttelse af dit hår, tilbyder GHD også Curly Ever After, som er en ekstrabeskyttende spray, der beskytter dit hår endnu mere for varmebehandligen, når ud styler det. 

Skal du glatte eller krølle dit hår efter at have været i bad, så kan du også sagtens finde en hårtørre i samme mærke, som også har en rigtig god kvalitet. En føntørre fra GHD har nemlig Aeroprecis-teknologi, så du opnår flotte og sirlige resultater. 

Teknologien er kombineret af avanceret intern aerodynamik, en langtidsholdbar motor og et helt unikt formet mundstykke. Denne hårtører sikrer en koncentreret og kraftig luftstrøm, så dit hår tørrer på allerbedste vis. 

På samme vis som GHD’s store udvalg af glattejern og bølgejern, findes der selvføligelig også et væld af forskellige hårtørrer, så du kan vælge netop den, du foretrækker. Eksempelvis findes hårtørren Flight, der er 50% lettere end Air, og som derfor er transportabel og rejsevenlig. 

Efter tørring med din foretrukne føntørre kan du straks påbegynde din hårstyling med glattejern eller krøllejern. 

 

Læs mere om de bedste bedste krøllejern i test.

cogclockmenu-circlecross-circle