Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Opdateret marts 18, 2022 af Peter Rasmussen

Frisk smørrebrød Frederiksberg - Få et par gode anbefalinger

Frisk smørrebrød Frederiksberg

Er du på udkig efter det helt gode smørrebrød, men kan, som mange andre, ikke finde skoven for bare træer. Der er nemlig et hav af gode restauranter og spisesteder på Frederiksberg, som serverer lækker og frisk smørrebrød. Vi hjælper dig lidt på vej, og kommer med et par få gode anbefalinger, så du kan komme ud og smage lidt på de friske højtbelagte.

Frederiksberg - et mekka af frisk smørrebrød

Først og fremmest er det vigtigt, at påpege at Frederiksberg er højborgen for godt smørrebrød. Du er næsten sikret at få dejlig service og en god højtbelagt uanset, hvor du kommer hen. 

Mad & Kaffe

Mad & Kaffe er vores første anbefaling, da de serverer simpel og rigtig frisk smørrebrød på Frederiksberg, men også både på Amager og Vesterbro. Så uanset hvor du befinder dig, er du rimelig tæt på en af deres fremragende spisesteder. De laver smørrebrød af høj kvalitet men ovenikøbet til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. 

Deres madder er skabt af friske råvarer, som er specielt udvalgt til netop de forskellige smørrebrød som de smukt kreerer på Frederiksberg og i de to andre restauranter. Hvis du er veganer eller vegetar er det også nemt muligt at finde et godt stykke smørrebrød. 

Frederiksberg Smørrebrød

Frederiksberg Smørrebrød er næste anbefaling, da den ligger smukt og centralt på Frederiksberg Allé. Efter en skøn gåtur igennem hele Frederiksberg Have kan du gå ned af den smukke allé til deres restaurant. De serverer frisk smørrebrød af allerhøjeste kvalitet med en moderne og nordisk gennemført stil. Der er ikke et øje tørt her. 

Du kan altid få et dejligt koldt glas hvidvin eller lignende, hvor dine smagsløg rigtig kan få lov at komme omkring. Deres smørrebrød befinder sig i alt fra lækker stegt fisk til danske klassikere som tatar, karrysild og kartoffel madder. Prøv det af og bliv overrasket. 

Falkoner Smørrebrød

Er du mere til den knapt så fornemme smørrebrød på Frederiksberg, kan du på Falkoner Alle finde det lækre spisested Falkoner smørrebrød, som serverer deres frisk smørrebrød helt nede på jorden, og uden de helt store dikkedarer. 

Du er sikret et smørrebrød, som kan hvad skal det og ikke med en masse moderne ekstra sager. Dertil er prisen også overkommelig for alle. Du kan selv udvælge dig dine smørrebrød i disken, og tage dem med på selvsamme tid. De står klar og du får altid hurtig betjening.

Her kan du læse om de bedste pizza steder i følgende byer: pizza Århus, pizza Aalbrog og pizza Kolding

Læs også hundefoder tilbud.

Har du en gammel hund, så læs her: senior hundefoder. Har din hund prøvet barf hundefoder? Læs vores guide, hvis du tænker I skal prøve det af.

Er det sidst på måneden og mangler du hundefoder? Så prøv vores guide om billig hundefoder

Prøv hundefoder Tyskland, hvor de har nogle gode priser på kvalitetshundefoder.

Læs vores guide til halvhøj seng.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle