Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Dometic Cool-Ice WCI-22

Med denne Dometic Cool-Ice WCI-22 køleboks kan du ikke bare holde drikkevarerne kolde hele dagen i bilen, men kan holde ispindene frosne hele dagen lang.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022

Skal dine føde- og drikkevarer holdes kolde i flere dage? Måske fordi i skal på campingtur eller telttur ude i det fri. Så er Dometic Cool-Ice WCI-22 det helt rette valg. Denne køleboks er nemlig ikke bare god som køleboks til bilen, men er også bare vanvittig god til at holde ting frosne. Vi kan slet ikke få armene ned over, hvor god den er.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

For ikke nok med, at denne køleboks til bilen, til telttur eller bare til stranddagen kan holde dine drikkevarer kolde hele dagen, så kan den endda holde dine ispinde eller isterninger frosne i ikke bare én eller to dage, men hele 10 dage! Det synes vi næsten er for godt til at være sandt, og derfor er det også en klar anbefaling fra os, hos Produkteksperten.

Med din unikke labyrinttætning og en tyk skumisolering i køleboksen, holdes indersiden af boksen sig nemlig iskolde i mange, mange timer. Og dette er jo en klar fordel, især hvis man ikke har adgang til et køleskab eller en fryser over flere dage.

Det rotationsstøbte 22 liters design hindrer varme i at trænge ind og kulde i at komme ud effektivt. Selv i samlingerne er denne køleboksen eminent til at holde på kulden. Derfor er denne køleboks til bilen eller til campingturen rigtig god til at holde drikkervarer og fødevarer, såsom fisk og kød kolde, når der blot benyttes isterninger og eller køleelementer i boksen.

Foruden alle de ovenstående kvaliteter, så har køleboksen fra Dometic også et hygiejnisk design, der gør det nemt at rengøre dem. Desuden har den en praktisk skulderrem, der gør den nem at bære rundt på, og så er den forseglet med slidstærke hængsler og fastgørelsesskruer i rustfrit stål, der holder boksen fuldstændigt lukket.

Fuld liste over test af køleboks til bil.

cogclockmenu-circlecross-circle