Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bosch Rotak 32 - Brugervenlig græsslåmaskine på batteri

Denne græsslåmaskine fra Bosch er drevet på batteri, hvilket har rigtig mange fordele. Dens vægt på 10,4 kg. er blandt andet et produkt af at den ikke er udstyret med en motor. Derudover giver batteriet også dig frihed i form af arbejdet uden en ledning.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
bedste græsslåmaskine

Bosch Rotak 32 har en høj komfort, da den er produceret med ErgoFlex håndtag, som giver dig en bedre arbejdsstilling og kropsholdning, mens du slår dit græs. Dit brug af denne Bosch græsslåmaskine belaster derfor ikke din ryg eller arme.

Med GrassCombs kan du mindske din tid til græsklipningen, da denne funktion gør den effektiv og hurtig. Den klipper smukt og rent langs kanterne, så du ikke behøver at gøre den efter med en kantretter.

Et andet smart element ved denne græsslåmaskine drevet på batteri er at dette batteri ligeledes passer til andre Bosch produkter. Det er alt fra hækkeklipper, kanttrimmer til blæser, så længe det er V Home & Garden serien af værktøj.

Hvad angår den mulige radius på plæner, så er denne maskine velegnet til de lidt mindre haver og områder, da den er udstyret med en 31 liters opsamlingsboks, som derfor skal tømmes oftere.

Den har fleksible indstillinger, når det kommer til klippehøjde og skærehøjde. Du kan indstille din Bosch græsslåmaskine i alt fra 30-60 mm., og få præcis den længde på din plæne, som du ønsker. 

I forhold til dens batteri, så er denne plæneklipper 25 min. om at lade 80% af batteriet op. Det gør at du hurtigt kan komme i gang med dit arbejde, også hvis du undervejs bruger batteriet op. Der er en batterispænding på 36V.

Se vores guide med græsslåmaskine bedst i test 2022 her.

cogclockmenu-circlecross-circle