Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Børn – elektrisk tandbørste perfekt til de kære små

Der er mange fordele at finde ved en el tandbørste fremfor den traditionelle. En elektrisk er nemt at bruge, sørger automatisk for at lave cirkulere bevægelser og kommer ofte med mange smarte funktioner.
Af 
 Opdateret d. juni 29, 2022
Bedste eltandbørste

Dog, når det kommer til en elektrisk tandbørste til børn, bør du vente til barnet er minimum 3 år gammelt. Indtil dit barn fylder tre, kan du med fordel bruge de traditionelle modeller, som kan findes tydligt markeret med et aldersmærke, eksempelvis ’0-2 år’ og ofte kan findes i designs som også vil være meget sjovere for dine børn end ved en el tandbørste.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Når dit barn er fyldt de tre år, kan du så småt begynde at introducere en elektrisk tandbørste tilegnet børn. Her findes der nemlig modeller, som er lavet særligt til de yngre, for at du let kan børste dit barns tænder på en sikker og effektiv måde, samtidig med at selve el tandbørsten er lavet til at passe på dit lille pus’ tænder.

Hvorfor ikke en el tandbørste til babyer?

Når der er tale om at du burde vente med en el tandbørste til børn til de er fyldt 3 år, så er det som sådan ikke fordi, man ikke godt kan børste tænder på babyer med en elektrisk model. Det kan dog godt føles ubehageligt for babyen, da en el model ofte er hårdere end de traditionelle og dermed kan virke voldsomme på en baby.

Derudover findes der er en masse små dele i de elektriske modeller, som med alt andet elektronik, og derfor burde man heller ikke bruge dem på børn under 3 år, da det ikke skal bruges som legetøj. Når dit barn er fyldt 3 år eller derover, kan du nemt finde passende el modeller, som er særligt lavet til forskellige aldersgrupper.

Selvom det kan virke til at el modellerne er mere effektive end de traditionelle, er det ikke meget. Desuden er de traditionelle børster rigeligt effektive til babyer, og du kan nemt sikre at din baby har rene og fine tænder med disse. 

Find mere end en elektrisk tandbørste til børn

Er du i stedet på udkig efter de bedste el modeller til dig selv eller som gave til en i den ældre aldersgruppe, så kan du med fordel tjekke vores guide ud på de bedste elektriske tandbørster på markedet. Her har vi taget forskellige tests og guides og sat sammen, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste muligheder.

Læs mere om den elektriske tandbørste her:

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle