Spring til indhold

Pommes frites i airfryer - Frosne eller ej, det er muligt

pommes i aifryer

Med en airfryer kan du tilberede det meste – grøntsager, kylling, kød, snacks og tilbehør i alt fra chips, frosne pommes frites. De holder form, sprødhed og smag. Lad os hjælpe dig med lidt inspiration og hjælp.

Du kan nemt komme omkring de ellers usunde spise og snacks ved at tilberede din mad uden for mange fedtstoffer i form af olie, smør eller animalsk fedt. Her kommer denne smarte maskine til dit køkken ind i billedet.

Seneste opdatering: 3. JANUAR 2024
Vi bruger altid rigtig meget tid på at opdatere vores forskellige opskrifter. I denne omgang har vi opdateret vores opskrift på pomme frites i airfryer, så du altid kan være sikker på at, bruge en opskrift der er 100 procent opdateret.

Vi hjælper dig med, hvordan du tilbereder pommes frites i en airfryer – frosne eller ej. Derudover kommer vi med et par tips til hvilke retter du kan lave med dine hjemmelavede eller frosne kartoffel stænger. Bliv inspireret og få smag for tilberedningen.

Sådan laver du sprøde frosne pommes frites i din airfryer

Det er guld værd at kunne tilberede sine snacks uden minimalt brug af fedtstoffer, og det gælder især denne kartoffel favorit – fries. Denne køkkenmaskine er blevet mere og mere populær, og med god grund. Den tilbereder nemlig på luft fremfor fedtstoffer.

Angivelse af kilder og test

1. Simply Side Dishes
2. Sweet C’s Design