Spring til indhold

Nordic Sense – Flot og effektiv robotstøvsuger i 2024

Peter Rasmussen - Senest opdateret 5. januar 2024

Robotstøvsuger bedst i test

Den perfekte julegave, fødselsdagsgave, bryllupsgave, fars dags gave eller helt femte er muligvis en robotstøvsuger fra Nordic Sense. Deres produkter produceres til en rimelig pris, og hvor du fortsat får kvalitet for pengene.

De findes rigtig tit under 1.000 kr. per. styk. – også udenfor tilbud og rabatter. Derfor er det en god gave til ham eller hende, som har alt. Nordic Sense skaber tit deres maskiner og robot støvsugere med HEPA filtreringssystem og store beholdere. Her finder du de bedste robotstøvsugere på markedet lige nu:

Seneste opdatering: 8. januar 2024. Vi sørger hele tiden for at opdatere vores sider, så du kan få du kan få det bedste overblik over hvilken Wildenburg El-ladcykel du skal vælge. Den seneste opdatering af Neatsvor X500.

Bedste robotstøvsuger i test

Vores anbefalede bambus dyner

Robotstøvsuger bedst i test 2024

#1 Anbefaling af bedste robotstøvsuger

Neatsvor X500

Robotstøvsuger bedst i test elektronisk

#2 Bedste til hjem med dyr

iRobot Roomba i5 robotstøvsuger

Bedst i 2024 Robotstøvsuger i test

#3 Bedste til prisen

Severin Chill RB7025

Robotstøvsuger bedst i test 2024

#3 Bedste sugeevne

iRobot Roomba j7

Flere af deres modeller finder du i serien med E1, E2 og E3 – som er alle har deres små opdateringer med på vejen. Derudover adskiller de forskellige modeller sig også på design og udseende, som kan være en prioritering for nogle.

Neatsvor X500

 • Bedste robotstøvsuger i test 2023
Bedst i test elektriske støvsuger robot

Bedste priser og tilbud på Bambuni bambus dyne:

Neatsvor

 • På lager

2490 kr

 • 4,7 stjerner på Trustpilot med +1800 anmeldelser
 • 100 dages returret
 • Gratis fragt

Produktekspertens vurdering

Den førstnævnte E1 er en effektiv robotstøvsuger, som er god til de fleste gulv typer, og som nemt og elegant kan støvsuge under din seng, sofa og hævede skabe og reoler eller andre møbler med luft under sig. Denne Nordic Sense E1 har en beholder på 650 ml., som flere af de andre modeller fra Nordic Sense.

Modsat har modellen E3 en beholder på 500 ml. og en sugeevne på 2000 Pa. Modellen, E1, lader på blot 4-5 timer, og har en batteritid og levetid på 120 minutter. De fleste af Nordic Sense robotstøvsuger har til fælles er deres HEPA filtreringssystem.

Specifikationer

 • 2500 mAh batteri
 • Google Home app
 • Hurtig opladning

Fordele

 • 3000 PA sugeevne
 • Brugstid: 120 minutter
 • God til katte- og hundehår, sand, støv, partikler og andet snavs
 • Indbygget moppe

Nordic Sense E1 robotstøvsuger

Specifikationer

 • Prisklasse: 999 kr.
 • Type: Robotstøvsuger
 • Kapacitet: 650 ml
 • Funktioner: 4 rengøringsprogrammer

Fordele

 • HEPA filter
 • Køretid på 120 min
 • Fuldt opladt på 4-5 timer
 • Kan komme under senge og sofaer
 • Adapter og ekstra børster medfølger
 • Kan operere på tværs af gulvovergange

Nordic Sense robotstøvsuger E1 test viser, at denne lille, men særdeles veldesignede robot støvsuger, kan gøre ethvert hjemt rent og pænt med din kraftfulde sugeevne og høje grundighed.

Netop på grund af HEPA filteret, der er installeret i denne smarte støvsuger, er med til at gøre det til en rigtig god støvsuger. Dette viser Nordic Sense robostøvsuger E1 test. HEPA filteret er nemlig rigtig godt til at fange partikler og mikroskopiske allergener og bakterier, der bevæger sig i luften, inden de bliver skubbet ud af maskinen.

Således er Nordic Sense E1 ikke med til at spræde allergener, men derimod god til at samle dem, så de kan bringes væk og ud af hjemmet.

Mange gode anmeldelser af Nordic Sense robotstøvsuger

Nordic Sense er et brand, der har mange gode anmeldelser af deres robot støvsuger blandt eksperter og brugere. Blandt de mange anmeldelser gør brandet sig især indenfor udviklingen af en robot støvsuger, der har en særlig kraftfuld motor. Den lille robotstøvsuger er effektiv til daglig rengøring af dit hjem uanset størrelsen. Denne Nordic Sense robot støvsuger kan bruges på alle guldtyper og kommet let ind under senge, sofaer og op på gulvtæpper.

En fuld opladning af en E1 robotstøvsuger modellen tager ifølge anmeldelser 4-5 timer og giver 120 minutters drift. Du kan vælge mellem spot-clean og automatisk rengøring, og maskinen medfølger en adapter og et ekstra sæt sidebørster. Brugerne udtaler i anmeldelser, at denne robot støvsuger er meget effektiv og ever op til deres forvetninger. Anmeldelser siger især, at denne maskine er særligt god til at støvsuge gulvtæpper uden problematikker.

Leder du også efter bambus håndklæder, læs vores guide her.

Hvad er det bedste ved en Nordic Sense robot støvsuger?

Når du køber en maskine fra dette brand vil du få et produkt, der vil bidrage til en nemmere hverdag og rengøring. Hvis du bør i et hjem med husdyr er det især smart et anskaffe sig en Nordic Sense robot støvsuger.

Hvis dine dyr fælder meget, kan det nemlig være nødvendigt at støvsuge stort set hver dag. En robotstøvsuger fra dette brand vil derfor være genialt til hjemmet med husdyr, der ønsker et renere gulv uden at skulle hive støvsugeren ud af skabet hver eneste dag. Nordic Sense er et brand, der ikke kun laver robot støvsuger. De laver også meget andet udstyr blandt andet køkkenudstyr, og de er særligt kendte for deres riskogere. Brandet forhandles hovedsageligt hos Elgiganten, og deres robotstøvsuger kan købes mange steder online. Nordic Sense E1 robotstøvsuger kan købes til en pris på kun 800 kr., og hvis du vil have fat i denne model, kan du med fordel købe den på internettet får at opnå den billigste pris.

Bedst i test robotstøvsuger 2024

En masse tilbehør til rådighed for Nordic Sense

Nordic Sense er gode til at have en masse tilbehør tilgængeligt, ved ekstra betaling, klar til dig som forbruger. Det er gavnligt, hvis dine børste er blevet for ødelagte og dermed har ringere ydeevne og rengøring. Du kan nemt og hurtigt købe nye og udskifte.

Det gør hele deres mærke og brand mere fleksibelt, og du kan vedligeholde din maskine mange år frem ved blot at udskifte de reservedele, som er itu. Hvis det lyder spændende med en robotstøvsuger, så tag også et kig på vores andre fremhævede modeller og mærker i den store guide her.

Er du også på udkig efter en Gel Blaster, så se mere her.

Hvornår er det en fordel med en Nordic Sense robotstøvsuger?

Der kan være mange tidspunkter, hvor det er en fordel at have en Nordic Sense robotstøvsuger, eller en af de andre bedst i test robotstøvsugere fra guiden nævnt ovenfor. Dette kan være fordi man har en travl hverdag, en stor familie eller bare gerne vil prioritere sin tid på noget andet end rengøring.

Hertil kan en Nordic Sense robotstøvsuger uden tvivl være en god og hjælpende hånd, som man kan drage mange fordele af at have derhjemme. Når du kommer hjem fra en lang dag på arbejdet, så er støvsugningen allerede klaret, og du kan slappe af, eller hygge med familien i stedet for.

Vi vil her gennemgå nogle af de situationer, hvori det kan være fordelagtigt at have en Nordic Sense robotstøvsuger i hjemmet.

I en travl hverdag

Har du en intens hverdag, hvor arbejdsdagen er lang, måske pendler du også frem og tilbage fra arbejde, og derfor tager du tidligt hjemmefra og kommer sent hjem, så kan en Nordic Sense robotstøvsuger være netop den hjælp, du har brug for, når du står kl 18 og hverken har handlet ind, lavet mad eller tænkt tanken om støvsugningen.

Børnefamilien

Der er flere gode grunde til at anskaffe en Nordic Sense robotstøvsuger, som børnefamilie. Her kan der nemlig være ganske travlt fra dagen starter til den slutter, og derfor er tid, lysten eller overskuddet der ikke til det.

Derudover kan det også være en fordel, at der bliver støvsuget op efter børnene, som hurtigt kan få slæbt en halv sandkasse med hjem fra børnehaven eller skolen eller svine med diverse hobbyprojekter med glimmer og andet godt.Det kan ogsås være godt med en hjælpende hånd, når krummer og så videre fra maden ender på gulvet, eller noget hjælpen med madlavningen ofte ender med et svinderi på gulvet i køkkenet, om spisebordet og andre steder.

Desuden kan de helt små børn jo også kravle en del rundt, og er der ikke blevet støvsuget og gjort rent, så vil de kravle rundt i skidt, møg og støv, som kan have en negativ indvirkning på deres helbred.

Find et godt tilbud på en Nordic Sense robotstøvsuger

Læser man mange anmeldelser og bedst i test tekster fra diverse test magasiner, så vil man ofte kunne finde produkter fra Nordic Sense, og det er fordi de producerer nogle gode og billige produkter.

Som ud også kan læse af vores ovenstående anmeldelser af Nordic Sense robotstøvsugere, så er de da også nogle rigtig gode maskiner. Især Nordic Sense robotstøvsuger E1 test viser, at E1’eren er et godt valg til dig, der gerne vil have et allergivenligt hjem.

Heldigvis kan du ofte finde gode tilbud på en robot støvsuger fra dette gode brand. Især i højtiderne, samt til Black Friday eller Black week kan man finde gode tilbud. Januarudsalget, lige efter jul, er da også et godt tidspunkt at se efter et godt tilbud på Nordic Sense produkterne.

Angivelse af kilder og test

Forbes.com
rtings.com

FAQ

Er det værd at købe en robotstøvsuger?

Svaret herpå afhænger af, hvad du forventer af og hvad til du skal bruge din robotstøvsuger. Har du eksempelvis kæledyr, kan det være en fordel at have en robotstøvsuger, da de fælder en del. Hertil kan det helt sikkert være pengene værd.

Hvor ofte støvsuger en robotstøvsuger?

Alt afhængigt at batteriets levetid, vil en robotstøvsuger køre én eller et par gange dagligt. Har den en kortere batterilevetid, vil den skulle køre oftere, end hvis batterilevetiden er lang. Heldigvis fås de fleste robotstøvsugere med relativt lang batterilevetid i dag.

Hvor tit skal en robot støvsuger tømmes?

Dette afhænger af, hvor snavset, der er, i dit hjem. Har du eksempelvis kæledyr, skal en robotstøvsugre ofte tømmes en gang dagligt. Er dette ikke tilfældet, kan du nøjes med at tømme din robotstøvsuger et par gange ugenligt for snavs, støv og skidt.

Hvor lang batterilevetid har en robotstøvsuger?

De forskellige modeller, brands og typer har forskellig batterilevetid. Nogle har under en times batterilevetid, som typisk er nok til større rum eller mindre lejligheder, mens andre har op til et par timers batterilevetid, som gør det muligt at støvsuge flere rum.