Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Støvsuger tilbud - Find de bedste i 2022 her

Brødristere der rister dit brød til perfektion - Se de 6 bedste brødristere her!
Af 
Peter Rasmussen. 
Opdateret d.maj 30, 2022
bedste sotevsuger

Gør hverdagen og rengøringen nemmere ved at følge vores guide, og få overblik over de bedste tilbud på de bedste modeller i 2022. Vi dykker blandt andet ned i mærker som Dyson, Nilfisk og Miele og undersøger den bedste ledningsfrie støvsuger på markedet. 

Få overblikket - hvilke prisvenlige støvsugere er de bedste i test 2022?

Når man begiver sig ud i jagten efter den rigtige støvsuger til den bedste pris, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge og hvilke krav, der er vigtige. Derfor har vi gjort det nemmere for dig ved at samle de bedste modeller og versioner til den bedste pris i 2022 og forskellige tilbud.

Bedst i test støvsugere:
Bedste ledningsfrie: Dyson V10 absolute
Bedste billigste: Nilfisk One WB10P05A
Bedste allergivenlige: Miele C3 Cat&Dog PowerLine

I denne artikel

I vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste støvsuge tilbud i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for støvsuger. Lad os komme i gang.

De bedste støvsuger på tilbud i 2022

dyson v11
Bedste ledningsfrie model til prisen

Bedste ledningsfrie støvsuger: Dyson V10 Absolute

Prisklasse: 100 – 500 kr.

Type: Ledningsfri

Kraftig sugeevne

 

2-i-1

Fordele:

Langtidsholdbar - 60 minutter
God pris - ofte på tilbud
Poseløs

Ulemper

Larmer lidt
Skal oplades

Hvorfor den er den bedste samlet set

Dyson V10 Absolute er til dig, der ønsker at gøre rengøringen nem og hurtig, men ikke vil gå kompromis med kvaliteten. Dyson V10 Absolute er på baggrund af en række tests fra eksperter vurderet til at være den bedste ledningsfrie støvsuger til den bedste pris. 

Med denne model opnår du en effektiv rengøring uden at skulle ofre for mange penge. Vi holder dig opdateret, så du kan holde godt øje med tilbud på denne model her på siden.

Modellen har en kraftfuld effekt og er udstyret med i alt 14 cykloner, som gør denne i stand til at opfange selv de mindste støvpartikler. Den effektive filtrering sørger samtidig for, at 97,7% af alt skidt og snavs forbliver i maskinen, og dermed ikke forsvinder ud i luften igen. 

Langtidsholdbart batteri

Dyson V10 Absolute er forsynet med et langtidsholdbart batteri, som holder strøm i op til 60 minutter. Med denne ledningsfrie støvsuger kan du derfor klare hele rengøringen, uden at skulle oplade undervejs. Opladning af batteriet tager blot 3,5, og maskinen kan med fordel stå i opladningsstik så længe, den ikke bruges. 

2-i-1 støvsuger

Dyson V10 Absolute er en 2-i-1 støvsuger, som både kan benyttes som en almindelig støvsuger, med også kan laves om til en håndholdt version, så du kan nå i alle hjørner i hjemmet. 

Endvidere vil du med Dyson V10 Absolute få en poseløs støvsuger, som gør dig fri for at skulle udskifte posen jævnligt - disse poser kan du i dit lokale supermarked også til tider finde på tilbud. 

I stedet er maskinen udstyret med en beholder, der rummer en kapacitet på 0,76 liter. Beholderen kan tømmes med blot én bevægelse og kan nemt og hurtigt sættes på igen.

Bedste billige støvsuger: Nilfisk One WB10P05A

Se produkt

Billig og nem 

Nilfisk One WB10P05A er til dig, der ønsker en god og nem støversuger til billige penge. Den enkle maskine har en lille størrelse, som gør den let at transportere rundt i hjemmet, og samtidig er nem at opbevare. Nilfisk støvsugeren har opnået gode testresultater, og er vurderet til at være blandt de bedste billige modeller på markedet, også da den ofte er på tilbud. 

God kvalitet 

Selvom Nilfisk One WB10P05A har en lille størrelse, går du ikke på kompromis med kvaliteten af din rengøring. Støvsugeren har nemlig en kraftig sugeevne med op til 750 watt motor, og garanterer dermed en effektiv og grundig rengøring til billige penge. Find den på tilbud, da der er gode penge at hente ofte på dens rabatter.

Flere varianter

Nilfisk One WB10P05A fås i mange forskellige varianter, og du kan dermed frit vælge hvilken farve, der passer bedst til dit hjem. Ydermere kan du vælge hvilken størrelse motor og filter, du ønsker, alt efter hvad dine behov er. 

Fordele:

 • Bedste støvsuger til billigste penge
 • Lille og handy - opbevaring er intet porblem!
 • God sugeevan 
 • Fås i flere varianter

Ulemper: 

 • Larmer lidt
 • Skal sættes i stikkontakt 

Produkt:

Bedste støvsuger til hjemmet med hund og kat: Miele Complete C3 PowerLine 

Udviklet til dyrehår - Se produkt

Miele Complete C3 PowerLine er en traditionel støvsuger, der med dens kraftige sugeevne er udviklet til at fjerne hunde- og kattehår. Denne maskine er dermed perfekt til dig, der har hund og kat i hjemmet. Med en kraft på 890 watt kan denne model fra Miele ikke blot fjerne hunde- og kattehår, men er også i stand til at fjerne svært tilgængeligt snavs. 

Ydermere indeholder den smarte støvsuger en et Active AirClear-filter, som neutraliserer lugte i hjemmet og dermed er ideel for dyreelskeren. 

Velegnet til allergikeren 

Miele Complete C3 PowerLine er en allergivenlig model, da maskinen indeholder en HyClean-pose, som filtrerer mere end 99,9% af støvpartiklerne i dit hjem. Miele støvsugeren er en testvinder bland eksperterne, for at være den bedste allergivenlige model.  Dette er altså den bedste støvsuger til hundehår og kattehår

Ud over at være bedst i test kan Miele samtidig købes til en fornuftig pris, og vi henter tit tilbud hjem på denne model. Støvsugeren fås blandt andet i skrivende stund på tilbud og kan lige nu købes for kun 1599 kr. 

Fordele:

 • Velegnet til dyrehår
 • Allergivenlig
 • Kraftig sugeevne 

Ulemper:

 • Tung

Produkt:

Hvordan vælger man den rigtige støvsuger?

Denne billige 

Ovenstående tests viser, at du kan sagtens finde en god støvsuger uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at følge vores guide, kan du finde de bedste til den bedste pris, så du slipper for at gå på kompromis med kvaliteten. Med et godt tilbud på den rette model for dig, kan du komme langt.

Støvsugeren til allergikeren

Hvis du ønsker en allergivenlig model, er det vigtigt, at du kigger efter en model, som er udviklet med et godt støv- og mikrofilter. Disse filtrer har nemlig til formål at filtrerer luften, samtidig med at filteret holder støvet i maskinen. 

Er du på udgik efter en redskab eller model, der er velegnet til katte-og hundeallergi, er det væsentligt at kigge efter en støvsuger med kraftig sugeevne, som kan fange alle slags dyrehår. 

Den testvindende model, Miele C3 Cat&Dog PowerLine, er både en pris- og allergivenlig, som lige nu kan findes på tilbud på Coop.dk. 

Ledningsfri eller almindelig støvsuger?

Bor du i et mindre hjem, hvor denne type rengøring kan klares på under 60 minutter, er en ledningsfri støvsuger en god og nem løsning. Denne smarte model er velegnet til dig, der ønsker at spare tid og kræfter på rengøringen. 

Den ledningsfrie model menes dog ikke at kunne erstattet med en almindelig. 

Batteriet holder ikke

Batterilevetiden i en ledningsfri støvsuger gør maskinen uegnet til større hjem, hvor denne rengøring forventes at tage mere end 60 minutter. Nogen ledningsfrie støvsugere har længere batteritid end andre, og dette er som oftest angivet ved køb af produktet. 

Dyrere end almindelig

Prisen på ledningsfrie modeller er generelt højere end prisen på en almindelig. Men hvis du holder godt øje med tilbud, kan du ofte spare en masse gode penge.

Man kan dog sagtens finde gode, ledningsfrie støvsugere til en fornuftig pris. Den testvindende model fra Dyson V10 Absolute er vurderet til at være en bedste ledningsfrie til en fornuftigt pris. Denne model ligger som standard på en pris på 3.790kr., men er ofte at finde på tilbud hos b.la. Elgiganten eller flere andre forhandlere.

Angivelse af kilder og test

 • Wirecutter anmelder støvsugere her.
 • GH laver anmeldelser af de forskellige støvsuger her.
 • Se Rtings anmeldelser her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle