Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Segboard til børn - Guide til de bedste for enhver alder

Et segboard til børn er et brugervenligt og sjovt transportmiddel for børn i alle aldre. Ligesom en segway styrer du selv segboardet ved at læne dig fremad for at øge farten og tilbage for at bremse.
Af 
 Opdateret d. oktober 11, 2022
segboard til børn

Segboards er et transportmiddel som er utroligt praktisk at bruge, da du hurtigt kan komme rundt. Du styrer selv segboardet med dine fødder og din egen balance, hvilket gør det til et udfordrende og sjovt transportmiddel.

Vores anbefalinger af segboard til børn

segboard til børn

Hummer Segboard 3.0

Rækkevidde op til 15 km
3 timers opladningstid
Tilkøb af segboard gokart
bedste segboard til børn

Segboard Carbon Black

Rækkevidde på 20 km
Tager 2 timer af lade op
Materialer som tåler slid og dagligt brug
bedste billige el ladcykel

Segboard 10 DakarGrey

Rækkevidde 16 km
10 tommer hjul
Dobbeltafbalancerende teknologi

Interesseret i flere segboards?

Se det store udvalg fra Innoliving, som tilbyder alle former for segboards til både børn, men også voksne.

Innoliving
segboard til børn

Denne guide giver dig et overblik over de bedste tilbud på segboards til børn i test, så du kan finde det bedste til lige netop dig. Skal det kunne noget specielt? Måske skal det have en bestemt farve? Læs mere her og se nogle af dine valgmuligheder.

Hvad er det bedste segboard i test til børn?

Vores førstevalg er – Hummer Segboard 3.0, som du får til et godt tilbud. Dette segboard har hele pakken. Det fås i et cool design i 3 forskellige farver. Det er derudover nemt at anvende og kan køre i alt terræn. Produkteksperten vil derfor anbefale dette produkt som værende bedst i test.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste segboards til børn i test og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for segboards. Lad os komme i gang.

De bedste segboard til børn

segboard til børn 2022
Bedste samlet set

Hummer Segboard 3.0

Prisklasse: 2.700 - 3.295 kr.

Type: Elektrisk

Farve: Sort

Funktioner: Kan køre både på vejen og off-road

Fordele:

Op til 15 km på en opladning
Fuldt opladt på 3 timer
Du kan tilkøbe et segboard gokart
Gode produkter | Meget for pengene.

Hvorfor Hummer Segboard 3.0 er den bedste samlet set

Dette segboard til børn er et godt tilbud og det ultimative og bedste segboard i test som kan klare alle udfordringer. Det unikke ved boardet er nemlig, at det har terrængående dæk, hvilket gør det muligt at køre i græs, grus eller andet ujævnt terræn. Det kommer samtidig i et smart og sejt design og er virkelig nemt at anvende. Du kan vælge mellem 3 forskellige specialdesignet farver.

Du får samtidig et sikkerhedsgodkendt Segboard, som er et godt kvalitetsprodukt med langtidsholdbart batteri. På blot tre timer vil batteriet blive fuldt opladt igen og kan køre op til 15 km på en fuld opladning. Den har desuden tryksenitive fodplader, som sikrer fuldkommen kontrol over dit Segboard, samt et auto-balance system som tåler slid og dagligt brug.

Med dette board er du ikke begrænset til kun at køre på asfalt og cykelstier, du kan nu køre hvor du har lyst. Du har samtidig mulighed for at købe et segboard gokart, som kan monteres på, for på den måde at få en endnu bedre køreoplevelse.


Læs mere om Hummer Segboard 3.0 her
bedste segway til børn

Segboard Carbon Black

Prisklasse: 1.695 – 2.295 kr.

Type: Elektrisk

Farve: Sort

Funktioner: Har bluetooth og tilhørende app

Fordele:

Et godt tilbud
Op til 20 km på en opladning
Fuldt opladt på 2 timer
Kan klare en belastning på op til 100 kg
Mange gode produkter | Meget for pengene 

Dette segboard til børn har et dobbeltafbalancerende teknologisystem og tryksensitive fodplader som sikrer fuldkommen kontrol over dit Segboard. Det anvender desuden et kraftigt, og vigtigst af alt, sikkert originalt Litium-ion batteri, som kører helt op til 20 km på en fuld opladning. Det oplader også på kun 2 timer, så det er hurtigt klar til brug igen. 

Det kommer samtidig i et sejt design og specialdesignet farve som giver et cool look. Du har også mulighed for at forbinde din telefon med dit segboard via bluetooth, så du derigennem kan se din batteri-status, hastighed og hvor mange kilometer du har kørt. 

Dette board er altså perfekt til de små pendler ture, hvor du hurtigt og nemt kan transportere dig rundt i byen. 

Mangler du andre sjove features eller produkter til dit hjem, så kan du også læse mere om vores anbefaling af de bedste robotstøvsuger i 2022.

segway til børn 2022

Segboard 10″ DakarGrey

Prisklasse: 2.995 – 3.995 kr.

Type: Elektrisk

Farve: Sort

Funktioner: Har 10 tommer hjul

Fordele:

Op til 15 km på en opladning
Fuldt opladt på 2-3 timer
Kan klare en belastning på op til 120 kg
Mange gode produkter | Meget for pengene 

Dette segboard til børn skiller sig ud fra de andre ved at have et super smart og futuristisk design med indbygget lys. Ligesom de andre produkter i vores bedst i test guide, har dette segboard også tryksensitive fodplader og dobbeltafbalancerende teknologisystem.

Den kan køre op til 16 km på en fuld opladning, hvilket tager omkring 2-3 timer at lade op. Med dette board får du god kvalitet og sikkerhed, til en god pris og godt tilbud. Når du modtager segboardet vil det allerede være ladt op, så det er klar til at køre når du har tændt det.

Denver segboard DBO-6550

Prisklasse: 1.400 – 1.500 kr.

Type: Elektrisk

Farve: Hvid eller sort

Funktioner: Alarmerer, når den er ved at nå topfart

Fordele:

Op til 15 km på en opladning
Fuldt opladt på 4 timer
Kan klare en belastning på op til 120 kg

Dette smarte segboard til børn er ét af de absolut billigste på markedet, især hvis du kan finde det på tilbud, da det kun koster omkring 1.500 kr. Og ja, vi siger “kun”, fordi man får en helt masse med for pengene.

Denver segboard DBO-6550 går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed, og derfor er dette et rigtig godt begynder segboard til børn, unge og endda voksne. Det kan køre op til 15 km/t, som gør det til et hurtigt ét af slagsen, måske også ét af de hurtigste på markedet.

Segboardet er dog udstyret med en hastighedsalarm, som lyder, når den op på 12 km/t, så føreren ved, at de er ved at nå den maksimale hastighed, som dette segboard til børn kan yde. Det giver masser af mulighed for sjov og leg på vejen med vennerne, herunde med den vilde 360 graders funktion, hvor man kan dreje hele vejen rundt om sig selv.

Er du nysgerrig på meget mere end segboard, så kan du hos ProduktEksperten også læse meget mere om alt fra sengetøj, hundefoder og til robotstøvsuger og el ladcykler.

Nitrox Flash

Prisklasse: 1.495 - 1.595 kr.

Type: Elektrisk

Farve: Rød, Sort eller Sølv

Funktioner: 6,5 tommer hjul

Fordele:

Op til 10 km på en opladning
Stærkt 36V batteri
Kan klare en belastning på op til 100 kg

Nitrox Flash har ganske små hjul, kun 6,5 tommer, der gør det rigtig godt og nemt at køre på asfalt med. Det er med andre ord skabt til at køre rundt og lege med på vejen, og derfor er det et rigtig godt bud på et segboard til børn. Også især fordi prisen ligger i den billige ende af skalaen.

Man kan også ofte finde dette segboard til børn på tilbud, så du kan få det endnu billigere. Med sin høje belastningsgrænse kan du også, som forælder, tage en tur på boardet. Dermed er der ingen defineret alder for dette segboard til børn. Det er bare primært lavet til at have det sjovt med.

Dette segboard til børn er desuden udstyret med veludviklet dobbelt afbalanceringssytem, der hjælper føreren med at holde balancen i mere kuperet terræn, såsom på en græsplæne. Vi anbefaler derfor dette gode produkt til børn i enhver alder, for det kan lidt af det hele, og det er vanvittigt sjovt at køre på.

Hvad er så det bedste segboard til børn?

Det er svært at sige, hvad der er det bedste af de bedste segboards til børn, for der er nemlig rigtig mange. Vi vil dog især fremhæve de ovenstående produkter, fordi de gør sig særligt bemærkede på funktion, kvalitet, sikkerhed og egenskaber - herunder alarmer, hjulstørrelse, manøvredygtighed og mere.

Vi kan altså ikke sige, hvad der er det bedste for netop dine børn, men vælger du ét af de ovenstående segboard til børn, så vil dine børn med garanti få den bedste oplevelse, om det er hjemme på vejen, på vej til skole, i haven eller et helt fjerde sted.

segway til børn

Det bedste ved et segboard til børn er, at det også sagtes kan klare en tur med mor eller far på toppen, så du, som forælder, også kan få glæde af og have de bedste tider med et segboard til børn - eller rettere: til enhver alder.

Dette skal du huske når du køber et segboard til børn 

De fleste segboard til børn varierer ikke særlig meget i hverken pris eller design. De fleste segboards virker nemlig ens, og kan sagtens bruges af børn i alle aldre såvel som voksne. Det vigtigste er dog, at de er sikkerhedsgodkendte med enten CE eller RoHS-mærket. Du har derfor garanti for at dit segboard opfylder de tekniske sikkerhedskrav i Danmark og EU. 

Du kan også finde forskellige slags tilbehør til dit segboard. Mange vælger nemlig at købe et segboard gokart til. Denne kan du købe enten alene eller som pakkeløsning, hvor du både køber et segboard og en gokart til. Et segboard gokart er en robust gokart adapter som monterer på dit segboard og derefter kan bruge det som en gokart. 

Du kan vælge et segboard gokart som kan kører på alt slags terræn med samtidig at få en god komfort under kørslen. 

Du kan også finde andre slags tilbehør til dit segboard til børn. Det er nemlig muligt at finde et sejt cover eller taske som du kan opbevare dit board i. Hvis i kommer til at smide din oplader til boardet væk eller at batteriet dør, vil du også sagtens have mulighed for at købe et nyt til passer lige netop dit segboard. 

Har du læst om Invisalign bøjlen til tandretning? Læs mere om den på vores side sammen med en masse andre anmeldelser af sengetøj, hundefoder, robotstøvsuger, ledningsfrie støvsuger og mange andre gode ting.

Læs meget mere om de mange muligheder for tilbehør eller andet til dit segboard på denne hjemmeside.

segway til børn bedste i test 2022

Hvad er et segboard og hvordan kan du bruge det? 

Et segboard til børn, eller et hoverboard som det også bliver kaldt, er et selvbalancerende personligt transportmiddel. Det består af to motoriserede hjul, som er forbundet på det leddelte bræt eller platform, som man kan have sine fødder på. Personen som fører transportmiddelet styrer retningen og hastigheden udelukkende med sine fødder. Dette gøres ved at vippe kroppen frem, tilbage eller til siderne. 

For at køre fremad, skal man, når man står på segboardet, forsøge at lægge vægten forrest på sine fødder. For at køre baglæns, lægger man tilsvarende vægten på hælene. Det kan for mange i starten være lidt grænseoverskridende eller svært at køre på segboardet, da man lige skal finde ud af hvordan det fungere. 

Det anbefales derfor at man i starten bruger hjelm og beskyttelse når man bruget et segboard til børn. Når man først har fået styr på det, er det dog meget nemt og ikke mindst super sjovt at køre rundt på. 

Som nævnt kan segboards bruges af hele familien. Dog kan du finde nogle som er specifikt lavet til børn og andre til voksne. Det er derfor værd at bemærke hvilket vægt boardet maks kan holde, samt hvor hurtigt det kan køre. Segboards til voksne vil ofte være større og indeholde flere funktioner, samt kunne køre hurtigere. 

Hvad er fordelene ved et segboard? 

Segboards er blevet til et populær transportmiddel som ofte ses rundt omkring i byen hvor børn i store grad bruger det i stedet for at tage cyklen eller bussen. Hvis man blot skal nogle kilometer til og fra skole, er et segboard en god løsning for dit barn. Der findes flere fordele ved at give dit barn sådan et køretøj. 

Det er, for det første, et nemt og hurtigt transportmiddel. Når man først føler sig tryg ved boardet og kan køre på det med sikkerhed, vil man kunne køre de fleste steder, også selvom der er lidt terræn. Det er nemlig meget nemt at bruge og ikke mindst at oplade. 

For det andet, er det nemt at tage med. Et segboard til børn vejer nemlig kun få kilo, det er derfor nemt for dit barn at tage det med i hånden, når de er færdig med at bruge det. 

For det tredje, er det et billigt alternativ til både en el cykel eller et el løbehjul. Det er aldrig til at vide hvor lang tid dit barn synes at et elektrisk transportmiddel er sjovt at køre på. Et segboard vil derfor være det bedste alternativ til andre elektriske transportmidler, da det er billigere og samtidig ikke er et køretøj som du kan voksne fra. Både børn og voksne vil kunne bruge et segboard i lang tid. 

Hvorfor skal du købe et segboard?

Har dit barn kort til skole, så kan et segboard være en god løsning som transportmiddel.
Det er et nemt og hurtigt transportmiddel
Billigt alternativ til el løbehjul og en el cykel.

Hvilke regler gælder der?

Alder

Er du tvivl om, hvorledes dit barn er gammel nok til at gøre på segboard? Reglerne siger, at man skal have en alder på mindst 15 år for at køre på det sjove udstyr på offentlige veje uden tilsyn af en voksen.. Selvom det ser hylende morsomt ud er det nemlig stadig ikke helt let at benytte, hvorfor man har valgt at begrænse mindstealderen til 15 år.
Dog må dit barn gerne øve sig på offentlig vej, så længe der er en voksen til stede. Det anbefales desuden, at man altid benytter sikkerhedsstyr uanset hvor erfaren, man er, da man i nogle tilfælde kan styrte ret voldsomt.

Lys

Du skal altid køre med lys på din segboard, og dette gælder både dag og nat. Lyset skal enten sidde synligt på føreren af boardet, eller blot være placeret på selve boardet. Man skal ligesom i alt andet almen trafik benytte hvidt eller gult lys foran og rød bagved.

Ud over lys skal der altid være reflekser på enten boardet eller føreren af det. Det skal være hvis refleks foran og rød bagved.

Størrelse og hastighed på boardet

Boardet må maks veje 25kg og være 1,2 meter langt samt 70cm bredt. Makshastigheden er 20km/t, hvis man køre offentlige steder. Udenfor bygrænser er makshastigheden 50km/t. Modellerne kan variere alt efter hvilken størrelse og alder, man har.

Vær’ opmærksom på, at man hurtigt kan blive overrasket over, hvor hurtigt det går, og dit barn bør derfor aldrig køre 50km/t uden en voksen til stede.

Max veje 25 kg og 1,2 meter langt
Max hastighed i by = 20 km/t
Max hastighed udenfor by = 50km/t

Andre generelle regler

Du skal altid vise tydelige tegn, når du standser på board, så andre i trafikken kan se dette.

På et segboard skal man følge cykelreglerne - derfor skal du eller dit barn altid køre på cykelstierne og holde øje med den skiltning, der gælder for cyklisterne. Derfor må du heller ikke køre på hverken foretov eller gåstier, og du skal altid gå over fodgængerover feltet.

Hvis reglerne ikke bliver overholdt, kan du risikerer en bøde for overtrædelser af trafik reglerne.

Anbefalinger til sikker kørsel for børn

Selvom det er lovligt for børn at køre segboard med følge af en voksen, så anbefales det ikke børn under 15 at køre på udstryret på trafikerede steder. Til gengæld anbefales det, at du finder et sikkert sted at øve med dit barn, inden I vælger at køre i trafikken.

Tag en grundig snak med dit barn om de regler, der gælder, og aftal en makshastighed inden han/hun skal ud og køre i trafikken - så kan du være helt rolig, når vedkommende kører rundt på vejene.

Hvad er segboard gokart?

Måske har du hørt om et segboard gokart? Det er nemlig blevet rigtig populært blandt børn og mange i den unge aldersgruppe.

En segboard gokart er en gokart uden baghjul, men med et hjul foran, som kan påsættes et segboard, sålede at du kan fovandle det til en elektrisk gokart, der er drevet frem af boardet.

Selve karten ligner en almindelig gokart, og er udstyret med et sæde, to håndtag og fodsøtter. De fleste modeller kan justeres, således at det passer til højden på den person, der bruger den.

På spænder gokarten fast på segboardet med sele eller rem og kan derefter sættes i hak, som skaber stabiliet og sikkerhed. Det fungerer som et tilbehøre og skal derfor køves seperat

segboard gokart

Er du interesseret i en gokart? Hos Innoliving sælger de også tilbehør - så her kan du købe den.

Er segboard overhovedet egnet til børn?

Hvis dit barn ønsker sig dette køretøj, bør du altid finde en udgave, der egner sig til barnets alder. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan det smarte køretøj er designet alt efter hvilke aldersgruppe, der kan benytte det.

Modellen er ikke egnet til helt små børn, da de elektriske køretøj kan være svært at styre. Mindre børn bør bruge det moderne segboard som Gokart som beskrevet ovenover. Dette vil nemlig skabe mere stabilitet, og der er langt mindre risikiko for at komme til skade, hvis du benytter et køretøj til børn som en gokart.

Så længe dit barn overholder reglerne, er der ikke umiddelbart ngoet dårligt over at køre på segboard for børn. Dog anbefales det børn kun at køre rundt på private veje med tilsyn af en voksen alt efter niveau. Så længe dit barn køre med beskyttende udstyr, forventes der ikke at være noget farligt over et dette køretøj.

Hvad er forskellen på et segboard og en segway til børn?

Måske har du hørt om begrebet segway? Det minder meget om hinanden, men der er alligevel forskel på de to ting.

En segway har en t-formet styrestang, der er placeret forrest på førerend platform mellem de to hjul. Et segboard er udelukkende et board, og minder på mange måder om en skateboard med elektrisk virkning.

En segway er et stort udstyr, der ofte er et godt tilbud til turister i storbyer, til at komme hurtigt fra a til b. De færreste ejer et sådan køretøj, og i modsætning til et segboard er det ofte et køretøj, man kan leje rundt omrking i storbyer.

En segway er et supersjovt køretøj for hele familien men vær’ dog opmærksom på, at man også kan komme slemt tilskade, hvis man ikke passer ordentligt på. Ligesom med et segboard til børn kan man hurtigt vælte af, hvis man ikke passer på. Desuden er segway et dyrere tilbud, da det er et større og mere avanveret køretøj.

Interesseret på flere produkter til hjemmet? Læs mere om vores produktanmeldelser af sengetøj, hundefoder, robotstøvsuger og meget andet.

Hvor kan man købe det på tilbud?

Det er ikke mange fysiske steder, du kan få fingrene i det smarte køretøj til børn - heller ikke på tilbud. Det er nemlig en nyere opfindelse, som der ikke er mange producenter af på nuværende tidspunkt.

Dog er det meget nemt at få fat i et tilbud på segboard, hvis du køber det online. Her har du også mulighed for at vælge mellem et hav af modeller med forskellige farver mm.

Desuden vil der ofte være store besparelser og tilbud at hente, hvis du køber denne model til børn online. Du skal ikke være bekymret for at købe produktet online - du vil med garanti få et ligesågodt produkt, som du vil få, hvis du have købt det i en butik.

Følg vores guide ovenfor og find de bedste tilbud på segboard til børn på markedet, som desuden kan købes online allerede i dag.

Få inspiration til tricks på segboard

Har dit barn fået et segboard og mangler idéer og guides til at lave de bedste tricks og andet?

Som forældre kan det være svært at vejlede og hjælpe dit barn, hvis barnet har fået et segboard og ønsker at lære en masse sjove tips og tricks. Dog er der som hjælpeløs forældre massere hjælp og hente, når du kommer til måder at lære det smarte køretøj at kende.

På youtube kan man først og fremmest finde massere videoer, der lærer børn en masse tricks og nyttig viden hvad angår segboeard. På denne måde behøver du som forældre ikke at sætte dig ind i hvordan, det moderne køretøj fungerer, men du kan i stedet nøjes med at se youtube videoer med din barn.

Kan man gå til segboard som sport? Desværre er det meget vanskelig at finde nogle, der tilbyder undervisning indenfor segboard til børn. Selvom modeller til børn er blevet meget populært de seneste år, er det stadigvæk en fritidsaktivitet, der må siges at være selvlærerne.

Dog kan videoer på youtube give god læring og forståelse af, hvordan man benytter modeller til børn.

segboard til børn

Segboards kan have forskellige features, men de kan alle stort set det samme. Den eneste større forskel, er hvis du køber et off-road segboard, som kan køre på græs og andre overflader. Det kan et almindeligt segboard ikke - de har det bedst på almindelig fortorv eller asfalt.

Kan børn benytte segboard til voksne?

Som nævnt er modeller til børn udviklet med en størrelse og sikkerhed, der gør dem særligt egnet til de små. Dog kan nogle også sagtens benytte modeller, der er lavet til voksne - og dette afhænger i høj grad af barnets alder.

Er dit barn teenager og erfaren indenfor det smarte køretøj, vil vedkommende højest sandsynligt sagtens kunne benytte en model, der er lavet en voksne. Der er i mange tilfælde nemlig ikke den store forskel på en model til børn og voksne.

Kan man købe en brugt udgave?

I langt de fleste tilfælde kan du sagtens købe segboard til børn brugt uden at være bekymret for, at det fejler noget. Køretøjet er i forvejen udstyret med en så høj sikkerhed, at der sjældent vil kunne gå noget galt ved at købe det brugt.

Ydermere har køretøjet en generelt lang levetid, hvorfor en brugt udgave i mange tilfælde vil kunne holde mange år endnu. Skulle der være kompotenenter i et en brugt udgave, der går i stykker, kan du i de fleste tilfælde få det lavet hos nærmeste segboard forhandler.

Hjulene har f.eks. En styrke, der gør dem meget slidstærke og svære at gå i stykker. En brugt model vil naturligvis være en billigere løsning, end hvis du køber en ny udgave. Vær’ dog opmærksom på at få alle komponenter og alt tilbehør med, hvis du køber en brugt udgave.

Du kan finde utallige forskellige modeller og varianter brugt og brugte segboard til børn kan købes landet over.

Er I en børnefamilie med travl hverdag?

Så kan en robotstøvsuger måske blive jeres nye bedste ven.

Med en robotstøvsuger i hjemmet skal du ikke bekymre dig over krummer og nullermænd inden du får gæster – din robotstøvsuger er allerede kommet dig til undsætning.

i5 roomba robotstøvsuger

Segboard til børn FAQ

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af en segboard gokart?

Før du køber udstyret, skal du sikre, at det passer til dit board. Det er nemlig ikke alle gokart modeller, der passer til alle slags segboards, og dette skal du naturligvis være opmærksom på, før du investerer i udstyret.

Hvad er max vægt og fart?

Max vægten er den samme som ved brugen af blot et segboard, og den ændres derfor ikke, selvom du køber dette udstyr.

Det samme gælder farten, som heller ikke må overstige den almindelige grænse på 20km/t i by og 50km/t udenfor byområdet.

Er det børnevenligt?

En segboard gokart er især velegnet, hvis dit barn har svært ved at holde balancen på det almene udstyr, da det er meget mere stabilt og ikke kræver balance, hvorfor det er sværere at komme til skade. Desuden er det en helt andet oplevelser, man vil få, hvorfor det kan puste nyt, sjovt liv i det gamle udstyr. Der gælder de samme regler i forhold til alder, som der gælder med et almindeligt board.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle gokart udstyr, der passer til segboards, som er tilegnet små børn. Det er derfor en god ide at sikre, at størrelsen på tilbehøret passer.

Må man køre på offentlige veje?

Du skal være opmærksom på, at der gælder andre trafik regler med dette udstyr end et normalt board. Pga. den store størrelse må du nemlig ikke færdes på offentlige veje. Her skal man i stedet holde sig til private grunde eller lukkede veje såsom legepladser mm.

Angivelse af kilder og tests:

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle