Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Bedste robotstøvsuger i test - Hvad siger eksperterne?

Produkteksperten
Senest opdateret d.maj 12, 2022
robotstøvsuger

Det kan være et projekt og skulle støvsuge et helt hus, når man kommer hjem fra arbejdet, og har haft en lang dag. Her kommer din nye bedste ven ind i billedet, en robotstøvsuger. Denne lille maskine hjælper dig med at spare tid, så du kan bruge tiden på andet end at støvsuge eller vaske gulv.

En robotstøvsuger med gulvvask og uden guldvask er de seneste par år blevet rigtig populær, da den tidsbespare en masse i de danske og udenlandske hjem. Der er derfor af samme grund en masse produkter på markedet, og de varierer rigtig meget i både kvalitet og pris.

Vi hjælper dig derfor med at finde den bedste i test, og vi har samlet et overblik over vinder af test, og de robotstøvsugere med bedste resultater i test.

Find den bedste robotstøvsuger - den ultimative guide

Når vi finder den bedste robotstøvsuger, kigger vi på en masse forskellige parametre, hvilket blandt andet er følgende:

 • Funktioner
 • Design
 • Batteriet
 • Effektivitet

Lad os komme i gang med dit overblik, så du kan udvælge dig din kommende robotstøvsuger med gulvvask eller uden.

Sådan anmelder vi produkter

Hos ProduktEksperten er vi eksperter i at teste produkter for dig. Vi undersøger og researcher nøje specifikke produkter, så du ikke behøver gøre det, og det kan være en stor fordel, når du skal investere i et nyt produkt. 

Vi har for øje at udvælge de bedste produkter, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at træffe det rette valg baseret på grundlag af research. Du kan som regel finde produkterne, som vi anbefaler, hos vores partnere, og vores test af produkterne er foretaget af subjektive og kompetente kollegaer. 

Vi vurderer produktet ud fra:

Forhandlerens beskrivelse og omdømme 
Andre tests af produktet 
Forbrugernes anmeldelser 
Produktets specifikke egenskaber
robotstøvsuger

#1 iRobot Roomba S9 Plus

Selvtømmende, effektiv og passer til de fleste hjem.

Læs mere 

iRobot Roomba S9 Plus

Vores anbefaling
Testvinder hos Pricerunner DK
Styres via Google Home eller Alexa
Selvtømmende beholder
Høj sugeevne
Stilrent design
robotstøvsuger

Se priser på iRobot Roomba S9 Plus her

robotstøvsuger
9.253 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber en iRobot Roomba S9 Plus

Denne stilrene og effektive robotstøvsuger har fået en masse gode, og flere af de bedste anmeldelser med på vejen. Derudover er den vinder i test hos den danske pricerunner. Det er med god grund, da denne maskine både har gode rengøringsevner men også selv tømmer sin beholder.

De fleste test og anmeldelser elsker denne funktion, hvor Roomba S9 Plus, selv tømmer beholderen, når den er fyldt. Det betyder dermed, at selve kapaciteten i beholderen kan være mindre relevant, da den ikke skal køre rundt længe og mangler at blive tømt.

Denne robotstøvsuger fra iRobot har en ladestation, hvor den netop tømmer sine depoter, så den er klar til at køre videre opladet og tømt. Det er derfor en af de beste robotstøvsuger vi kan anbefaler dig som forbruger.

Dens gode rengøringsegenskaber er noget flere forbrugere, test og anmeldelser påpeger. Den score nemlig topkaraktere, da den kan rense på gulvtæpper, trægulve og andre typer af overflader - uden problem. Den tager alt snavs og skidt.

Endnu en ekstra lille detalje, som gør denne model til en af de bedste, er, at den kan kobles til Google Home eller Alexa, hvorfra du kan styre den. Du kan derfor med en App både styre, hvornår den skal køre, og hvor den skal køre. Du kan markere afgrænsede områder i App’en.

Selv det danske Pricerunner har kåret denne robotstøvsuger til den bedste i test - selvom det ikke er en robotstøvsuger med gulvvask. Den er effektiv, har høj sugeevne og virker generelt upåklageligt.

Det skal afsluttende lige påpeges, at den har et fremragende velproduceret design, som både er elegant og med god vedligeholdelses muligheder. Den findes i sort og guld farvet design.

Robotrock S7 - RR2001

Endnu en model som har en god sugeevner, ydeevne og generelt har smarte funktioner og rengøre med høj kvalitet. Denne robotstøvsuger har vundet test som en af de bedste hod Google Shooping. Flere anmelderer pointerer at de ikke vidste at de ikke kunne leve uden denne.

Denne robotstøvsuger med gulvvask er både genial til støvsugning men også en som kan svinge en lille moppe for dig i hjemmet. Denne model RR2001 er en opgradering af den traditionelle Robotrock S7. Denne opgradering har 25 % højere sugeevne og har nu gulvvask. 

Den har alsidige indstillinger, som kan styres gennem en App og Mi Home. Der er inkorporeret LiDAR teknologi, som er en laserteknologi, som gør denne robotstøvsuger nemmere at håndtere og benytte.

Denne model, har til fordel for de andre modeller, længere batterilevetid, hvilket gør at den kører flere m2 rundt i rummet. Det er derfor en af de bedste hvad angår batteri. 

 • Ekstra sugeevne på 2500 Pa
 • Kontrol med Mi Home App
 • Høj batterilevetid
 • Moppe-funktion

Xiaomi Roborock S5 Max

Nu kommer vi til endnu en af de bedste vindere i test, når vi taler om effektivitet, som man ofte ønsker sig af sin robotstøvsuger. Denne har også vundet som en af de bedste i test hos Pricerunner i Danmark. 

Flere anmeldelser påpeger i test, at den har en rigtig høj batterilevetid, som giver den en stor fordel. Den har derudover en del forskellige funktioner og fordele, som både gør rengøringen god men også nem at håndtere. 

Du kan nemt stole på at denne robotstøvsuger gør sit bedste, mens du ikke er hjemme. Ofte oplever mange af deres robotstøvsuger støder på hjørner, navigerer dårligt og meget andet - det gør denne Xaiomi Roborock på ingen måde. 

Den navigerer flot og nemt. Flere test pointerer, hvordan den er eminent til at aflæse sit terræn og korrigere dens rute mens den gør rent. Udover dens støvsuger har den en moppe-funktion, som gør den til en robotstøvsuger med gulvvask.

Xiaomi har ligeledes flere andre af de bedste robotstøvsugere i test en App funktion, som gør den nem at benytte og administrere. På denne App kan du installare rute og tidsplan såvel som støvsugning og vaskeprogram. 

Som en robotstøvsuger med gulvvask har den fået ros for sit smarte vandpumpe system, som gør, at den kan justeres i mængden af vand brugt i den enkelte gulvvask. Det gør, at du kan styre vandmængden, når den vasker trægulv fremfor linoleums.  

 • Sugestyrke på 2000 Pa
 • Laserfunktion
 • Moppe-funktion
 • God til prisen
 • Høj batteri levetid

Severin Chill robotstøvsuger

Endnu en vinder i test er denne bedste severin model “Chill”, som er god til dig som gerne vil spare lidt penge på din robotstøvsuger. Denne model er i den billige ende men fortsat med en masse gode funktioner. 

Vores bedste bud på en god robotstøvsuger til prisen er derfor denne. Den har dog ikke mange smarte og specielle funktioner, som flere af de andre har. Den har dog en forholdsvis god sugeevne, trappesensorer og måbelbeskyttere. Den har vundet flere test, som har haft pris-fokus.

Den har kapacitet til 350 ml., hvilket ikke er en stor beholder, men tværtimod heller ikke en lille. Den er simpel, nem at benytte og du kan hurtigt og effektivt tømme dens filter og beholder for støv. Denne model er ikke en robotstøvsuger med gulvvask. 

Modellen fra Severin får stor ros for sit lydniveau, som er lavt. Det gør ligeledes, at den er en af de bedste i test til dig, som ønsker en lidt rolig og simpel maskine. Den er i 2017 blevet kåret som det “bedste køb” i test hos Altomdata.dk. 

 • Rigtig god, billig pris
 • God sugeevne
 • Lavt lyd-niveau
 • Hurtig opladning

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Nu er vi nået til den hurtige! Denne model fra Ecovas er en rigtig vinder i test, når der vurderes den bedste til at gøre sit arbejde på kort tid. Den har udover sin effektiv rengøring også en hel del smarte funktioner, som hjælper dig i hjemmet, og gør dit møde med denne robotstøvsuger godt.

Den har først og fremmest en smart tæppe detektion (true-detect 3D teknologi), som gør at den kan aflæse sit terræn hurtigt og navigere i det. Det understøttes også af den AIVI-teknologi, som gør, at den lærer at opdage forhindringer løbende. I test er den derfor en af de klogeste og bedste robotstøvsugere. 

Du kan derudover holde godt øje med din nye rengørings ven, da du kan betjene den fra en App på din telefon. Det er noget, de fleste anmeldere holder af og fremhæver i de forskellige test. 

Du kan derudover købe denne model i et flot og stilrent design i hvid, som gør den ekstra lækker at se på, mens den suser rundt derhjemme og gør rent for dig. Denne robotstøvsuger har desuden gulvvask funktion, så den også kan svinge en lille moppe, hvis det er nødvendigt.

Den er god på store flader, hvor den fortsat er super effektiv. Noget som gør den ekstraordinær i test og derfor til en af de bedste robotstøvsugere er dens indbyggede kamera, som gør at du kan holde øje med hjemmet med fjernovervågning.

Med sin mulighed for opkobling til Alexa og Google assistant/Home, har den endnu et intellektuelt lag, som gør den til bedst i test. Du må næsten prøve denne model for at opleve den til fulde.  

 • Moppe-funktion
 • Høj batterilevetid på 200 min.
 • AIVI teknologi
 • Automatisk tømning af beholder

Neato Botvac D7 Connected

Så er vi kommet til endnu en højteknologisk robotstøvsuger, som tager de fleste og bedste anmeldere med storm. Det gode ved, at der er en høj efterspørgsel på robotstøvsugere generelt er, at der udvikles mange teknologier og konstant videreudvikling på muligheder, funktioner og designs. 

Denne skønne og bedste model fra Neato har, som de fleste andre af de bedste robotstøvsugere, en App funktion, som gør, at den bliver nem at håndtere og administrere. Den er produceret med et Ultra Performance Filter, som indebærer at den har en avanceret kombinationsbørste, som opfanger alt fra små partikler til dyrehår og snavs. 

Den rengører derfor effektivt, og lader ikke meget skidt ligge. Udover dens høje performance i dens filter bevæger den sig også godt rundt i selve rummet, og fanger mange små kroge og afskygninger. Med sin laserfunktion har denne robotstøvsuger også mulighed for at rengøre i mørke - hvilket anmeldere elsker og rangere den derfor højt i bedste i test.

Alexa og Google Home er også en mulighed med denne maskine og model, grundet dens 5GHz WiFi. Den er desuden rustet med såkaldte “virtuelle no-go lines”, som gør at, den bliver informeret om områder, den ikke skal begive sig ind på, eller udenom. 

En funktion som også er særlig smart, er dens Coverage Map. Denne bedste funktion i maskinen gør, at du kan se, hvor den har kørt og altså aflæse dens rute. Det kan være gavnligt, hvis den har kørt halvdelen af tiden, og du selv ønsker at støvsuge manuelt i den anden ende. Denne funktion vinder hjerter i test.

De fleste test påpeger, at denne robotstøvsuger kører langt på opladninger. Alt i alt er det en af de bedste til prisen, hvor du får en masse smarte funktioner med i bagagen, når du køber denne maskine.

 • App funktion
 • Højteknologisk kombinationsbørste
 • Virtuelle no-go lines
 • Coverage Map - ruten for din støvsuger

Eufy Robovac L70 hybrid

Så er vi tilbage til en af de gode og måske bedste robotstøvsugere med gulvvask. Det er godt med en kombination, så du ikke behøver en maskine til hver funktion og arbejdsopgave. Dog skal man være opmærksom på, at finde den rette, da kombi maskinerne ofte kan være lav på kvalitet og ydeevne.

Denne model fra Eufy er heldigvis en af de gode af slagsen. Det er en 2-i-1 støvsuger, som har en moppe funktion og dermed en robotstøvsuger med gulvvask. 

Den er installeret med en AI-kortteknoloig, som gør, at du kan sætte virtuelle grænser for dens rute. Modellen har en App funktion, hvori du kan styre hvilken type gulv den skal rengøre, så den tilpasses til netop dit gulv.

De fleste anmeldere kommenterer på dens meget effektive rengøring, og den er en af de bedste i test til at gøre det hurtigt. Det sker grundet dens flere avancerede teknologier: BoostIQ teknologi, kortlægnings-teknologi og iPath lasernavigation. 

Med sine mange smarte funktioner får den blandt andet mange stjerner af Amazon selv, og bliver vurderet til en af de bedste robotstøvsuger i forskellige test. Den ligger til en medium pris, hvor den hverken er for dyr eller for billig i forhold til dens ydeevne.

Få hjælp til rengøringen derhjemme med din nye rengørings ven Eufy. Du vil ikke komme til at fortryde at du har brrugt penge på netop denne robotstøvsuger. Den vil spare dig rigtig mange timer bag den manuelle støvsuger. 

 • Kombi maskine med gulvvask
 • App funktion
 • Sugekapacitet på 2200 Pa
 • Laser navigation

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

robotstøvsuger

iRobot Roomba S9 Plus - Stilren og effektiv

Gå til forhandler
Logo