Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste robotstøvsuger i test - Hvad siger eksperterne?

Det kan være et projekt og skulle støvsuge et helt hus, når man kommer hjem fra arbejdet, og har haft en lang dag. Her kommer din nye bedste ven ind i billedet, en robotstøvsuger.
Af 
 Opdateret d. juni 17, 2022

Denne lille maskine hjælper dig med at spare tid, så du kan bruge tiden på andet end at støvsuge eller vaske gulv. En robotstøvsuger med gulvvask og uden guldvask er de seneste par år blevet rigtig populær, da den tidsbesparer en masse i de danske og udenlandske hjem. Der er derfor af samme grund en masse produkter på markedet, og de varierer rigtig meget i både kvalitet og pris.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Vi hjælper dig derfor med at finde den bedste i test, og vi har samlet et overblik over vinder af test, og de robotstøvsugere med bedste resultater i test.

Find den bedste robotstøvsuger - den ultimative guide

Når vi finder den bedste robotstøvsuger, kigger vi på en masse forskellige parametre, hvilket blandt andet er følgende:

 • Funktioner
 • Design
 • Batteriet
 • Effektivitet

I denne artikel

Lad os komme i gang med dit overblik, så du kan udvælge dig din kommende robotstøvsuger med gulvvask eller uden.

De bedste robotstøvsugere 2022

Bedste samlet set

iRobot Roomba S9 Plus

Prisklasse: 9000 - 10.500 kr.

Type: Robotstøvsuge

Brugstid: 120 min

Funktioner: Styring via iRobot HOME-app

Fordele:

Ladetid: 2 timer
Fås i flere farver
Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant

Ulemper:

I den dyre ende
Gode anmeldelser
Gratis fragt ved køb over 500 kr.
God service

Det skal du vide, før du køber en iRobot Roomba S9 Plus

Denne stilrene og effektive robotstøvsuger har fået en masse gode, og flere af de bedste anmeldelser med på vejen. Derudover er den vinder i test hos den danske pricerunner. Det er med god grund, da denne maskine både har gode rengøringsevner, men også selv tømmer sin beholder.

De fleste test og anmeldelser elsker denne funktion, hvor Roomba S9 Plus, selv tømmer beholderen, når den er fyldt. Det betyder dermed, at selve kapaciteten i beholderen kan være mindre relevant, da den ikke skal køre rundt længe og mangler at blive tømt.

Denne robotstøvsuger fra iRobot har en ladestation, hvor den netop tømmer sine depoter, så den er klar til at køre videre opladet og tømt. Det er derfor en af de bedste robotstøvsuger vi kan anbefaler dig som forbruger.

Dens gode rengøringsegenskaber er noget flere forbrugere, test og anmeldelser påpeger. Den scorer nemlig de bedste topkarakterer, da den kan rense på gulvtæpper, trægulve og andre typer af overflader - uden problem. Den tager alt snavs og skidt.

Endnu en ekstra lille detalje, som gør denne model til en af de bedste, er, at den kan kobles til Google Home eller Alexa, hvorfra du kan styre den. Du kan derfor med en App både styre, hvornår den skal køre, og hvor den skal køre. Du kan markere afgrænsede områder i App’en.

Selv det danske Pricerunner har kåret denne robotstøvsuger til den bedste i test - selvom det ikke er en robotstøvsuger med gulvvask. Den er effektiv, har høj sugeevne og virker generelt upåklageligt.

Det skal afsluttende lige påpeges, at den har et fremragende velproduceret design, som både er elegant og med god vedligeholdelses muligheder. Den findes i sort og guldfarvet design.


Læs mere om produktet her
Bedste multifunktionelle

Robotrock S7 - RR2001

Prisklasse: 3000 - 4500 kr.

Type: Robotstøvsuge

Brugstid: 180 min

Funktioner: Moppe-funktion

Fordele:

Ekstra sugeevne på 2500 Pa
Kontrol med Mi Home App
Høj batterilevetid

Ulemper:

At vero eos et accusamus et iusto.
elgiganten logo
Gode anmeldelser 
God service

Det skal du vide, før du køber en Robotrock S7 - RR2001

Endnu en model som har en god sugeevner, ydeevne og generelt har smarte funktioner og rengøre med høj kvalitet. Denne robotstøvsuger har vundet test som en af de bedste hod Google Shooping. Flere anmelderer pointerer at de ikke vidste at de ikke kunne leve uden denne.

Denne robotstøvsuger med gulvvask er både genial til støvsugning men også en som kan svinge en lille moppe for dig i hjemmet. Denne model RR2001 er en opgradering af den traditionelle Robotrock S7. Denne opgradering har 25 % højere sugeevne og har nu gulvvask. 

Den har alsidige indstillinger, som kan styres gennem en App og Mi Home. Der er inkorporeret LiDAR teknologi, som er en laserteknologi, som gør denne robotstøvsuger nemmere at håndtere og benytte.

Denne model, har til fordel for de andre modeller, længere batterilevetid, hvilket gør at den kører flere m2 rundt i rummet. Det er derfor en af de bedste hvad angår batteri. 


Læs mere om produktet her
Bedste værdi

Xiaomi Roborock S5 Max

Prisklasse: 2500 - 4000 kr.

Type: Robotstøvsuge

Brugstid: 180 min

Funktioner: Moppe-funktion, laserfunktion

Fordele:

Sugestyrke på 2000 Pa
God til prisen
Høj batteri levetid

Ulemper:

At vero eos et accusamus et iusto.
elgiganten logo
Gode anmeldelser 
God service

Det skal du vide, før du køber en Xiaomi Roborock S5 Max

Se produkt

Nu kommer vi til endnu en af de bedste vindere i test, når vi taler om effektivitet, som man ofte ønsker sig af sin robotstøvsuger. Denne har også vundet som en af de bedste i test hos Pricerunner i Danmark. 

Flere anmeldelser påpeger i test, at den har en rigtig høj batterilevetid, som giver den en stor fordel. Den har derudover en del forskellige funktioner og fordele, som både gør rengøringen god men også nem at håndtere. 

Du kan nemt stole på at denne robotstøvsuger gør sit bedste, mens du ikke er hjemme. Ofte oplever mange af deres robotstøvsuger støder på hjørner, navigerer dårligt og meget andet - det gør denne Xaiomi Roborock på ingen måde. 

Den navigerer flot og nemt. Flere test pointerer, hvordan den er eminent til at aflæse sit terræn og korrigere dens rute mens den gør rent. Udover dens støvsuger har den en moppe-funktion, som gør den til en robotstøvsuger med gulvvask.

Xiaomi har ligeledes flere andre af de bedste robotstøvsugere i test en App funktion, som gør den nem at benytte og administrere. På denne App kan du installare rute og tidsplan såvel som støvsugning og vaskeprogram. 

Som en robotstøvsuger med gulvvask har den fået ros for sit smarte vandpumpe system, som gør, at den kan justeres i mængden af vand brugt i den enkelte gulvvask. Det gør, at du kan styre vandmængden, når den vasker trægulv fremfor linoleums.  


Læs mere om produktet her

 

Severin Chill robotstøvsuger

Se produkt

Endnu en vinder i test er denne bedste severin model “Chill”, som er god til dig som gerne vil spare lidt penge på din robotstøvsuger. Denne model er i den billige ende men fortsat med en masse gode funktioner. 

Vores bedste bud på en god robotstøvsuger til prisen er derfor denne. Den har dog ikke mange smarte og specielle funktioner, som flere af de andre har. Den har dog en forholdsvis god sugeevne, trappesensorer og måbelbeskyttere. Den har vundet flere test, som har haft pris-fokus.

Den har kapacitet til 350 ml., hvilket ikke er en stor beholder, men tværtimod heller ikke en lille. Den er simpel, nem at benytte og du kan hurtigt og effektivt tømme dens filter og beholder for støv. Denne model er ikke en robotstøvsuger med gulvvask. 

Modellen fra Severin får stor ros for sit lydniveau, som er lavt. Det gør ligeledes, at den er en af de bedste i test til dig, som ønsker en lidt rolig og simpel maskine. Den er i 2017 blevet kåret som det “bedste køb” i test hos Altomdata.dk. 

 • Rigtig god, billig pris
 • God sugeevne
 • Lavt lyd-niveau
 • Hurtig opladning

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Nu er vi nået til den hurtige! Denne model fra Ecovas er en rigtig vinder i test, når der vurderes den bedste til at gøre sit arbejde på kort tid. Den har udover sin effektiv rengøring også en hel del smarte funktioner, som hjælper dig i hjemmet, og gør dit møde med denne robotstøvsuger godt.

Den har først og fremmest en smart tæppe detektion (true-detect 3D teknologi), som gør at den kan aflæse sit terræn hurtigt og navigere i det. Det understøttes også af den AIVI-teknologi, som gør, at den lærer at opdage forhindringer løbende. I test er den derfor en af de klogeste og bedste robotstøvsugere. 

Du kan derudover holde godt øje med din nye rengørings ven, da du kan betjene den fra en App på din telefon. Det er noget, de fleste anmeldere holder af og fremhæver i de forskellige test. 

Du kan derudover købe denne model i et flot og stilrent design i hvid, som gør den ekstra lækker at se på, mens den suser rundt derhjemme og gør rent for dig. Denne robotstøvsuger har desuden gulvvask funktion, så den også kan svinge en lille moppe, hvis det er nødvendigt.

Den er god på store flader, hvor den fortsat er super effektiv. Noget som gør den ekstraordinær i test og derfor til en af de bedste robotstøvsugere er dens indbyggede kamera, som gør at du kan holde øje med hjemmet med fjernovervågning.

Med sin mulighed for opkobling til Alexa og Google assistant/Home, har den endnu et intellektuelt lag, som gør den til bedst i test. Du må næsten prøve denne model for at opleve den til fulde.  

 • Moppe-funktion
 • Høj batterilevetid på 200 min.
 • AIVI teknologi
 • Automatisk tømning af beholder

Neato Botvac D7 Connected

Se produkt

Så er vi kommet til endnu en højteknologisk robotstøvsuger, som tager de fleste og bedste anmeldere med storm. Det gode ved, at der er en høj efterspørgsel på robotstøvsugere generelt er, at der udvikles mange teknologier og konstant videreudvikling på muligheder, funktioner og designs. 

Denne skønne og bedste model fra Neato har, som de fleste andre af de bedste robotstøvsugere, en App funktion, som gør, at den bliver nem at håndtere og administrere. Den er produceret med et Ultra Performance Filter, som indebærer at den har en avanceret kombinationsbørste, som opfanger alt fra små partikler til dyrehår og snavs. 

Den rengører derfor effektivt, og lader ikke meget skidt ligge. Udover dens høje performance i dens filter bevæger den sig også godt rundt i selve rummet, og fanger mange små kroge og afskygninger. Med sin laserfunktion har denne robotstøvsuger også mulighed for at rengøre i mørke - hvilket anmeldere elsker og rangere den derfor højt i bedste i test.

Alexa og Google Home er også en mulighed med denne maskine og model, grundet dens 5GHz WiFi. Den er desuden rustet med såkaldte “virtuelle no-go lines”, som gør at, den bliver informeret om områder, den ikke skal begive sig ind på, eller udenom. 

En funktion som også er særlig smart, er dens Coverage Map. Denne bedste funktion i maskinen gør, at du kan se, hvor den har kørt og altså aflæse dens rute. Det kan være gavnligt, hvis den har kørt halvdelen af tiden, og du selv ønsker at støvsuge manuelt i den anden ende. Denne funktion vinder hjerter i test.

De fleste test påpeger, at denne robotstøvsuger kører langt på opladninger. Alt i alt er det en af de bedste til prisen, hvor du får en masse smarte funktioner med i bagagen, når du køber denne maskine.

 • App funktion
 • Højteknologisk kombinationsbørste
 • Virtuelle no-go lines
 • Coverage Map - ruten for din støvsuger

Eufy Robovac L70 hybrid

Så er vi tilbage til en af de gode og måske bedste robotstøvsugere med gulvvask. Det er godt med en kombination, så du ikke behøver en maskine til hver funktion og arbejdsopgave. Dog skal man være opmærksom på, at finde den rette, da kombi maskinerne ofte kan være lav på kvalitet og ydeevne.

Denne model fra Eufy er heldigvis en af de gode af slagsen. Det er en 2-i-1 støvsuger, som har en moppe funktion og dermed en robotstøvsuger med gulvvask. 

Den er installeret med en AI-kortteknoloig, som gør, at du kan sætte virtuelle grænser for dens rute. Modellen har en App funktion, hvori du kan styre hvilken type gulv den skal rengøre, så den tilpasses til netop dit gulv.

De fleste anmeldere kommenterer på dens meget effektive rengøring, og den er en af de bedste i test til at gøre det hurtigt. Det sker grundet dens flere avancerede teknologier: BoostIQ teknologi, kortlægnings-teknologi og iPath lasernavigation. 

Med sine mange smarte funktioner får den blandt andet mange stjerner af Amazon selv, og bliver vurderet til en af de bedste robotstøvsuger i forskellige test. Den ligger til en medium pris, hvor den hverken er for dyr eller for billig i forhold til dens ydeevne.

Få hjælp til rengøringen derhjemme med din nye rengørings ven Eufy. Du vil ikke komme til at fortryde at du har brrugt penge på netop denne robotstøvsuger. Den vil spare dig rigtig mange timer bag den manuelle støvsuger. 

 • Kombi maskine med gulvvask
 • App funktion
 • Sugekapacitet på 2200 Pa
 • Laser navigation

 

Miele Scout RX2 - intelligent robotstøvsuger

Se produkt

Hvis du rigtig skal forkæle dig selv, så kan vi varmt anbefale at du ser nærmere på denne Miele RX2 robotstøvsuger, som ikke blot gør din rengøring en tjeneste, men også dig og din tid. 

Den er både effektiv og har et utrolig smukt og klassisk design. Ikke nok med at den er effektiv og æstetisk, så er den også intelligent. Den er udstyret med en tilhørende App funktion, så du kan styre og holde øje med den på farten. 

Denne App giver dig derudover også mulighed for indstillinger såsom zoneinddeling, så den undgår at køre ind i dørtrin, eller andre uønskede områder. Miele er rigtig dygtige til at producerer rigtig gode produkter, som konstant følger med nye tendenser og teknologier. 

Læs mere om Miele robotstøvsuger her

 

Nordic Sense - de bedste robotstøvsuger til prisen

Se produkt

Hvis du er ude efter en god robotstøvsuger, som blot skal kunne det sædvanlige og lidt til, men til en fordelagtig pris, så er Nordic Sense et af de bedste bud. De har alle det smarte og effektive HEPA filtreringssystem.

Deres robotstøvsuger, serier og modeller herindenfor er både effektive, brugervenlige, og reservedelene kan nemt udskiftet med nye i tilfælde af skader eller renovering. 

De bedste i Nordic Sense serien er deres E1, E2 og E3 modeller, som hver især har deres fordele. De har alt fra en beholder størrelse på 500-650 ml., og kan indeholde en del støv før de skal tømmes. Du finder ofte disse modeller til under 2.000 kr. - og endnu billigere på tilbud.

Læs meget mere om Nordic Sense og deres modeller og serier her.

Se relaterede artikler til robotstøvsuger

Kender du til ledningsfri støvsuger bedst i test? Læs vores guide, og så finder du svaret.

Få et Dyson støvsuger tilbud her på siden. Vi guider dig igennem de forskellige tilbud, så du hurtigt kan lave et valg.

Mini støvsuger til bil? Så du hurtigt kan støvsuge din bil på farten? Så læs vores guide her.

Læs også vores robotstøvsuger test her.

Få en støvsuger til hundehår, så du slipper for hundehår i sofaen og i bilen.

Hvorfor købe en robotstøvsuger?

Hvis du overvejer at købe en robotstøvsuger, så er du sikkert også interesseret i at kende til både fordele og ulemper. 

Vi har derfor samlet et overblik til dig herunder, så har du har et bedre grundlag for at vurdere, om du skal investere i en robotstøvsuger. 

Tidsbesparelse 

Den store forskel på en almindelig støvsuger og på en robotstøvsuger er tiden, som du sparer ved at undgå selv at skulle svinge støvsugeren. Robotten klarer det hele for dig, og hvis der er plads til, at støvsugeren kan komme rundt i hele hjemmet, så kan dette være en rigtig god investering for dig, der har en travl hverdag, hvor der ikke er meget tid tilovers. 

En robotstøvsuger kan klare arbejdet, mens du sover eller er på arbejde, og derfor er det en af de bedste løsninger, hvis du gerne vil gøre rengøringen af hjemmet til en nem og overskuelig tjans. 

Robotstøvsuger med gulvvask 

Det kommer måske helt bag på dig, at en robotstøvsuger kan vaske gulv, og vi er her derfor for at gøre dig klogere. Det er ikke alle støvsugermodeller, der kan vaske gulv, men nogle bestemte robotstøvsugere er de bedste i test til lige netop dette. 

Ved at købe en robotstøvsuger med gulvvask kan du undgå at skulle svinge moppen, for robotten klarer det hele. En robotstøvsuger bliver for det meste klogere hver gang, den gør rent, og når den er færdig med at støvsuge og vaske gulv, så kører den lige så fint tilbage i laderen. 

Når du køber en robotstøvsuger med gulvvask bør du sætte dig ind i støvsugerens specifikke sugeevne samt moppe-funktionen, da dette er afgørende for resultatet. Hvis støvsugeren ikke har en god sugeevne, så vil støvet blot blive hvirvlet rundt under en gulvvask, hvilket bestemt ikke er at foretrække. I denne bedst i test kan du se, hvordan de forskellige robotstøvsugere klarer sig ift. sugeevnen. 

Robotstøvsuger med HEPA-filter

Du kan også få en robotstøvsuger med et HEPA-filter, hvilket er en af de bedste løsninger, hvis du er allergiker. Et HEPA-filter sørger nemlig for at fange det fineste støv og bakterier, og det er placeret efter motoren og renser luften inden det sendes ud af robotstøvsugeren. 

Et HEPA-filter er derfor et af de bedste valg til folk, der har allergi, og det giver samtidig et bedre indeklima. 

 

Overvejelser inden køb 

Før du køber en robotstøvsuger, bør du overveje flere forskellige ting, som vi vil gennemgå her nedenfor. 

Hvordan er dit hjem indrettet?

Inden du investerer i en af de støvsugere, der har klaret sig bedst i test, så bør du tænke over, hvordan dit hjem ser ud. Har du trapper eller kanter i dit hjem, så bør du sørge for, at den nye støvsuger kan klare disse forhindringer. 

Hver enkelt støvsuger har forskellige funktioner, og nogle er mere velegnede til kringlede opgaver end andre. Hvis du hjem er indrettet med en masse forskellige forhindringer, der kan være besværlige, når man har en robotstøvsuger, så kan det være du skal overveje, om dette er den bedste løsning for dig. 

Når det er sagt, så er der mange forskellige bud på markedet, og det kan være at der findes en støvsuger fra vores bedst i test, som passer helt perfekt til dine behov. Nogle af de ovenstående robotstøvsugere er nemlig mere intelligente end andre. 

Støvsugerens lydniveau 

Støvsugerens lydniveau har en betydning for nogle, mens det for andre er ligegyldigt. Nogle arbejder meget hjemmefra i hverdagen, og her kan det være praktisk at investere i en robotstøvsuger, der er mere lydsvag. Andre arbejder ofte på kontor, og på den måde er det ligegyldigt, hvor meget lyd robotstøvsugeren giver fra sig. 

I vores bedst i test kan du også se, hvilke modeller der klarer sig særligt godt, når det kommer til lydniveauet. 

Robotstøvsugerens tidskapacitet 

Hvor lang tid robotstøvsugeren skal kunne støvsuge afhænger primært af dit hjems størrelse. Hvis du har et stort hjem, så er det selvfølgelig en fordel, at støvsugeren kan nå mange kvadratmeter ad gangen. 

Hvis du blot har tænkt dig at anvende støvsugeren i en lille lejlighed eller i et sommerhus, så har dette selvfølgelig ikke lige så stor betydning. Her kan du med fordel købe en billigere model, som ikke kan holde i lige så mange minutter, som andre kan.  

Rengøringsevnen

Når du skal vælge den helt rette støvsuger fra vores bedst i test, bør du også overveje, hvilke overflader der er i dit hjem. Dette har nemlig en betydning for, hvilken støvsuger, der er den bedste til netop dine behov. 

Hvis du eksempelvis har mange gulvtæpper, så er det væsentligt at din robotstøvsuger har en kraftig sugeevne, som egner sig bedst til dette. Som nævnt tidligere fås der også robotstøvsuger med gulvvask, og du bør derfor overveje, om dette er noget, du ønsker. 

Robotstøvsugerens funktioner

De robotstøvsugere der findes på markedet, har mange forskellige funktioner, og derfor bør du også gøre op med dig selv, hvilke du har behov for. Nogle af disse modeller fra vores bedst i test kan kontrolleres via en app eller Google Home, og andre kan finde hjem til egen ladestation, hvor batteriet igen kan oplades. 

Andre robotstøvsugere kan nøjes med at støvsuge nogle få rum ad gangen, og du bør tænke over, hvilke funktioner der er anvendelige og praktiske i din hverdag, inden du klikker en robotstøvsuger hjem. 

Design og look

Ligesom med andre elektroniske elementer, så fås robotstøvsugere selvfølgelig også i mange forskellige designs. Hvis du tænker at købe en robotstøvsuger, som skal suse rundt i stuen derhjemme, mens du er hjemme, så kan det selvfølgelig være en fordel at vælge en model, som du har lyst til at se på. 

For andre har designet af denne maskine ikke den store betydning, og her er det måske blot mere vigtigt, om den specifikke model har klaret sig bedst i test.  

 

Prisen
En god robotstøvsuger kan selvfølgelig være en fantastisk investering, og derfor er prisen også et element, som du bør tænke over.

Ofte hænger kvalitet og pris sammen, og det betyder også, at det måske ikke er det bedste sted at spare. Hvis du gerne vil have en af de bedste modeller på markedet, og samtidig ønsker en maskine, der holder i mange år, så kan det være en god idé at få pengepungen frem - hvis budgettet altså er til det.

Samtidig skal det dog også siges, at nogle af de bedste robotstøvsugere også fås på tilbud indimellem, og her er det bare om at holde øje hos de forskellige forhandlere. 

Dimensioner på maskinen

Det er ikke alle, der tænker over det, men faktisk så har robotstøvsugerens dimensioner også en betydning. Dette er et element, som du bør tage stilling til, hvis du har lave møbler.

Jo lavere højden på denne type støvsuger er, jo større er chancen for, at den kan rengøre under alle dine møbler. Der samler sig ofte meget støv og snavs under møbler og sofaer, og her kan det være virkelig smart med en robotstøvsuger, for den kan komme til alle vegne.

Hvor ofte bør der støvsuges?

Støvsugning er måske ikke den mest festlige tjans, og netop her kommer robotstøvsugeren ind i billedet.

En robotstøvsuger kan gøre det kedelige arbejde for dig, og det meget praktisk, for støvsugning mindsker risikoen for skadelige stoffer i dit hjem.

En til to gange om ugen

Ifølge Samvirke frigives skadelige stoffer fra møbler og elektriske apparater og ophobes i støvet. Jo mere støv, jo højere er koncentrationen i støvet, der hvirvles op mange gange om dagen, og dette er støv, som du indånder, når du er hjemme.

Det officielle råd fra Miljøstyrelsen og Statens Byggeforskningsinstitut er én støvsugning om ugen, men med en robotstøvsuger kan der støvsuges oftere, og dette er eksempelvis godt, hvis du har husdyr, som fælder. Du bør desuden også tørre støvsamlende overflader af mindst én gang pr. Uge.

Derudover skal det siges, at der er en større risiko for, at man udvikler støvallergi, hvis man ofte eksponeres for dette, og derfor er en robotstøvsuger et af de bedste valg til dig, der har en travl hverdag.

Dyr og børn i hjemmet

Hvis du har børn eller dyr i hjemmet, så er du sikkert også bevidst om, at der ofte bliver støvet og beskidt. Børn og dyr kommer nemt til at slæbe snavs med udefra, og hvis du har små børn, der leger i sandkasser og på legepladser, så kan der nemt blive snavset i hjemme.

Hvis du har hund i hjemmet, så burde du også overveje at læse vores bedst i test af støvsugere til hundehår. Nogle af disse støvsugere er nemlig også robotstøvsugere, som er nogle af de bedste til at få alle hår væk fra gulvene.

Børn og dyr i hjemmet kan i hvert fald være med til at svine en del, og her er en robotstøvsuger et meget oplagt valg.

ProduktEksperten guider dig

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilken robotstøvsuger du nu skal vælge samt hvilke ting, du bør være opmærksom på, inden du foretager et køb.

Du kan også løbende holde øje med tilbud, for de her robotstøvsugere med gulvvask og uden, som ses her i vores bedst i test, fås ofte til rigtig gode priser hos forhandlerne.

Ønsker du i stedet hellere selv, at gøre det? Så kan det anbefales at læse vores guide: Bedste ledningsfri støvsuger

Du kan også se vores anbefalinger til en halvanden mands seng.

Angivelse af kilder og test

 1. Samvirke - se kilden her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle