Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Poseløs støvsuger - Din guide til de bedste i test

En poseløs støvsuger er det bedste valg til dig, der sætter pris på at gøre rent i dit hjem på en effektiv måde. En sådan model er uden tvivl den mest populære produkter lige nu på grund af dens praktiske anvendelse og hurtige tømning af støvbeholderen.
forsidebillede

Det er altid dejligt med et rent og støvfrit hjem, og døjer man med husstøvallergi eller har dyr som fælder, er hyppig støvsugning nødvendigt. Dette kan ofte være en træls opgave, med en poseløs støvsuger kan denne med garanti gøre opgaven lidt lettere for dig. 

Produkteksperten giver dig i denne artikel overblik over de bedste anbefalede produkter i test, så du kan finde frem til den model, som vil være et godt køb for dig.

Hvad er den bedste poseløse støvsuger i test?

Vores førstevalg er Electrolux Pure C9 PC91 Green. Her har vi at tale om et kvalitets produkt, som ydermere er super effektiv. Her har vi poseløs støversuger i test, som har fået flotte ord med på vejen, og derfor er den naturligvis også med i vores guide her.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af den bedste poseløs støvsuger i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for poseløs støvsuger. Lad os komme i gang.

Bedst i test poseløs støvsuger:

Bedste samlet set
poseløs støvsuger

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN

Hvorfor den er den bedste samlet set

Electrolux Pure har klaret sig rigtig godt i test som indebære sugeevne, rengøringspræstation, brugervenlighed, funktioner og anvendelighed. Det er derfor en støvsuger som vi også anbefaler i denne guide. 

Den poseløse støvsuger er skabt til både at kunne rengøre hårde gulve og tæpper i hjemmet. Den har derfor en rigtig stærk motor med 650 watt, som giver et godt sug. Den har samtidig et såkaldt Pure Flow-system, som giver en bedre luftstrømning igennem maskinen.Systemet har også en god på filtrering, så  færrest muligt skadelige partikler kommer ud i rummet igen.

Der medfølger der 4 forskellige mundstykker, som bidrager til en rigtig god  rengøringsevne. Her er tale om både et Flow Motion-kombimundstykke, et parketmundstykke, et fugemundstykke og et møbelmundstykke.

Selve kroppen på støvsugeren er skabt af 60 procents genbrugsmateriale, så her er tale om et miljøvenligt valg. Modellens støvbeholder kan rumme op til hele 1,6 liter støv.  

Philips FC9331/09

Prisklasse: 

Effekt: 900 watt I Vægt: 4.5 kg I flere farver: Nej

Fordele:

 • En af de lettere modeller
 • Cyklonteknologi til støv i luften
 • Billigere prisklasse
 • Let rengøring af støvbeholder

Philips FC9331/09

Philips FC9331/09 er en poseløs støvsuger som benytter sig af en cyklonteknologi når den benyttes. Det vil sige, at den bruger en centrifugalkraft til at adskille støvet fra luften inde i cylinderen, som det kendes fra flere poseløse modeller.

Ifølge flere bedst i test anmeldelser af produktet har Philips FC9331/09 en af de mest kraftfulde sugeevner på markedet. Sugeevnen kan faktisk blive så effektiv at det kan være en lille hindring for manøvreringen. Dog fremhæver de samtidigt, at støvsugeren generelt er en fremragende performer, samt velbygget og nem at bruge.

Philips er samtidig et rigtig godt produkt til et hjem med støvallergikere, den har nemlig et luftrensnings-filtersystem, som opsamler 99,9 % af fine støvpartikler – herunder også pollen, støvmider og dyrehår.

Støvbeholderen har samtidig en kapacitet på 1,5 liter og kan tømmes nemt og hygiejnisk, så man ikke risikerer, at komme i kontakt med det opsamlede støv.

Miele Boost CX1 Cat & Dog PowerLine

Poseløs støvsuger

Prisklasse: 2.299 - 2.499 kr.

Effekt: 890 watt I Vægt: 7.75 kg I Flere farver: Nej

Fordele:

 • Særlig velegnet til hjem med husdyr 
 • God til gulvtæpper 
 • God motor effekt 

Miele Boost CX1 Cat & Dog PowerLine

Denne bedste i test poseløs støvsuger fra mærket Miele er særligt god til et hjem med kæledyr som fælder meget. Støvsugeren har et mundstykke som nemt kan opsnappe selv de mindste dyrehår. Støvsugeren udstyret med Vortex-teknologi, der giver en virkelig høj luftgennemstrømning på over 100 km/t. Hastigheden kombineret med optimerede luftveje giver altså en fantastisk støvopsamling og en perfekt støvsugning.

Miele støvsugeren har to beholdere. I den ene bliver alle de grove partikler samlet, det fine støv lander i stedet i en separat beholder med finstøvsfilter. På den måde holdes de mindste partikler tilbage, så du får et endnu renere hjem.

Når du skal tømme støvbeholderen kan dette også gøres nemt t med et enkelt tryk. Beholderen kan med fordel tømmes direkte ned i skraldespanden, så du undgår direkte kontakt med støvet.

Støvsugeren er dog i den dyre ende, det kan derfor godt være en fordel at finde den på tilbud.

Hvorfor af Miele en af de førende indenfor bedst i test hvad angår poseløs støvsuger? Miele har med deres mange års erfaring og markedsindsigt skabt et brand, som langt de fleste kender. De har udviklet en bedst i test poseløs støvsuger på baggrund af kunderne efterspørgsel og behov. De har ikke kun udviklet en poseløs støvsuger, som er bedst i test - virksomheden gør sig indenfor et stort univers af støvsuger og klarer sig gang på gang som bedst i test blandt ekspeterne gang. En bedst i test poseløs støvsuger fra Miele kan købes hos mange forhandlere verden over, og de findes i mange forskellige prisklasser, hvorfor der findes en model til enhver pris og enhver smag.

Nilfisk Meteor Classic

Prisklasse: 899 - 1.247 kr.

Effekt: 800 Watt I Vægt: 5.5 kg. I Forskellige farver: Nej

Fordele:

 • Lettere model
 • Billigere Meteor model
 • Vortex-teknologi som gør den yderst effektiv
 • AirClean filter som holder luften omkring dig ren

Nilfisk Meteor Classic

Du har garanteret stiftet bekendtskab med Nilfisk før, og har du ikke, så kan du med god grund glæde dig. Denne poseløse model er med sin Vortex-teknologi yderst effektiv og formår at samle både små og store støvpartikler op.

Er du støvallergiker er Nilfisk Meteor poseløs støvsuger et rigtig godt valg til dig - den formår nemlig at tage sig af helt små støvpartikler i luften, med sit Airclean filter, så luften omkring dig holdes ren og lækker. Derudover har Nilfisk Meteor poseløs støvsuger en fleksibel dyse, som gør det særligt nemt at komme omkring hjørner og inde i de mindste sprækker.

Nilfisk Meteor Classic poseløs støvsuger kommer kun i blå, men, kan derimod vælge andre Meteor modeller, som Pet Care eller Deluxe, og få den i anden farve. Vi tog fat i modellen Classic, da den har fået flotte kommentar i flere test, og er den billigste model i Meteor-linjen.

Hvis du er på jagt efter en poseløs støvsuger, som er bedst i test er du højest sandsynligt stødt på mærket Nilfisk. De har med deres mange års erfaring udviklet flere modeller indenfor kategorien poseløs støvsuger, der har vundet bedst i test blandt eksperterne. Modellerne udvikler de på baggrund af en unik markedsindsigt og stort kendskab til hvilke elemter i en poseløs støvsuger, der er vigtige og dermed gør dem til bedst i test vindere. Nilfisk forhandles i hele landet og mange af deres modeller kan købes en en fornuftigt pris, der kan betales af alle.

Hvorfor vælge en poseløs støvsuger?

Med en poseløs støvsuger kan du effektivt gøre et hjem rent og opsame selv det fineste støv. Den er super praktisk at bruge da den ikke indeholder en pose som skal tømmes efter lidt tid. I stedet skal du blot tage støvsugeren støvbeholder ud og smide støvet direkte i skraldespanden. Efter den er tømt sætter du bare beholderen i igen, og derefter er den klar til brug. Find et stort udvalg af støvsugere her.

5 gode grunde til at vælge en poseløs model frem for en normal model

Her finder du fem gode råd til, hvorfor du bør investere i den bedste model.

 • Undgå ekstra udgifter

Med en poseløs støvsuger skal du blot tømme beholderen i skraldeskandne når den er fyldt. Du behøver derfor ikke at købe nye poser til din støvsuger, hver gang du løber tør. Disse kan nemlig godt være rat dyre, hvis de ikke er til at få på tilbud. En poseløs model er derfor ikke bare praktisk men også mindre kostelig i det lange løb.

 • Stabil og effektiv

I modsætning til en normal støvsuger bliver denne støvsugers sugeevne ikke dårligere af at være fyldt. Ved normale støvsugere vil sugeevnen blive meget dårlig, jo mere posen bliver fyldt.

Hos nogle poseløse støvsugere vil de have en indikator som viser hvornår de beholderen er fyldt, dette er dog ikke altid tilfældet. Det er derfor op til forbrugeren hvornår man synes at beholderen bør tømmes. Da beholden ofte er gennemsigtig, er det dog ret nemt for brugeren, at se hvor meget indhold der er i beholderen, og sørge for at den bliver tømt, når den ser fyldt ud.

 • Større overblik over renligheden

I det, at beholderen ofte er gennemsigtig, kan du, som bruger af støvsugeren, også hurtigt se hvor i hjemmet der bliver samlet mest støv. Du vil samtidig også kunne se, hvor du ikke længere behøver at støvsuge, da der ikke bliver samlet mere støv i beholderen. Du vil derfor lettere have et overblik over hvor i hjemmet du allerede har støvsuget, og hvor du mangler.

 • Undgå lugt efter hyppig brug

Hos en normal støvsuger med pose kan man godt opleve, at den begynder at lugte lidt, når den bliver fyldt helt op. Dette slipper man derfor for hos en den bedste poseløse støvsuger.

 • Et klimavenligt alternativ

En poseløs støvsuger, som vores anbefalede bedste i test produkter, er samtidig et mere klimavenligt alternativ til en normal med pose. Når man ikke skal udskifte posen tit betyder dette at man mindsker sin mængde af skrald. Det er derfor meget mere klimavenligt.

Vores anbefalede bedste i test produkt, Electrolux Pure C9 PC91 GREEN, er det bedste valg hvis du ønsker en støvsuger som har fokus på klimaet, da den er lavet af 60 procents genbrugsmateriale.

Sådan vælger du en poseløs støvsuger

Når det kommer til at vælge den helt rette poseløse støvsuger til dig, er det vigtigt at være opmærksom på dine behov i hverdagen og hvilke funktioner du synes er vigtige, at den skal kunne. 

Har du eksempelvis husdyr, kan det være en god ide for dig, at finde en poseløs støvsuger til dyr - dem findes der heldigvis mange forskellige af. Det kan også være, at du har behov for en poseløs støvsuger som ikke er for tung, eller som har en ledning, hvor du kan strække den langt og komme vidt og bredt omkring i dit hjem. 

Vi er forskellige, og vore behov er naturligvis også forskellige, derfor er det altid godt at gøre dig nogle tanker om de ønsker og behov du måtte have, for på den måde at gøre din jagt og søgen nemmere og mere overskuelig. 

Der er ingen grund til at brug unødvendigt tid og energi på at lede hele nettet igennem, hvis du kan gøre det nemmere, ved at kende til dine behov på forhånd.

Udover funktioner, kan det også være en fordel at gøre sig nogle overvejelser om farve. Det måske ikke den vigtigste parameter, men hvorfor ikke have det i mente, nu hvor der netop findes så mange forskellige poseløs støvesuger? 

Det er ikke alle, som kommer i forskellige farve muligheder. Er dette tilfældet, er de fleste blot helt almindelige sorte, som jo heldigvis er en farve der aldrig går af mode. Men, er der mulighed for at vælge en farve, så kan du måske vælge din yndlingsfarve, en der gør rengøringen lidt hyggeligere eller en du aldrig bliver træt af.

Når du skal til at vælge en ny poseløs støvsuger, så kan du med fordel, tjekke en poseløs støvsuger test - eller to. Der er mange som laver test, og udvælger forskellige parameter, de mange modeller, bliver tjekket og vejet op imod hinanden på. Derfor kan det være en god ide at tjekke en poseløs støvsuger test, så du kan få lidt inspiration og blive klogere. 

Udover at læse en test eller to, er det også nogle gange rart at få noget mere visuelt med. YouTube er derfor ofte en god kilde til mere viden og til at komme et skridt nærmere på valget. Dyk derfor ned i videoensverden og se om ikke en anden har testet den model af, som du overvejer. 

Et hav af muligheder

Når det kommer til en poseløs støversuger, findes der et hav af muligheder, farver, modeller og funktioner - der er altså mange ting at tage stilling til. Ja, helt generelt så er der et hav af muligheder indenfor støvsuger-verdenen. 

Er du ikke på udkig efter en poseløs støvsuger, men derimod en robot- eller ledningsfri støvsuger, så finder du også mange forskellige modeller og mærker af disse. Der er altså absolut ingen grund til at lade sig nøjes. 

Ligesom ved en poseløs støvsuger test, så kan du nemt finde test af alle mulige andre modeller, som du måske i stedet er på udkig efter. Det er nemt at finde frem til på både Google og i diverse forbrugerguides.

 

Er du også på udkig efter en bambus dyne, læs vores guide her. 

Leder du efter andet end en poseløs støvsuger?

Hvis du derimod er på udkig efter andre produkter end en poseløs støvsuger, så er du ikke landet helt forgæves her. Vi er nemlig ProduktEksperten, og som det fremgår af vores navn, så er vi eksperter i produkter - i hvert fald hvis vi selv skal sige det. 

Her laver vi ikke selv test af forskellige produkter, men finder derimod de bedste på nettet, samler dem og gør det nemmere og mere overskueligt for dig, at kunne danne sig et indtryk og overblik, over hvilke produkter som rent faktisk er de bedste.

Det gør at du slipper for at læse en masse test og guides igennem, men nemt kan finde al den viden, du har brug for, samlet lige her på samme side. 

Kender du ikke allerede til os, håber vi meget at blive din nye bedste ven og go-to buddy, når det kommer til at blive klogere omkring forskellige produkter. Lad os om at finde viden frem til dig. Det eneste du skal, er at slå benene op, nyd kop friskbrygget kaffet og så ellers læse vores brugbare guides igennem. 

Vi ved hvor irriterende og frustrerende det kan være at få et overblik på nettet - for slet ikke at sige, at få købt de forkerte produkter, eller produkter som slet ikke lever op til det, som man havde regnet med. 

Vores mål er at fjerne de frustrationer for dig, så du slipper for flere fejlkøb. 

Er du i stedet på jagt efter en cykel hele familien kan være i, en ny lækker seng eller et lækkert mini køleskab? Jo, du gættede rigtigt - vi har guides på det hele! Så læn dig tilbage og bliv klogere med vores guides. Rigtig god læsning. 

FAQ - Poseløs støvsuger

Hvilken poseløs støvsuger er den bedste? 

Hos Produkeksperten anbefaler vi Philips FC9331/09 som værende en af de bedste på markedet. Den er nemlig både nem at bruge og meget effektiv. Det er samtidig et produkt som fås til en god pris, uden at der er gået ned på kvalitet. Den er også ofte til at finde på tilbud.

Er poseløse støvsugere gode?

Poseløse støvsugere er rigtig gode til dig, som gerne vil gøre støvsugningen så nem som muligt. De fås  med nogenlunde samme effekt som normale støvsugere, så længe de har ledning, kan du sagtens få samme gode effekt som en normal med pose.

Hvor ofte skal man tømme en støvsuger uden pose? 

Dette afhænger af størrelsen på din bolig, og hvor beskidt den er når du støvsuger. Ofte kan du forvente at tømme din poseløse støvsuger efter 1-3 gange du har brugt den.

Angivelse af kilder og test

 1. Rtings - se kilde her
 2. Good Housekeeping - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle