Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Pizza i Herning - Find de bedste pizzariaer her 

bedste pizza Herning

Hvor sætter man tænderne i den bedste pizza i Herning? Du ved såden en pizza, hvor alt går op i en højere endhed. Bunden er sprød og smagfuld, fyldet lækkert og alsidig og de mange toppings tilberedt til perfektion. Det har vi sat os for at undersøge.

Vi har derfor været en tur i det jyske, for at smage på den bedste pizza i Herning, og vi tør godt sige, at det ser lovende ud, hvis du er på besøg i byen og får en akut trang til den italienske spise, som man aldrig går galt i byen med. Bare læs med her.

Vores anbefalinger til den beste pizza i Herning

Mydinners har været en tur i den jyske by. Nedenstående er derfor en guide til den bedste pizza i Herning - lavet med udgangspunkt i vores smagstest.

Marco Polo

På torvet finder du den hyggelige og autentiske restaurant, der serverer italiensk, som befandt du sig selv under Sydens sol. Udvalget er stort og alt lavet fra bunden. Det betyder også, at Marco Polo ligger sig godt placeret i toppen blandt dem, der serverer den bedste pizza i Herning.

På menuen finder du et stort udvalg af forskellige italienske retter, heriblandt den lækre italienske spise. Vælger du en af klassikerne ved du, hvad du kan forvente, men tør du kaste dig ud i en af de mere nytænkende pizza, så har du også masser af gode smage i vente.

Med andre ord er Marco Polo absolut et besøg værd, hvis du befinder dig i området af det hyggelige torv i centrum af byen.

Ild Pizza

Det jyske pizzaria har taget danskerne med storm - og dét med rette. Hos Ild ved de nemlig lige præcis, hvordan man skal tilberede og servere den bedste pizza i Herning, hvor både dej, fyld og toppings går op i en højere enhed.

Ild er inspireret af Napoli, der anvender en lækker, smidig dej. Det betyder også, at du er sikret masser af smag fra bund til top.

Ild bruger åben ild - deraf navnet, når de tilbereder deres italienske spise. Det betyder også, at deres mad har en helt unik og lækker smag fra deres store stenovne, der pryder deres mange restauranter og serverer os en af, hvis ikke den bedste pizza i Herning.

Lones Køkken

I vores jagt på den bedste pizza i Herning, nævnte flere også, at vi burde lægge vejen forbi Lones Køkken - og som sagt, så gjort. Lone serverer en klassisk en af slagsen, men ikke desto mindre, en yderst vellavet en af slagsen.

Bundene er hjemmebagte fra bunden og der sættes en stor ære i det traditionelle og gode, italienske håndværk. I vores jagt på den bedste pizza i Herning spiller fyldet også en ganske væsentlig rolle, og her er Lones fyld baseret på gode råvarer fra det italienske køkken.

Det gælder både mozzarella, tomat, parmaskine og masser af andre italienske råvarer, som gavmildt bliver anvendt i serveringen. Er du ude efter den bedste pizza i Herning, der er tradionel i sin tilgang, men samtidig ganske god - så er Lones Køkken et klart besøg værd.

På udkig efter den bedste pizza i Lyngby eller en anden by?

Skal jagten på den bedste pizza sættes ind et andet sted end Herning? Så frygt ej! Vi har bl.a. også været en tur i Lyngby og Middelfart. To byer der har det tilfælles at de begge har glimrende pizzariaer. Det ene by kan endda bryste sig af et verdensberømt et af slagsen. 

Har du brug for at læse vores ledningsfri støvsuger test, efter du har krummet for meget med din pizza?

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle