Opdateret januar 6, 2022 af Produkteksperten

Bedste græsslåmaskiner i 2022 - Guide fra Produkteksperten

Det er ved at være tid, selvom der stadig er frost og glatte veje de fleste steder i Danmark er den lysere tid ved at imødekomme os.

Bedste græsslåmaskiner i 2022 _ Guide fra Produkteksperten

De bedste græsslåmaskiner i 2022 - Guide fra ProduktEksperten

Det bliver lysere tidligere og varmen stiger ligeså stille. Her ved alle dem med haver eller græsplæner der skal passes og plejes, at det er essentielt at have en af de bedste græsslåmaskiner. Det gør bare havearbejdet og for den sags skyld alt udendørs arbejde mere lækkert. Lad os indrømme at der ikke er nogen der higer efter at slå græsset. Det er en tjans, som skal passes, men som klart er mere overskuelig, når man har et godt produkt til, at udføre arbejdet med. Læser du videre i artiklen, kan du nemt finde den bedste plæneklipper.

Derfor vil vi her hos Produkteksperten gennemgå nogle af de bedste græsslåmaskiner du kan finde på markedet i 2022. Det perfekte produkt for dig afhænger selvfølgelig af hvilket budget, krav og behov du har. Så hvis du læser videre får du en gennemgående guide til hvilke græsslåmaskiner du skal investere i i 2022.

På Produkteteksperten vil du også kunne læse om de bedste fristående pools i test, som kan hjælpe dig med køle lidt om sommeren. 

Guide til de bedste græsslåmaskiner

Ved at følge denne guide, kan du overveje hvilket produkt der vil være mest oplagt at vælge for dig og dine behov.

Vi har kategoriseret de forskellige græsslåmaskiner i forhold til om de er benzin, el eller batteridrevet da du nok allerede har en præference inden for de tre. 

De bedste el græsslåmaskiner

Det som er en fordel ved el græsslåmaskiner er, at de er enormt billige. Udover at være billige er støjniveauet lavt og dette produkt har minimale vedligeholdelseskrav. Det som også er en fordel ved disse modeller er, de har tilmed en lav vægt og dermed er det den bedste at køre rundt med. 

 1. Bosch ARM 33
  Denne plæneklipper kan du få til omtrent 1050 kr. Den har en klippebredde på 34 cm. og et maks areal på 200m2.

 2. Flymo Turbo Litee 330
  Med Flymo kan du slippe af med ca. 600 kr. Den har en klippebredde på 33cm. og fungerer bedst i forhold til præcis plæneklipning.

 3. Bosch Rotak 32
  Denne har en pris på ca. 680 kr. og en klippebredde på 32 cm. Den har en maks areal på 150m2 og er vældig velegnet til mindre græsarealer. 

De bedste batteri græssklåmaskiner

Vælger du en af de batteridrevne græsslåmaskiner, er fordelen at du undgår ledninger og højt lydniveau. Disse modeller har dog en lidt højere pris for produktet, men er det bedste valg hvis du har en mindre græsplæne.

 1. Einhell GE-CM 43 Li M
  Modellen kan købes til en ca. pris af 2800 kr. og har en klippebredde på de 43 cm. ved denne variant er der et maks areal på 600m2.

 2. Makita DLM431Z
  Hvis du skal have en batteridrevet makita model kan denne fås til omtrent de 3000 kr. denne græsslåmaskine er også 43cm i klippebredde men til gengæld har denne et maks areal på 1000m2.

 3. Gardena Powermax Li-40/41
  Til sidst kan du oveveje denne lidt mindre model som står til 2800 kr. med en klippebredde på 41 cm. og et maks areal på 450m2.

De bedste benzin græsslåmaskiner

Benzin drevne motorere er et klassisk valg, og også her er det essentielt at vælge de bedste af slagsen.

Disse motorer byder ofte på flere kræfter, så hvis du er lidt sløv til altid at få klippet græsset, kan det være en fordel for dig at investere i en benzindrevet motor. Disse er også ofte meget tungere end de andre modeller.

De overvejelser der er ved disse græsslåmaskiner er, at de klart er en del mere miljø belastende end en anden slags motor.

Støjniveauet her kan også være til gene, da det er en del højere og til sidst er det værd at huske at denne motor kræver mere vedligeholdelse og service behov end de andre. 

Ligesom med græsslåmaskinermotorer så kræver biler også vedligeholdelse. Med flexleasing behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse da det et inkluderet i din leasing aftale. 

I denne kategori gør mæket Makita det bedste job ud af andre mærker af græsslåmaskiner.

 1. Makita 46cm 4t
  Dette produkt kan du få til ca. 3200 kr. og med sin klippebredde på 46 cm. maks plæne arealet ligger med denne krabat på 1400 m2. 

 2. Makita 41cm 4t
  Modellen her er fås til ca. 2500 kr. og er en lidt billigere model, som navnet antyder har den en klippebredde på 41 cm. Og et maks areal på 1000 m2. 

 3. Makita 56cm 4t
  Den store model her har en cirka pris på 4500 kr. Og med sin klippebredde på 56 cm. Har den et maks areal på hele 2200 m2. 

Alle produkter er af smagssag, men det her var et udpluk af de bedste græsslåmaskiner du kan få i 2022. 

Vores samarbejdspartner fortæller ofte deres kunder at de skal gøre brug af USP'er, hvilket de nu har skrevet et indlæg om her: USP.

Arbejder du hjemme? Så læs her hvordan du får en god hjemmearbejdsplads.

Overvejelser man skal gøre sig angående græsslåmaskiner

Inden man smider penge på en af de mange græsslåmaskiner som findes på markedet. Kan det være en fordel at overveje om det bedste valg for din plæneklipper er at køre på benzin, batteri eller el. Afhængigt af hvilke muligheder du har for at oplade maskinen er det en god ide, at tage stilling til begrænsninger og muligheder for hver især.

Du skal også overveje de krav produktet skal have i forhold til vægt og medgørlighed. Alt efter hvordan førligheden er for personen der skal bruge plæneklipperen mest, kan det være en god overvejelse at have det i mente, når man søger efter iblandt nogle af de bedste græsslåmaskiner.

Det kan også være at støjniveau er et vigtigt aspekt for dig, og er et aspekt du vægter højt når du alligevel skal ud og investere i et af de bedste produkter på markedet. Til sidst og den vigtigste faktor der skal overvejes, anbefaler vi at du vælger ud fra hvor mange kvadratmeter der skal vedligeholdelse og om du faktisk skal ud i en havetraktor i stedet.

> Læs mere om vores test af bedste udendørs spa her. 

Produkteksperten er din guide til det bedste

Det er ikke altid lige nemt at finde det bedste produkt på markedet, vi er klar over, at der er en masse forskellige virksomheder hvis mission er den samme som os, nemlig, at gøre markedet mere overskueligt for forbrugerne hvad angår nye og brugbare produkter som er på markedet.

Det er ikke altid, at det er de dyreste produkter som klarer sig bedst i test, dog er det værd at udforske forskellige produkter, til det formål man selv har. Det kan for eksempel være græsslåmaskiner, hvilket fomål skal den have, og hvilke aspekter er vigtige for lige netop din situation og det du skal bruge produktet til.

Med ProduktEkspertens forskellige gratis guides, er du sikret at der er blevet researchet og på overskuelig vis, klargjort hvilke produkter som passer bedst til dit formål, behov eller omgivelser. Vi har kategorier som passer til alle slags behov, så du kan udnytte produkteksperten til enhver anledning eller udfordring du måtte have.

Skal du bruge en støvsuger? Så se bedste ledningsfri støvsuger her.

Har du hørt om Babboe el ladcykel? Hvis ikke, så læs om en af de bedste lad lacykler her på siden.

Skal du have købt den bedste el ladcykel, da du skal til at køre rundt med familien? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Skal du have en airfryer? Så se vores tests af de bedste airfryer her.

Søger du det bedste sengetøj på markedet? Læs mere her på siden.

Læs vores guide om det bedste mini køleskab her.

Læs vores guide om den bedste seng her.

Hvad er den bedste halvanden mands seng? Se vores guide her.

Skal du have en pizza fra det lokale pizzaria? Så læs guides omkring bedste pizza Lyngby, bedste pizza Roskilde, bedste pizza Vejle og bedste pizza Randers her på siden.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Logo