Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Græsslåmaskine test 2023 - Find det bedste plæneklipper tilbud

Leder du efter den bedste græsslåmaskine på markedet og er usikker på, hvilken plæneklipper, der er værd at bruge penge på? Få et hurtigt overblik her.
Bedste græsslåmaskiner i 2022 _ Guide fra Produkteksperten

Det er essentielt at have en af de bedste græsslåmaskiner eller en god plæneklipper, når du har en større have. Det gør bare havearbejdet og for den sags skyld alt udendørs arbejde mere lækkert, lidt ligesom en robotstøvsuger kan gøre indendørs rengøring mere lækkert.

De 5 bedste græsslåmaskine test 2023

Lad os indrømme, at der ikke er nogen, der higer efter at slå græsset. Det er en tjans, som skal passes, men som klart er mere overskuelig, når man har et godt produkt til, at udføre arbejdet med. Læser du videre i artiklen, kan du nemt finde den bedste plæneklipper, ellers kan du i menuen finde produktguides til alt fra sengetøj, hundefoder, segboard, robotstøvsuger og meget mere.

Derfor vil vi her hos ProduktEksperten gennemgå nogle af de bedste græsslåmaskiner, du kan finde på markedet i 2022. Den perfekte plæneklipper for dig afhænger selvfølgelig af hvilket budget, krav og behov, du har. Så hvis du læser videre, får du en gennemgående guide til hvilke græsslåmaskiner, du skal investere i i 2022.

ProduktEksperten vil du også kunne læse om de bedste fristående pools i test, som kan hjælpe dig med køle lidt om sommeren.

I denne artikel

Ved at følge denne guide kan du overveje, hvilket produkt der vil være mest oplagt at vælge for dig og dine behov. Vi har kategoriseret de forskellige græsslåmaskiner i forhold til om de er bedste plæneklipper benzin, el græsslåmaskine bedst i test eller græsslåmaskine batteri, da du nok allerede har en præference inden for de tre.

De bedste el græsslåmaskiner

Bosch ARM 33 - Bedst i test græsslåmaskine

✅ 4,4 stjerner på Trustpilot med +10.000 anmeldelser

Fordele:

Powerdrive motor
ErgoFlex-håndtag
40 liters græsopsamlingsboks

Højdepunkter:

Motorydelse: 1.300 W
Klippebredde: 34 cm
Græsboksvolumen: 40 L
Klippehøjde: 20-70 mm

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne el plæneklipper kan du få til omtrent 1050 kr. Den har en klippebredde på 34 cm. og et max areal på 200m2. Med denne maskine skåner du ryggen og får samtidig et flot resultat. Den sikre dig derfor både høj komfort og smukke kanter. Alt dette danner grundlag for hvor vi mener dette er den bedste plæneklipper på markedet.

Den egner sig bedst til mindre plæner, da denne Bosch græsslåmaskine, ikke er en stor fuldautomatisk plæneklipper, men en mindre plæneklipper med 40 liters græsopsamlingsboks.


Læs mere om produktet her
Makita el græsslåmaskine
Bedste samlet set

Makita græsslåmaskine 2x18v - DLM460Z - Bedste store græsslåmaskine

Prisklasse: 2956 – 4400 kr.

Fordele:

Speed kontrol
Stærk konstruktion
Mulighed for bioklip
Græsopsamlingskapacitet på 60 L

Højdepunkter:

Motorydelse: 1.420 W
Klippebredde: 46 cm
Klippehøjde: 20-75 mm
bedste græsslåmaskine
Spar 1444 kr. lige nu.
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne græsslåmaskine er elektrisk og selvkørende og har en arbejdsbredde på 46 cm. Og er rigtig god til mellemstore og store græsplæner på op til 1200 m2.  

Der er ved denne plæneklipper plads til mere opsamling af græs i dens 60 liters opsamlingsboks. Det velkendte mærke Makita udvikler produkter af høj kvalitet, og det selvsamme gælder for denne græsslåmaskine med stålskjold, som holder i mange år frem. 

Hold godt øje med tilbud på denne Makita model, det kan altid svare sig at spare på en god pris på de bedste plæneklipper.

Se produkt som minder om dette fra Makita. Ellers kan du hos ProduktEksperten også læse og alle typer af produkt guides for både sengetøj, hundefoder, robotstøvsuger, segboard osv.


Læs mere om produktet her
bedste græsslåmaskine
Bedste samlet set

Bosch Rotak 32 - Bedste plæneklipper letvægts

Prisklasse: 700 – 1200 kr.

Fordele:

Lav vægt
Høj komfort
God til små og mellemstore haver
Ingen udstødning fra en motor

Højdepunkter:

Batterispænding: 36 V
Klippebredde: 32 cm
Græsboksvolumen: 31 L
Klippehøjde: 30-60 mm
bedste græsslåmaskine
Spar 370 kr. lige nu.
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor du skal vælge Bosch Rotak 32

Se produkt.

Denne Bosch plæneklipper har en klippebredde på 32 cm. Den har en maks areal på 150m2 og er vældig velegnet til mindre græsarealer. Den har samtidig en rigtig god komfort og behøver ikke at tømmes så ofte. Derudover drives den på batteri, og giver brugeren en nem og tilgængelig plæneklipning.

Det at denne græsslåmaskine drives på batteri giver bevægelig frihed, uden at du skal bevæge ledning rundt eller have gang i en motor. Der vil derfor heller ikke i forlængelse heraf forekomme udstødningsgas. Da den ikke er udstyret med motor er vægten dertil også lavere og denne Bosch Rotak har en vægt på 10,4 kg., hvilket er utrolig lavt.

Her på siden samler vi tilbud til dig på blandt andet denne model fra Bosch, så hold godt øje her på siden for græsslåmaskine bedst i test.


Læs mere om produktet her
Bedste samlet set

Einhell GE-CM 43 Li M

Prisklasse: 700 – 1200 kr.

Fordele:

Lynoplader
Foldbart styr
Justerbart styr med 3 indstillinger

Højdepunkter:

Batteri: 18 V
Klippebredde: 43 cm
Græsboksvolumen: 63 L
bedste græsslåmaskine 2022
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor du skal vælge Einhell GE-CM 43 Li M

Modellen kan købes til en ca. pris af 2800 kr. og har en klippebredde på de 43 cm. ved denne variant er der et maks areal på 600m2. Det er en super god plæneklipper på batteri, som er nem at anvende samt folde sammen efter brug. Til gode tilbud eller kampagner kan man tit finde den til en god pris.

Dette batteri til denne græsslåmaskine fra Einhell passer til hele den samme serie: Power X-change serien. Derudover får du sammen med denne to ekstra lynopladere til dit batteri.


Læs mere om produktet her
græsslåmaskiner
Bedste samlet set

Flymo Turbo Litee 330

Prisklasse: 775 – 950 kr.

bedste græsslåmaskine
God service.
Hurtig levering.
Meget for pengene.

Hvorfor du skal vælge Flymo Turbo Litee 330

Med Flymo kan du slippe af med ca. 600 kr. Den har en klippebredde på 33 cm og fungerer bedst i forhold til præcis plæneklipning.


Læs mere om produktet her

De bedste batteri græsslåmaskiner

Vælger du en af de batteridrevne græsslåmaskiner, er fordelen, at du undgår ledninger og højt lydniveau. Disse modeller har dog en lidt højere pris for produktet, men er det bedste valg hvis du har en mindre græsplæne. Se nedenfor vores græsslåmaskine bedst i test for batteridrevede plæneklippere

Makita DLM431Z

Hvis du skal have en batteridrevet makita model kan denne fås til omtrent de 3000 kr. denne græsslåmaskine er også 43cm i klippebredde men til gengæld har denne et maks areal på 1000m2.

 

DEWALT Plæneklipper DCMW564N

Se produkt.

Denne plæneklipper har et hårdført skjold og er god til grænsplæner på op til 800 m2. Det er en ekstremt effektiv maskine som kører udelukkende på batterier, som giver 36 V kraft. Den fås til en pris på omkring 5000 kr. 

Da prisen er en lidt større investering, kan det betale sig at holde godt øje med et tilbud på denne maskine.

Denne Dewalt græsslåmaskine kører på batteri, hvilket givet dig gode muligheder for at undgå benzin og andet brændstof samt udstødning af selvsamme - eller ledninger. Den har justerbar klippehøjde, så du kan klippe præcis den længde du ønsker i haven.

Fordele: 

 • Kraftige batterier 
 • God til mellemstore og store græsplæner 
 • Højden kan indstilles i 5 trin 

Specifikationer: 

 • Batteri: 36 V 
 • Klippebredde: 48 cm 
 • Klippehøjde: 25-70 mm

Ryobi plæneklipper One+ - græsslåmaskine på batteri

Denne græsslåmaskine fra brandet Ryobi er en kraftfuld batteridreven maksine, som har en længere drifttid, øget kraft og bedre holdbarhed end andre modellerne i samme genre med batteri. Den fås til en pris på omkring 3000 kr.

Her får du en Ryobi maskine på batteri, som har en klippebredde på 37 cm., og derudover har 6 forskellige klippehøjder i alt fra 20-70 mm. Den kan opsamle 45 liter, hvilket gør at det er en medium boks, som du kan slå mellemstore plæner med. Du kan finde en masse produkter i denne Ryobi One+ serie.

Fordele: 

 • Batteri og lader medfølger 
 • Kraftfuldt batteri 
 • Kan anvendes til bioklip 

Specifikationer: 

 • Motoreffekt: 18 V
 • Klippebredde: 37 cm 
 • Klippehøjde: 20-70 mm 

Gardena Powermax Li-40/41

Til sidst kan du oveveje denne lidt mindre model som står til 2800 kr. med en klippebredde på 41 cm. og et maks areal på 450m2.

Texas plæneklipper razor 4610 TR/W 

Se produkt.

Denne plæneklipper er selvkørende med en kraftig motor. Den ligger til en god pris på 2000 kr. og er derfor en rigtig god maskine til prisen. Den har samtidig en fleksibel justering af højden og kan yde op til 2,3 kW ved 3000 omdrejninger i minuttet. 

Det er netop prisen der gør denne Texas græsslåmaskine attraktiv, da den er tilgængelig økonomisk og har en god ydeevne. Den er motordrevet og ikke på batteri eller el. Den har et luftfilter på papir med skum i et forfilter. Du skal på denne maskine benytte brændstof i form af blyfri benzin.

Vi hjælper dig med at finde det bedste tilbud, så hold godt øje her på siden.

Fordele: 

 • Selvkørende 
 • 7 højdeindstillinger 
 • Kraftig motor 

Specifikationer: 

 • Motortype: Powerline TG475 (4-takts motor) 
 • Klippebredde: 46 cm 
 • Græsboksvolumen: 65 L 
 • Klippehøjde: 25-75 mm

Fordele ved en benzin græsslåmaskine

En benzindreven græsslåmaskine er et klassisk valg, og også her er det essentielt at vælge de bedste af slagsen.

Disse motorer byder ofte på flere kræfter, så hvis du er lidt sløv til altid at få klippet græsset med en plæneklipper, kan det være en fordel for dig at investere i en benzindrevet motor. Disse er også ofte meget tungere end de andre modeller.

De overvejelser der er ved disse græsslåmaskiner er, at de klart er en del mere miljøbelastende end en anden slags motor.

Støjniveauet her kan også være til gene, da det er en del højere, og til sidst er det værd at huske, at denne motor kræver mere vedligeholdelse og service behov end de andre. 

Ligesom med græsslåmaskinermotorer så kræver biler også vedligeholdelse. 

Med flexleasing behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse, da det et inkluderet i din leasing aftale. 

I denne kategori gør mærket Makita det bedste job ud af andre mærker af græsslåmaskiner.

 1. Makita 46cm 4t
  Denne plæneklipper kan du få til ca. 3200 kr. og med sin klippebredde på 46 cm. maks plæne arealet ligger med denne krabat på 1400 m2. 

 2. Makita 41cm 4t
  Modellen her er fås til ca. 2500 kr. og er en lidt billigere model, som navnet antyder har den en klippebredde på 41 cm. Og et maks areal på 1000 m2. 

 3. Makita 56cm 4t
  Den store model her har en cirka pris på 4500 kr. Og med sin klippebredde på 56 cm. Har den et maks areal på hele 2200 m2. 

Alle produkter er af smagssag, men det her var et udpluk af de bedste græsslåmaskiner du kan få i 2022. 

Vores samarbejdspartner fortæller ofte deres kunder at de skal gøre brug af USP'er, hvilket de nu har skrevet et indlæg om her: USP.

Arbejder du hjemme? Så læs her hvordan du får en god hjemmearbejdsplads eller her på siden, hvor du finder den bedste robotstøvsuger, det hurtigste segboard, det blødeste sengetøj eller de bedste og mest allergivenlige hundefoder.

 

 

Bliv klogere på, hvilken græsslåmaskine du skal vælge

Er du i tvivl om, hvilken græsslåmaskine eller plæneklipper, der passer bedst til netop dine behov og til jeres have? Bliv klogere her, hvor vi gennemgår, hvilke forskellige modeller og typer af græsslåmaskiner, der findes lige her i vores græsslåmaskine bedst i test. 

De fleste forbrugere bliver forvirrede over de mange forskellige typer af græsslåmaskiner, og det forstår vi godt. Der findes nemlig mange modeller, og hver eneste model kan noget specifikt, så det er derfor en god idé, at du sætter dig ind i, hvilken græsslåmaskine og plæneklipper, der er den bedste model for dig.

Der findes overordnet set ​​disse modeller: 

 • Batteri græsslåmaskine 
 • El græsslåmaskine 
 • Benzin græsslåmaskine 
 • En havetraktor 
 • Robot græsslåmaskine

 • Håndskubbere

Lad os gennemgå, hvad de forskellige typer af græsslåmaskiner kan, så du kan blive klogere på, hvilken type plæneklipper du bør investere i.

Græsslåmaskine batteri

En græsslåmaskine på batteri er både en miljøvenlig og økonomisk plæneklipper. Der findes mange forskellige typer på markedet, og det er en god plæneklipper til de plæner, hvor der er langt til en strømforsyning. 

Denne type græsslåmaskine er ofte nem at betjene, og de fås med mange forskellige funktioner, og derudover ses det ofte, at en græsslåmaskine på batteri typisk har en opsamlerkasse samt mulighed for indstille forskellige klippelængder, der passer lige netop til den type plæne, som du ønsker.

Ifølge Pricerunner ligger priserne på batteridrevne plæneklippere typisk på omkring 2000 til 5000 kroner. 

El græsslåmaskine 

En el græsslåmaskine er et oplagt valg til dig, der går efter god komfort til en lav pris, for her er den eldrevne plæneklipper et rigtig oplagt bud. En el græsslåmaskine kræver minimal vedligeholdelse, og motoren starter med det samme hver gang. 

Typisk har en elektrisk plæneklipper en lav vægt, og det er selvfølgelig en stor fordel, når du slår græs, men også når maskinen skal pakkes væk i skuret. Det er ofte trættende at slå en stor plæne, og derfor er det også skønt med en eldreven motor. 

En ulempe ved en el græsslåmaskine er selvfølgelig, at den har en ledning, som kan komme i vejen. Med lidt øvelse vender man sig dog ofte til dette, og her kan det ofte være en god idé at starte tæt på en stikkontakt, for derefter at bevæge sig længere hen ad plænen. 

En fordel ved denne type plæneklipper er, at den ikke løber tør for strøm, og det er selvfølgelig praktisk, når man skal klippe en stor plæne. Det er vigtigt at overveje når du er på jagt efter den bedste græsslåmaskine til dit behov.

Benzin græsslåmaskine

De fleste kender til en benzindrevet plæneklipper, da det er en klassisk type græsslåmaskine, og som nævnt ovenfor har en sådan model mange kræfter. Batteri- og elmodellerne er relativt nye på markedet, men en benzin version er et af de bedste valg, hvis du har en stor plæne. Den har nemlig en kraftig motor, og det kan komme dig til gavn i flere forskellige tilfælde.

Det skal dog siges, at støjniveauet på en benzin plæneklipper er ret højt, og denne type græsslåmaskine forurener også mere. Indimellem skal der også skiftes olie og filtre, og vægten kan være en ulempe, hvis man ikke har så mange kræfter at gøre godt med. 

En havetraktor som græsslåmaskine 

En havetraktor kan være en dyr investering, da den sagtens kan komme op og koste det dobbelt af en almindelig plæneklipper. Dog kan det være en rigtig god investering til de større plæner, da klippebredden ofte er det dobbelte, og med denne type græsslåmaskine får du også en høj kørehastighed, hvilket selvfølgelig er smart, hvis du har en stor plæne, der skal slås. På den måde kan du nemlig spare tid, sådan så andre gøremål i haven kan få din opmærksomhed.

Hvis du køber en havetraktor, bør det ses som en investering, for en havetraktor er en type græsslåmaskine, der også kan assistere dig i andre gøremål end blot græsslåning, og her kan det eksempelvis være en fordel at købe tilbehør og ekstraudstyr, pointerer Bauhaus

Robot græsslåmaskine 

EEn robot græsslåmaskine er et af de nyeste skud på stammen, når vi snakker modeller på markedet. Uanset om du har en stor eller en lille have, så kan en robot type være et stort hjælpemiddel i hverdagen.

Der er flere forskellige ting, du bør overveje, inden du køber en robot model. Først og fremmest bør du tage din haves størrelse i betragtning. Har du flere forskellige arealer, som er usammenhængende, så er en robot plæneklipper måske ikke den bedste for dig.

Hvis du har en del ujævnheder i haven eller forskellige niveauer, så bør du også sikre dig, at du vælger en robot græsslåmaskine, der kan klare dette. Hvis du gerne vil satse på at få klippet din have med en robot plæneklipper kan det eksempelvis være en god idé at få udjævnet plænen, fordi herefter bliver det let som en leg at få klippet plænen ugentligt. 

Hvis du har meget beplantning i haven, kan det også være en god idé at gå din plæne igennem og tjekke, om der er grene og kviste, som en robot plæneklipper ikke vil kunne køre over. En robot græsslåmaskine kan nemlig blive beskadiget af ting på plænen, hvis man ikke er omhyggelig med dette. 

Håndskubber græsslåmaskine

Slutteligt er der selvfølgelig også en håndskubber græsslåmaskine. Denne type plæneklipper er helt perfekt til de mindre plæner, og den er også kendt under navnet cylinderklipper. 

Nogle ser på denne type plæneklipper som værende besværlig og uhandy, men der er faktisk flere forskellige fordele ved en manuel håndskubber, som er værd at nævne. Før det første er denne type en af de bedste ift. Budgettet, da den er billigere end både en el-, strøm- eller benzindrevet plæneklipper.

Når du køber en håndskubber græsslåmaskine skal det også siges, at du får rørt dig en del mere, da det er dig selv, der lægger alt kræften i at få klippet plænen. Du hjælpes ikke på vej af en motor, og det kan være god motion for de fleste. 

Du kan samtidig bestemme tempoet selv, og det kan være en af ulemperne ved en selvkørende model, der trækker rundt med dig. Derudover har du ingen motorstøj, men kun klingens lyd, hvilket nogle også foretrækker.

Ud fra ovenstående gennemgang er det nu helt op til dig selv at vurdere, hvilken type græsslåmaskine, der passer bedst til dig og din have, for det er forskelligt fra person til person, hvilke præferencer man har. 

Vedligehold din plæneklipper 

Det kan være en rigtig god idé at sætte dig ind i, hvordan en plæneklipper vedligeholdes bedst muligt, da dette har betydning for maskinens levetid. 

Hos Forbrugerrådet Tænk har de lavet en guide, som beskriver, hvordan du kan gøre din plæneklipper forårs- og vinterklar på bedste vis. 

Ved at vedligeholde din græsslåmaskine kan du nemlig spare unødige regninger, da en motor på overarbejde også bruger mere benzin, og samtidig kan du spare udgiften til et service eftersyn. 

Sæt dig ind i brugsvejledningen

Før du begynder dit eftersyn bør du tjekke brugsvejledning for retningslinjer. En benzin græsslåmaskine skal fx have afmonteret tændrørshætten, da der ellers er en risiko for, at motoren kan starte ved et uheld, hvilket ikke ville være godt for dens holdbarhed.

Sørg for at rengøre og rense din græsslåmaskine løbende, så der ikke samler sig snavs inde i maskinens enkelte dele. Før du pakker en plæneklipper væk for vinteren bør du eksempelvis sikre dig, at snavs fjernes, og benzindrevne modeller skal som regel ligge med tændrør opad for at undgå, at der kommer olie ind i luftfilteret.

Tips til klargøring af bedste græsslåmaskine

Forbrugerrådet Tænk har givet 7 tips til, hvordan man bør klargøre maskinen til en sæson på græs. Du kan først rengøre knivkassen og skjold med en haveslange og en børste eller med eksempelvis en højtryksrenser. 

Dernæst kan det være en god idé at slibe knivene eller skifte dem ud, hvis de er meget slidte. På den måde kan man skåne motor eller spare benzin. 

Hvis du har en benzin plæneklipper så er det en god idé at tømme tanken. Gammel benzin skal bortskaffes på genbrugspladsen, og dette bør fjernes fra motoren, da det ellers kan genere. 

Du bør også tjekke tændrør for at se, om de er sodet til, for dette kan have betydning for, om motoren går i stå. De kan udskiftes, hvis de er sodet til, og det kan du ofte se i brugsanvisningen, hvordan gøres på bedste vis. 

Skift også motorolie, så der ikke sidder rester og irriterer, og tjek olien regelmæssigt gennem sæsonen. Husk også, at det kan være en god idé at udskifte luftfilteret, hvis det er blevet beskidt. 

Sidst men ikke mindst er det en god idé at smøre alle udvendige bevægelige dele med motorolie på din plæneklipper. Brug ikke en motorolie, der fjerner fedt, og tjek også, at kabler reagerer, når håndtag trykkes ned. 

Når du har fulgt disse 7 råd burde du være godt klædt på til en sæson med græsklipning. 

Overvejelser man skal gøre sig angående græsslåmaskiner

Inden man smider penge på en af de mange græsslåmaskiner som findes på markedet. Kan det være en fordel at overveje om det bedste valg for din plæneklipper er at køre på benzin, batteri eller el. Afhængigt af hvilke muligheder du har for at oplade maskinen er det en god ide, at tage stilling til begrænsninger og muligheder for hver især. På trods af at vores græsslåmaskine bedst i test så er de stadig tit på udsalg.

Du skal også overveje de krav produktet skal have i forhold til vægt og medgørlighed. Alt efter hvordan førligheden er for personen der skal bruge plæneklipperen mest, kan det være en god overvejelse at have det i mente, når man søger efter iblandt nogle af de bedste græsslåmaskiner.

Det kan også være at støjniveau er et vigtigt aspekt for dig, og er et aspekt du vægter højt når du alligevel skal ud og investere i et af de bedste produkter på markedet. Til sidst og den vigtigste faktor der skal overvejes, anbefaler vi at du vælger ud fra hvor mange kvadratmeter der skal vedligeholdelse og om du faktisk skal ud i en havetraktor i stedet.

Læs mere om vores test af bedste udendørs spa her. 

Hvad betyder bioklip egentlig?

Vi har flere gange i artiklen over den bedste græsslåmaskine med eller uden batteri, eller el, nævnt bioklip. Men hvad betyder det egentlig? Dette er en særlig klippemetode. Når du foretager bioklip med din plæneklipper, klipper dine knive græsset i meget små stykker og partikler, som derefter bliver på plænen.

Denne metode kaldes også “cirkulær græspleje”, og indebærer netop at man ikke fjerner græsset ved opsamling, men lader det ligge og optage i jorden og græsplænen igen. Det er en form for egen gødning til plænen. 

Du kan også lade græsset ligge ved en traditionel klipning af dit græs, men dette adskiller sig ved at klippe græsset i maskinen til ultra små stykker, som ikke generer på plænen. De kan derfor langt bedre fordele sig mellem de græsstrå, som står tilbage.

Med din maskine, med benzin, el eller batteri, kan du derfor undgå at skulle tømme din opsamlingsboks eller kasse. Der er flere maskiner i de forskellige kategorier og typer, el, batteri eller benzin som har denne funktion. Det er ofte de lidt nyere maskiner, som er opdateret og moderne.

I vores guide herover over et oversigt over den potentielt bedste græsslåmaskine har vi ligeledes flere maskiner, som har denne bioklip funktion. Det har vi valgt, da denne metode og funktion bliver mere og mere populær, da der overordnet kommer mere fokus på bæredygtighed og miljøet - hvilket denne metode fremmer.

Det smarte ved denne metode er at græsset hurtigt optages i jorden, da græs består af 80-85% vand. Derfor bliver processen nem og hurtig. Der vil med denne metode også ofte komme mindre mos i din plæne. 

Hvordan finder jeg et godt tilbud på en græsslåmaskine?

En maskine af denne type er ofte en større investering, og du skal derfor være opmærksom på prisen, og hvad du ønsker at betale for denne maskine. Grundet den lidt høje pris til tider på denne maskine, kan du se andre veje for at holde godt øje med tilbud på maskinerne. 

Hos Produkteksperten samler vi blandt andet et par af de bedste tilbud til dig, så du kan se hvor du har mulighed for at købe din maskine til en god pris. Det kan altid svare sig, i sær når der er tale om de lidt højere beløb, som der er ved en græsslåmaskine. 

Det kan både være selve forhandleren, producenten eller en tredje ekstern som har kampagner og dermed tilbud, eller blot har nogle sæson tilbud, som kunne være relevante for dig.

Du kan både få tilbud eller rabat på en benzin, batteri eller el græsslåmaskine. Det er selv muligt at spare penge på de bedste af de bedste også i 2022. Vi hjælper dig godt på vej. 

Produkteksperten er din guide til det bedste

Det er ikke altid lige nemt at finde det bedste produkt på markedet, vi er klar over, at der er en masse forskellige virksomheder hvis mission er den samme som os, nemlig, at gøre markedet mere overskueligt for forbrugerne hvad angår nye og brugbare produkter som er på markedet.

Det er ikke altid, at det er de dyreste produkter som klarer sig bedst i test, dog er det værd at udforske forskellige produkter, til det formål man selv har. Det kan for eksempel være græsslåmaskiner, hvilket fomål skal den have, og hvilke aspekter er vigtige for lige netop din situation og det du skal bruge produktet til.

Med ProduktEkspertens forskellige gratis guides, er du sikret at der er blevet researchet og på overskuelig vis, klargjort hvilke produkter som passer bedst til dit formål, behov eller omgivelser. Vi har kategorier som passer til alle slags behov, så du kan udnytte produkteksperten til enhver anledning eller udfordring du måtte have.

Skal du bruge en støvsuger? Så se bedste ledningsfri støvsuger her.

Leder du efter en ejendomsmægler Vesterbro? Så se her.

Har du hørt om Babboe el ladcykel? Hvis ikke, så læs om en af de bedste lad lacykler her på siden. Måske har du også behov for et batteri til din elcykel.

Skal du have købt den bedste el ladcykel, da du skal til at køre rundt med familien? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Søger du det bedste sengetøj på markedet? Læs mere her på siden.

Læs vores guide om det bedste mini køleskab her.

Læs vores guide om den bedste seng her.

Hvad er den bedste halvanden mands seng? Se vores guide her.

Skal du have en god pizza fra dit lokale pizzaria? Så læs vores guides omkring pizza Lyngbypizza Roskildepizza Vejle og pizza Randers.

Se ProduktEkspertens bedste bud på bedste krøllejern her. 

Vil du gerne have den bedste fritstående pool, så læs vores guide? Alt sammen kan du læse mere om på ProduktEksperten.

Læs også om vores test af robotplæneklipper her.

Leder du efter et godt hundefoder tilbud?

Få anbefalt den bedste skridttæller i test her. 

Skal du have pizza i Herning? Så tjek det stederne ud her: pizza Herning.

Du kan også spare på din elcykel - se elcykel tilbud.

Mangler du en IKEA seng? Så se vores anbefalinger her på siden.

Mangler du en racercykel? Så se disse racercykel tilbud.

Læs også: Bedste støvsuger til bilen i test.

Find bedste robotstøvsuger i test her.

Mangler du en biograf reklame - læs mere her 

Angivelse af kilder og test

 1. Se test af forbrugerrådet tænk her.
menu-circlecross-circle