Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Xiaomi Roborock S5 Max og mange andre

Hvis du skulle spørge Pricerunner, var dette mærke en af de bedste i test, og det er vi helt enige i. De leverer gode og effektive produkter, også når det gælder en robotstøvsuger. De er blandt andet rigtig kendte for deres Roborock S5 Max støvsuger, som er som en lille ninja.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
roborock støvsuger

Denne model navigerer smukt rundt i dit hjem, undgår dine uønskede områder, som du kan udpege for den på forhånd ved hjælp af din App. Den aflæser terræn og omgivelser godt og nemt, så du ikke skal være bekymret for at lade den rengøre men du ikke er hjemme.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Xiaomi Roborock S5 Max og andre af deres modeller er derudover også installeret og udrustet med moppefunktion, hvorfor den ligeledes er god til gulvvask. Du kan styre din gulvvask og støvsugningen med din App. Her kan du planlægge, hvornår din robotstøvsuger gør hvad i hvilket tidsrum. 

Den har et godt vandpumpe system, som hjælper denne Xiaomi S5 max godt på vej med sin gulvvask. Du kan styre vandmængden, så den ikke over-øser dit fine trægulv med vand og sæbe. Men når du skal vaske lidt mere hårdfør overflade, kan du skrue op for vandet igen.

Denne lidt nyere S5 Max robotstøvsuger fra Xiaomi har en PreciSense LiDar Teknologi, som er denne 3D scanner, som kortlægger dine rum, og hvor den skal køre hen næste gang. 

Xiaomi Roborock S5 Max og de andre modeller er skabt med god mulighed for også selv at rengøre maskinen, så den vedligeholdes korrekt og holder længe. Du kan nemlig nemt skille den ad og skylle eller rengøre dens reservedele. Derudover har den et vaskbart E11 luftfilter.

En sidste fremhævelse er dens batteri og dermed levetid på 190 minutter, som er rigtig længe, før den finder sin vej tilbage til opladeren. Er du blevet nysgerrig på en robotstøvsuger, så se endnu flere mærker og modeller i vores store guide: bedste robotstøvsuger i test.

cogclockmenu-circlecross-circle