Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Xiaomi Roborock S5 Max og mange andre

Hvis du skulle spørge Pricerunner, var dette mærke en af de bedste i test, og det er vi helt enige i. De leverer gode og effektive produkter, også når det gælder en robotstøvsuger. De er blandt andet rigtig kendte for deres Roborock S5 Max eller Roborock S6 Max støvsuger, hvilke er som en små ninjaer.
Af 
 Opdateret d. september 5, 2022
roborock støvsuger

Denne model navigerer smukt rundt i dit hjem, undgår dine uønskede områder, som du kan udpege for den på forhånd ved hjælp af din App. Den aflæser terræn og omgivelser godt og nemt, så du ikke skal være bekymret for at lade den rengøre men du ikke er hjemme.

Vores anbefaling af Xiaomi Roborock S5 Max og andre

xiaomi robot støvsuger s5 max

Xiaomi Roborock S5 Max

Kåret til bedst i test
Dækker over 200 kvm
God sugeevne
Roborock Robotstøvsuger S7

Roborock Robotstøvsuger S7

Grundigere end andre modeller
Bedre sugeevne
Kan også vaske gulvet

Interesseret i flere robotstøvsugere?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, så skal du se udvalget hos Proshop. De har de fleste modeller på lager.

Se katalog her
robotstøvsuger

Xiaomi Roborock S5 Max, S6 Max og andre af deres modeller er derudover også installeret og udrustet med moppefunktion, hvorfor den ligeledes er god til gulvvask. Du kan styre din gulvvask og støvsugningen med din App. Her kan du planlægge, hvornår din robotstøvsuger gør hvad i hvilket tidsrum. 

Den har et godt vandpumpe system, som hjælper denne Xiaomi S5 max godt på vej med sin gulvvask. Du kan styre vandmængden, så den ikke over-øser dit fine trægulv med vand og sæbe. Men når du skal vaske lidt mere hårdfør overflade, kan du skrue op for vandet igen.

PreciSense LiDar teknologi og større batteri

Denne lidt nyere S5 Max robotstøvsuger fra Xiaomi har en PreciSense LiDar Teknologi, som er denne 3D scanner, som kortlægger dine rum, og hvor den skal køre hen næste gang. 

Xiaomi Roborock S5 Max, Xiaomi Roborock S6 Max og de andre modeller er skabt med god mulighed for også selv at rengøre maskinen, så den vedligeholdes korrekt og holder længe. Du kan nemlig nemt skille den ad og skylle eller rengøre dens reservedele. Derudover har den et vaskbart E11 luftfilter.

En sidste fremhævelse er dens batteri og dermed levetid på 190 minutter, som er rigtig længe, før den finder sin vej tilbage til opladeren. Er du blevet nysgerrig på en robotstøvsuger, så se endnu flere mærker og modeller i vores store guide: bedste robotstøvsuger i test.

Kilder og tests:

  • Se PC Mag artikel her om de bedste produkter.
  • Du kan også se Toms Guide her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle