Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Xiaomi Roborock S5 Max og mange andre

roborock støvsuger

Indholdsfortegnelse

Hvis du skulle spørge Pricerunner, var dette mærke en af de bedste i test, og det er vi helt enige i. De leverer gode og effektive produkter, også når det gælder en robotstøvsuger. De er blandt andet rigtig kendte for deres Roborock S5 Max eller Roborock S6 Max støvsuger, hvilke er som en små ninjaer.
 

Denne model navigerer smukt rundt i dit hjem, undgår dine uønskede områder, som du kan udpege for den på forhånd ved hjælp af din App. Den aflæser terræn og omgivelser godt og nemt, så du ikke skal være bekymret for at lade den rengøre men du ikke er hjemme.

Vores anbefaling af Xiaomi Roborock S5 Max og andre

#1 Anbefaling af bedste robotstøvsuger

Neatsvor X500

#2 Bedste i test

Xiaomi Roborock S5 Max

#3 Bedste sugeevne

Roborock Robotstøvsuger S7

Neatsvor X500

Bedste pris på Neatsvor X500:

Neatsvor

2490 kr

Produktekspertens vurdering

Xiaomi Roborock S5 Max, S6 Max og andre af deres modeller er derudover også installeret og udrustet med moppefunktion, hvorfor den ligeledes er god til gulvvask. Du kan styre din gulvvask og støvsugningen med din App. Her kan du planlægge, hvornår din robotstøvsuger gør hvad i hvilket tidsrum. 

Den har et godt vandpumpe system, som hjælper denne Xiaomi S5 max godt på vej med sin gulvvask. Du kan styre vandmængden, så den ikke over-øser dit fine trægulv med vand og sæbe. Men når du skal vaske lidt mere hårdfør overflade, kan du skrue op for vandet igen.

Specifikationer

Fordele

PreciSense LiDar teknologi og større batteri

Denne lidt nyere S5 Max robotstøvsuger fra Xiaomi har en PreciSense LiDar Teknologi, som er denne 3D scanner, som kortlægger dine rum, og hvor den skal køre hen næste gang. 

Xiaomi Roborock S5 Max, Xiaomi Roborock S6 Max og de andre modeller er skabt med god mulighed for også selv at rengøre maskinen, så den vedligeholdes korrekt og holder længe. Du kan nemlig nemt skille den ad og skylle eller rengøre dens reservedele. Derudover har den et vaskbart E11 luftfilter.

En sidste fremhævelse er dens batteri og dermed levetid på 190 minutter, som er rigtig længe, før den finder sin vej tilbage til opladeren. Er du blevet nysgerrig på en robotstøvsuger, så se endnu flere mærker og modeller i vores store guide: bedste robotstøvsuger i test.

Hvem kan bruge en robotstøvsuger?

I teorien kan næsten alle bruge en robotstøvsuger. Med en Xiaomi Roborock S6 eller S7, Max modellen eller sågar andre modeller, kan med fordel anvendes i hjem, hvor der er dyr eller børn, eller hvor tiden måske ikke lige er der til at svinge støvsugeren, fordi hverdagen er travl.

Her kan en støvsuger med egen intelligens være en kæmpe fordel. Der findes heldigvis også næsten lige så mange forskellige modeller, som der findes formål, og derfor kan også helt sikkert finde én, der passer til netop dine behov, og de krav, som du måtte have.

Har du eksempelvis dyr i hjemmet, dette kan både være en hund, en kat eller noget helt tredje, som gerne fælder på gulver, i sofaen og alle vegne, så kan du med fordel vælge en robotstøvsuger fra Xiaomi, der kan suge hårene op, så du ikke får trykket dem med rundt i huset på sokkerne, op i sengen og så videre.

Det kan også være, at du har et, to eller flere børn, der gør hverdagen hektisk, og derfor er tiden eller overskuddet til at tage en tur med støvsugeren hen over gulvet der måske ikke. Og især med børn kan det være en god ide, da de ofte hiver snavs, sand og andet med ind, samt krummer og sviner på gulvet. Her kommer en Xiaomi Roborock robotstøvsuger ind i billedet. Den kan nemlig hjælpe med jævnlig og grundig rengøring, så du kan fokusere på dit arbejde, dine kæledyr og din familie.

Angivelse af kilder og test

  1. PC Mag
  2. Toms Guide
Scroll to Top