Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Xiaomi Mi Mop Pro 2+ robotstøvsuger – Med sug og gulvvask

Ecovacs Deebot Ozmo T8 Aivi robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

En robotstøvsuger kan hurtigt blive din bedste ven i hjemmet. Ikke nok med, at den kører og suger, så kan mange også vaske gulvet. En sådan støvsuger finder du i Xiaomi Mi Mop Pro 2+, der både suger skidt og mød og kan give gulvet en gulvvask. Dermed får du en alt-i-én produktløsning, der kan gøre hverdagen og livet hjemme for enhver.

Hos Xiaomi finder du mange forskellige modeller af robotstøvsuger, som alle har forskellige fordele, funktioner og andet, som komme dig til gavn. Denne Xiaomi Mi Mop Pro 2+ sikrer en perfekt rengøring hver gang, da den har en kraftig sugeevne, gulvvask og innovativt navigationssystem, som gør det muligt for den selv at navigere rundt i dit hjem.

Intelligent navigationssystem og kamera

Ved hjælp af den smarte VSLAM-teknologi, der er et helt særligt navigationssystem, kan Xiaomi Mi Mop Pro 2+ navigere sig rundt i dit hjem på nemmeste vis. Men ikke nok med det, så er den også udstyret med ToF-sensor, der er med til at øge nøjagtigheden på robotstøvsugerens algoritme, og dermed også på de målinger, den kortadministration og ruteplanlægning, der sker i systemet.

Det betyder med andre ord, at du får en mere præcis og grundig rengøring. Alt dette kan du nemt og overskuelige overvåge og følge med i på din smartphone gennem den brugervenlige app, som er udvikling til Xiaomis robotstøvsugere. Herigennem kan du også på se kortet for støvsugerens færden, se status for rengøringen og vælge mellem de forskellige muligheder, herunder Bow-shaped-, Zone-, Selection cleaning.

Stor kapacitet, lang køretid

Selvom maskinen i sig selv ikke er så stor – den måler blot 8,2 cm i højden og 35 cm i bredden – så har den alligevel en støvbeholder på 550 ml og en vandbeholder til gulvvask på 250 ml, som er mere end rigeligt til at tage større rum i et hvert hjem. Hertil har den en arbejdstid på hele 180 minutter, som er rigtig højt på skalaen i forhold til andre robotstøvsugere.

På de 180 minutter kan den nå et arbejdsområde på 120 kvadratmeter, som i mange tilfælde varer til et helt hus. Den kan endda klare dørtrin på op til 2 cm, så hvis du sætter den til at støvsuge og vaske gulve i flere dele af dit hus, kan den selv bevæge sig rundt, hvis dørtrinnene ikke er for høje. Se det er smart.

Varenummer: 49052

Angivelse af kilder og test

  1. Tech the Lead
  2. nytimes.com
Scroll to Top