Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Xiaomi MI 1C robotstøvsuger – Intelligent rengøring

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse

Ikke nok med, at denne smarte robotstøvsuger fra Xiaomi kan støvsuge dine gulve, og blive ved rigtig længe på grund af den stor kapacitet på støvbeholderen samt lange køretid, så kan den i samme opgang også give dit gulv en vask. Hvis det ikke overbeviser dig om at investere i Xiaomi Mi 1C, så læs med videre i vores anmeldelse.

Xiaomi tilbyder flere forskellige modeller af robotstøvsuger, som har forskellige funktioner og teknologi, som gør enhver hverdag nemmere. Derfor er der da heller ikke noget at sige til, at netop denne suveræne robotstøvsuger fra Xiaomi er så populær som den er.

Med Xiaomi Mi 1C får du en alt-i-én rengøringsmulighed, som du ikke finder ret mange andre steder, end hos dette fænomenale brand. Her er der ikke bare tænkt på det flotte design, men også masser af andre gode funktioner.

Den vasker gulvet og den støvsuger

Denne smarte robotstøvsuger klarer nemt rengøringen for dig. Støvsugningen, selv på de helt store arealer i større hjem, kan klares i bare én omgang, netop fordi Xiaomi Mi 1C har en køretid på op til 2,5 timer, der er helt eminent godt. Det betyder også, at den i én og samme omgang kan nå rundt på et rigtigt stort areal på én opladning, så hele stuen, køkkenet, eller hvor end du ønsker rengøring, kan klares i et snuptag.

Med den intelligente VSLAM-teknologi, som du finder i langt de fleste støvsugere fra dette brand, kan støvsugeren selv navigere rundt og bedømme kanter, hjørner, dørtrin og meget andet, som kunne være en udfordring i forbindelse med rengøringen.

Derudover kan denne smarte robotstøvsuger også lave en gulvvask, mens den suser rundt og gør sit arbejde. Den er nemlig udstyret med en vådmoppe, der gør det muligt at få vasket dit gulv, så det står flot og rent til, at du kommer hjem. Og selv, hvis du skulle være hjemme, mens din robotstøvsuger arbejder, kan den indstilles til Quiet Cleaning, så den roligt kører og arbejder i stilhed.

Xiaomi Mi 1C - en ren fornøjelse

Med tre forskellige indstillinger til rengøringen, kan du både få en rengøring, der giver den max gas, en stille rengøring, når du er hjemme, eller når du sover, om natten, eller du kan vælge en helt standard rengøring, hvor den suser rundt og støvsuger.

Sagt med andre ord, kan du få det lige, som du vil have det. Alt efter, hvad du vælger for en indstilling, så vil der naturligvis være forskelligt strømforbrug, og derfor skal du også være opmærksom på, at dette kan veksle fra Max Cleaning til Quiet Cleaning.

Varenummer: 43684

Angivelse af kilder og test

  1. Anmeldelse fra Reader’s Digest.
  2. smartrobotreview.com
Scroll to Top