Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

WINTHER KANGAROO LUXE SHIMANO STEPS DI2

Denne ladcykel er fra det danske mærke Winther, som er et af de førende brands indenfor ladcykler. Det er blevet kåret som værende bedst i test flere gange, og bliver blandt andet vurderet højt inden for sikkerhed, køreevne og lækkert skandinavisk design.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
winther kangaroo luxe

Cyklen er noget helt særligt, og er udstyret med flere funktioner, som gør den endnu bedre. Det indbefatter blandt andet både torsionsaffjedring, punkterhæmmende dæk, one-key solution, fuldautomatisk gearskifte, ligesom man kender fra en bil, samt en best-in-class centermotor fra Shimano STEPS. Dette er blot nogle af de højdepunter som findes på denne el ladcykel, og som i den grad gør den til en af de bedste i sin genre. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Navnet på cyklen, kangaroo, kommer af at en kænguru er kendt for sikkert at transportere sine børn i pungen foran. Dette er også hvad cyklen skal anvendes til. I designet er der nemlig stor fokus på at give sine børn en sikker og komfortabel tur. 

De to sæder foran kan rumme to børn med en højde på op til 135 cm. Du har også mulighed for at tage sæderne ud, så der er mere plads til bagage, eller andet du skal have med på farten. 

Sæderne på cyklen bør især fremhæves, da de er overtrukket med slidstærkt netstof, som både holder længe og giver passagererne en behagelig tur. Sæderne kan samtidig vendes 180 grader, så du kan så børnene imens du kører på cyklen. Det er altså en cykel med mange gode fordele, som kan give dig og dine passagerer den bedste tur. 

Læs vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her

cogclockmenu-circlecross-circle