Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Wildenburg el ladcykel test - bedste tilbud på cykler

Skal du cykle gennem byen for at aflevere børn i institution, inden du selv skal videre på arbejde, har du en masse bagage eller varer, som du skal have fragtet fra a til b, så er en el ladcykel uden tvivl en investering værd.
Af 
 Opdateret d. november 17, 2022
wildenburg el ladcykel

Hos Wildenburg finder du et bredt sortiment af el cykler, som er af høj kvalitet, og som er brugervenlige samt fuper funktionelle i hverdagen. Anskaffer du dig en ladcykel fra Wildenbrug er du sikret et fantastisk køretøj, der hjælper dig gennem vind og vejr hele året rundt. 

Wildenburg er et kvalitetsbevidst mærke, og prisen afspejler dette, selvom alle kan være med. Dog kan det være en god ide at se efter de gode tilbud, da det aldrig skader at få et godt tibud på din ny el ladcykel.

Se her hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en Wildenburg el-ladcykel

Det kan være, at du kan finde det rette tilbud på black friday, men holder du godt øje i løbet af året, kan du helt sikkert finde din nye Wildenburg el ladcykel på tilbud til en god pris resten af året, kan du helt sikkert finde din nye el ladcykel på tilbud til en god pris resten af året også.

Test hvilken el lacykel på tilbud, du skal have

Wildenburg City E-Cargo

Prisgaranti og hurtig levering

Wildenburg el ladcykel
El-ladcykler.dk
✅ 4,3 stjerner med +170 anmeldelser
✅ 1-3 dages hurtig levering
✅ Prisgaranti og prismatch
Wildenburg Nordic Plus

Wildenburg Nordic Plus Fronter El-Ladcykel

Fordele:

Frontlåge med kliklys
Integreret LED-forlygter og -baglygte
hydrauliske skivebremser på forhjulene

El-ladcykler.dk

Denne elcykel er en super smart nyudviklet model, der besidder mange gode fordele. Cyklen indeholder blandt andet både bænke, frontlåge, kaleche med høje sideindgange, lys, oplader og mange andre fede funktioner. Du må afprøve cyklen og teste dig selv i dens mange elementer. 

På tilbud kan denne ladcykel findes til en god pris. Ved black friday har cyklen været nedsat med 2.000 kroner, hvilket sikkert også er en rabat, cyklen kan anskaffes med resten af året, hvis du blot finder de rette tilbud.

wildenburg fronter el ladcykel

Wildenburg Nordic El-Ladcykel

Fordele:

System med syv gear
Punkteringshæmmende dæk
Antitilt

El-ladcykler

wildenburg adventure el ladcykel

Wildenburg Advture - Rounded

Fordele:

Stærk centormotor på 120 Nm
Stort Samsung batteri

El-ladcykler.dk

wildenburg adventure quadro el ladcykel

Wildenburg Adventure – Quadro

Fordele:

Firekantet lad med massere af plads
Stærkeste centormotor på markedet

El-ladcykler.dk

Nordic El ladcyklen er et rigtig godt valg til prisen, da den er udtyret med med premium elementer, og hele familien kan være med på tur, da der er plads til fire på bænkene.

Der kan være mange penge at spare, hvis du finder denne elcykel på tilbud enten til black friday eller på årets mange andre tidspunkter, hvor der afholdes udsalg. Før har den været nedsat til kun 17.000 kroner. 

Hvilket udstyr passer til Wildenburgs cykler?

Endnu en god grund til at købe en el cykel netop fra dette mærke er, er mulighederne for at kombinere den med alt dit yndlings udstyr. Så er du ti en classic cykel med alt det fedeste og mest smarte tibehør, kan dette nemt tilkøbes og kobles på alle modellerne. 

Vi ved også godt, at med så fed en cykel, vil mange sikkert være misundelige. Derfor er det en god ide at investere i en ekstra god kædelås for at beskytte dit køretøj endnu bedre. Alle modellerne er selvfølgelig udstyret med en slidstærk og robut lås i forvejen, men man kan aldrig være for forsigtig - det samme gælder ude i trafikken. 

Andet beskyttende udstyr, som er en anmeldelse værd, er regnslag, så dit el-køretøj kan holde i endnu længere tid, sidespejle til god og sikker orientering i trafikken samt diverse sæder og barnestole, for endnu bedre komfort for dine passagerer. 

Er du mere til en classic bike?

Der er ingen, der siger, at du absolut skal investere i en ladcykel, hvis du egentlig blot ønsker en almindelig el bike. Derfor tilbyder Wildenburg selvfølgelig også modeller, der ikke er udstyret med et lad, men hvor du fortsat kan transportere dig selv rundt på en nem og bekvem måde på el. Disse bikes findes i fede farver som grå, hvid og orange, så du nemt kan vælge mellem en farverig og nogle neutrale farver. 

Med disse elcykler kommer du hurtigt rundt - enten i bylivet eller i naturen uden selv at skulle træde hårdt i pedalerne og bruge alle dine kræfter. På denne måde er du altid sikker på at komme hurtigt frem og ikke være helt træt og udmattet, selvom du måske har været ude i vind og vejr. 

Forhåbenrligt er du, med denne anmeldelse, blevet klogere på, hvilken type el-trandsportmiddel, du kunne tænke dig til dine fremtidige cykelture. Og ellers må du foretage en test og se, om du er mest til en classic bike eller synes bedste om de forskellige slags ladcykler. 

menu-circlecross-circle