Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Wildenburg el ladcykel test – bedste tilbud på cykler

wildenburg el ladcykel

Indholdsfortegnelse

Skal du cykle gennem byen for at aflevere børn i institution, inden du selv skal videre på arbejde, har du en masse bagage eller varer, som du skal have fragtet fra a til b, så er en el ladcykel uden tvivl en investering værd.

Hos Wildenburg finder du et bredt sortiment af el cykler, som er af høj kvalitet, og som er brugervenlige samt fuper funktionelle i hverdagen. Anskaffer du dig en ladcykel fra Wildenbrug er du sikret et fantastisk køretøj, der hjælper dig gennem vind og vejr hele året rundt. 

Wildenburg er et kvalitetsbevidst mærke, og prisen afspejler dette, selvom alle kan være med. Dog kan det være en god ide at se efter de gode tilbud, da det aldrig skader at få et godt tibud på din ny el ladcykel.

Seneste opdatering: 1. DECEMBER 2023
Vi sørger hele tiden for at opdatere vores sider, så du kan få du kan få det bedste overblik over hvilken Wildenburg El-ladcykel du skal vælge. Den seneste opdatering af Wildenburg Town E-Cargo og Wildenburg City E-Cargo

Bedste Wildenburg el ladcykel 2023

Vores anbefaling af Wildenburg el ladcykel

wildenburg el ladcykel

#1 Bedste el-ladcykel til prisen

Wildenburg Town E-Cargo

wildenburg el ladcykel

#2 Bedste el-ladcykel til familien

Wildenburg City E-Cargo

Se her hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en Wildenburg el-ladcykel

Det kan være, at du kan finde det rette tilbud på black friday, men holder du godt øje i løbet af året, kan du helt sikkert finde din nye Wildenburg el ladcykel på tilbud til en god pris resten af året, kan du helt sikkert finde din nye el ladcykel på tilbud til en god pris resten af året også.

Wildenburg Town E-Cargo - Vores anbefaling

wildenburg el ladcykel

Bedste priser og tilbud på Wildenburg Town E-Cargo:

El-ladcykler.dk

21.999 kr

Produktekspertens vurdering

Denne el-ladcykel i høj kvalitet gør dine dagligdagsture til en behagelig oplevelse. I ladkassen er der to bænke, hvor børnene kan sidde fastspændt via et trepunktsbælte. Er formålet derimod at transportere vare eller andet, kan de to bænke nemt fjernes så hele ladkassen er tilgængelig. Batteriet er nemt at afmontere og er placeret under den ene bænk i ladkassen. Med denne el-ladcykel får du en perfekt cykel til din hverdag. 

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Wildenburg City E-Cargo - Vores anbefaling

wildenburg el ladcykel

Bedste priser og tilbud på Produkt 1:

El-ladcykler.dk

21.999 kr

Produktekspertens vurdering

Dette er en klassisk el-ladcykel til familien. I ladkassen er der god plads, og med de to bænke er der plads til fire børn i de indrettede Y-seler. Der findes mulighed for hjælp til opstigning for børnene på begge sider af ladkassen via et lille trinbræt. Du får meget for pengene med en Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel, og det er få konkurrenter der kan være med på både udstyr og kvalitet som du får for pengene her. Ladcyklen egner sig perfekt til dig, som bor i storbyen og vil have et alternativ til bilen. 

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Wildenburg Nordic Plus Fronter El-Ladcykel

wildenburg el ladcykel

Udgået

Produktekspertens vurdering

Denne elcykel er en super smart nyudviklet model, der besidder mange gode fordele. Cyklen indeholder blandt andet både bænke, frontlåge, kaleche med høje sideindgange, lys, oplader og mange andre fede funktioner. Du må afprøve cyklen og teste dig selv i dens mange elementer. 

På tilbud kan denne ladcykel findes til en god pris. Ved black friday har cyklen været nedsat med 2.000 kroner, hvilket sikkert også er en rabat, cyklen kan anskaffes med resten af året, hvis du blot finder de rette tilbud.

Specifikationer

Wildenburg Nordic El-Ladcykel

wildenburg el ladcykel

Udgået

Produktekspertens vurdering

Nordic El ladcyklen er et rigtig godt valg til prisen, da den er udtyret med med premium elementer, og hele familien kan være med på tur, da der er plads til fire på bænkene.

Der kan være mange penge at spare, hvis du finder denne elcykel på tilbud enten til black friday eller på årets mange andre tidspunkter, hvor der afholdes udsalg. Før har den været nedsat til kun 17.000 kroner. 

Specifikationer

Wildenburg Advture - Rounded

wildenburg el ladcykel

Udgået

Specifikationer

Wildenburg Adventure – Quadro

Udgået

Specifikationer

Hvilket udstyr passer til Wildenburgs cykler?

Endnu en god grund til at købe en el cykel netop fra dette mærke er, er mulighederne for at kombinere den med alt dit yndlings udstyr. Så er du ti en classic cykel med alt det fedeste og mest smarte tibehør, kan dette nemt tilkøbes og kobles på alle modellerne. 

Vi ved også godt, at med så fed en cykel, vil mange sikkert være misundelige. Derfor er det en god ide at investere i en ekstra god kædelås for at beskytte dit køretøj endnu bedre. Alle modellerne er selvfølgelig udstyret med en slidstærk og robut lås i forvejen, men man kan aldrig være for forsigtig – det samme gælder ude i trafikken. 

Andet beskyttende udstyr, som er en anmeldelse værd, er regnslag, så dit el-køretøj kan holde i endnu længere tid, sidespejle til god og sikker orientering i trafikken samt diverse sæder og barnestole, for endnu bedre komfort for dine passagerer. 

ProduktPrisVurdering
Wildenburg Town E-Cargo21.999,-10/10
Wildenburg City E-Cargo21.999,-9/10

Er du mere til en classic bike?

Der er ingen, der siger, at du absolut skal investere i en ladcykel, hvis du egentlig blot ønsker en almindelig el bike. Derfor tilbyder Wildenburg selvfølgelig også modeller, der ikke er udstyret med et lad, men hvor du fortsat kan transportere dig selv rundt på en nem og bekvem måde på el. Disse bikes findes i fede farver som grå, hvid og orange, så du nemt kan vælge mellem en farverig og nogle neutrale farver. 

Med disse elcykler kommer du hurtigt rundt – enten i bylivet eller i naturen uden selv at skulle træde hårdt i pedalerne og bruge alle dine kræfter. På denne måde er du altid sikker på at komme hurtigt frem og ikke være helt træt og udmattet, selvom du måske har været ude i vind og vejr. 

Forhåbenrligt er du, med denne anmeldelse, blevet klogere på, hvilken type el-trandsportmiddel, du kunne tænke dig til dine fremtidige cykelture. Og ellers må du foretage en test og se, om du er mest til en classic bike eller synes bedste om de forskellige slags ladcykler. 

FAQ

Du skal gå efter den ladcykel der matcher dine behov. Om den skal kunne indeholde pladser til børn, hund eller om de blot skal bruges som egen transport, så er det vigtigt at den opfylder dine behov. 

Det er kun lovligt at sidde det antal personer din ladcykel er bygget til. Er der fire seler tilstede i ladcyklen er maks antallet fire personer.

Dit batteris levetid på en el-ladcykel afhænger af den model du har. En Wildenburg Town E-Cargo kan køre omkring 35 km på én opladning. 

Svaret er ja. Du kan sagtens køre på din el-ladcykel i dårligt vejr, om det regner eller sner. 

Scroll to Top