Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Waver krøllejern - smart metode til at lave bølger i håret

Waver krøllejernet har vundet impakt på markedet på det sidste, da det fungerer utrolig godt til at skabe store bølger i håret på kort tid. Dette produkt er specielt kendt for at give et beachy udtryk i håret.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
Krøllejern bedste i test 2022

Det kan anvendes til alle hårtyper og de fleste hårlængder. Det er desuden nemt at anvende, da det udelukkende skal klemmes ned over håret, holdes i positionen i et par sekunder, og dette skal du blot fortsætte med, til du har fyldige krøller i hele håret. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det adskiller sig fra de traditionelle krøllejern, fordi du ikke selv skal snog dit hår rundt om det varme bølgejern og holde fast i dit hår samtidig. Jernet gør det meste af arbejdet for dig, og derfor er det så populært. 

Stylingen går samtidig hurtigt, fordi jernet er produceret med tredobbelte cylindre med nogle af de største bølger på markedet, hvilket effektiviserer processen. Cylindrene er desuden keramiske og bruger en speciel ion-teknologi, så du får et glansfuldt udtryk frem for et frizzy look. 

Bølgejernet findes i flere forskellige mærker, som selv professionelle og berømtheder anvender i hele verden. Du kan f.eks. finde et waver krøllejern hos Nectarine, Mermade Hair og Revamp, som forhandles på de fleste hjemmesider indenfor personlig pleje og skønhed. 

Hvis ikke du kan finde et Waver krøllejern, kan du også gå efter et Deep Waves krøllejern, der har nogenlunde samme effekt og funktion. Denne type krøllejern findes f.eks. I mærket BaByliss. 

Med et Waver krøllejern kan du justere temperaturen helt fra 80°C til 210°C. Så er det helt op til dig, hvor meget varme du vil udsætte dit hår for. Skal dine krøller holde hele dagen anbefales det, at du anvender lidt højere varme på dit bølgejern. 

Hvorimod du blot kan anvende en mildere temperatur, hvis din frisure ikke skal holde i mere end et par timer. Det vil dog i de fleste tilfælde afhænge af struktuen og længden af dit hår, da krøller simpelthen bare holder bedre i noget hår frem for andet. 

 

Her kan du læse om de bedste krøllejern.

cogclockmenu-circlecross-circle