Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Walkie Talkie børn test - bedste 5 modeller på tilbud

Det kan både være sjovt og brugbart for unge samt voksne at have den bedste i walkie talkie børn test. Vi har i denne guide samlet det komplette overblik for mulighederne i 2023. Bemærk at flere af modellerne kommer løbende på tilbud.
Af 
 Opdateret d. december 27, 2022
forsidebillede

Mangler du det helt rigtige udstyr til kommunikation eller leg? Vi har undersøgt markedet og lavet en walkie talkie test, så du kan finde det sæt, der passer perfekt til dit formål – hvad end det er leg eller kommunikation.

Det bedste Walkie talkie børn og voksne 

ProduktBedste walkie talkie test til børn og voksne
Walkie talkie til børn og voksne
Walkie talkies bedste i test
Pris400-500,-1.000,-279,-
Vores vurderingVores anbefalingBedste til prisenBedste samlet set
Rækkevidde6 km10 km3 km
TilVoksneVoksneBørn
Se mereSe mereSe mere

Direkte kommunikation på lang afstand, smarte features og moderne teknologi der gør det nemt at tale på kryds af tværs. der er sket meget inden for it udstyr på netop dette område. Se vores anbefalinger og en række gode tilbud på dette eller andet legetøj, såsom et segboard til dine børn.

Disse sæt til særligt børn er super holdbare, og du finder flere rigtig gode varianter på markedet, som netop nu er på tilbud. Se billige varianter herunder og lad dig blive inspireret - uanset om du er professionel eller ikke. 

I denne artikel

Disse walkie talkie til særligt børn er super holdbare, og du finder flere af de varianter på markedet, som netop nu er på tilbud. Se billige varianter herunder og lad dig blive inspireret - uanset om du er professionel eller ikke. 

National Geographic Fm - Vores anbefaling

national geographic

Prisklasse: 400 - 500 kr.

Rækkevidde: 6 km

Til: Voksne

Fordele:

Mulighed for håndfri betjening
Indbygget lommelygte
Lydstyrke kan justeres
Mulighed for at tilkoble høretelefoner

Ulemper

Rækkevidde kunne være bedre

Outmore

400 - 500 kr.

Hvorfor er National Geographic Fm det bedste sæt til børn?

Vi fremhæver National Geographic Fm som et rigtig godt sæt til børn i vores walkie talkie test. Det gør vi på grund af den lave pris og de mange fremragende anmeldelser, produktet har fået. Forbrugerne hos Amazon har givet sættet en gennemsnitlig score på 4,4/5 stjerner, og mere end 300 forbrugere har anmeldt produktet. Herudover bliver sættet omtalt meget positivt i en produktvideo fra den tyske webshop Bresser.de, hvor alle fordelene ved produktet bliver fremhævet. 

Mere om produktet

National Geographic Fm er det prisvenlige valg i vores walkie talkie test. Men du skal ikke lade sig snyde – du får stadig et produkt i fin kvalitet og med mange gode funktioner. Sættet har en rækkevidde på op til seks kilometer, så der er rig mulighed for at lege i både baghave og skov. Sæt tre gode batterier i, og tænd for den batteribesparende funktion, så er der mange timers sjov leg i dette sæt. Sættet er godt egnet til, at børnene kan lege, at de er på hemmelig mission, hvor de ikke må blive opdaget. Det er nemlig muligt at justere lydstyrken, og de kan endda tilslutte høretelefoner, hvis det er en tophemmelig mission

Mere om ProduktEksperten

Du kan læse meget mere om produkter til hjemmet her på siden. Vi laver guides i alt fra det bedste sengetøj, segboard, robotstøvsuger, hundefoder og alt hvad du kunne forestille dig.


Læs mere om National Geographic her

Motorola - Walkie-Talkie Sæt - Bedste til prisen

motorola walkie talkie

Prisklasse: 1.000 kr.

Rækkevidde: 10 km

Til: Voksne

Fordele:

Lang rækkevidde
God batterilevetid
Indikator for lavt batteri
LED-lygte

Ulemper

Brugsanvisning er kun på engelsk

Gucca.dk

1.000 kr.

Hvorfor er Motorola T82 Extreme den bedste premium-model?

I vores walkie talkie test kårer vi T82 Extreme modellen fra Motorola som en virkelig god premium model. Det gør vi først og fremmest, fordi sættet har en rigtig god batterilevetid på hele 18 timer. Herudover er det et populært produkt blandt forbrugere og eksperter.

T82 Extreme er blevet anmeldt af mere end 2.500 forbrugere hos Amazon. Her modtager sættet en imponerende score på 4,3/5 stjerner. Flere af forbrugerne roser denne model lange rækkevidde og nævner, at sættet kan bruges til meget andet end blot leg.

T82 Extreme bliver også rost hos webshoppen Ligo. I en grundig anmeldelse skriver de, at det er et godt valg, hvis du vil have god kvalitet og mange funktioner.


Læs mere om Motorola T82 Extreme her

Børne Walkie Talkies m. indbygget batteri - Bedste samlet set

walkie talkie til børn

Prisklasse: 279 kr.

Rækkevidde: 3 km

Til: Børn

Fordele:

Flotte farver
Brugervenlige
Holdbart og skånsom materiale
Genopladelige

Ulemper

Manuel medfølger på engelsk

God samlet walkie talkie børn test

Dette sæt til børn er rigtig godt, da det appellere meget til børnenes sanser bed nænsomme, men sjove farver, der kan bruges af drenge og piger. Man behøver altså ikke nødvendigvis at være det ene eller det andet køn for at bruge disse.

Dine unger kan lege i timevis med disse flotte varianter, der nemt kan oplades ved hjælp af et opladerstik, som medfølger. Dette tager omkring to timer for en fuld opladning, og så vil der atter være rig mulighed for leg i det fri eller derhjemme på en regnfuld dag.

På grund af det gode, holdbare materiale kan dette sæt sagtens klare en tur på jorden, hvis børnene skulle tabe dem. Derfor behøver man heller ikke at bekymre sig om, at en sådan model går i stykker. Materialet er desuden skånsom, så børnene hverken slår sig på det eller lider anden nød af dem.

Den glatte overflade gør det også nemt og bekvemt at rengøre udstyret, der skulle være blevet lidt snavset. Her kan en våd klud nemlig klare det værste. Så selv hvis sættet skulle have været med dine børn med ude og lege i haven, i skoven eller i en nærtliggende park, så vil dette legetøj hurtigt fremstå rent og pænt igen - klar til leg.

Sådan finder du den bedste walkie talkie 

Inden du køber en til walkie talkie børn, er der et par ting, du bør overveje. Her har vi samlet de vigtigste overvejelser, du bør tænke over, inden du køber.

Formål – leg eller arbejde?

Først og fremmest bør du overveje, hvad formålet med købet er – leg eller arbejde? Denne overvejelse hjælper dig med at finde ud af, hvilken prisklasse og kvalitet du bør kigge efter.

Hvis formålet er leg, kan du godt nøjes med en billigere model med en kortere batterilevetid og rækkevidde.

Hvis formålet derimod er arbejde, bør du ikke prioritere en lav pris nær så højt. Her er det vigtigere, at kvaliteten er i orden.

Pris og kvalitet

Pris og kvalitet hænger ofte sammen – sådan er det også for walkie talkies. Vi har udvalgt TLKR T82 fra Motorola som den bedste til prisen, fordi vi synes, denne variant har et godt forhold mellem pris og kvalitet.

Vælger du nogle af de helt billige sæt, vil du opleve at enten rækkevidden er kort, signalet er dårligt, kvaliteten af produktet er ringe eller noget helt fjerde, som desværre forringer oplevelsen af dem. Derfor anbefaler vi, at man overvejer, hvad til og hvor meget man vil bruge sit sæt.

Er det et sæt walkie talkies til dine børn, så gør det måske ikke så meget, at de ikke har været så dyre, da de ofte kun vil være interessante i en kortere periode. Har man derimod en interesse i dette kommunikationsudstyr som voksen, så vil en god model af god kvalitet være en klar fordel.

Rækkevidde og batterilevetid

Når du har overvejet formål og budget, kan du begynde at tænke over, om du har nogle specifikke krav til rækkevidde og batterilevetid.

Ligegyldigt om børnene skal bruge sættet i skoven, eller om du skal bruge dem til at kommunikere med andre på vandreture i naturen, kan der være specifikke krav til rækkevidde og batterilevetid.

Vælger du et sæt som ovenstående Motorola walkie talkie sæt, vil du få en god rækkevidde, godt signal og et generelt godt produkt til en rigtig fin pris. Disse vil også kunne bruge i mange timer uden opladning af batteriet.

Antal kanaler

Hvis du køber ét sæt og kun skal bruge sættet i hjemmet, er det ligegyldigt om der er 18 kanaler. Det er dog ikke ligegyldigt, hvis din model skal indgå i et professionelt setup, hvor mange mennesker skal kunne kommunikere i private rum, hvilket eksempelvis ses, når politiet, hjemmeværnet eller militæret bruger kommunikationssystemer.

I mange sæt vil du kunne finde en lang række af kanaler, som du kan vælge i mellem, ofte langt over 100. Bruger du dit walkie talkie sæt til at kommunikere på skibakken på skiferien, eller måske med andre biler på bilferien, så kan det være rart at have flere kanaler, så man kan skifte, hvis andre skulle begynde at bruge samme kanal.

Walkie talkie til børn

Man kan naturligvis også godt nøjes med få kanaler, men ønsker du at kunne kommunikere med andre mennesker, især folk, du ikke kender, så er det godt at have flere kanaler. Og omvendt, hvis du gerne vil have en kanal for dig selv, så vil flere kanaler også være at foretrække.

Anmeldelser

Når du har udvalgt ét eller flere produkter, der passer til dit behov, kan du læse anmeldelser af dem hver især og vælge den, du synes, er bedst i test. Det giver dig et grundigt indblik i både fordele og ulemper. Her kan du ofte få et mere nuanceret billede af produktet, end du kan hos forhandleren. Vi elsker hos Produkteksperten at give indsigt i produktkategorier. Læs blandt andet også mere om sengetøj, hundefoder og robotsøvsuger.

Hvad er fordelene ved at bruge en walkie talkie til kommunikation?

Der er mange fordele ved at bruge en walkie talkie til kommunikation – her er nogle af dem:

 • Ubegrænset kommunikation – ingen øvre grænse for taletid.
 • Øjeblikkelig kommunikation – ingen brug for at ringe op.
 • Håndfri kommunikation – videregiv en besked uden brug af hænder.
 • Simpel kommunikation – tal med én eller flere mennesker helt simpelt
 • Ledningsfri kommunikation – tal med andre uden at bruge kilometervis af ledning.
 • Sjov kommunikation – … og så er det bare supersjovt. Både for børn og voksne.

Hvornår kan du bruge en walkie talkie?

Hvis du er i tvivl om, hvornår det er optimalt at bruge dette udstyr, har vi noget inspiration til dig. Her er nogle af de oplagte situationer, hvor det vil være praktiske at have en god walkie:

 • Festivaler: Bliver vennegruppen ofte spredt i menneskemængderne på en festival? Med et sæt herfra kan I kommunikere med hinanden på en sjov måde selv på den største festivalplads. På denne måde er I heller ikke afhænge af at have strøm på jeres mobiler konstant. 
 • Vandreture: Kommuniker med vandregruppen uden at slippe vandrestavene, så ved I altid, hvor resten af gruppen befinder sig.
 • Motorcykelture: Kører du motorcykel? Med høretelefoner og en walkie talkie kan du kommunikere med dem, du kører med, uden at bruge hænderne. Det kan derfor bidrage til en langt mere sikker køretur at bruge dette kommunikationsværktøj. 
 • Koordineringsopgaver: Skal du sørge for, at et event forløber efter planen? Så kan du med fordel investere i flere sæt, så alle medarbejdere kan kommunikere og koordinere.
 • Sjov og ballade: Skal du planlægge en fed aktivitet til en firmafest, et familiearrangement eller en børnefødselsdag, løfter det uden tvivl stemningen at hive et sæt frem, hvor der kan udveksles en masse sjove jokes og vittigheder eller blot til at inddrage i en leg. 

Hvordan fungerer en walkie talkie?

En walkie talkie bruger, som meget andet kommunikationsudstyr, radiobølger til at sende beskeder videre mellem enhederne. Det vil sige, at din kommunikationsmodel omdanner din stemme til elektriske signaler. Herefter bliver signalerne koblet på radiobølgerne. Når det er sket, skal antennen på enheden til at arbejde. Denne sender radiobølgerne afsted.

Herefter bliver radiobølgerne opfanget af den anden del af sættet, hvorefter de elektriske signaler fra din stemme bliver udskilt og forstærket – og så modtager personen i den anden ende din besked – smart.

Forskellige udseende til børn

Når du køber et sæt til børn, er der mange muligheder, du kan overveje. Her kan du ikke komme udenom, at der er stor forskel på udseendet af de forskellige bedst i test modeller på markedet.

Selvom udseendet ikke er spor sigende i forhold til funktionalisteten af en walkie talkie til børn, kan det dog stadig være en overvejelse at gøre dig. Børn har ret mange krav hvad andgår udseende, yndslingsfarver mm. Og du kan stensikkert finde en variant, der egner sig perfekt til dit barn.

Har du f.eks. Et barn der er kæmpe fan af superhelte, så kan du med fordel købe en udgave, der har et superhelte logo på sig. Det samme gælder de mere feminine designs såsom en model med prinsesser på. Disse udgaver kan dog kun købes steder, hvor de er egnet specifikt til børn.

Hvis du har store krav til antal kanaler, kvalitet, batterilevetid eller andet, men udseendet på den eller godkendte model ikke helt passer til dit barn, kan du jo supplere udstyret med specielle og farverige klistermærker, som dit barn kan påføre på sin walkie. På denne måde bliver sættet både personliggjort og får et specielt udtryk, som dit barn selv har kreeret. 

Alderen har en betydning

Ligesom med alt andet børnelegetøj, så vil en walkie talkie egnet til ungerne være designet på baggrund af alder. Dog vil du sjældent kunne finde en variant, der egner sig specifikt til meget små børn f.eks. Under fem år.

Dette er fordi, at børn i denne alder højest sandsynligt vil have svært ved at bruge det smarte udstyr. Dog er nogle design lavet en mindre børn, imens andre udgaver er designet med et stilrent og tidsløst look, som ligner en ægte og professionel variant. Denne model er særligt populær blandt de ældre børn, da det gør legen mere realistisk og professionel.

En leg der sjældent mister interesse

En walkie talkie er et meget sjovt legetøj, som langt de fleste børn vil blive glade for. Den bidrager på mange måder til en anderledes og sjovt leg, som sjældent bliver kedelig.

Dog er er der mange børn i dag, der ikke har kendskab til den smarte udgave, hvorfor du med fordel kan overraske dit barn med det. Barnet vil med garanti synes, at det er et supersjovt og anderledes legetøj, som kan skabe nye fællesskaber og interesser blandt vennerne.

Der findes en masse gode koder for informationer og videreformidling, der kan være sjovt for børn at undersøge, så de kan lege og bruge professionelle vendinger som "skifter" eller "over and out". Børn vil helt sikkert også synes det er sjovt at opfinde egne koder, så de kan kommunikere i al hemmelighed, og hvor de voksne ikke må vide, hvad der snakkes om. Det kan være en god måde for børn at udvikle sig ved selv at skulle tænke over måder at kommunikere, hvorfor det er en god ide, at de leger og udtrykke sig, som de vil. 

En anden "leg" der kan underholde både børn og voksne i timevis er det populære segboard. Der findes utallige versioner af et segboard og du kan blive meget klogere på dem her på Produkteksperten, da vi har gjort os umage med at anbefale en række forskellige segboard. 

Går den nemt i stykker?

Der er meget stor forskel på kvaliteten af de forskellgie walkie talkie alt efter hvilken model til børn, du køber. Kvaliteten i børnelegetøj vil sjældent være ligeså godt, som hvis du køber en udgave til voksne, men til gengæld er det ofte meget billigere.

Du kan sagtens finde modeller, der er lavet af god kvalitet, og generelt gælder det for en walkiewalkie, at de holder længe. Mind dog dit barn om at det er en god ide at opbevare udstyret et sted, hvor der ikke kan komme med støv ind i maskinen.

Ydermere er det ikke alle modeller til unge, der er vandtætte. Inden køb af en bedst i test variant til børn bør du derfor undersøge, om produktet er vandtæt eller ej.

Det er selvfølgelig en god ide at anskaffe en model, der kan tåle vand, så den både kan benyttes til inde- samt udendørs leg. Men hvis du ved, at den udgave, dit barn skal have, overhovedet ikke skal anvendes udenfor, kan du sagtens finde en billigere variant, der ikke kan tåle vand. 

Walkie Talkie til professionel brug

En walkie talkie kan benyttet til mange formål til både børn og voksne. Mange børn vælger at bruge dem til sjov leg, imens voksne ofte bruger dem til vandreture og andre steder, hvor man sjældent har mulighed for at kontakte hinanden via mobiltelefon. 

Dog kan den smarte variant af kommunikationsudstyr også bruges til professionelt brug, og mange virksomheder oplever at have stor succes med det. Har du nogensinde arbejdet på en restaurant eller et andet sted med lange trapper, hvor du har skulle rende op og ned for at komme i kontakt med dine kollegaer med den anden etage? Så er en walkie talkie løsningen. 

Denne dette smarte udstyr vil du og dine kollegaer kunne kontakte hinanden uden at skulle løbe fra A til B konstant. Det er særligt smart på hoteller og restauranter, hvor det er mange trapper og gæster. Så hvis du og dine kollegaer har oplevet problemet ved konstant at skulle løbe op og ned af trapperne for at komme i kontakt med hinanden, så er dette en oplagt løsning. I kan sagtens købe modeller til professionelt brug på internettet eller i udvalgte butikker, men måske er I heldige at kunne spare penge ved at købe dem igennem jeres leverandører. 

Du og dine kollegaer vil opleve en nemmere arbejdsgang ved at kunne kommunikere via dette kommunikationsudstyr, og I vil i stedet kunne bevare det fulde fokus på jeres gæster. Hvis I vælger at købe disse maskiner er det dog vigtigt, at I sørger for, at alle medarbejdere kender til, hvordan man bruger dem ordentligt - ellers vil I ikke få gavn af dem. 

Sørg derfor for at instruere alle medarbejdere i, hvordan man benytter dem. Hvis I stadig er i tvivl, vil der helt sikkert være hjælp at hente ved at finde en manual online. 

Søger du andet?

På produkteksperten har vi gjort en dyd ud af at anmelde produkter, så du kan finde det helt rette produkt til netop dine behov. Et produkt som er særligt populært for tiden er en airfryer, som kan hjælpe dig med at lave det lækreste mad hurtigt og nemt. Med en airfryer kan du forkæle både dig selv og dine gæster på ingen tid. Læs mere om airfryers her.

Hvis I har et hjem med børn, har I muligvis også en sød hund - vær sikker på at give din hund det helt rette hundefoder med vores grundige anmeldelser af mange forskellige brands indenfor hundefoder.

Derudover ønsker vi at du kan sove trygt om natten, og derfor anbefaler vi det bedste sengetøj, og et stort udvalg af robotstøvsuger, så du husker at fjerne støven inden du skal sove.

Undersøg vores anmeldelser og bliv inspireret til at finde det produkt, du netop står og mangler. 

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører. De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter. Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

FAQ

Hvor lang rækkevidde har en walkie talkie?
Lange de fleste på markedet har en rækkevidde på minimum 5 kilometer. Vi har endda fremhævet flere modeller med en rækkevidde på op til 10 kilometer.
Hvad koster et godt walkie talkie sæt?
Det billigste sæt, vi har fremhævet, koster under 500 kroner. Herudover koster de fleste sæt omkring 1.000 kroner – nogle lidt billigere, og nogle lidt dyrere.
Hvad er den bedste walkie talkie til børn?
Vi har kåret National Geographic FM som den bedste walkie til børn. Det har vi på grund af den fine pris, lange batterilevetid og gode rækkevidde, der giver børnene mulighed for timevis af leg i skov såvel som baghave.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle