Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Vileda robotstøvsuger - Eksperter i rengøring

Trænger du til at have en hjælpende hånd med rengøringen derhjemme, som klarer erinderne for dig imens du hygger med din familie, så er denne vileda robotstøvsuger test som skabt til dig.
Af 
 Opdateret d. september 12, 2022
vileda robotstovsuger

Vileda er en af de mest erfarne producenter inden for dette område, da de har beskæftiget sig med rengøring i 65 år siden år 1948. De må altså siges at være eksperter indenfor rengøring og ved hvad der skal til for at levere et tilfredsstillende resultat. De har også forskellige reservedele og tilbehør til deres produkter.

Vores anbefaling af Vileda robotstøvsuger og alternativer

Vileda robotstøvsuger

Vileda Robotstøvsuger VR102

God pris
Brugervenlig at betjene
God rengøringsevne
vileda robotstøvsuger alternativ

iRobot Roomba i5

Kortlægger hjemmet
Perfekt til hjem med dyr
Software opdateres automatisk
vileda robotstøvsuger

iRobot Roomba i7

Kortlægger hjemmet
Ekstra høj sugeevne
Høj batteri levetid

Interesseret i flere produkter?  🚀

Se andre et større udvalg af robotstøvsugere hos Roboteksperten her.

Se katalog
Viledia støvsuger

Der findes forskellige modeller, som du med fordel kan vælge, når du skal have fat i en robotstøvsuger, hvad end det er din første eller fordi du skal have dig en ny.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hvad kan en Vileda robotstøvsuger?

En Vileda robotstøvsuger er budgetvenlig, og så klarer den sig rigtig godt i test. Derfor er det et godt valg, hvis du skal have fat i en effektiv robotstøvsuger.

Når du vælger en robotstøvsuger til at klare rengøringen, så vil du finde mere tid og overskud til at gøre de ting, som du har lyst til. Hertil får du naturligvis også en effektiv støvsugning helt automatisk. Og Vildeo har udvilket flere modeller, som du kan drage fordel af, når du skal have en ny støvsuger i hjemmet.

Vi kan her både tale om Vileda VR102 og VR One, der begge er gode modeller, som du bestemt ikke må misse ud på. Her får du nemlig to rigtig gode produkter, du kan drage fordel af i hverdagen. Begge modeller klarer sig desuden rigitg flot i test, hvor de har fået test i både sugeevne, rækkevidde og meget mere.

Derfor kan vi godt anbefale våde VR102 og VR One roboststøvsuger fra Vileda, hvis du skal ud og investere i en smart robot støvsuger, der klarer ærterne for dig.

Hvad du bør vide om en Vileda robotstøvsuger test

Med en robot støvsuger fra dette mærke, er du garanteret en maskine til en overkommelig pris, og som er super let at betjene og gør sit arbejde uden en masse fejlkoder. Den har de mest normale funktioner og passer derfor til de fleste og kan passe ind i de flestes budget. 

Du kender det sikkert at du skal til at flytte rundt på dine møbler, når du skal støvsuge, for at nå rundt omkring og under alle steder, men med en vileda robotstøvsuger klarer den alt det sure arbejde for dig uden at du skal røre en finger. 

Den kan sågar selv finde rundt hjemme hos dig og køre over dørtrin på op til 1,5 cm, hvilket ikke er en selvfølge som alle modeller i test fra andre mærker kan. Hvis du støder på problemer, kan du søge efter fejlkoder og reservedele, hvorefter du så vil blive guidet igennem løsningen.

Der medfølger ikke en ladestation, så du skal være opmærksom på at købe tilbehør eller reservedele til dit produkt, for at få det fulde potentiale ud af det.

Hvilken model skal du så vælge

Forskellige forbrugere kan have forskellige behov, men vi vil fremhæve to modeller. Den første er en vileda robotstøvsuger vr one. Den har en super overkommelig pris og er meget simpel både i sit udtryk og i sin anvendelse. Den gør hvad den skal, men hvis du vil optimere rengøringen en smule kan du jo køb noget tilbehør til den.

En anden model er vileda robotstøvsuger vr102 som på mange måder minder om vr one. Denne model er mere omtalt og har mange fordele. Eksempelvis er den også sat til en overkommelig pris, lidt dyrere end den forrige men du får også mere for pengene ved denne maskine og mindre fejlkoder. 

En stor fordel er at den har et meget lavt støjniveau, så den snildt kan gøre sit arbejde uden at forstyrre freden derhjemme. Selve robotten er også lav så den kan komme ind under møbler og fjerne alt det støv der ofte samler sig derunder. 

Ifølge test vil produkterne fra dette mærke bedst egne sig til et hjem med få forhindringer og beskedent med plads. Hvis du ikke går så meget op i teknologi så er det også et rigtig godt bud med en vileda robotstøvsuger til dig, da de ikke har tilbehør i form af apps tilknyttet eller fjernbetjeninger. 

Hvad kan du bruge din tid på, når du ikke skal støvsuge?

Når du får en Vileda robotstøvsuger i hjemmet, og dette er hvad end der er tale om en robotstøvsuger som VR102 eller VR One fra Vileda, eller enhver anden støvsuger med robotteknologi, så vil du finde mere tid til at gøre det, du allerhelst vil. Hertil får du mere tid til at slappe af, være sammen med børnene eller gå en tur.

Det er vigtigt, at man lave noget, man også synes om i hverdagen, for ellers kan man hurtigt komme ind i en trist rutine, hvor hverdagen bliver kedelig og grå. Med en Vileda robotstøvsuger får du en bedst i test ven, som kan give dig mere tid og overskud i hverdagen, så du også kan føle dig frisk og overskudsagtig.

Den tid, du ellers ville skulle have brugt på støvsugningen kan du nu bruge på at gå en tur i nærområdet alene, med familien eller måske med din firbenede ven. Du kan også vælge at smide stængerne op og se en god film, mens din Vileda robotstøvsuger klarer støvsugningen af gulvet.

Lyder det ikke meget godt? Vi vil til enhver tid anbefale dig at få en god støvsuger, som kan gøre rengøringen mere effektiv, mere overskuelig og til en mindre trist opgave. Her kommer Vileda robotstøvsuger især ind i billedet, fordi den netop kan passe sig selv og gøre opgaven for dig, mens du laver noget, du har lyst til.

Det er vigtig også at slappe af en gang i mellem, især hvis livet er en test i hverdagen eller hvis du ofte har lange dage og uger på arbejdet. Med en Vileda robotstøvsuger for du mulighed for netop dette, og derfor er det også klart et valg, du bør overveje.

Mere om andre støvsuger og robotstøvsugere her

FAQ - Vileda robotstøvsuger

Har en robotstøvsuger gulvvask?
Mange robotstøvsugere er udstyret med en moppefunktion, der gør det muligt for den også at udføre gulvvask, når støvsugningen er klaret. Det er dig ikke alle robotstøvsugere, der har denne funktion, og derfor heller ikke alle robotstøvsugere, der kan det.
Kan en robot støvsuger støvsuge i flere rum?
Ja, en robotstøvsuger kan godt støvsuge i flere rum. Dog skal du være opmærksom på, hvis du har et dørtrin, at dørtrinnet ikke er for højt for robotstøvsugeren. Er det mere end 18-20 mm, så vil du være nødsaget til at løfte støvsugeren over eller få fat i en rampe.
Hvad koster en robotstøvsuger?
Der er stor forskel på, hvad en robotstøvsuger koster. Typisk vil prisen på en robotstøvsuger ligge mellem 1.000 kr og 10.000 kr. Ofte hænger kvalitetet og pris sammen, det er dog ikke altid tilfældet. Mange kendte brands vil ofte være dyrere.
Hænger pris og kvalitet sammen?
Ja, ofte hænger pris og kvalitet sammen, når der er tale om robotstøvsugere. Det er dog ikke tilfældet altid, men som tommelfingerregel, kan man godt svare ja på dette spørgsmål. Du kan dog godt få nogle gode, billige robotstøvsugere, som også har god kvalitet.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downmenu-circlecross-circle