Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Triflex HX1 - Ledningsfri Miele støvsuger

Hvis du går og drømmer om en ledningsfri støvsuger, så kan vi varmt anbefale denne fleksible model fra Miele, Triflex HX1, som du nemt kan oplade.
Af 
 Opdateret d. september 5, 2022

Går du og leder efter den perfekte model, så har vi her et godt produkt, som mange andre forbrugere også elsker. Denne Triflex HX1 fra Miele er uden ledning, hvilket gør din rengøring mere fleksibel og nem, da du ikke skal tage højde for en ledning efter dig konstant.

Anbefaling af bedste Triflex støvsuger

miele triflex hx1 - ledningsfri støvsuger

Miele Triflex HX1

3-i-1 enhed med Vortex teknologi
Kan bruges i 60 minutter
Bred børste

Interesseret i flere produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af ledningsfri støvsugere, kan du browse videre i kataloget hos Elgiganten.

Se katalog
elgiganten

Det er muligt at placere denne ledningsfri model til opladning forskellige steder, da det blot er opladerstationens placering som sætter grænser. Du kan sætte din PowerUnit op mange forskellige steder. 

Denne flytbare PowerUnit gør at du kan flytte både batteri, støvbeholder og motor, og den kan sættes på støvsugeren hvor end du ønsker. Det gør, at du selv kan bestemme, hvor beholderen skal sættes, og hvordan den skal se ud.

Den har en 3-i-1 innovation, som gør at du selv kan konstruere din model. Miele er enormt innovative med deres teknologier, og du får her en støvsuger af meget høj kvalitet, brugervenlighed og komfort til din rengøring.

God teknologi med høj sugeevne

Denne model har derudover også en enormt stærk Vortex teknologi, som indeholder en stærk elektrobørste med høj sugeevne. Det gør at din rengøring bliver god, effektiv og hurtig. Derudover er denne Miele støvsuger udstyret med et HEPA2 filter, som holder på partikler, så du eller dine omgivelser ikke skades.

Designet på denne model har stort fokus på både brugervenligheden og effektiviteten. Derfor er der, ud over de andre funktioner, også et tilhørende bredt og stort mundstykke og elektrobørst, så du kan fange en masse skidt og støv samtidig.

Fuld liste over test af Miele støvsuger

Kilder og tests

  • Best cordless vacum guide test på Mieles Trieflex her.
  • Rtings guide kan du læse her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle