Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Triflex HX1 - Ledningsfri Miele støvsuger

Hvis du går og drømmer om en ledningsfri støvsuger, så kan vi varmt anbefale denne fleksible model fra Miele, Triflex HX1, som du nemt kan oplade.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Går du og leder efter den perfekte model, så har vi her et godt produkt, som mange andre forbrugere også elsker. Denne Triflex HX1 fra Miele er uden ledning, hvilket gør din rengøring mere fleksibel og nem, da du ikke skal tage højde for en ledning efter dig konstant.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det er muligt at placere denne ledningsfri model til opladning forskellige steder, da det blot er opladerstationens placering som sætter grænser. Du kan sætte din PowerUnit op mange forskellige steder. 

Denne flytbare PowerUnit gør at du kan flytte både batteri, støvbeholder og motor, og den kan sættes på støvsugeren hvor end du ønsker. Det gør, at du selv kan bestemme, hvor beholderen skal sættes, og hvordan den skal se ud.

Den har en 3-i-1 innovation, som gør at du selv kan konstruere din model. Miele er enormt innovative med deres teknologier, og du får her en støvsuger af meget høj kvalitet, brugervenlighed og komfort til din rengøring.

Denne model har derudover også en enormt stærk Vortex teknologi, som indeholder en stærk elektrobørste med høj sugeevne. Det gør at din rengøring bliver god, effektiv og hurtig. Derudover er denne Miele støvsuger udstyret med et HEPA2 filter, som holder på partikler, så du eller dine omgivelser ikke skades.

Designet på denne model har stort fokus på både brugervenligheden og effektiviteten. Derfor er der, ud over de andre funktioner, også et tilhørende bredt og stort mundstykke og elektrobørst, så du kan fange en masse skidt og støv samtidig.

Fuld liste over test af Miele støvsuger

cogclockmenu-circlecross-circle