Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Varmepumpe tilbud - test af de bedste varmepumper 2022

Gør en god handel med et aktuelt tilbud på den næste varmepumpe. Vi har fundet de bedste i test herunder i indlægget. Vand til luft pumper hjælper dig med at energioptimere.
Af 
 Opdateret d. juni 29, 2022

Uanset om du gør brug af gasvarme eller fjernvarme i husstanden, så kan det være sundt løbende at overveje alternativerne for at optimere sine energiomkostninger. Særligt med alt det der sker i omverdenen i 2022, så kan det være attraktivt at spare på omkostningerne derhjemme. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Lige nu - tilbud på disse varmepumper:

Herunder ses den fulde liste over varmepumper vi har fundet gode tilbud på - og som har været bedst i vores test over modeller og varianter som er attraktive i markedet lige nu. Find inspiration til din energioptimering herunder. 

Angivelse af kilder og test

  1. Kilde til vores test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle