Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Texas plæneklipper razor 4610 TR/W - Græsslåmaskine

Med en græsslåmaskine fra Texas får du et solidt produkt til en rigtig god pris. De er overordnet ofte til at betale, og det samme gælder denne model, Texas Razor 4610 TR/W. Den er ofte at finde til en pris under 3000 kr.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
bedste græsslåmaskine til mindre haver

Texas selv anbefaler, at du benytter blyfri benzin som brændstof til denne maskine. Der er en kapacitet på 0,6 liter til motorolien, så du kan have lidt olie ad gangen. Du kan vælge mellem forskellige klippehøjder fra 28-75 mm., så du kna indstille din foretrækne indstilling og højde.

Den har en stor opsamlingskasse på 65 liter, som er i den meget høje ende af skalaen. Du slipper derfor for at tømme den ofte, så du kan fortsætte din klipning længe uden stop. Derudover har denne Texas en TG470 139 CC motor med en ydelse på 2,3kW. 

Grundet den store motore og opsamlingsboks har denne græsslåmaskine fra Texas også en høj vægt på 33 kg. Men da den har en stor og kraftig motor vil du ikke lægge mærke til den høje vægt. Derudover påvirkes vægten også af stål klippeskjoldet, som forbedre dens sikkerhed.

Dens design er af robust og solid karakter, og den kan holde til rigtig meget arbejde. Den er selvkørende, hvilket kan være en fordel, når den er af tungere karakter. Du skal derfor blot være ansvarlig for at styre dens vinkler og bevægelser rundt i haven.

Til det komfortable, så har den justerbar højde i håndtaget, så alle størrelser kan benytte og bruge denne Texas græsslåmaskine. Den er derudover nem at kontrollere, da den blot ved få tryk starter op, og nemt justere maskinen ved at løfte håndtag frem og tilbage.

Se vores store guide og finde den bedste græsslåmaskine her.

cogclockmenu-circlecross-circle