Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Tefal aifryer - Oplev en Actifry i op til XXL størrelse

Tefal har i årtier udviklet god og holdbare produkter, som tjener forbrugerne godt. Dette er da også tilfældet med en airfryer, en såkaldt Actifry. Her får du en airfryer, der er blevet særligt populær på grund af sin effektivitet. Den fås i flere størrelse, blandet en XXL.
Af 
 Opdateret d. september 16, 2022
tefal airfryer

Med en Tefal airfryer får du mulighed for at tilberede lækker mad til hele familien, især hvis du vælge en Actifry XXL, som kan indeholde en stor mængde mad. Har ud en større familie, kan det være fordelagtigt at vælge netop denne, da den har god plads.

Er du derimod kun dig eller måske har du en lille familie, så kan det være nok med en almindelig Actifry airfryer, da der vil være masser af plads til at tilberede lækre retter og gode snacks på en sundere måde. En Tefal airfryer bruger nemlig væsentligt mindre olie end en almindelig frituregryde.

Det sundere alternativ

Som nævnt, bruger en Tefal airfryer langt mindre olie ved tilberedningen, end hvis du havde brugt en frituregryde med olie. I en air fryer behøver du nemlig meget lidt eller slet ingen olie, når du skal tilberede dine madvarer. Alligevel bliver de lige så sprøde udenpå og saftige inden i.

Det, der gør en Actifry særlig, er, at den bruger varmluft, der cirkulerer rundt, til at tilberede fødevarer, så de får en flot, sprød skorpe og et saftigt indre, fordi safterne holdes inde. Dette giver både sprøde pomfritter, saftig kylling og perfekte forårsruller i en Tefal airfryer.

Se vores guide til den bedste airfryer her.

Hvilken størrelse Tefal airfryer behøver du?

Det kan være svært at vurdere, hvor stor en air fryer du behøver. Dog vil du ikke bruge din air fryer på samme måde som en ovn, da der ikke kan være helt så meget i den. Derfor skal du kun regne med at skulle bruge din Tefal airfryer til tilberedelse af én af dine fødevarer - ad gangen i hvert fald.

tefal airfryer

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle