Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Tandregulering med Invisalign - Opnå et smukt og lige smil

Har du længe gået og drømt og et lige smil, men har du aldrig gjort noget ved det. Du kan gennem tandretning med Invisalign foretage denne retning uden brug af de traditionelle togskinner.
Af 
 Opdateret d. september 21, 2022
tandregulering invisalign

Tager forgængeligheden også over for dig til tider, også når det gælder dine tænder og dit udseende, så kan du nemt få rettet dine tænder uden omverdnen nødvendigvis lægger mærke til dette. Der findes nemlig denne usynlige bøjle.

Få hjælp fra en specialtandlæge

Hvis du skal have foretaget en tandregulering med Invisalign, eller anden behandling, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til professionelle og hører nærmere om dine muligheder og begrænsninger. De kan gennem forundersøgelser undersøge dit bid og tænder.

I København finder du blandt andet Clearli, som udfører professionel tandregulering med Invisalign. Du er hos deres specialtandlæge sikret høj faglighed og service. De fleste steder tilbydes du ofte en uforpligtende forundersøgelse, hvor de sætter dig i din proces, og hvordan dine tænder vil rykke sig med denne Invisalign tandregulering.

Få en behandling med Invisalign, det er en behandlingsform som har mange fordele, de er ikke til gene, fleksible samt har du muligheden for at rense dem. 

tandregulering invisalign

Hvordan foregår en tandregulering med Invisalign

Udover at disse bøjler er usynlige og derfor har æstetiske fordele, har de også flere komfortable fordele. De er ikke til gene i munden, og de er fleksible, da du kan tage dem ud i ny og næ for rensning. Hvilket anbefales med denne type skinne.

Processen med Invisalign starter altid med en forundersøgelser med 3D scanninger af dit tandsæt for at kunne støbe dine kommende bøjler til din tandregulering. Du vil herefter få udleveret op til flere skinner, som løbende retter dine tænder ind roligt, så forløbet bliver mere komfortabelt - de fleste skinner retter et sted mellem 0,2-0,3 mm. ad gangen.

Du vil i løbet af en behandling ofte have løbende tjek for at kunne korigere og rette til efter behov i din tandregulering med Invisalign, og du vil, alt efter graden af din skævhed, efterfølgende have dit smukke, lige smil indenfor 1,5 år. 

Du vil efter behandling med den usynlige skinne få sat en lille metal tråd på bagsiden for at holde dit tandsæt på plads. Dette skyldes at dine tænder konstant rykker sig gennem hele livet.

Læs og vores guide til usynlig tandretning i KøbenhavnAngivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle