Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Stribet sengetøj – sengelinned i hvid med blå striber

stribet sengetøj

Indholdsfortegnelse

Der findes ikke noget bedre end at hoppe i seng efter en lang dag, hvor du netop har lagt duftende og nyvasket sengetøj på dit dyne- og hovedpudebetræk. Det giver en dejlig, ren følelse, der ikke kan overgås af mange andre ting.

Stribet sengetøj – hvilke findes der?

Vi sover i gennemsnit 8 timer i døgnet, og derfor er det selvfølgelig helt essentielt, at vi har sengetøj af bedste kvalitet, der bidrager til bedre søvn. Læs med her for at finde ud af, hvor du kan købe stribet sengebetræk i farver såsom blå og hvid.

Det kan være rart at udskifte sit sengetøj en gang imellem og dermed skabe lidt fornyelse i soveværelset. Der findes mange muligheder og varianter, når dte kommer til sengetøj. Du kan både findre mønsret, stribet eller blomstret sengebetræk.

VonFritz - Vores anbefaling af stribet sengetøj

stribet sengetøj

Bedste priser og tilbud på Dynezonen:

Dynezonen

Fine og rene linjer

Et godt valg af sengetøj er stribet sengebetræk, der kan give fine og rene linjer, som skaber ro omkring dig, når du lægger dig til at sove. Yderligere kan det give en hyggelig stemning, som når man eksempelvis er på hotel og trænger til selvforkælelse.

Sengelinned med striber kommer desuden også i mange forskellige udgaver, mærker og kvaliteter. Du kan både få sengelinned i hvid med blå striber, men også i et væld af mange andre farver og kombinationer. Kan du lide grønt sengetøj? Så læs med her.

Find det rette sengelinned

Det kan lyde meget simpelt at finde sengelinned med striber – og det er det måske også. Men striber kan se meget forskellige ud, og det er vigtigt, at du finder det helt rigtige sengelinned, som du bliver glad for, og som du synes klæder dit soveværelse.

Stribet sengetøj til din bolig

Striber varierer i tykkelse, og du kan både finde sengetøj, hvor striberne er tynde i eksempelvis blå på en hvid baggrund. Det kan også være, at striberne fremtræder i lige store størrelser.

økologisk sengetøj

Men der findes også stribet sengelinned, hvor alle striber er forskellige i tykkelsen, og hvor der er mange farver. Betrækket kan også fås i helt afdæmpede og neutrale farver, hvid su er mest til det.

Du kan derfor helt sikkert finde et stribet dyne- og hovedpudebetræk, som passer til dig og dine behov, så du kan få en god nats søvn i tilpassede rammer.

Læs også om vores bedste sengetøj i test 2023 her.

Stribet sengetøj - det bedste ved denne type sengebetræk

Denne type sengesæt skaber en en unik hygge og stil i dit rum. Ved at vælge sengebetræk med mønstrer eller striber, vil du skabe mere liv og personlighed i soveværelset. Der findes stribet sengesæt i massere farver, og heriblandt er de mest populære varianter blå og hvid.

Blå og hvis stribet sengetøj mtcher hinanden godt, hvorfor det ikke er meget iøjenfaldende, når du træder ind i rummet. Blå og hvid farvet sengebetræk er både hyggeligt og smukt, og disse farvernuancer vil du sjældent blive træt af. 

Den blå farve i dit sengesæt virker rolig og naturlig og er tilknyttet en lang række positive symbolske meninger. Sengetøj med denne farve er ofte lyseblå og rolig og skaber ro i dit soveværelse. Hvid farve virker derimod neddæmpende og ren, og denne farvenuance passer perfekt til den blå. Derefor vil stribet sengetøj med farverne blå og hvid altså være en perfekt kombination af ro og renlighed.

Hvor kan denne type sengebetræk købes?

Du kan finde stribet sengetøj hos massere forhandlere landet over – både i fysiske butikker og online. Denne type sengesæt findes i mange forskellige farver, og du kan altid være sikker på at finde en variant, der passer perfekt til dit soveværelse. 

Blå og hvid stribet sengesæt kan f.eks. Købes hos H&M, jysk og mange flere steder til en billig pris. Der vil naturligvis være forskel på prisen alt efter hvilket materiale, du ønsker dit sengebetræk i, og hvilken størrelsen betrækket har.

Sengetøj er også en oplagt gaveidé eller ønske til både juleaften og fødselsdage, da det godt kan være lidt af en luksus at skulle købe nyt sengetøj. Det kan derfor være ved disse højtider at man kan slå til og få et friskt pust til sit soveværelse. 

Silke sengetøj er noget af det blødeste man kan have på af sengebetræk. Læs med her.

Forskellige materialer til stribet sengetøj

Én ting er om sengetøjet har et flot udtryk og stribet mønster, men en anden og måske endnu vigtigere ting er om det er rart og behageligt at sove i. Så udover at gå efter det sengetøj man synes er flot og som passer godt ind i soveværelsets indretning, så kan det også være en god idé at kigge efter det materiale man bedst kan lide.

Det mest velkendte materiale af stof er nok bomuld, og det er heller ikke helt uden grund. Bomuld er et lækkert naturmateriale, som har en rigtig god absorberingsevne, der gør at man ikke får det ligeså varmt om natten når man sover, hvis man er typen, der ofte har det varmt.

En anden variant af bomuld er bomuldssatin, som også er blødt men har et mere skinnende udtryk. Det er et god materiale, hvis man gerne vil have at der bliver holdt på varmen, og hvis man godt kan lide det lækre og eksklusive udtryk ved det skinnende udtryk.

Bæk og bølge

Bæk og bølge er en variant, der er blevet populær igen, og som giver et udtryk af striber og tern, da materialet netop er lavet som et mønster ikke kun i farven. Det er sengetøj, som man ikke behøver at stryge, da looket er lidt groft. Det fås ofte i nogle rigtig fine pastelfarver i f.eks. gul og hvid eller lyseblå og hvid. 

Hør er også et naturprodukt ligesom bomuld, men med et mere rustikt look. Det er lidt mere groft mod huden men kan føles dejligt kølende.

FAQ

Du kan købe mange former for sengetøj i diverse boligkæder såsom IKEA og Jysk, men også i nogle tøjkæder som f.eks. H&M. Der er også altid meget at finde på nettet.

Det anbefales at man skifter sit sengetøj hver anden uge. Det kan for nogen virke som uoverskueligt ofte, men det er med til at holde en od hygiejne i soveværelset.

Som hovedregel skal sengetøj og håndklæder vaskes ved 60 grader, for at slå alle bakteier ihjel og dermed holde en god hygiejne. Hvis du tørretumbler sengetøjet føles det blødere end hvis du lufttørrer det.

Scroll to Top