Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste forhandlere af store guld øreringe - 3 udvalgte smykkebutikker

Er du på udkig efter store guld øreringe, får du her en guide til de bedste online forhandlere inden for denne niche af smykker til de bedste priser. Hvis du ønsker at udforske en bred vifte af forskellige slags store guld øreringe, har vi samlet de tre bedste hjemmesider, hvor du kan finde øreringe i guld til enhver smag og i forskellige prisklasser. Hos vores anbefalede smykkehandlere kan du blandt andet finde store guld hoops, store runde guld øreringe og guld øreringe i lange kæder og mange flere.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022

Vores anbefalinger

By Stine Winther

Bredt udvalg
Flere prisklasser
Hurtig levering

Camilla Krøyer
Jewelllery

Feminine og rå øreringe
Holdbare smykker
Gratis ombytning

Vibholm 
Guld & sølv

Danske og internationale mærker
Bred prisklasse
Gratis fragt
Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.


I denne artikel

Top 3 smykkeforhandlere 

Top 1

By Stine Winther - Store guldøreringe

Hos den online smykkebutik, By Stine Winther, finder du et bredt udvalg af store øreringe i guld i flere forskellige prisklasser, hvad end du er til simple eller detaljeprægede øreringe.

Prisklasse: 69 – 358 kr.

Det kan vi lide:

Bredt udvalg
Flere prisklasser
Hurtig levering

Produktdetaljer:

Mærker: By Stine Winther
Styles: guld hoops, runde guld øreringe med sten.
Materialer: guld, 925 sterling sølv, kobber, vandfat rustfri stål.
Levering: dag til dag levering

Shop smukke øreringe til gode priser her
Top 2

Camilla Krøyer - Store guld øreringe

I Camilla Krøyers smykkeunivers kan du finde øreringe med forskellige udtryk. Om du er til det rå eller feminine look, kan du med garanti finde lige de bedste store øreringe i guld, som du leder efter. 

Prisklasse: 169 – 299 kr.

Det kan vi lide:

Feminine og rå øreringe
Holdbare smykker
Gratis ombytning

Produktdetaljer:

Mærker: Camilla Krøyer
Styles: guld hoops, øreringe i guld med vedhæng, runde guld øreringe.
Materialer: 18k guldbelagt rustfrit stål (vandfast), guldbelagt ægte sølv.
Levering: 1-2 dages levering

Få 15% på dit første køb
Top 3

Vibholm - Store guld øreringe

Danmarks største smykkekæde, Vibholm, tilbyder et kæmpe udvalg af øreringe i guld fra flere mærker. Prisklassen spænder utrolig bredt, der er derfor mulighed for at finde de bedste store øreringe i guld til vitterligt enhver lejlighed.

Prisklasse: 275 - 55.900 kr.

Det kan vi lide:

Danske og internationale mærker
Bred prisklasse
Gratis fragt

Produktdetaljer:

Mærker: Vibholm, Sif Jakobs, Michael Kors, Dulong, Maanesten mm.
Styles: store guld hoops, runde guld øreringe, øreringe i guld med diamanter.
Materialer: rødguld, hvidguld, 8-18k guld, forgyldt sølv.
Levering: 1-4 dages levering

Shop flere mærker hos Vibholm

Hvordan vælger du den rigtige smykkeforhandler af store guld øreringe?

Når du skal vælge den bedste forhandler af store øreringe i guld, er det først og fremmest en god idé at overveje dit budget. Der findes nemlig guld øreringe til meget varierende priser. Prisen kan afhænge af materialer og kvalitet, men også af de forskellige mærker. 

Der findes smykker til enhver smag og øreringe kan være en spændende måde at udtrykke sig på. Hvis du søger store guld øreringe, kan du overveje om du mest er til guld hoops, runde guld øreringe eller øreringe i helt andre former. 

Hvis du har præferencer i forhold til, hvilke smykkemærker du synes der er de bedste, kan det også være en idé at vælge en forhandler, der udbyder netop dine favoritmærker. Der er både forhandlere, der har forskellige mærker og nogle der kun har smykker fra eget mærke.

3 ting vi bl.a. lagde vægt på 

Udvalget at store guld øreringe - Hvis du ikke specifikt ved, hvilken slags guld øreringe du er på udkig efter, er det en god inspirationskilde, at der er flere forskellige styles og typer af øreringe hos forhandleren. 

Prisklassen - Der kan være mange forskellige formål med at købe øreringe, som budgettet kan afhænge af. Det kan være at øreringene skal gives i gave til en konfirmand, en fødselsdag eller blot til egen selvforkælelse. 

Materialer - Materialet som guld øreringe er lavet af kan variere en del. Det materiale som øreringene er lavet af, kan være en afgørende faktor for, hvad du skal vælge. Der findes bl.a. vandfaste guldbelagte øreringe, som er det bedste holdbare materiale sammenlignet med andre materialer.

Store guld øreringe til enhver smag og lejlighed

Der er mange fordele ved at have et par store guld øreringe i smykkesamlingen. De er altid en sikker vinder, hvis du skal pifte et hverdagsoutfit op eller tilføje lidt ekstra bling til festen. De tre smykkeforhandlere som vi har fremhævet som de bedste, har alle et varieret sortiment af forskellige prisklasser, stilarter og udtryk.

Om de udbyder flere mærker eller kun deres egne, er forskelligt, men hvert mærke indeholder også forskellige kollektioner, som kan passe til diverse stilistiske udtryk. At en forhandler kun forhandler sit eget mærke er derfor ikke ens betydende med at de har et snævert sortiment. 

Et par runde guld øreringe er et godt valg uanset køn, da det er et universelt smykke, der kan styles til lige præcis din stil. Man kan både få simple, elegante og stilrene guld øreringe, men også nogle med et råt udtryk eller med vedhæng, sten og diamanter. Det er altså blot fantasien der sætter grænser.

Et par store guld hoops er tidsløse og er altid et sikkert valg i gave til både konfirmanden, fødselaren, eller dig selv. De komplimenterer alle personer, og fremhæver især sommerens glød på huden og giver en smuk varme til ansigtet og får øjnene til at skinne. 

Der er en masse inspiration i de forskellige smykkeuniverser, som forhandlerne skaber på deres hjemmesider. Der er forskellige kollektioner med hver deres stilistiske udtryk, materialer og funktioner. Der er også billeder af smykkerne med inspiration til unikke sammensætninger og kombinationer af smykker. 

Store guld øreringe kan f.eks. parres med andre guld øreringe, og man kan have flere forskellige guld hoops eller runde guld øreringe i på samme tid. Det er meget populært at mixe og matche forskellige smykker både i forskellige nuancer guld og stilistiske udtryk. 

Man kan f.eks. mixe de mere feminine og simple guld øreringe med nogle øreringe, der har et mere råt udtryk. På den måde kan de udligne hinanden, hvis man ikke ønsker et komplet stilrent look. De store øreringe guld kan parres med guld hoops for at skabe et dynamisk og fyldigt udtryk omkring ansigtet. 

Det kan være at du har et ensfarvet og basic outfit på og gerne vil pifte det op med et par smukke store guld øreringe, så kan du vælge at købe et par, der har noget tekstur eller har vedhæng og sten på dig. Hvis du derimod har et spraglet og farverigt outfit på kan det være, at du hellere vil have et par simple men smukke øreringe på der er store men ikke larmer ligeså meget. Man må til hver en tid mixe og matche sine smykker lige som man har lyst til, det er blot forslag og til inspiration, at vi foreslår nogle forskellige mulgiheder til styling og præferencer. 

Hvis du er på udkig efter nogle store guld øreringe, som du ikke behøver at tage af når du træner, sover eller går i bad, så fås der vandfaste forgyldte smykker, som godt kan tåle at blive våde og brugt en masse. Så hvis du gerne vil have nogle øreringe der kan tåle lidt slid, er det en god idé at holde øje med materialet.

FAQ

Er guld øreringe vandtætte?
Om smykker er vandtætte afhænger af det materiale, som de er lavet af. Hos både Camilla Krøyer og Stine Winther er der dedikeret en specifik kollektion til vandfaste smykker, som begge er lavet af rustfrit stål belagt med guld. Det gør at guld øreringene holder i lang tid og kan tåle at du træner, bader eller andet der indebærer vand og sved.
Hvad er de billigste store guld øreringe
De store øreringe guld til den laveste pris som er at finde hos de tre udvalgte forhandlere, er henholdsvis fra 69 kr. til 275 kr. Du kan altså få super billige guld øreringe både hoops og runde.
Kan alle købe store øreringe i guld?
Forhandlerne har et bredt udvalg af smykker, som passer til alle og enhver, der ønsker at gå med guld øreringe. Der er derfor intet, der skal komme i vejen for at købe et par nye øreringe, som udtrykker lige netop det du gerne vil udstråle. Det er f.eks. super populært for drenge at gå med runde guld øreringe i begge eller kun det ene øre. Der er derfor også gode muligheder for at købe gaver til andre end piger.
Kan man bytte sine smykker, hvis de ikke passer når man får dem leveret?
Hos flere smykkeforhandlere er der gratis ombytning af smykker, netop fordi man ikke kan prøve smykkerne når man køber dem på nettet. Du skal derfor i de fleste tilfælde ikke være bekymret for om du skal bruge yderligere penge på at returnere varerne, hvis de ikke passer. Der er derudover ofte guides til størrelser at finde på hjemmesiderne, så hvis du gerne vil være 100 procent sikker, så mål lige efter med et målebånd før du bestiller smykkerne hjem.

Angivelse af kilder og test

  1. Kilde 
  2. Kilde 
  3. Kilde

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle