Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Steba dehydrator STED5

Du har måske hørt om en Steba dehydrator før, og det er klart med god grund. Steba er et rigtig godt mærke, og denne dehydrator er bestemt ingen undtagelse.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
steba dehydrator 2

Med denne Steba STED5 får du en dehydrator, som mange anmeldere har rost, og som samtidig klarer sig rigtig godt i test. Du får med denne dehydrator et produkt, som gør, at du nemt kan klare tørringen af forskellige råvarer, og du kan dermed gemme dem i lang tid.

Det smarte og mest praktiske ved denne dehydrator er, at du nemt kan overvære produkterne under tørringen, så du kan holde øje med, at de får netop den tid, som du foretrækker. 

Derudover skal det sides, at denne Steba STED5 har elektronisk temperaturstyring ra 40 til 70 grader, og maskinen kan dermed justeres alt efter om du ønsker at tørre frugt, grønt eller urter. Denne dehydrator har en elektronisk timer, fra 1 time til 36 timer, og du kan derfor nemt sætte den i gang og indstille den efter eget ønske. 

Brug denne Steba dehydrator til at lave lækre og sunde snacks, og med de 5 indsatser kan du nemt stable flere råvarer ovenpå hinanden. Du kan også anvende måtten nederst i dette køkkenprodukt til at lave lækre krydderurter. 

Med denne dehydrator kan du simpelt og uden det store besvær inddrage børnene i madlavningen, da I både kan overvære processen sammen, og samtidig nemt kan snitte lækre, mundrette stykker, som I løbende kan placere sammen på bakkerne i produktet. Glæd jer til bananchips, sprød bacon eller måske nogle smagfulde tørrede urter. 

Få det fulde overblik over de bedste dehydratorer

cogclockmenu-circlecross-circle