Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Gastronoma Dehydrator

Har du brug for en dehydrator, som kan hjælpe dig med at tørre dine madvarer i ét væk. Så bør du muligvis overveje at investere i denne Steba ED6 model. Med denne model får du et luksus produkt, der har mange smarte og anvendelige funktioner.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
Excalibur Digital 9-bakker

Med en Steba ED6 dehydrator kan du nemlig nemt tørre din frugt, grøntsager og andre krydderurter. Du får med dette produkt samtidig 6 stål-indsatse, som er fremstillet i rustfrit stål, hvilket selvfølgelig er en fordel, når der skal lægges råvarer med meget vandindhold på disse indsatse.

Få det fulde overblik over de bedste dehydratorer. Derudover kan du indstille temperaturen på denne Steba ED6 på 30-70 grader, og den har en timer på mellem 1-24 timer. Dette er meget praktisk, da du dermed nemt kan indstille dehydratoren præcis efter hvilke råvarer, du skal tilberede og tørre. 

Med denne Steba ED6 får du samtidig en meget stor tørreflade, hvilket også betyder, at du nemt og simpelt kan tørre mange forskellige madvarer på én og samme gang. Det er nærmest blot fantasien, der sætter grænser med denne smarte dehydrator. 

Hvis du leder efter et sundt alternativ til slik, lakrids og andre søde sager, så bør du helt klart overveje at investere i en Steba ED6. På den måde kan du nemlig lave dine egne lækre, tørrede æblechips, velsmagende bananchips eller andre gode snacks. 

Spar penge på dyre snacks i supermarkedet, og investér i stedet i en dehydrator, så du altid kan lave dine egne snacks af gode råvarer. 

cogclockmenu-circlecross-circle