Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sportsmans pride hundefoder tilbud og fuld test 2023

Søger du noget af det bedste hundemad? så er Sportsmans pride hundefoder tilbud, noget af det helt rigtige for dit kæledyr. I denne guide finder du oversigt over både hvalpefoder, puppy, adult light produkter og fuld test indenfor dette foder i 2023. Bliv inspireret herunder, vi har fundet du bedste priser i markedet netop nu hos de danske forhandler.
Af 
 Opdateret d. januar 9, 2023
sportsman pride hundefoder

Leder du efter hvalpefoder eller foder til en voksen hund? uanset livsstadiet, så er dette fodermærke blandt et af de absolutte favoritter. Læs mere om indholdet i foderet og hvilken specifik variant du bør vælge.

Se hvordan vi udvælger og anmelder produkterne

Det bedste Sportsman Pride hundefoder 2023:

 • bedste sportsmans pride hundefoder maintence

  #1 Vores anbefaling af Sportsman Pride hundefoder

  Sportsman's Pride Maintenance Adult - 15 kg

 • sportsmans pride hundefoder hvalpefoder til puppy

  #2 Bedste Sportsman Pride hvalpefoder til din hvalp / puppy

  Sportsman's Pride Puppy - 15 kg

 • sportsmans pride hundefoder senior

  #3 Bedste Sportsman Pride hundefoder senion til din hund

  Sportsman's Pride Senior & Light - 15 kg

Nyt sportsmans pride hvalpefoder

Hvis du netop har fået en hvalp derhjemme, så kan det være afgørende at finde det helt ikke hvalpefolder eller pubby foder som nogle kalder det. Her kigger vi særligt på næringsindholdet som er beskrevet herunder. 

Specifikationer:

 • Råprotein 29 %
 • Råfedt 17 %
 • Råfibre 2,3 %
 • Aske 7 %
 • Calcium 1,75 %
 • Fosfor 1,15 %
 • Natrium 0,35 %
 • Magnesium 0,1 %
 • Vand <9,00 %

Hundemad for adult på tilbud

Ønsker du glutenfrit foder, eller blot en god beholder til dit hvalpefoder, så har vi sammensat denne guide. Her tester vi både premium produkter og nogle af de mere adult og pubby billigere alternativer i markedet.

Særligt er dette hundefoder kendt for deres høje kvalitet, helt uden brug af hvede og soja. Dette gør deres foder unikt på markedet, og de er blandt andet super kendte på verdensplan indenfor samme område. 

Hvorfor læse denne Sportsman pride hundefoder anmeldelse? her dykker vi i dybden med hvad din hund får ud af at spise denne foder, og hvor du findet en god forhandler med tilbud der gør prisen konkurrencedygtig.

sportsman pride hundefoder

Anbefalet dosering

Vægt på hundenFodermængde dagligt
5 killo80 - 110 g
10 killo120 - 165 g
20 killo200 - 270 g
35 killo290 - 390 g
60 killo420 - 560 g
80 killo510 - 670 g

Foder til hvalp

Det er en rigtig god ide at udvælge det helt rette hvalpefoder allerede fra starten, når du har at gøre med især en hvalp. Med Sportsman pride hundefoder er du sikret en god sammensætning af næringsindholdet, så din hund får den rette mængde næring allerede som helt lille. 

Før din vovse er voksen og vokset sig stor, eller til den størrelse, den ender med, har den brug for alt det næring, den kan få. Selvfølgelig tilpasset dens behov, vægt, aktivitetsniveau osv. 

Hvis du derfor finder dette hundefoder, som indgår i denne test, på tilbud, kan det være fordelagtigt at købe rigelige mængder hjem, så du er sikker på at have nok foder til hvalp samt, at du kan spare nogle penge på et mængdekøb. 

Du bør dog altid holde øje med, at din hund spiser sit hvalpefoder, så du ikke køber noget forgæves, fordi den enten ikke kan lide det, men også fordi, der måske er opstået et problem med din hund, hvis ikke den spiser sit Sportsman pride hundefoder. 

sportmans-pride-hundefoder-hvalpefoder

Mange varianter

Som angivet højere oppe i denne hvalpefoder test på tilbud, findes der flere varianter, som du kan vælge mellem inden for mærket, Sportsman pride. Du kan altså sagtens fortsætte med at købe og fodre din hund med hundefoder herfra, selvom den ikke længere er hvalp. 

Når først din hund har bevæget sig fra hvalp til fuldvoksen og endda videre til kategorien, senior, kan du fortsat fodre den med Sportsman pride hundefoder, da der er taget højde for hundens udvikling og behov i foderet. Når en vovse rammer senioralderen, vil der også være særlige vitaminer og mineraler, som er vigtigt, at den indtager, ligesåvel som når den er lille og får det gennem sit foder til hvalp. 

På denne måde sørger brandet Sportsman pride, som angivet i denne test, at producere hundefoder til hunde på 15 kg i alle aldre. Så hvis din vovse er helt vild med foder fra denne producent, kan du altså købe mad til den på tilbud gennem hele dens levetid helt fra hvalp til voksenhund til senior.

Du kan vælge mellem forskellige fodertyper afhængigt at alder og behov hos hunden:

 • Puppy
 • Maintenance adult
 • Super premium adult
 • Senior & light

Samt andre typer, der kan have stor fordel for din firbenede ven.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører. De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter. Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

Angivelse af kilder og test

 • The Strategist har lavet denne guide. Læs her.
 • American Kennel Club anbefaler dette.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle