Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sportsmans pride hundefoder tilbud og fuld test 2023

Søger du noget af det bedste hundemad? så er Sportsmans pride hundefoder tilbud, noget af det helt rigtige for dit kæledyr. I denne guide finder du oversigt over både hvalpefoder, puppy, adult light produkter og fuld test indenfor dette foder i 2023. Bliv inspireret herunder, vi har fundet du bedste priser i markedet netop nu hos de danske forhandler.
Af 
 Opdateret d. marts 21, 2023
sportsman pride hundefoder

Leder du efter hvalpefoder eller foder til en voksen hund? uanset livsstadiet, så er Sportsman's Pride hundefoder blandt et af de absolutte favoritter. Læs mere om indholdet i foderet og hvilken specifik variant du bør vælge. Bliv herudover klogere på dosering af hundemad og meget mere.

Se hvordan vi udvælger og anmelder produkterne

Det bedste Sportsman Pride hundefoder 2023:

 • bedste sportsmans pride hundefoder maintence

  #1 Vores anbefaling af Sportsman Pride hundefoder

  Sportsman's Pride Maintenance Adult - 15 kg

 • sportsmans pride hundefoder hvalpefoder til puppy

  #2 Bedste Sportsman Pride hvalpefoder til din hvalp / puppy

  Sportsman's Pride Puppy - 15 kg

 • sportsmans pride hundefoder senior

  #3 Bedste Sportsman Pride hundefoder senion til din hund

  Sportsman's Pride Senior & Light - 15 kg

Nyt sportsmans pride hvalpefoder

Hvis du netop har fået en hvalp derhjemme, så kan det være afgørende at finde det helt rigtige hvalpefoder eller puppy foder som nogle kalder det. Her kigger vi særligt på næringsindholdet, som er beskrevet herunder.

Specifikationer:

 • Råprotein 29 %
 • Råfedt 17 %
 • Råfibre 2,3 %
 • Aske 7 %
 • Calcium 1,75 %
 • Fosfor 1,15 %
 • Natrium 0,35 %
 • Magnesium 0,1 %
 • Vand <9,00 %

Hundemad for adult på tilbud

Ønsker du glutenfrit foder, eller blot en god beholder til dit hvalpefoder, så har vi sammensat denne guide til Sportsman Pride hundefoder. Her tester vi både premium produkter og nogle af de mere adult og puppy billige alternativer på markedet.

Særligt er dette hundefoder kendt for deres høje kvalitet, helt uden brug af hvede og soja. Dette gør deres foder unikt på markedet, og de er blandt andet super kendte på verdensplan indenfor samme område. 

Hvorfor læse denne Sportsman pride hundefoder anmeldelse? Her dykker vi i dybden med hvad din hund får ud af at spise denne foder, og hvor du findet en god forhandler med tilbud der gør prisen konkurrencedygtig. Et andet godt mærke er First Buddy hundefoder, som du kan læse meget mere om her.

sportsman pride hundefoder

Anbefalet dosering

Vægt på hundenFodermængde dagligt
5 killo80 - 110 g
10 killo120 - 165 g
20 killo200 - 270 g
35 killo290 - 390 g
60 killo420 - 560 g
80 killo510 - 670 g

Dosering af hundemad

Det er nemt at komme til at give sin hund for meget mad ved en fejl, hvilket kan gå ud over dens fysiske sundhed. 

Mange tror fejlagtigt, at det er et tegn på kærlighed at overfodre sin hund, men dosering af hundemad spiller en vigtig rolle for din hunds generelle velvære. Det kan have store konsekvenser for din hund, hvis dosering af hundemad ikke hænger sammen med race, størrelse, alder med mere. 

Ved overfodring kan der i værste tilfælde opstå velfærdssygdomme som øget blodtryk og sukkersyge. Dette er et endnu større problem, hvis din hund heller ikke får motion nok. 

En måde at imødekomme dette på er at sørge for, at det hundefoder du bruger, indeholder de rigtige ting. Og husk altid at følge rådene til korrekt dosering af hundemad, så du passer bedst muligt på din firbenede ven. 

Foder til hvalp

Det er en rigtig god ide at udvælge det helt rette hvalpefoder allerede fra starten, når du har at gøre med især en hvalp. Med Sportsman pride hundefoder er du sikret en god sammensætning af næringsindholdet, så din hund får den rette mængde næring allerede som helt lille. 

Før din vovse er voksen og har vokset sig til fuld størrelse, har den brug for alt det næring, den kan få. Selvfølgelig tilpasset dens behov, vægt, aktivitetsniveau osv. 

Hvis du derfor finder Sportsman Pride hundefoder, som indgår i denne test, på tilbud, kan det være fordelagtigt at købe rigelige mængder hjem, så du er sikker på at have nok foder til hvalp samt, at du kan spare nogle penge på et mængdekøb. 

Du bør dog altid holde øje med, at din hund spiser sit hvalpefoder, så du ikke køber noget forgæves, fordi den enten ikke kan lide det, men også fordi, der måske er opstået et problem med din hund, hvis ikke den spiser sit Sportsman pride hundefoder. Skal din hun have glutenfrit hundefoder? Så læs med her.

sportmans-pride-hundefoder-hvalpefoder

Fortsæt med Sportsman Pride længe - fra hvalp til senior hund

Som angivet højere oppe i denne hvalpefoder test på tilbud, findes der flere varianter, som du kan vælge mellem inden for mærket, Sportsman pride. Du kan altså sagtens fortsætte med at købe og fodre din hund med hundefoder herfra, selvom den ikke længere er hvalp. 

Når først din hund har bevæget sig fra hvalp til fuldvoksen og endda videre til kategorien, senior, kan du fortsat fodre den med Sportsman pride hundefoder, da der er taget højde for hundens udvikling og behov i foderet. Når en vovse rammer senioralderen, vil der også være særlige vitaminer og mineraler, som er vigtigt, at den indtager, ligesåvel som når den er lille og får det gennem sit foder til hvalp. 

På denne måde sørger brandet Sportsman pride, som angivet i denne test, at producere hundefoder til hunde på 15 kg i alle aldre. Så hvis din vovse er helt vild med foder fra denne producent, kan du altså købe mad til den på tilbud gennem hele dens levetid helt fra hvalp til voksenhund til senior hundefoder.

Forskellige fodertyper

Du kan vælge mellem forskellige fodertyper afhængigt at alder og behov hos hunden:

 • Puppy
 • Maintenance adult
 • Super premium adult
 • Senior & light

Samt andre typer, der kan have stor fordel for din firbenede ven.

Valg af foder har betydning

Valg af foder til din hund er ikke uden betydning.

Sportsman pride hundefoder er fyldt med råvarer af god kvalitet, så der ikke bliver gået på kompromis med din hunds sundhed. 

Om det er sportsman's pride puppy foder eller et andet produkt fra Sportsman pride hundefoder, kan du være sikker på, at din hund får et ernærende måltid. Foderet er lavet således, at det er produceret uden korn (herunder hvede, havre og byg), da dette ikke nødvendigvis er det bedste for din hund. 

Store hunde har som tommelfingerregel brug for store mængder kød, og dette foder er spækket med protein. Faktisk består hovedingrediensen af kylling lam. 

Det er vigtigt at være opmærksom på ingredienserne i din hunds foder, da det i værste tilfælde kan gøre den syg, hvis ikke foderet indeholder de nødvendige ting. Sportsman Pride hundefoder har kælet for ingredienserne, så din hund er sikret at få den rette ernæring. 

Tidspunkt for fodring

Det er en god idé at fodre din hund med eksempelvis Sportsman Pride hundefoder på omtrent samme tidspunkt hver evig eneste dag, da det er med til at give din hund en sund fordøjelse. I det tilfælde, at du fodrer din voksne hund flere gange dagligt, sørg da for at fordele måltiderne udover dagen. 

Giver du din voksne hund mad to gange om dagen, anbefales det at fodre den om morgenen og aftenen. På denne måde bliver dens energi strukket så længe som muligt, og næringen i foderet bliver også bedre fordelt. Vi mener derfor også at du vil opleve bedre humør og trivsel.

Giftige madvarer for hunde

Vidste du, at der er mange madvarer som hunde ikke kan tåle? 

Hunde og menneskemaver er langt fra ens, og der findes faktisk en lang liste med typiske fødevarer, som din hund aldrig bør indtage. Du kender nok i forvejen til faren ved chokolade, men det er langt fra det eneste, der kan være skadeligt for din hund.  Det er alt fra avocado, nødder, citrusfrugter, løg og meget mere. 

Det er en god idé at sætte sig ind i, hvad din hund kan tåle og ikke kan, før du giver din hund andet foder end eksempelvis Sportsman Pride hundefoder. 

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører. De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter. Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

Angivelse af kilder og test

 • The Strategist har lavet denne guide. Læs her.
 • American Kennel Club anbefaler dette.
 • DogFood  Advisor har lavet denne guide. Læs den her.
 • Select har lavet denne guide.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle