Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sodastream test - find den bedste sodastream hjem til dig

Der hersker ingen tvivl om, at en SodaStream er blevet en del af mange danskeres køkkeninventar, og det er med god grund. Her får du nemlig din helt egen maskine, der kan lave dit postevand om til perlende og forfriskende danskvand.
Af 
 Opdateret d. juni 8, 2022
sodastream 2022

Hos Produktoversigten ved vi godt, at der i dag findes et utal af forskellige modeller på markedet. Det kan gøre det svært at finde frem til den bedste SodaStream, men bare rolig. Vi har nemlig samlet alt det, du skal vide om den populære SodaStream, og vi har samtidig udvalg nogle af de bedste modeller, som du finder lige her på siden. Vi garanterer dig for, at der er noget for alle og enhver.

Kom til sagen - Hvilken sodavandsmaskine er den bedste i 2022?

Vores førstevalg er Philips HD2650/90 – Det er den perfekte effektiv brødrister med mange forskellige risteindstillinger, passer til alle typer brød. Det er en meget gedigen brødrister, som føles bygget til at kunne tåle at blive brugt i lang tid.

I denne artikel

Vi vil i denne guide, forsøge at give dig detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste sodastream maskiner i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som du, som dygtig køber, skal være opmærksom på. Læs med her, og bliv klogere på de forskellige sodastreams. Lad os komme i gang.

De bedste SodaStreams 2022

Bedste samlet set

SodaStream Spirit - en budgetvenlig og populær variant

Pris: 400-500 kr

Type: SodaStream Spirit

Wægt: 2,5 kg 

Funktioner: Snap-lock funktion

Særlige egenskaber

1L flaske medfølger
Snap-lås funktion
Genanvendelig flaske

Højdepunkter:

Mindsker forbrug af engangsplast
God pris
Nem at anende
Shop din nye SodaStrema her

Hvorfor den er den bedste samlet set

Den første model i vores Sodastream test er en sand klassiker. Gennem årene har Spirit-modellen fået sig en overhaling, så den altid er opdateret i forhold til udtryk og kvalitet.

Her får du en SodaStream, der kan det, som den skal. Du får et elegant design, der ikke larmer i rummet, og som nemt kan placeres på køkkenbordet eller på en reol. Dog er der ingen tvivl om, at vi har fat i en billigere model. Selve skallen og knapperne er produceret i hård plast, der går lidt udover den endelige finish på maskinen.

Den smarte snap-lås gør det nemt og enkelt at bruge maskinen. I stedet for at dreje flasken, låser den helt af sig selv ved brug. Dermed får du en funktionel og praktisk SodaStream, der dog ikke er bedst i test.

Bedste kvalitet

Aarke Carbonater 3

Pris: 1.000-1.500 kr.

Type: Carbonater III

Vægt: 2,4 kg

Funktioner: Kompatibel med alle større mærker

Særlige egenskaber

425 g CO2-cylinder
Effektiv præcisiosdyse
Genanvendelig PET-flaske medfølger

Højdepunkter:

God til vand, juice, cocktails mm.
Fås i mange flotte farver
Elegant design
Spar lige nu 300 kr. på dette produkt hos Magasin

Hvorfor den er den bedste samlet set

Vi kommer ikke udenom, at Aarke Carbonater 3 er vores bedst i test sodavandsmaskine. Her går funktionalitet, praktik og æstetik op i en højere enhed, og den vinder stort på særligt sidstnævnte.

Selvom maskinen kommer fra Aarke, behøver du ikke vinke farvel til originalerne. Denne model er nemlig kompatibel med alle større mærker. Derudover rummer den en effektiv præcisionsdyse, der sikrer en stabil og kontrolleret stråle, som gør CO2-absorberingen langt nemmere ved brug.

Den store kvalitet ved denne model er selvfølgelig det altoverskyggende design. Her går klassiske materialer og et stilrent udtryk hånd i hånd, der gør den til testens bedste sodavandsmaskine.

bedste sodastream i 2022

SodaStream Power

Pris: 1.100-1.300 kr.

Type: Sodavandsmaskine

Vægt: 3,9 kg

Funktioner: Årets produkt 2017.

Særlige egenskaber

3 kulsyre niveauer
Snap-lock funktion
1L genanvendelig flaske, 1 gascylinder

Højdepunkter:

Præcis dosering af bobler
Bobler med enkelt tryk
Bæredygtigt design
elgiganten logo
Hurtig levering.
Stort sortiment af produkter.
God service.

Hvorfor SodaStream Power er god

Testens tredje model kommer med nogle helt særlige egenskaber, der gør den endnu nemmere at anvende. Du kan nemlig slippe afsted med ét enkelt tryk, når du vil have brus i dit drikkevand.

Den elektriske SodaStream Power i vores test er særligt god, hvis du vil sikre dig den præcise dosering af bobler. Med et enkelt tryk får du drikkeklar danskvand, som gør det nemmere end nogensinde før.

Modellen er designet af Yves Béhar, der er fortaler for bæredygtig udvikling, og som også er kendetegnet ved denne model. Den passer ind i langt de fleste køkkener, og med indbygget LED-lys i alle knapper, kan du nemt og enkelt anvende den hele døgnet rundt.

sodastream maskine

SodaStream Genisis

Pris: 400-600 kr.

Type: Sodavandsmaskine

Vægt: 3,9 kg

Funktioner: Årets produkt 2017.

Særlige egenskaber

Holder godt på brus og bobler
Giver drikke med god smag

Højdepunkter:

Let at rengøre
To medfølgende flasker
elgiganten logo
Hurtig levering.
Stort sortiment af produkter.
God service.

Hvorfor SodaStream Genisis er god

Med SodaStream Genisis er du sikret drikke med en god smag, hvor smagen af postevand ikke er for gennemtrængende. Denne maskine, i enkelt og tidsløst design, er ligeså let som de andre fra vores test at håndtere, og derfor er den altså blandt vores bedste. 

De to medfølgende flasker til Genisis er faste og sikre, og med deres slidstærke design, går de ikke nemt i stykker. Udover at der er tænkt i design med de to medfølgende flasker, så er har smagen altså også været i fokus. De to flasker er nemlig specialfremstillet til at holde på bobler og brus, så der går længe før din drik vil blive flad. 

Genisis er lavet i et smalt design, som gør at den er nem at finde plads til i køkkenet. Derudover er den med sin lette vægt på 2,4 kg. nem at håndtere, og vil være en SodaStream de fleste vil finde en masse glæde i.

Er du interesseret i denne maskine, som vi har kåret til blandt de bedste i vores test? Så finder du den herunder.

bedste sodastream maskine

SodaStream Source

Pris: 749-849 kr.

Type: Sodavandsmaskine

Vægt: 3,6 kg

Særlige egenskaber

Tre forskellige bobleniveauer
Snap-n-lock system
To flasker og en kulsyrepatron medfølger

Højdepunkter:

Prisvindende design
elgiganten logo
Hurtig levering.
Stort sortiment af produkter.
God service.

Hvorfor SodaStream Source er god

Med sit flotte, enkle og tidsløse design er SodaStream Source en særlig elskling. Den har nemlig vundet på sit design og evner i at holde på bobler og brus af både et britisk og amerikansk magasin. Source har altså helt klar nogle egenskaber, som gør den fortjener at være blandt de bedste, og som vi i vores test, også blev særligt glade for.

Ved SodaStream Source medfølger to 1 liters flasker, som er at miljøvenlig design. Derudover har Source tre forskellige bobleniveauer, så du helt selv kan styre, hvor meget brus du ønsker i din drik. Source er designet af Yves Behár, som har udstyret maskinen med LED-lys, så du kan følge med i mængden af brus.

Source har en helt særlig egenskab. Her er der nemlig gjort brug at et patenteret system; nemlig snap-n-lock systemet. Dette system gør at flasket hurtigt og nemt sætter sig fast til Source maskinen, og du slipper derfor for at stå og dreje den fast - vi havde selvfølgelig også fokus på dette system i vores test, og derfor har vi kåret den, som en af de bedste.

Hvorfor skal jeg købe en SodaStream?

Er du ikke helt overbevist endnu? Så har vi heldigvis fire gode grunde til, hvorfor du bør investere i en SodaStream til boligen eller til kontoret.

  1. Du kan spare penge

Det vigtigste først. Når du vælger at investere i en SodaStream, kan du faktisk spare mange penge i det lange løb. Hvis du normalt køber danskvand på flaske, får du langt mere for dine penge med en SodaStream.

  1. Det er nemmere

Måske du tænker, at det er lidt omstændigt at skulle til at finde flasken frem og sætte den fast på din SodaStream, men faktisk er det langt nemmere end at skulle ned i supermarkedet og købe en flaske danskvand. Og en ekstra bonus er, at du altid har iskoldt vand i køleskabet. 

  1. Du bliver sundere

For mange er almindeligt vand en kedelig fornøjelsen. Til gengæld gør det underværker, når der tilsættes bobler, og det får faktisk mange til at leve lidt sundere, når de har en SodaStream i boligen.

  1. Det er bedre for miljøet

I dag er miljøet noget, som mange har for øje, og vil du gerne gøre en forskel, så er en SodaStream en god investering. Du skåner nemlig miljøet ved selv at lave danskvand. Ikke nok med, at færdiglavet danskvand skal sendes fra producent og ud til butikkerne, så har du med en SodaStream genanvendelige flasker, som du bruger igen og igen.

Find mange flere produkter hos os

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvorfor du bør vælge en SodaStream fra vores test, og hvilken model der passer til dine behov.

Hos ProduktEksperten laver vi løbende test for at finde frem til de bedste produkter til dig. Husk derfor at følge med her på siden, og gå ikke glip af de bedste muligheder, som vi finder frem til. 

Er du på jagt efter en ny græsslåmaskine eller måske en ny seng? Så kig med i nogle af vores andre guides, som du også finder på vores side. Skal du måske have det bedste hundefoder til din hund? Eller skal du have den bedste støvsuger til hundehår? Så læs vores guides på Produkteksperten.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle