Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Skæg glattejern - style og glat med det smarte redskab

Har du ustyrligt skæg? Ikke længere. For med et skæg glattejern kan du på ingen tid glatte og tæmme det, så det igen sidder, præcis som du ønsker. Et skæg glattejern kaldes også for en glattebørste, da den i højere grad er udformet som en børste med varme i, der sørger for at tæmme dit skæg.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

I alt sin enkelthed sikrer varmen fra børsten, at skægget bliver lettere at sætte. Det kan være smart hvis du er indehaver af en stor hårpragt, som gør det svært at få styr på lokkerne. Har du problemer med at håret vokser i mange forskellige retninger, så kan du på ingen tid få styr på hårpragten og kontrol over tingene.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det er vigtigt at pointere, at der er stor forskel på et skæg glattejern og et almindeligt af slagsen, som bruges til håret på hovedet. Et almindeligt må du nemlig aldrig bruge i stedet for et skæg glattejern, da det i værste tilfælde kan have store konsekvenser.

Glattejern til skæg er fortsat en relativt ny ting indenfor skægpleje. Derfor kan det være lidt af en jungle af jonglere og finde rundt i. Blandt de bedste finder du blandt andet Gordon Beard Straightener, der fungerer som et perfekt skæg glattejern, hvis du ønsker at glatte og forme det ustyrlige hår i hovedet.

Gordon Beard Straightener har en keramisk varmeplade med en anti-burn belægning. Den er desuden designet som en børste, der sikrer at du ikke brænder dig, og så hårene nemt kan reddes igennem og udglattes. Temperaturen kan instilles fra 170°C og 190°C, hvorfor du har rig mulighed for at finde en temperatur, som passer til dit behov.

Blandt andre gode bud finder du det elektriske skæg glattejern fra Efalock. Når du bruger dette skæg glattejern, der er formet som en elektrisk børste, slider du ikke nær så meget på hårstråene, som tilfældet ville være ved brug af et almindeligt fladjern.

Når du anvender det populære glattejern til skæg fra Efalock får du desuden en skøn massage, samtidig med at dine hårstrå rettes ud. Det er med andre ord win-win for både dig og hårpragten.

Efalock skæg glattejern har gummibelagte overflader, der beskytter huden. Du kan derfor med ro i maven bruge denne smarte glattebørste uden at bekymre dig om brandmærker i ansigtet. Skal dit skæg tæmmes, så er det derfor helt oplagt at du investerer i et skæg glattejern, der sikrer dig flot og nydeligt skæg.

Se bedste glattejern her.

cogclockmenu-circlecross-circle