Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Silke sengetøj – Find bedste sengesæt i test til dit behov

silke sengetøj

Indholdsfortegnelse

Er du på jagt efter det lækreste, blødeste og fineste silke sengetøj i test, så kan vi hjælpe dig på vej med et godt overblik over dine muligheder, og hvilke fordele denne form for sengesæt har modsat andre modeller og tekstiler.

Seneste opdatering: 22. november 2023

Vi bruger lang tid på at opdatere vores side om silke sengetøj, så du som læser får den nyeste viden, om produkterne. 

I denne opdatering har vi tilføjet 2 nye produkter, Dynezonen og Nordic Weaving.

Elsker du det eksklusive look og lækre design, så er denne form for tekstil perfekt til dig og dine dyner og puder derhjemme. Med dette stof får du ofte et skindende look, som føles glat og blødt på huden, når du placerer dig i sengen. Køb det i Jysk, Ikea eller med hurtig levering online.

Vores anbefalinger af bedste silke sengetøj

Herunder finder du vores anbefalinger til blødt og dejligt silke sengetøj. Læs med her, og finde ud af hvilket som passer dig.

Dynezonen - Et kæmpe udvalg af silkeprodukter

bedste silke sengetøj

Bedste priser og tilbud på Dynezonen:

Dynezonen

1.699,95 kr

Hvorfor vælge en silkedyne fra Dynezonen?

100% silke sengetøj om det er til en dobbeltdyne, enkeltmandsdyne eller alle dele med ekstra længde, så kan du finde det lækre tekstil hos DyneZonen. De tilbyder høj kvalitet og et væld af smukke farver på mange produkter.

Deres produkter er OEKO-TEX certificeret, hvilket pointerer deres kvalitet på materialer og bæredygtig produktion. De er populære grundet deres lyn-hurtige levering, så du ikke skal ned i Ikea, Jysk eller anden boligbutik og finde dit silke sengetøj og bestille det hjem.

Læs også om stribet sengetøj, hvis du er mere til den slags.

ShopDyner - Butterfly Silk med satin vævning

bedste silke sengetøj

Bedste priser og tilbud på ShopDyner:

ShopDyner

1.699,95 kr

Hvorfor vælge en silkedyne fra Dynezonen?

En anden anbefaling, som du kan bestille allerede i dag online, er et yderst dejligt silke sengetøj fra Shopdyner, som forhandler dyner produceret fra det fineste morbærsilke i silkesatin. Det er derfor også et eksklusivt og luksuriøst valg til dit soveværelse.

De er dertil også OEKO-TEX certificeret og har deres udvalg i et utal af farver og størrelser. Sortimentet byder på både standard størrelser men også king-size størrelser og ekstra længder med 220 cm. Se også Pokemon sengetøj til voksne såvel som børn.

Nordic Weaving - Bedste silke sengetøj i ivory

silke sengetøj

Bedste priser og tilbud på Nordic Weaving:

Nordic Weaving

1.699,95 kr

Nordic Weaving mocca - Blødeste silke sengetøj

silke sengetøj

Bedste priser og tilbud på Nordic Weaving:

Nordic Weaving

VonFritz - Vores anbefaling til et bomuld alternativ

bambus sengetøj

Bedste priser og tilbud på ShopDyner:

VonFritz

1.699,95 kr

Hvorfor vælge en silkedyne fra VonFritz?

Selvom silke er lækkert, synes vi også at det er værd at give dig et bud på et alternativ på denne form for tekstil. Hvis du elsker en god 100% bomuld, kan vi varmt anbefale dette brand, Von Fritz, som har du smukkeste og mest æstetiske sengesæt i lækker nordisk design.

Vi mener, at de er nogle af de bedste i test, hvilket blandt andet er grundet at deres produkter er 100% økologiske og i meget høj kvalitet. Du kan se deres store udvalg herunder, og finde din favorit allerede i dag. Læs også om grønt sengetøj i forskellige nuancer her.

Hvilke fordele er ved denne type tekstil?

Nu har du set lidt forskellige forhandlere, brands og produkter indenfor denne kategori, men lad os egentlig dykke mere ned i, hvorfor det kan være en god ide at bruge denne form for tekstil til sine dyner og puder. Vi kan fremhæve nogle fordele ved silke sengetøj til dig.

Først og fremmest, som de fleste bedste i test også fremhæver, er dette stofs gode anti-bakteriel egenskab og funktion. Den er god til at afvise skidt og bakterier med sin glatte overflade. På en sådan måde sætter husstøvmidler sig sjælendt fast på stoffet.

En anden fordel er den helt oplagte blødhed og tekstur. Det bløde stof på kroppen virker beroligende, hvilket er en fordel hvad angår din søvn. Desuden beroligere det også, da det er et godt åndbart stof, som fordeler varmen pænt og behageligt.

Se vores store guide for det bedste sengetøj i test indenfor alle slags tekstiler.

Hvordan er det bedst at vaske denne tekstil?

Hvis du ejer andet i dette tekstil eller materiale hjemme i din gardarobe, kender du nok til vaskemetoderne, og generelt at dette stof skal behandles nænsomt, især i forhold til det traditionelle bomuld.

Du skal som udgangspunkt ALTID vaske silke på maksimalt 30 grader, hvis det gøres i makskinen (hvilket er nemmest med sengetøj). Dog er det selvfølgelig altid den klare anbefaling at vaske dette stof i hånden eller som skønvask.

Men den rette behandling og vedligeholdelse holder den lækre overflade i længere tid, og du ødelægger ikke teksturen i stoffet så hurtigt. Det gør, at du kan beholde dit lækre nye silke sengetøj i mange år frem.

Andet end silke sengetøj til din bolig?

Bliv med mydinners endnu klogere på sengetøj og det store marked, der ligger for dine fødder. Her har vi samlet en masse guides til dig, så du kan komme i gang med at se på nyt dynebetræk:

silke sengetøj

Er du på jagt efter andre ting til hjemmet?

Er du på jagt efter en masse andre gode ting til hjemmet eller din bolig, så kan vi også hjælpe dig med at finde de bedste produkter indenfor alt mellem himmel og jord. Se guides på blandt andet: Robotstøvsugere, en køleboks til bil til sommeren eller en masse andet. 

Angivelser af kilder

  1. The Spruce
  2. Sleep Foundation
  3. Womens Health
  4. Cosmopolitan kan du læse mere om her.
  5. Good Housekeeping
Scroll to Top