Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Severin Chill robotstøvsuger

Endnu et mærke på markedet er Severin, som udformer robuste og solide produkter. Deres robotstøvsuger er ikke en undtagelse. Den vinder mange test og anmeldeser for sin fordelagtige lave pris, som er til at betale. Fremfor flere andre mærker og modeller.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

Severin har skabt flere af deres robotstøvsugere med henblik på at være lave, så de kan komme under møbler og andre forhindringer. Modellerne er deres Severin Chill RB modeller og serie, hvoraf flere af dem er maksimalt 7 cm. høje. De kan derfor også komme under det nederste trappetrin, hvis det er tilfældet.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Severin gør det godt, da de matcher og sætter sig godt prismæssigt. Deres robot støvsuger har måske ikke alle de samme teknologiske funktioner og features som flere af de andre mærker, men de er simple og brugervenlige. 

Den er nem for de fleste at benytte, da den ikke skal indstilles til en masse forskellige ting og opkobles til en App. Severin er ikke et dansk mærke og den fås blot i én enkelt design kombination i grå/rød.

Den har en beholder, som kan opbevare op til 0,35 liter, og arbejder i ét rum ad gangen. Den har sensorer, så den kan aflæse hvornår den rammer områder såsom trapper, eller andre steder, der ikke ønskes rengøring. Den kan dog godt rengøre et dørtrin på maksimalt 1,5 cm.

Severin og deres chill robotstøvsuger har en opladningstid på 6,5 time. Med sin vægt på kun 1,5 kg., kan du nemt flytte rundt på den, og sætte den ind i et nyt rum, hvis du ønsker støvsugning i næste rum eller område.

Deres mest populære serie Chill, har flere forskellige modeller, men hvor de ikke adskiller sig helt enormt meget fra hinanden. Det er ofte farven/design som ændres, lidt i pris eller driften og hvor længe den er om at komme rundt i dit hjem.

Se nærmere på resten af vores fremhævede brands, mærker og modeller i vores store guide her

cogclockmenu-circlecross-circle