Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Severin Chill robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Endnu et mærke på markedet er Severin, som udformer robuste og solide produkter så som RB 7021 eller 7025 chill mørkeblå/sort. Deres robotstøvsuger er ikke en undtagelse. Den vinder mange test og anmeldeser for sin fordelagtige lave pris, som er til at betale. Fremfor flere andre mærker og modeller.

Severin har skabt flere af deres robotstøvsugere med henblik på at være lave, så de kan komme under møbler og andre forhindringer. Modellerne er deres Severin Chill RB modeller og serie, hvoraf flere af dem er maksimalt 7 cm. høje – eksempelvis RB 7021 eller 7025 chill mørkeblå/sort. De kan derfor også komme under det nederste trappetrin, hvis det er tilfældet.

Severin - god og stærk til prisen

Severin gør det godt, da de matcher og sætter sig godt prismæssigt. Deres robot støvsuger har måske ikke alle de samme teknologiske funktioner og features som flere af de andre mærker, men de er simple og brugervenlige. 

Den er nem for de fleste at benytte, da den ikke skal indstilles til en masse forskellige ting og opkobles til en App. Severin er ikke et dansk mærke og fås blot i få enkelte design kombination i grå/rød eller RB 7021 eller 7025 chill i mørkeblå/sort.

Den har en beholder, som kan opbevare op til 0,35 liter, og arbejder i ét rum ad gangen. Den har sensorer, så den kan aflæse hvornår den rammer områder såsom trapper, eller andre steder, der ikke ønskes rengøring. Den kan dog godt rengøre et dørtrin på maksimalt 1,5 cm.

Forskellige muligheder når du vælger en Severin robotstøvsuger

Severin og deres chill robotstøvsuger har en opladningstid på 6,5 time. Med sin vægt på kun 1,5 kg., kan du nemt flytte rundt på den, og sætte den ind i et nyt rum, hvis du ønsker støvsugning i næste rum eller område.

RB 7021 eller 7025 chill i mørkeblå/sort er bestemt de få penge værd. Men de holder sig også i den billige ende og det gør selvfølgelig at du må undvære de smarte features.

Deres mest populære serie Chill (som inkludere blandt andet RB 7021 eller 7025 chill mørkeblå/sort), har flere forskellige modeller, men hvor de ikke adskiller sig helt enormt meget fra hinanden. Det er ofte farven/design som ændres, lidt i pris eller driften og hvor længe den er om at komme rundt i dit hjem.

Se nærmere på resten af vores fremhævede brands, mærker og modeller i vores store guide her

Scroll to Top