Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Segboard tilbud - find de bedste deals til en skarp pris

Et segboard er en innovativ måde at transportere sig på. I denne guide kan du finde overblik over gode segboards til en god pris og et godt tilbud.
Af 
Peter Rasmussen. 
Opdateret d.juni 2, 2022
segway feature billede

Segboards er et transportmiddel som kan køre dig rundt hvor som helst. Med lidt øvelse kan det i gennemsnit køre op mod 15 km/t, og kan derfor nemt bruges til både leg og kan hurtigt køre dig fra A til B. Segboards kan fås til forskellige pris, hvis du ønsker at købe en billig et af slagsen, så er det bare med at holde øje med gode tilbud.

Hvad er det bedste segboard på tilbud

Vores førstevalg er – Denver segboard DBO-6550. Med dette segboard får du et køretøj som har alle de funktioner du har behov for. Det er et produkt med høj kvalitet og til en billig pris de fleste kan være med på. Hvis du leder efter et segboard til et godt tilbud, er dette valget for dig.

I denne artikel

Indholdsfortegnelse

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste segboards på tilbud og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for segboards. Lad os komme i gang

De bedste tilbud på segboards

segboard carbon black
Bedste samlet set

Segboard Carbon Black

inno living logo

Prisklasse: 2.295,-

WATT: 700W

Max hastighed: 20 km/t

Rækkevidde: 20 km

Fordele:

Mulighed for, at spille musik
Godkendt produceret batteri
Store hjul

Højdepunkter:

Lang rækkevidde
Unikke farver
God pris

Hvorfor den er den bedste samlet set

Dette segboard har et sejt design, samt til et dobbeltafbalanceret teknologisystem og tryksensitive fodplader som sikrer fuldkommen kontrol over segboardet.

Det kan køre helt op til 20 km på en fuld opladning og oplader kun på kun 2 timer, det er derfor perfekt til de små ture frem og tilbage fra skole, eller ind til byen når man har brug for det. Det er samtidig et produkt som tit fås med tilbud, da køretøjet har en lidt højere pris, er tilbud derfor værd at holde øje med. 

Som noget særligt har du også mulighed for at forbinde din telefon med dit segboard via bluetooth, på den måde kan du se din batteri-status, hastighed og hvor mange kilometer du har kørt.


Læs mere om Segboard Carbon Black her
segboard guld
Bedste billige

Segboard Guld

inno living logo

Prisklasse: 1419,-

Max belastning:  100 kg

Watt: 700W

Specialdesignet farve

Fordele:

Billig pris
Brandsikker
CE godkendt og RoHS certificeret Segboard

Højdepunkter:

Max hastighed 10-12 km/t
Oplades på kun 2 timer
Meget for pengene

Hvorfor den er den bedste billige

Dette segboard i guld er et utroligt unikt køretøj, som du med fordel kan køre rundt på i byen og mærke vinden i håret og misundelige blikke. Udover den seje farve, er det også et køretøj som er af høj kvalitet og som er meget brugervenlig. 

Med dette segboard får du også en god pris, som ofte er til at finde på tilbud så det bare bliver endnu mere billig. Ligesom førnævnte, får du her et board, som har indbygget trådløs bluetooth højtaler, så du kan høre dit yndlings musik når du kører rundt på det. Du skal blot parre din telefon med højtaleren i boardet og trykke play. 

Boardet skal køre op til 20 km på en fuld batteri og kan køre op til 12/t, det tager samtidig kun 2-3 timer at oplade det. 


Læs mere om Segboard Guld her
denver segboard

Denver segboard DBO-6550

avxperten

Prisklasse: 1419,-

Max belastning:  90 kg

Watt: 2x250W motorer

Funktioner: LED-lys foran hoverboardet

Fordele:

Billig pris
Op til 12 km/t
Aluminiumsfælge med solide gummidæk

Højdepunkter:

Fuld opladning tager cirka 2-3 timer
Ny og forbedret model
Meget for pengene

Hvorfor denne model?

Dette segboard i hvid er det perfekte begyndervalg for de helt små, som ønsker at prøve kræfter af med et segboard for første gang. Det er nemlig et meget sikkert segboard som, selv uden tilbud, fås til en rigtig god og billig pris.  Dette Denver Segboard er udstyret med avanceret gyroteknik, som sikrer at dit Segboard altid balancerer helt af sig selv. Det drives samtidig af et kraftfuld og sikkert litiumbatteri på 24V og 4000 mAh kapacitet. Det betyder at du får en rækkevidde på op til 10 km på en opladning.

Segboardet kan også rotere 360 grader, uden at man skal køre frem eller tilbage. Dette er med til at give en utrolig manøvredygtighed. De rigtige gummihjul gør samtidig, at det føles let at køre på. 

Hvis dit barn synes at segboard ser sjovt ud, men du måske ikke er helt sikker på at det vil være noget de vil bruge i mange år, vil dette segboard være en god løsning. Det er nemlig et board til en god og billig pris, hvor der ikke bliver gået ned på hverken sikkerhed eller kvalitet.


Læs mere om Denver Segboard her

Dette skal du være opmærksom på når du køber et segboard på tilbud 

Det er for det første vigtigt, at du sørger for at segboardet er sikkert og derfor er CE-registeret og har RoHS godkendt batteri, samt har en ordentlig producent bag. Hvis du oplever at segboardet er meget billig, er det værd at bemærke om dette er overholdt, for ikke at komme hjem med et segboard som kan være farligt at benytte. 

Du kan dog sagtens finde gode og billige modeller på markedet. Segboards til et godt tilbud kan findes fra flere forskellige forhandlere, og giver samme sjove og gode produkt, som du dyrere modeller. 

Selvom du går efter en billig model, betyder det ikke at produktet har mindre levetid eller er mindre sikker end de dyre modeller. Så længe at produktet er sikkerhedsgodkendt og købt et ordentligt sted, skal du nok blive tilfreds og glad for dit produkt i lang tid. 

Hvis du ikke har prøvet et segboard før, er det netop en god ide at gå efter en mere billig model, for at prøve af hvordan det føles og som det er noget for dig. De første gange du står på det, anbefaler vi at du bruger hjelm og beskyttelse, da det godt kan være lidt udfordrende til at starte med. 

Når du er blevet fortrolig med det, er det et både sjovt og billig alternativ til andre elektriske køretøjer, som du med sikkerhed vil bruge igen og igen.

Se vores store guide omkring segboard til børn her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle