Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Scandinavian Collection airfryer - god til en billig pris

Dette brand er et mindre kendt mærke, men som med sikkerhed har fortjent sin opmærksomhed. En Scandinavian Collection airfryer er nemlig en rigtig fin ovn til sin meget billige pris. Den dækker de basale behov og tilbereder dit måltid jævnt og godt.
Af 
 Opdateret d. marts 21, 2023

Denne lille fleksible ovn af en air fryer er blevet enormt populær på de senere år, og den dukker op i de danske hjem, og det giver god mening. Det er et godt køkkenredskab, som kan hjælpe dig til at tilberede mad med mindre olie eller andre fedtstoffer. Se airfryer tilbud her.

Udforsk nye sunde opskrifter og tilberedninger

Med en Scandinavian Collection airfryer kan du se nærmere på dine muligheder for at lave rigtig god og sund mad. Den giver mulighed for at tilberede pommes fritter eller grøntsager helt uden friture. Dette køkkenredskab tilbereder ved hjælp af varmluft i alt fra 80-200 grader.

Du kan både prøve kræfter med de normale ting du ville tilberede bare i dit nye redskab, ellers har du også muligheden for med din Scandinavian Collection airfryer at gå dybere ned i andre madkulturer og prøve kræfter med disse. Det kan til eksempel være dumplings, forårsruller eller andre sprøde asiatiske favoritter.

Det kan til eksempel være dumplings, forårsruller eller andre sprøde asiatiske favoritter.

Bliv klogere på netop Scandinavian Collection airfryer

Der findes mange modeller fra et utal af producenter, men denne lille sag, med et simpelt nordisk look, dækker de basale behov, når det kommer til funktioner og muligheder. Denne model har en simpel mindre kurv til råvarer, og kan varme i graderne mellem 80-200 grader. 

Den lidt mindre størrelse, gør selvfølgelig at du ikke kan tilberede store stykker kød, kylling eller andet med stort rumfang i din Scandinavian Collection airfryer. Det er dog fortsat muligt at skære dette kød op i mindre stykker og tilberede dem. Deres mest populære model er på 4,5 liter, og har 1400 watt at arbejde med. Du finder en masse inspiration og opskrifter online, som du kan arbejde videre med og udforske.

Se vores guide til den bedste airfryer her.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.9 / 5. Optælling af stemmer: 7

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle