Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Samsung robotstøvsuger - robot støvsuger til en nem hverdag

Brandet er et meget populært brand, der blandt har lavet nogle robotstøvsuger modeller blandt anmeldelser fra eksperter og brugere. Blandt deres mest populære modeller finder du Navibot og Jet Bot+.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
Samsung robotstøvsuger

Samsung robotstøvsuger - Jet Bot+

Jet Bot+ er en af de mest populære robot støvsuger, som Samsung har lavet. Med denne robotstøvsuger kan du slå benene op og lade Jet Bot+ klare rengøringen for dig. Modellen er udstyret med funktioner såsom en LiDAR-sesorer, der navigerer nemt rundt i dit hjem.

Samtidig har den en højeffektiv børste, som hurtigt samler støv og snavs op fra gulvet og klarer støvsugningen effektivt. Denne Jet Bot+ robot støvsuger kører upåklageligt over alle slags overfalder, og hvis du har tæpper i stuen, kan en Jet Bot+ sagtens køre upåklageligt over dette.

Ydemere indeholder denne Samsung Jet Bot+ robotstøvsuger også en SmartThings-app, der gør det muligt at følge din robot støvsuger i realtid, planlægge rengøringsrutiner, sætte den på pause eller stoppe den via din smartphone. Du kan også vælge bestemte zoner og give robotten adgang til bestemte dele af dit hjem. Både eksperter og brugere er vilde med denne Samsung robotstøvsuger for dens flotte design og mange funktioner.

Læs vores store guide om de bedste robotstøvsugere her, hvis du er i tvivl om hvilken du skal købe.

severin chill robotstøvsuger

Navibot robot støvsuger

En Samsung Navibot model er uviklet med det visionære mapping system, som skaber et kort over rummet for en hurtigere og mere grundig rengøring. Denne Navibot robot støvsuger kommer med et vaskbart HEPA filter, som forbedrer renligheden i luftstrømmen.

Denne navibot robotstøvsuger har en stærk børste og sidebørster, der hjælper med at rengøre selv de mindste kroge og hjørner. Denne Navibot model indeholder en anti-kollision sonsor, der sørger for at maskinen beskytter dine værdifulde genstande.

Eksperter og brugere er især vilde med dens effektivitet og mener, at denne Samsung Navibot robot støvsuger er en af de bedste modeller, der findes på markedet.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 8

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle