Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sådan finder vi gode deals

Sådan finder vi gode deals

Vi elsker, at finde både de gode produkter og de gode deals og tilbud. Det gør vi, så du kan spare penge og tid på selv at lede med lys og lygte efter de rabatter og kampagner, som fordeler sig ud alle steder.

Først og fremmest finder vores redaktører de gode deals på baggrund af egne favoritter, og kendskab til tilbud, rabatter, kampagner og anden research. Derudover har vi et skarpt øje på, hvad der rør sig af deals og tilbud, så du hele tiden får det sidste nye og opdaterede.

produkteksperten

De forskellige produkter er at finde på tilbud på forskellige dage og tidspunkter, og vi kan derfor ikke med sikkerhed sætte specifikke priser på produkterne, da disse kan variere løbende.

Med vores mere end 100 anmeldelser af produkter, kender vi til, hvordan vi udser os de helt rette deals og produkter. Vi er transparente angående produkternes priser, så du kan vurdere deres kvalitet holdt oppe i mod deres pris.

Når vi taler om et godt tilbud, så er det baseret på produktets tidligere priser, og hvorvidt denne nye pris afviger markant fra normalprisen. Nogle steder opgør vi tilbuddet eller rabatten i procent, så du kan vurdere besparelsen ud fra normalprisen.

Scroll to Top