Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Ryobi plæneklipper One+ - Græsslåmaskine

Når du er på udkig på nyt værktøj, haveredskaber m.m., kan det være svært at undgå dette mærke - Ryobi. Udover denne effektive og gode græsslåmaskine, kan du købe alt fra industri støvsuger, blæser, hækkeklipper, ledningsfri støvsuger og meget mere.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
bedste græsslåmaskine i 2022

Du kan med denne maskine både klippe græs med opsamling men også bioklip. Den har en klippebredde på 37 cm., hvilket er en mindre model, så du kan komme omkring de små områder og arealer. Den kan derudover indstilles i 6 forskellige klippehøjder i alt fra 20-70 mm.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Med dens 45 liter opsamlingsboks er den velegnet til små og mellemstore plæner. Dens batteri har en nem og hurtig montering, så du ikke skal bøvle rundt med en masse udstyr inden din plæneklipning. 

Den har et utrolig flot, simpelt og let design, som derudover også et kompakt, så den ikke fylder meget i skuret eller på plænen. Hvis du derfor bor i en lidt mindre bolig med begrænset plads, så er denne maskine rigtig god til dig. 

Det rigtig smarte ved at købe en Ryobi græsslåmaskine på batteri er derudover også at det selvsamme batteri kan benyttes i flere af de andre værktøjer og redskaber i denne One+ serie. 

Du får til denne maskine også et lækkert designet håndtag, som er ergonmisk og justerbart, så din komfort undervejs er god og stabil. Ofte medfører der også en EasyEdge til din kantklipning, så dine kanter bliver helt skarpe og præcise. Det efterlader dig med er smukt resultat i haven.

Se vores andre græsslåmaskiner, og hvilke der er bedst i test her.

cogclockmenu-circlecross-circle